la bune... si poate si un clasament actualizat...
la bune... si poate si un clasament actualizat...
i0nutz e foarte ocupat cu Cristina :roll: Nu va'ti dat seama de ce pune numa' 2-3 etape pentru o saptamana?? :lol:
marinescu_dani2005 jok3r_sarbu :3-4 8) meci echilibrat...2 prime reprize...golul victoriei in min 89(adica 44)
Etape noi.

Mihai1411 - Danutz12345 2-1 ,ce meci incredibil,de fapt a fost derbyul ![]()
2 penaltyuri ratate,1 Henry,1 Ronaldinho,a ratat eto'o de vreo 3-4 ori singur cu portarul,asta e am avut bafta,dar si echipa mult mai slaba
,campionatul e relansat
)
am ratat in meciu asta cat pentru un intreg campionat..e asta e oricum se juca campionatu:)
danny10k : jok3r_sarbu: 2-2
inexplicabil(pt mine cel putin) cum poa' sa mearga aproape perfect pana in min 75 si dupaia infect.nush cum am reusit sa egalez...am apasat de 7(sapte) ori pe "d" pan' a intrat mingea in poarta in min 87...
pana si reluarile se vedeau "in reluare" ![]()
Danutz12345 - Ady_adinho 1 0
el_nin0 - Jok3s_sarbu : 3-2
chiuaua...my first victory...: ))...m-a exasperat jok3r cu ratarile =))....a avut o multime de ocazii...eu am avut vreo 6 suturi pe poarta din care 3 au fost gol... 8) ..ca Steaua la Kiev..
...bafta jokere...aa am uitat sa prezizez k am avut o conexiune infecta... ![]()
el_nino_kamaciuki : jok3r_sarbu: 3-2...
conexiune si mai nashpa ca cea din meciu' cu danny1ok...ratarile k ratarile kamaciuki,da ai uitat sa spui k din min 83 dupa ce am facut 3-2 ai "pasat" putin cam mult ...si nu krek ai trecut, nu de jumate, de 35 m...da asta e... te bag si pe tine pe lista neagra(alaturi de hurricane si ionutz) si vedeti voi in retur...al drq sa fiu daca o-ti mai atinge voi mingea :evil: :evil: :evil:
mi se pare destul de putin 2 etape pt 6 zile adik una la 72 de ore...asa o sa terminam campionatu asta in 2 luni... ar trebui puse mai multe etape cel putin una la 48....in stilu asta uit si sa joc..
eu ziceam...1 saptamana termen...si 5-6 meciuri (etape)
ca unii nu pot,nu au chef etc sa joace intr-o zi....asa daca nu ai timp sau altceva....poti juca si toate 5 in 1-2 zile
andrey_gogo 3-2 I0nutz83 Prima mea victorie
!!
Cat bulan.. gol in min. 90 ..
Andrey_gogo - Mihai1411 0-3
Las k si tu ai dat din bulan
si cu Mihai ii cam mincinos scoru
cred k meritam si eu ceva numa k trebuia sa o comita ala !!
da...trebuia cam victorie la 1 gol diferenta :lol:
ce sa-ti fac daca te driblezi....la 07 cel mai practic e..2-3 pase,ajungi in careu si sut plasat
andrey_gogo 2-0 hurricane_msg !! a doua ![]()
Etapele I - IX = goal differential = 28 - 39 ( - 11), mi se pare k tot pe 12 raman, dar se schimba datele problemei, conteaza mai incolo. [Nu era o plangere, o sesizare, pana acum n=am ce sa ma plang cu privire la manageriatul lui ionutz ] 8)bv gogo pt victorii, bine k nu le-ai facut cu mine :x
Danny1ok-I0nutz83 5-2
era ,era si cu tineEtapele I - IX = goal differential = 28 - 39 ( - 11), mi se pare ca tot pe 12 raman, dar se schimba datele problemei, conteaza mai incolo. [Nu era o plangere, o sesizare, pana acum n=am ce sa ma plang cu privire la manageriatul lui ionutz ] 8)bv gogo pt victorii, bine ca nu le-ai facut cu mine :x
marianbolohan 1-5 alex_filip2003... frumos ![]()
Blind1ro - Marinescu_dani2005 8) [ Liverpool - Valencia ] 1-3 [etapa 11 ]Pot sa zic ca am stat in jumatatea lui 80 %, dar pragmatismu` invinge si golurile conteaza
, in orice caz, am fost un Dica al Stelei la Galati...Dani va poate confirma :lol: ...Succes compadre 8O
Etapa 10-a: marinescu_dani 3 - 3 robinho_2903 Egalat in min.90
Bafta Dani
Hurricane_msg - Julica_maniaku 1-3