interesant ... nu e danutz pe primu loc 8O
interesant ... nu e danutz pe primu loc 8O
andrey_gogo 7-2 ionutz83 HIHi
uite k se poate ![]()
Pai se poate.. daca am ajuns sa joc un singur meci pe zi..si-ala oficial .. ![]()
eu crezi ca joc mai multe? :lol:
wow am cel mai bun atac ( si am echipa de 4 stele
)
Marianbolohan - Alex_filip2003 1-0
urata conexiune... si asa se intrerupe un sir frumos de 7 victorii consecutive... da las' ca incepe iar din etapa urmatoare :wink:
el_nino - hurricane : 1-3
soarta k a astuia doar ciganii.... :evil: ..conduc tot meciu(ratari de ma satur sa privesc) si ma trezesc prin min 80 k eram la egal si ieseam la deisperare cu fundasii k baiatu' juk pase prin jumatea lui....si ma prinde pe contraatac si da 2 goluri la indigo...pakt....aspiram la locu 3...acu draci pe 5 raman...![]()
in conditiile in care si danny1ok a pierdut mai poti spera la locul 4... locul 3 nu ti-l las decat daca dai multa mita :lol:
el_nino - hurricane : 1-3
soarta ca a astuia doar ciganii.... :evil: ..conduc tot meciu(ratari de ma satur sa privesc) si ma trezesc prin min 80 ca eram la egal si ieseam la deisperare cu fundasii ca baiatu' juca pase prin jumatea lui....si ma prinde pe contraatac si da 2 goluri la indigo...pacat....aspiram la locu 3...acu draci pe 5 raman...
invata sa joci,nu numai sa pasezi si poate aspiri la 4
danny1ok : jok3r_sarbu :3-4
@barosanu : am invatat sa joc destul de bine si nu mai plictisesc adversarii cu acele indelungate pase...
...altfel cum iti explici egalu cu Dan ?
...k inainte de sub 5 nu ma scotea...
plimbatul mingii pana l-a luat somnul :roll: ,tocmai ca nu ii plictisesc eu...decat sa pasez in disperare cu toti jucatorii,mai bine joc in viteza cum zicea danutz,si rezultatele se vad...eu pe 1-2,tu pe 4-5 sau cat esti
Mihai1411 - Danutz12345 1-2
...2 centrari si aia a fost
blind1ro - marinescu_dani2005=1-5
Danutz12345 - Ady_adinho 5 4
Din nou pe 1 lok unde mie loku:D
ady_adinho - danutz12345 4-5.... 4 goluri din 5 din centrari..ma batut in min 82
si visul frumos de detronare a lui danutz cam ia sfarsit... sau poate ca nu... totul pare sa depinda de mine... acum ma simt foarte important :lol:
ady_4steaua Trimis: 18 11 2006 17:12 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
ady_adinho - danutz12345 4-5.... 4 goluri din 5 din centrari..ma batut in min 82
mihai1411 Trimis: 18 11 2006 16:40 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Mihai1411 - Danutz12345 1-2 ...2 centrari si aia a fost
ia uite bah...astia au invatat iar sa dea numa' din centrari ![]()
Cred ca aveti voi flancurile libere ca mi-e mi-au dat gol direct pe centru :lol: ...nu ca as avea cea mai varza aparare all time ...
Blind1ro - Marinescu_dani2005 1- 5 [etapa 26 ] Ole.
maniacule intra si u sa jucam ca maine...nu ne sculam pana-n 12 ![]()
Frate , sorry ca n-am putut sa intru in seara asta dar am avut treaba
Maine dimineata nu pot sa intru ca am meci :? pe la 11 cred ca ajung acasa ... daca e sa te gasesc pe net jucam etapa iar daca nu ne gasim il rog pe Ionut sa ne-o amane. O jucam pana duminica seara :wink:
am incercat vineri sa joc cu jok3r ....dar de fiecare data dupa vreo 10 min de joc asa se intrerupea si zicea conection with other player has been lost...k si cum unul dintre noi ar fi avut patch..eu nu aveam cum pt k tocmai juksem cu danutz ...iar peste 30 min am jucat etapa cu hurricane...iar el a spus k tocmai jukse cu unu si a mers...(am uitat sa precizez k inainte de meci mi-a spus sa nu apas pe nimic la pauza k ne iese :roll: ) oricum n-am ajuns noi p'acolo..
...si am cazut de comun acord sa jucam sambata insa ieri nu a intrat deloc cu toate k i-am dat de cateva ori buzz si msg offline k sa jukm...acum mai sunt vreo 2 ore si expira termenu si cred k nu va intra..prin urmare ionutz ori mai lasi putin termen peste masura k poate intra omu si reusim sa jukm...probabil un meci cu 5 intreruperi...ori mi se acorda 3-0 intrucat eu nu am absolut nici o vina....(scuze jokere dar nu vrea sa pierd puncte aiurea pt k trag si eu la podium ...
)
@el_nino ...eu zic sa nu mai dai vina pe conexiune si sa intri sa jucam..asa cum merge...pt k dak stau bine sa ma uit tu te-ai vaitat de mai multe ori de conexiune..in timp ce eu am prb doar cu 2 (tu si cu danny)...in rest imi mere bine cu toti
...aia cu intreruperile la pauza cred k asa e ...din moment ce tu apesi in disperare pe taste e foarte probabil sa iti iasa...sau oricum se poate intampla sa iti iasa la pauza...se intampla multora..despre patch nici nu poate fi vorba...NU E VOIE CU asa CEVA
===> k nu am ![]()
apoi nu mai vb aiurea...k am jucat si 30 min...si inainte in alte 10 min jucate aveam 1-0...dar ti-am spus pe mess...jucam un meci intreg de la inceput...numa' sa jucam . Am vb sa intram sambata sa jucam...si tu imi spui mie k nu am intrat eu.???atunci intereseaza-te si tu si aflak de la 18 la 22:30 am fost online...si tu nu...deci nu mai vorbi chestii aiurea...cu 3-0 si altele..tine-te si u de cuvant si gata...
P.S. :ionutz te rog sa imi amani si mie meciul asta pana marti searala 22:00 (e prima mea amanare
)...k am niste treaba azi si maine si nush dak pot sa joc..deci cel mai probabil marti seara il joc..meersi anticipat .
am si eu o intrebare, sezonu` viitor cei ce promoveaza din Liga II aleg echipele dupa cei din LigaI ?