@Mihai Da ma nicio problema, oricum am zis ca nu am dreptate :lol: ,era un scenariu SF, oricum yo nu vrea sa va excluda chiar daca am avut divergente cu amandoi,e ca si cum ar retrograda Steaua si Dinamo.
@Mihai Da ma nicio problema, oricum am zis ca nu am dreptate :lol: ,era un scenariu SF, oricum yo nu vrea sa va excluda chiar daca am avut divergente cu amandoi,e ca si cum ar retrograda Steaua si Dinamo.
lool astai kiar tare..cum sa fiu aceeasi persoana cu Mihai.Eu stau tot timpul invisibile k in lista mea 80% sunt din retea si dak stau online ma ia fiecare cu toate prostiile dc nui merge aia nui face aia si ma enerveaza...Iar Mihai nu are IP routabil din cauza mea k nu pot eu sa ai dau..am doar 1 singur care al folosesk eu..oricum eu nu sunt de acord cu excluderea celor 2 fiindca nu ai IP routabil..sunt printre cei mai buni de aici..dupa aia kiar k nu o sa mai am nici o concurenta si nu o sa mai aibe nici un farmec campionatu asta..trebuie sa avem useri seriosi e adevarat dar trebuie sa fie si valorosi..parerea mea.
am vb cu danutz....si cu cei din retea sa strangem 300 de euro sa ia o clasa de 256 ipuri,faza e ca nu vor decat vreo 20-30,mai asteptam sa se stranga 10 insi si din decembrie-ianuarie speram sa rezolvam si problema asta
tores am vrut sa faci tu jocul pt ca vorbesti prea mult si prea prost,asta e o sa fac eu jocul de pe la cineva...si daca nu castigi cu 3-0,mare branza campionatul il ia danutz ca stiu cum o sa joci tu cu mine oricum in ultima etapa :roll:
dupa mintea ta...daca ma duc si joc de la danutz de acasa,ce ip iti apare tores cand dau eu host?si nu esti tu in masura sa zici ca nu joci daca joc de pe acelasi ip cu Dan
marianbolohan - jok3r_sarbu : 2-4
robinho - jok3r_sarbu :0-3
un hattrick al lui Toldo si gata meciu'...plus un penalty neacordat de corpodean =))
Mihai1411 - Julica_maniaku 5-1
Hurricane_msg - Julica_maniaku 2-2 ... o panarama de meci , s-a miscat ca o ... asta este
Ionutz, te rog, se poate sa-mi amani si mie meciul cu filip? Data de disputare, imediat dupa ultima etapa 8) .pls
el_nino_torres - jok3r_sarbu : 2-3
a mers perfect...asa de drag joci:D
Ultima etapa se va desfasura intr-un interval de 3 ore, anuntat cu 48 de ore inainte. Asta pentru a se inlatura orice suspiciune..
Da patroane ok cu asta, dar, mi-l amani sau nu? ca maine am o zi ocupata si am convenit cu alex sa fie amanat, esti de acord
?
Ultima etapa se va desfasura intr-un interval de 3 ore, anuntat cu 48 de ore inainte. Asta pentru a se inlatura orice suspiciune..
S-a terminat cu meciurile aranjate :lol: Parca zici ca jucam in Champions League
Bine Ionutzzzz :wink:
ady_adinho-andrey_gogo 2-1
@blindica: ti-l aman, cu conditia sa se joace pana incepe ultima etapa.
ionutz dak nu postez pana asta seara la 22.00 rezultatu meu cu marinescu sami amani meciu te rog..k sunt ocupat si nu stiu dak ajung acasa sa al joc.mersi
lume mi-am bagat fibra si merge super...
...iar in legatura cu ip merge si ala...am incercat cu joker si cu blindica si a mers perfect..
...m-am scos si pt sezonu viitor'
ps:danny sa intri si tu pe la 6-7-8 cand poti tu ziua asta sa jucam meciu k expira termenu....
ionutz asta te rog si pe tine...cu vreo 2-3 ore inainte de meci...si fac eu hostu dak vrei...![]()
i0nutz83 - hurricane 2-3.
Imi pare rau ca avem asemenea jucatori printre noi..
@ionutz
vezi cum e cand trage cineva de timp???....acum krek intelegi perfect de ce ma ofticam eu la inceput cand nush cine mi-a facut la fel
:P:P
la conexiune cred ca se referea c a dat un mass ![]()
@ionutz: daca nu sunt prezent cand trebuie jucate etapele?? daca le pierd cu 3-0 va influenta in mod sigur soarta campionatului avand in vedere ca sunt ultimul obstacol in calea lui danutz spre titlu...
Totdeauna cand este postat cateva ceva care tine de regulament apar imediat opinii negativiste. daca nu sunt, daca nu fac, daca vine cutremurul si pica blocul, daca moare vecinul de sus si il ingroapa cu switch cu tot, etc.
Unde-i lege, nu-i tocmeala. Incercam sa facem o competitie realista dar ne fofilam la fiecare amanunt. Nici nu stiti care va fi data pentru ultima etapa si deja anuntati ca e posibil sa nu fi prezenti.
Altfel, i0nutz83 - el_nin0: 3-2.
@joker: ma refeream la conexiunea cu hurricane. despre stilul lui de joc nu (mai) comentez.
marinescu_dani danutz12345 1 4
andrey_gogo - marinescu_dani2005=2-2
danny1ok nu a mai intrat nici pana acum....ionutz mai astept o jumate de ora asa k apoi incep comentariile dinainte meciului si nu mai stau pe mess....sper sa aplici vorba aceea "sanatate"...
...imi pare rau danny...
julik nu a intrat de cateva zile pe mess..si nu am putut sa dau de el..nush ce sa va intampla cu meciu..las la latitudinea lui ionutz..si a comisiei..dak mai exista
Amanam meciurile cu 24 de ore.
Steaua in primavara europeana!
Nu ne ramane decat sa speram ca VOM FI SINGURII ROMANI!
Felicitari campionilor!