ce 85 ma?ca in afara de Henry care are 90 toti au 81,79,etc :roll: ,daca mai joaca si pe alte posturi....au 70
filip,milanul tau are 4 jumate ![]()
ce 85 ma?ca in afara de Henry care are 90 toti au 81,79,etc :roll: ,daca mai joaca si pe alte posturi....au 70
filip,milanul tau are 4 jumate ![]()
Marinescu_dani2005-Danny1ok 1-1
Hurricane_msg - Danutz12345 1 5
mi-e si sila sa postez rezultatul. Doua concluzii dupa acest meci:
1) am fost mai bun decat danutz
2) Barcelona a fost mai buna decat villarreal
asta e...macar danutz si-a castigat dreptul de a avea aceasta echipa...dar altii si altii... :?:
Mah asta este !! nu mai fii nervos
sa vezi ce fain o sa fie in b
eu nu ma omor cu faze din astea
:D
cum ai fost daca a fost 5-1 =))
nu stiu unde ai vzt tu k ai fost mai bun dar in fine...nus eu stralucit la fifa 07 dar nici tu nu excelezi..plus k scoru normal la cate ocazii am avut scoru trebuia sa fie vro 8 1 k etapa trecuta..
ady_adinho-marianbolohan- 4-3 un meci frumos..cu mult fairplay din partea ambelor parti..
Robinho_2903- Danutz12345 3 3
Etapa 2-a: robinho_2903 3 - 3 danutz12345 Un meci frumos cu rasturnari de scor.
Alex_filip2003 - Julica_maniaku 3-2 :roll:
Etapa IV: alex_filip2003 3-2 julik_maniacu... meci frumos, goluri, poate si putin noroc, dar o victorie in final... el_nin0 t0rres are ceva probleme cu prezenta jocului in pc... nu stiu ce sa facem... probabil o amanare pentru el... in fine
@filip: si-a angajat kamaciuki avocat si nu stim noi? Incercati sa vb in nume propriu. Omul mai are dreptul de la 3 amanari. Daca prefera sa le termine din primele etape inseamna ca stie el pe ce se bazeaza..
Am inteles de la el ca ii i'a vreo 2-3 zile pana face rost de fifa.Si eu am o etapa de disputat contra lui.Sa'l amane.....daca nu....3-0 :lol: :lol:
2-3 zile? LOL.. e pe dial-up? De fapt, pentru Caransebes si dial-up e de salutat..
lol :lol:
lol...am vit de download de vreo 30-40 de kbs / s....odata ce mi-am formatat PC acum 2 zile,,,era normal sa nu il iau pana acum.....momentan se afla la 16%...am zis k tine 2-3 zile pt k nu tin PC aprins toata ziua,,,de exemplu pe la ora 23 il inchid asta seara si il aprind maine pe la 11-12 cand ma scol...sta pana pe la 3 aprins si il sting k plec la fotbal...si intru seara...si ii dau drumu iar....apoi e luni si e scoala...vin la 2 dupa amiaza si ii dau drumu...aaa...in plus mai am si probleme cu netu..mi-am facut o cerere de abonament de 2MBS/s..peste vreo 7 zile e gata...am multe belele momentan si eu mai si invat ....nu numia fifa fifa toata ziua...nu va faceti griji k reintra el kama in normalitate da mai dureaza ceva vreme....
..apropo ioane...fosta prietena am pierdut-o din cauza k am stat sa joc etape la fifa si nu am iesit...si ea ma suna la tel...blabla...=))...vezi sa nu patesti la fel cu cris..![]()
Sa iti raspund pe rand...
In primul rand, sa inteleg ca tu nu ai achizitionat jocul legal, din magazin? Sau ai avut bani pentru doar 16% din el?
In al doilea rand.. de ce inchizi PC-ul la 23? Cumva pentru ca la ora aia se baga imnul la TV local si apoi se da stingerea? Adica, pe romaneste, se sisteaza furnizarea energiei electrice? ![]()
Si in ultimul rand.. Daca te-ai desp. de una doar pt ca joci fifa inseamna ca ori esti obsedat de jos ori fata nu te merita ![]()
offtopic:
Alba Iulia - FCM Targoviste 1-0..
esti teroare mah :lol: :lol: :lol: "se sisteaza furnizarea energiei electrice"=)))))
@ danutz12345 : aoleu nu-mi aduce aminte de 8-1 ca am iar cosmaruri...n-am jucat yo superb da` nici nu ma folosi prin post-uri
, am zis si yo aici umila parere pt k mess esti mereu ...invisible...baftalo BV ROBINHO !!!
nu dau de cateva zile de anonim...nush c sa zic? care ati mai avut meciuri cu el? :roll: daca nu joc in seara asta cu el, nush cand o sa mai jucam,avand in vedere termenul limita...treaba lui...
si eu il caut pe anonim...
da vad k nu apare fiind si ora 112...ori masa verde..ori amanat(desi nu ar pea fi corect sa cer eu amanare pot k nu apare el)
marinescu_dani2005 - i0nutz83=0-5
Danny1ok - Danutz12345 0 3
DE unde ai scos tu rezultatul asta la 13:00?Ca noi am jucat meciul la ora 16:00?Ca nu stai tu pe mess sa jucam meciul asta-i alta treaba.Danny1ok - Danutz12345 0 3