Danutz12345 - I0nutz83 2 0
Danutz12345 - I0nutz83 2 0
clasament nu primim?? :?
Maine cred..
am fost f ocupat ionutz..jucam maine stai linistit..si nus on niciodata pt ca stau invizibil tot timpu:)
recunosc ,a fost ocupat omu',a uitat sa ureze la multi ani...subsemnatului de 2 ori si pe 8 si pe 14 ( halal "prieten",nu?) :roll: ,a uitat ca a iesit cristoforu'
.....bafta daniele stai cu "internetu"
postez de acum...danutz-Mihai 3-0
MODIFICARI:
Din sezonul viitor, atat Liga I cat si Liga II vor avea cate 18 echipe. Vom profita de numarul mare de retrageri din acest sezon pentru a face trecerea mai usoara.
Astfel:
Din Liga I vor retrograda echipele clasate pe locurile 13-16. Practic, in II vor merge doar doua echipe (locurile 13-14), avand in vedere ca anonim si robinho sunt retrasi.
Vor promova din Liga II echipele clasate pe locurile 1-6. Din Liga II vor "disparea" echipele de pe locurile 10-16, in fapt doar patru jucatori activi (in afara celor 3 retrasi/exclusi).
In Liga II vor ramane, deci, cei clasati pe locurile 7-9, precum si doi jucatori veniti din Liga I. Vor apare deci 13 locuri libere, pentru care se primesc inscrieri.
Perioada de inscrieri se incheie pe 1 decembrie. Testarea pentru evaluarea celor inscrisi se desfasoara in saptamana 1-8 decembrie. Noul sezon debuteaza in jur de 10 decembrie.
am fost f ocupat ionutz..jucam maine stai linistit..si nus on niciodata pt ca stau invizibil tot timpu:)
recunosc ,a fost ocupat omu',a uitat sa ureze la multi ani...subsemnatului de 2 ori si pe 8 si pe 14 ( halal "prieten",nu?) :roll: ,a uitat ca a iesit cristoforu'
.....bafta daniele stai cu "internetu"
postez de acum...danutz-Mihai 3-0
N-am intzeles nimic !![]()
Danutz12345 - Marianbolohan 3 1
se pare ca eu, danutz, Mihai si t0rres nu ne mai oprim :lol:
Blind1ro - Mihai1411 3-9
Blind1ro - Mihai1441 3-9 8) Liverpool - Arsenal :[ETAPA 24 ] Am fost dominat clar, cine-i mai bun pe teren n-am pus niciodata la indoiala. Cred ca puteam sa mai iau niste goluri, da` la fel de bine am si ratat aiurea. SA IEI TITLU`, si yo sa scap :twisted: ! @ filip : da` se pare k nici eu nu ma opresc din pierdut :Dsi nici gogo...dar el mai rar
Etape noi. Maine vine clasamentul.
andrey_gogo 2-2 dann1ok am dat 2 bare
ata ete macar un scor bun cu unul din cei mai buni ![]()
el_nin0 - danutz : 3-3
m-a egalat in min 82(habar nu am ce noroc a avut la faza aia...nici el nu stie..
) si in ultima faza am ratat o sansa mare de a-l bate fiind singur cu portaru ...puyol dormea pe undeva ....am impresia totusi k plecase dupa tigari ...
...am condus tot meciu....ii dedic egalu barosanului k a fost ziua lui :twisted: ...
Andrey_gogo - Mihai1411 0-5
ms tores a picat perfect,chiar inainte de meciul direct sa am 2 puncte avans :lol:
ti-ai facut si golaveraj cu mine, faci cinste cu o sampanie , asa de reconciliere
, dak tot era ziua ta : La multi ani :lol:
si eu vreau sampanie :lol: la multe campionate, Mihai :lol:
stati ca mai e mult de juct ![]()
dca il bat e jucat campionatul,dac FC egal mai are el o sansa...si daca ma bate se duce el la 1 pct ![]()
lol...cred k eu sunt cheia succesului tau...cu ce ma mituiesti sa-ti dau 3 pct si sa oprim hegemonia?...oricum eu ma declar prieten cu Dan si 99% nu voi accepta nici o mita...
:D
oricum Dan va avea rezistenta darza din partea mea in ultima/penultima etapa... s-ar putea ca acolo sa se decida campionul
acum ma simt asa de important :lol:
Ady_adinho -Blind1ro 3-1 Athletico vs Liverpool : e clar, cadere libera, pe cine platesc sa bat si yo ??
:lol: , Locu` 12 pare un miraj...
danny1ok 1-5 alex_filip2003... inca una pentru mosu' :lol:
campionatul se joaca si e f strans..cine e mai bun sa castige...cu kamaciuki am avut noroc k am scos un egal..am jucat f slab..era si normal nemaijucand de cateva zile bune sa joc prost..oricum ami revin eu:)
te voi sprijini ...nu'ti fa griji k tot u iei campionatu.... 8)
mda o sa faca acelasi antijoc,ca altceva nu stie sa faca,atunci se oftica ca l-am batut in min 90,daca ar juca mai rapid,fara 5-6 nu scapa nici el,oricum poate nu o sa mai fie cazul in ultima etapa sa joc cu toti noobi
CLASAMENT: