cu mine nu ar fi o problema ![]()
cu mine nu ar fi o problema ![]()
andrey_gogo 6-1 ady_adinho !!
Sunt extrem de emotzionat ![]()
primul blat din acest sezon ![]()
:lol: :lol:
Omul_anonim - Blind1ro 0-3 [Etapa 12 ] Sunt neînvins de anonim deja de 1 sezon si jumatate :lol: , cati se lauda cu performantza asta
?
@ maniaku - ba voi ati pus 2 rezultate diferite la meciul ionutz83 - julika_maniacu :lol:
primul blat din acest sezon![]()
:lol: :lol:
LOL!! nici vorba !! 6-1 toate golurile marcate de mine
si unu de el !! mi-am revenit nu alta
.Si incep si eu sa ma obisnuiesc cu jocu ![]()
Mihai1411 - Julica_maniaku 4-1
marinescu_dani2005 - danutz12345=0-3
Marinescu_dani2005 - Danutz12345 0 3
pe danutz nu il mai opreste nimeni?? :?
in retur 8)
eu l-am batut ![]()
mafia lucreaza:))))
Andrey_gogo 6-2 marinescu_dani !! Stai danutz k vin eu
=)) incrediibl 2 victorii consecutive:D ![]()
Etapa 12-a: alex_filip2003 5 - 2 robinho_2903 Scorul este cam dur. O victorie meritata de Filip chiar daca am avut parte de o mare nesansa (2x in bara, greseli mari in apare, alte ratari, etc.) Bafta filip pe mai departe ! ! !
i0nutz83- maniaku s-a terminat 4-3, nu 5-4 cum a postat maniaku, probabil impresionat de spectacolul lui Beckham & co.
loale :lol: :lol: :lol: imi dau seama ce spectacol ai facut:))
Eu am vazut ca ai jucat in galben.. Poate la tine s-a vazut ros-albastru ![]()
gogo..zi prietene ca am ratat cu desarvarsire din cauza ca mi sa miscat prost.. trecea prin apararea mea ca prin branza asa mia dat aproape toate golurile...omu e invincibil nu va puneti cu el :lol: :lol: :lol:
julik_maniaku-ady_adinho 2-3 meci frumos..victoria era in program :lol: :lol: :lol:
cu putin noroc , scap anul asta de retrogradare :?
Clasament la zi:

lol !! mie mi s-a miscat perfect !! dak tzie rau ata ete se mai intamplagogo..zi prietene ca am ratat cu desarvarsire din cauza ca mi sa miscat prost.. trecea prin apararea mea ca prin branza asa mia dat aproape toate golurile...omu e invincibil nu va puneti cu el :lol: :lol: :lol:
8O 8O 8O pe ultimul loc....=))....in pozitia asta sunt in stare sa fac pariu k ies in primii 6....care se baga? 8)
ai cota de 12.00 pentru a termina in primii 6. se baga careva??