FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 1 - procesul etapei

«1234530»
johnny0610.10.2006 19:17

Etapa a II-a: alex_filip2003 5-1 i0nutz83... si incepe sa miste ceva si la mine...

ady_4steaua10.10.2006 19:21

nu dau de anonim... si expira si termenu..:(..nu l-am vazut deloc pe mess...dak la vazut cineva...va rog sa ii spuneti sa imi lase un mesaj la ce ora jucam meciu..ca nu vreau sa incep campionatu cu stangu..

i0nutz8310.10.2006 19:23

anonim a fost toata ziua pe mess. Probabil ti-a dat ignore :)

Prodigy_andrey10.10.2006 20:16

andrey_gogo 3-4 marianbolohan :( Meci frumos conexiune super !! insa cum ziceam nu-i de mine jocu asta :) Bafta marian

El_nin0_T0rr3s10.10.2006 20:26

si se pare k sunt primul care cere o amanare....deci..PRIMA amanare o fac cu blindica...nu pot juk pana in weekend...iar el atunci lucreaza..deci o sa jukm in decursul saptamanii viitoare....bafta tuturor(mai ales tie gogule pt k se pare k retrogradezi in momentu de fata)...:D

hurricane_msg10.10.2006 20:51

bine ca se schimba de la anul metoda de alegere a echipelor =)) ... poate o sa am sanse sa-mi aleg Real Madrid :))

blindica10.10.2006 21:33

eu as putea sa joc pana joi, dar evident , am inteles k are probleme cu calculatoru, iar in weekend o sa lucrez : sambata 8-20 si duminica 9- 22, eu unul n-am nik impotriva cu amanarea, da` mai mult k sigur jucam mai repede :)cert e k e mai putzin probabil sa facem etapa pana joi, dak se mai afisheaza ceva o sa joc...salutare 8), ca o parere diversa, eu sunt de acord cu sistemul actual de alegere a echipelor, pt k dak esti mai bun bati oricum...am jucat 2 amicale cu adelpiero [Liga 2], si m-a batut 6-4, 5-3, cu juve, dupa ce-am condus yo :)

nyku_myhay11.10.2006 04:16
i0nutz83 Trimis: 10 10 2006 16:31    Titlul subiectului:  

--------------------------------------------------------------------------------

Nu dau de joker_sarbu.. Sa speram totusi ca o sa intre in intervalul stabilit

intervalu' stabilit era pan' miercuri... am avut neshte prb cu netu'(2 zile a lipsit)...dar vad k e miercuri dimineata si mi-o venit netu', deci pan miercuri seara (cum era termenu' avem timp sa jucam ionutze(dupa ce ma intorc de la scoala)).. :!: probleme cu netu' k altfel jucam pana acum :!:

mihai141111.10.2006 12:52

anonim,jucam azi?ca aseara nu ai vrut si maine ies pe la 5 de la munca pana ajung se face 5 si ceva -6...iar la 6 expira termenul

am postat aici ca pe mess nu ai aparut azi

i0nutz8311.10.2006 13:22

Prima victorie:

i0nutz83 - jok3r_sarbu 2-1.

Greu de tot.. Am fost condus, am ratat 11m, dar imbucurator e ca am reusit sa revin.. Si culmea, fara centrari;)

mihai141111.10.2006 13:30

nu ai invatat nici acum sa centrezi :)))? citeste tips and tricks

nyku_myhay11.10.2006 13:34

ionutz83 - jok3r_sarbu : 2-1...

2-1 de fapt in minutu' 80...minut in care s-a intrerupt.Am intrat din nou sa mai jucam si restu'...dar am indurat bine-cunoscutul anti-joc in care adversaru' ajunge cu mingea pan' la fanionu' meu si dupaia da pasa la jucatorul lui la jumatea terenului...najpa...

una peste alta...asta e...ce sa fac, primul meu joc...am prins si o zi najpa(adica nu o zi daia de mai bat si eu un danutz, un ala-ala... o zi infecta in care am dat dabia cateva juturi la poarta...si nu a fost din cauza adversarului (ionutz :P:P:P )) ... nici nu jtiu ce formula sa joc:(:(:( voi ce jucati?

Prodigy_andrey11.10.2006 13:40
nu ai invatat nici acum sa centrezi :)))? citeste tips and tricks

Crek tre sa ma documentez si yo ;) k dupaia ma vedezi prin B si nu de alta da o sa va fie dor de mine :D:D

George Stan11.10.2006 13:55
juturi

Ce sunt alea?

nyku_myhay11.10.2006 14:07
Autor  Mesaj  

George Stan Trimis: 11 10 2006 15:55    Titlul subiectului:  

--------------------------------------------------------------------------------

nyku_myhay a scris:  

juturi  

Ce sunt alea?  

suturi...da' dak omu' vorbeste altfel decat ai invatzat tu la scoala asta nu inseamna k nu tre sa mai intelegi :P

i0nutz8311.10.2006 14:31

@joker:

In primul rand, nu se citeaza un post imediat anterior. Contravine regulamentului si se sanctioneaza cu avertisment.

In al doilea rand, conexiunea intre noi a fost destul de dubioasa. Probabil iti aduci aminte ca am reusit sa incepem meciul abia dupa ce am facut a PATRA oara serverul. La fel de ciudat este si ca in minutul 80 a iesit din joc dupa ce am incercat sa fac o schimbare..

