FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 1 - procesul etapei

«1242526272830»
mihai141123.11.2006 12:01

de ce sa revenim la vechiul sistem de alegere?nu s-a stabilit ceva?tie iti e bine ionute ca postezi primul si aia e...dar restul nu au nici un cuvant?cel mai corect e cei mai buni sa isi aleaga primii,deci logic in ordinea clasamentului (gogo sunt multe echipe de 4 stele,newcastle,shalke,boro,werder)

GOD23.11.2006 12:02

scuze ca intervin si eu,dar mie mi s=ar parea corect sa fie alese echipele in ordinea clasamentului.

blindica23.11.2006 12:09

Eu sunt pt alegerea echipelor dupa clasament, fie ca retrogradez , fie ca raman in prima Liga :wink: , @ el nino : pai jucam bine toti , dar soarta face in asa fel incat voi jucati de exceptie :roll:

dani@steaua4ever23.11.2006 12:29

si eu sunt tot pe alegerea ekipelor in functie de clasament..

mihai141123.11.2006 12:34

ca sa fi sigur ca nu mai iei campionatul la anul' :lol: ?

dani@steaua4ever23.11.2006 12:52

pt k asa mi se pare corect..iar campionatu dak joc bine nu poate sa mil ia nimeni..kiar si cu Chelsea Manchester arsenal sau ekipe mai slabe putin decat barca.

El_nin0_T0rr3s23.11.2006 13:17
Asteptam finalul campionatului, dupa care vom vota pentru sau contra noului sistem de alegere a echipelor. In mod normal, la cate presiuni s-au facut inaintea si la inceputul sezonului, decizia ar fi trebuit sa imi apartina.  

Btw, m-am gandit mai bine si, ca la orice turneu final la care tara gazda nu participa la preliminarii, ar trebui ca si organizatorul sa isi pastreze nestingherit echipa .. :P

te lasam sa-ti iei tu realu , da' lasa'ne si pe noi sa ne alegem cu echipe bune ok?...e normal k mai mult de jumatate din campionat sa voteze pt "primu venit primu servit" pt k dak se ia in ordinea clasamentului atunci nu o sa se mai aleaga cu echipa f buna....deci inca o data...ia-ti real si lasa-ne sa luam echipele in ordinea clasamentului ....o data ce am decis asta de ce o intorci acum? :roll: ..

nyku_myhay23.11.2006 15:05

Vad k multi imi impartasesc parerea(aceea de a ne alege echipele in ordinea clsamentului)...deci zic k nu are absolut nici un rost sa mai supunem la vot pentru cei 2-3 care mai sunt(dak mai sunt..) contra... Asa e mai bine...k pentru asta am tras toti din greu sa prindem un loc cat mai bun k sa ne putem lua echipa (mai)buna...si sper sa se ia exact in ordinea clasamentului, si NU dupa idei precum : campionul isi pastreaza echipa(pt k el, fiind primul, oricum isi alege tot acea echipa, dak vrea...) sau organizatorul(seful ,etc.)sa-si pastreze echipa...sa ne alegem toti in functie de clasament si gata :P e cel mai corect asa... nu e bine jos :P:P:P ...si organizatoru' e tot jucator si el joaca in campionat si isi poate alege, fie o echipa buna(realul) dak termina pe primele locuri, fie o echipa mai slaba conform pozitiei ocupate...toti ar trebui sa aiba sanse egale sa ia echipele...k m0am saturat..in fiecare an realul e luata inainte k noi sa alegem:(:(:(

i0nutz8323.11.2006 15:21

Ok, campionul si organizatorul pastreaza echipele.. Dar tot vor fi probleme.. In sensul ca va fi alocat un interval, hai sa spunem 7 zile, in care, imediat ce il vom anunta, multi isi vor programa vacante.. Si atunci ce vom face? Vom sta o luna sa isi aleaga X sau Y echipa.. In fine, data minunatelor alegeri o sa fie anuntata cu 2 saptamani inainte. Si data, si ora.. :P

GOD23.11.2006 15:44

si cei care sunt nou veniti cum isi aleg echipa??

blindica23.11.2006 16:27

Pai in conditile astea s-ar putea sa mai dureze pana cand incepe noul sezon, dom'le yo joc si cu mlada boleslav dak e, numa` sa nu stam 1 an pana incepe sezonu`, time is money,si-asa asteptam pe baietii din B sa termine etapele si stam si mai mult... :twisted: yo chiar n-am nicio problema sa joc cu una mai slaba, gen de 4 stele , macar sa raman yo in Liga 1.

