stie cineva ceva de danutz12345??
stie cineva ceva de danutz12345??
L-au saltat astia ca dadea ilegal net la lume;)
dap,nu merge reteaua
,robynho cand ajung poate ne jucam etapa,asta daca imi merge netul
,are treaba omu' ca a luat un ratat de la noi din retea nus ce virus si a bulit toata reteaua :x
etapa 4: Marianbolohan - Blind1ro 3-2
Marianbolohan - Blind1ro 3-2 etapa IV[ Roma - Liverpool ]Ce se misca prost, da` in meciu` asta a fost grav de tot, in rest 2 reprize ca de obicei, ratari imense etc ,[mariane bine k ai dat overcast sau rainy dak nu ma inshel, fiind pe low nu -mi dau seama :lol: ]
Ady_adinho - Mihai1411 2-3,cu noroc,recunosc
din cauza k am avut probleme cu netu nu am putut sa joc inca meciu cu robinho..dar sper sa o fak in seara asta sau cel tarziu maine..deci ionutz punemi meciu asta k o amanare..din cele 4 care le am..
Julica_maniaku - Andrey_gogo 5-0 8)
andrey_gogo 0-5 maniacu !! II clar n-am nici o sansa cu echipa asta de kkt !! Sper k sezonu urmator sa se aleaga echipele in functzie de locul ocupat in campionat la 2006 k altfel ii tot una. Aia cu echipele slabe or sa ia ultimele locuri si deci tot echipe slabe asa k propun sa fie luat dupa clasamentu de sezonu trecut;)Si mi se pare ceva logic
@gogo: am anuntat deja ca alegerea echipelor se va face in functie de clasament. Citeste si tu mai atent forumul..
el zice sezonul viitor sa se aleaga nu dupa clasamentul la finalul campionatului asta,ci sa se aleaga dupa clasamentul de sezonul trecut
(cel de 2006)
Ionutz83- Blind1ro 3-4 [etapa 3] Real Madrid vs Liverpool -Rasturnari de scor, goluri de generic, prima mea victorie ONLINE...respect pentru ionutz 8)
Mda.. Propun sa facem un camp. de fifa99 pentru alegerea echipelor ![]()
Altfel,
i0nutz83 - blind1r0 3-4.
Da mah !! Zic de sezonu trecut! te prinzi mai greu vad! si mi se pare ceva logic !!
cred ca asta nu ii va conveni nimanui... adica eu ma bat campionatul asta sa prind o echipa gen villareal?? lol
Mihai1411 – robinho_2903 3-3,gol in min 90,5 fundasi bla bla
Etapa 3-a: mihai1411 3 - 3 robinho_2903 Un meci frumos in care am fost egalat in min.90 . Mi'am batut joc de ocaziile avute singur cu portarul. Asta este...bafta Mihai
andrey_gogo 3-4 jocker_sarbu !! am jucat mai bine am avut si faze
da noah echipa
si portaru ala ii praf rau X(X(X soarta !! B-ule pazea k vin :roll:
andrey_gogo : jok3r_sarbu : 3-4
meci frumos...ocazii multe...
bafta gogo in continuare...o sa-ti fie greu rau cu panarama aia de portar :wink:
si obtinui si eu prima victorie 8)
gogo , tu in fiecare post propui sistemu` de alegere al echipelor pt sezonu` viitor, dar nu ridici si problema dak mai ramai in Liga 1
, este vorba de stiinta jocului !! cei cu 4 stele la echipe au sanse la fel de bune, chiar egale, dak stii jocu` bati...dak ai sa ma bati...ce-ai sa mai zici...k a fost portaru` tau infect
...Succes...sa ne scapam de B ca si eu tot acolo ma situez 8O
daca ne gandim mai bine, mihai1411 a reusit sa ma bata cu arsenal(4 stele) ![]()
Dap arsenal are majoritatea jucatorilor peste 85 insa eu la Ajax am media de vreo 78
gogo , tu in fiecare post propui sistemu` de alegere al echipelor pt sezonu` viitor, dar nu ridici si problema daca mai ramai in Liga 1, este vorba de stiinta jocului !! cei cu 4 stele la echipe au sanse la fel de bune, chiar egale, daca stii jocu` bati...daca ai sa ma bati...ce-ai sa mai zici...ca a fost portaru` tau infect
...Succes...sa ne scapam de B ca si eu tot acolo ma situez 8O
Si io la Valencia am tot 4 stele dar am jucat contra Ajax-ului si e diferenta mare...nu e vorba nuami de stiinta...la 07 conteza foarte mult portaru...vezi Cech care e foarte bun in comparitie cu alti portati gen Valdes care io zic ca e slab ![]()
Apoi sthekelemburg sau cum so scrie !! Of :roll: doamne :roll: intreabal pe jocker ce goluri mio dat
neah, nu's de acord cu voi...o sa ma bata Mihai si are 4 stele, probabil ca o sa pierd si cu tine cu valencia...4 stele, e de stiinta... 8)