In rest, iti urez multa bafta, dar dupa cum au stat lucrurile astazi, cred ca il insotesti pe gogo in serie B :)

hurricane_msg11.10.2006 15:29
Etapa 2:Jok3r_sarbu - Hurricane_msg = 3 - 4
i0nutz8311.10.2006 16:06

Am spus-o si o repet: incepand cu acest sezon se respecta foarte clar intervalele de timp alocate etapelor.

Nici o etapa nu se prelungeste cu vreun minut. Intervalele alocate sunt cele comunicate imediat dupa programul meciurilor. Am facut astazi o exceptie lasand 3 ore pentru un singur meci. Care, culmea, nu s-a disputat.

La masa verde: adynho - anonim 3-0.

nyku_myhay11.10.2006 16:35

@@@ionutz83

i0nutz83 Trimis: 11 10 2006 16:31    Titlul subiectului:  

@joker:  

In primul rand, nu se citeaza un post imediat anterior. Contravine regulamentului si se sanctioneaza cu avertisment.  

:arrow: am intzeles :!:

In al doilea rand, conexiunea intre noi a fost destul de dubioasa. Probabil iti aduci aminte ca am reusit sa incepem meciul abia dupa ce am facut a PATRA oara serverul. La fel de ciudat este si ca in minutul 80 a iesit din joc dupa ce am incercat sa fac o schimbare..

:arrow: nu neg asta...dar de ce ocolesti si nu recunosti ce ai facut in ultimele minute(10 la numar)...asta fiind dupa ce ne-am reconectat :!:

:arrow: cat despre meciul cu hurricane(jok3r_sarbu:hurricane_msg : 3-4)...a facut si el la fel ca tine(ce-i drept kiar mai mult,vreo 15,tot asa dupa ce ne-am reconectat;)) :!:

In rest, iti urez multa bafta, dar dupa cum au stat lucrurile astazi, cred ca il insotesti pe gogo in serie B

:arrow: multzam' pt urarea...pentru k colo o sa ajung sigur la cum decurg lucrurile si mai ales daca o sa mai faca si altii asa :!:

si mai vreau sa-ti zic ceva ionutze...Ia gandeste-te putzin...daca mai plateam si taxa aia si ofereai premiu...ce se intampla atunci cu tragerile astea de timp?...si o alta chestie:daca iti facea cineva tie asa(sau lui hurricane) nu cred k iti convenea...eu nu am iesit din meciuri din fair-play...voi ce ati fi facut???

:idea: iar in final k sa inchei...astept sa vad si reactia celorlalti jucatori vis-a-vis de tragerile de timp care sigur vor mai exista(ramane de vazut cine va mai face asa ceva...)

ps: ionutze te rog mult mult mult de tot sa ma ierti pentru postul asta imens dar era necesar zic eu...si inca odata: nu ma oftic pt k am luat bataie...in fond sunt primele 2 etape,adversari puternici,bla-bla...dar daca inca de la inceput trageti de timp in halu' asta...pana la final sigur se lasa cu retrageri(eu voi fi primu) :!: si inca odata te mai rog din suflet sa ma ierti pt postul asta urias... :wink: plus k nu ai cu ce sa ma contrazici pentru k tot ceea ce spun este 100% adevarat :!: si kiar astept sa vad ce ai de zis(vis-a-vis de spusele mele,deoarece contra tragerilor de timp nu poti lua nici o masura din moment ce si tu faci asa ceva :P ) si repet pt a treia oara...nu voiam sa iasa asa de lung postu' asta...da asta e :!:[/size]

mihai141111.10.2006 17:10

cu mine daca mai trage careva de timp abandonez si aia e castiga el cu 3-0

decat sa imi fac nervi ca eu vreau sa joc fifa si celalalt magarusul,mai bine ii dau meciul,adversarul e fericit ca "e bun" si joc in b sau cu cei care stiu sa joace

ps : Omul_anonim - Mihai1411 0-7

blindica11.10.2006 19:33

bine ca mi-ai zis Mihai :)

Prodigy_andrey11.10.2006 19:53

Anonime las k ne facem clbul Nestiutorilor jocului de fifa 07 :D:D ;)

Ps. Asta trebuia aici

marinescu_dani2005 - ady_adinho 5-3 meci frumos..mult fairplay.. dar cu 2 ratari incredibile ale mele in ultimele minute amandoua din 6 metri asta e ...aa si in min 6 scoru era 2-1
DannY_112.10.2006 08:19

Cer o amanare a meciului meu cu Maniacu.Am incercat sa jucam aseara ,dar se pare ca avea niste probleme cu netul,iar astazi nu sunt acasa pentru a juca meciul pana la data limita.

mihai141112.10.2006 09:01
bine ca mi-ai zis Mihai :)

dc te-ai inscris daca nu stii sa joci?

ady_4steaua12.10.2006 09:01

am postat din greseala la Liga 2 .. scz ionutze.. deci marinescu_dani2005 - ady_adinho 5-3 meci frumos..mult fairplay.. dar cu 2 ratari incredibile ale mele in ultimele minute amandoua din 6 metri asta e ...aa si in min 6 scoru era 2-1

«1234530»