GOD23.11.2006 16:33
Pai in conditile astea s-ar putea sa mai dureze pana cand incepe noul sezon, dom'le eu joc si cu mlada boleslav daca e, numa` sa nu stam 1 an pana incepe sezonu`, time is money,si-asa asteptam pe baietii din B sa termine etapele si stam si mai mult... :twisted: eu chiar n-am nicio problema sa joc cu una mai slaba, gen de 4 stele , macar sa raman eu in Liga 1.

Eu am intrebat ,nam dat cu paru!!

blindica23.11.2006 16:39

@ God, nici macar nu ti-am raspuns tie ! Era un comentariu general.

El_nin0_T0rr3s23.11.2006 16:41
Ok, campionul si organizatorul pastreaza echipele.. Dar tot vor fi probleme.. In sensul ca va fi alocat un interval, hai sa spunem 7 zile, in care, imediat ce il vom anunta, multi isi vor programa vacante.. Si atunci ce vom face? Vom sta o luna sa isi aleaga X sau Y echipa.. In fine, data minunatelor alegeri o sa fie anuntata cu 2 saptamani inainte. Si data, si ora.. :P

vrei sa zici k intr-o saptamana nu poate intra un user pe forum sa-si posteze echipa k pleaca in vacanta? :roll: ...mi se pare ridicol....ioane cred k ti se trage din cauza k egala rapidu si dadu gol Dinamo...=))

johnny0623.11.2006 16:42

deci ce sistem ramane pana la urma?? :?

ManiaCU23.11.2006 16:50

Marinescu_dani2005 - Julica_maniaku 2-4 , meci frumos cu rasturnari de scor , bine ca am castigat :P

ady_4steaua23.11.2006 17:49

tot pt sistemu cu alegerea echipelor in functie de clasament sunt si yo..e cel mai corect..doar nu m-am chinuit atata cu atl medrid sa termin pe un 6-7 destul de onorabil tinand cont de echipa.. ca sa vina unu abea promovat sa isi ia echipa mai buna ca mine

mihai141124.11.2006 01:14

ionute...pune interval de 2 zile la 2-3 useri sa isi aleaga....cine nu isi alege in interval...isi alege ultimul :)

i0nutz8324.11.2006 03:24

@GOD: In Liga I nou-promovatii isi vor alegii ultimi echipele. In Liga II, cei care retrogradeaza isi aleg primii, iar cei care vor fi selectati isi vor alege echipa in ordinea notelor pe care le primesc la evaluare.

GOD24.11.2006 06:11

inca o intrebare!'

Pe mine cine ma testeaza ca sa stiu sa bag ID??

i0nutz8324.11.2006 06:58

@GOD: mi se pare ca pui cam multe intrebari. Toate raspunsurile la nelamuririle tale le vei pe gasi pe forum, la momentul potrivit. Atata vreme cat nu s-au incheiat inscrierile, nu au inceput nici testarile, nu e logic? De unde vrei sa iti spunem la momentul asta cine te va testa?

GOD24.11.2006 08:22

ca,vad ca sunt luat tare,ms oricum.

dani@steaua4ever24.11.2006 11:54

ionutz dak nu postez pana la ora 22 rezultatu dintre mine si alex filip sami amani si mie meciu te rog..k nu stiu dak ajung acasa asta seara...

mihai141124.11.2006 12:31

pai zi ba sa ti-l amane sau nu,ca asa faci mereu ca sa nu ai 4 amanari...sa imi amani daca :lol: ,de sezonul viitor zi si tu,sa-l amane sau nu

dani@steaua4ever24.11.2006 13:09

si am reusit sa joc si meciul cu alex filip..care cika decide campionatul..scorul a fost..

danutz12345 alex_filip 9 1

«1242526272830»