bv,nu iti ia nimeni locul 3 :twisted:
bv,nu iti ia nimeni locul 3 :twisted:
Incercati sa folositi mai putine emoticons-uri in posturile voastre. Multumim !
Regula asta ai bagat-o de la tine :lol: auzi la el ... sa folosim mai putine emoticons ! steagcruce2 iconitzele au fost puse sa fie folosite :wink:
@barosanu: era vorba de pariu ala k ies in primii 6 cumetre... :twisted: ..filip pazea k vin...![]()
ah
mai e de jucat,daca pierzi 2-3 meciuri ajungi iar pe 14 ![]()
@maniaku: Ma refer la partea estetica.. Posturile unora seamana mai degraba cu niste sorcove. Se poate scrie si fara atatea emoticons-uri. Asta e tot..
ca sa iti apere portaru trebuie sa stii sa il pozitionezi pe directia sutului.. oricum un meci unde am luat cate un gol in finalurile de repriza...mia intors scoru de la 4-3 pt mine la 5-4 pt el in 10 min..a avut noroc..oricum cu ce echipa am....fac performanta:Dalex_filip2003 3-0 omul_anonim... o victorie de moral, cu toate ca adversarul nu s-a prezentat :lol:
marinescu_dani2005 0-3 alex_filip2003... aici adversarul s-a prezentat :lol:
alex_filip2003 5-4 ady_adinho... si acum ma intreb cu a reusit sa ii apere portarul atatea suturi :?... in fine, gol in minutul 90 si m-am dezlantuit: 3 victorii din 3 posibile
Marianbolohan - Mihai1411 4-6
Hurricane_msg - Blind1ro 4-0 [Villarreal - Liverpool ] N-am mai vazut pe nimeni sa faca host pe noapte pana acu` ! La low se vede negru terenu, nu vedeam decat dungile, asta nu scuza prestatia mea!Apropos, acu` nu va mai vaitati de echipe baieti ? :roll:
etapa 19: Marianbolohan - Blind1ro 4-3
Normal..bolohan nu putea sa ma bata decat pe mine...sunt un fel de Steaua, numa` ei n-au batut Otelul . Blind1ro - Marianbolohan 3-4 , imi vine sa-mi iau campii... data viitoare cand mai intarzie un adversar FOLOSITI regulamentu`:o
ady_adinho-joker_sarbu 3-2... era sa produca joker surpriza cu 2 goluri dupa min 87...
jok3r_Sarbu - ady_adinho : 2-3
am jucat slab, adv bine ... m-am trezit prea tarziu si nu mai putut reveni ![]()
Mihai1411 - Danny1ok 4-3
Julica_maniaku - Blind1ro 3-1 ... jocul a fost intrerupt in prima repriza la scorul de 1-1 si eu aveam un om in minus ... nu inteleg care-i supararea lu Blind pt ca nu am iesit intentionat , cu unii se intrerupe mereu la pauza :roll:
Julica_maniaku - Blind1ro 3-1 ... jocul a fost intrerupt la pauza la scorul de 1-1 si eu aveam un om in minus ... nu inteleg care-i supararea lu Blind pt ca nu am iesit intentionat , cu unii se intrerupe mereu la pauza :roll:
trebuia sa va intelegeti....cand reluati jocul sa il faultezi in fata portii (bine inteles el sa fie de acord sa il lasi singur cu portarul si apoi sa astepte sa il faultezi) ca atunci se da mereu rosu si aia e.....asa am patit si eu cu bolohan ieri
jok3r_sarbu - marinescu_dani2005 : 5-2
Danutz12345 - Julica_maniaku 7 1
PS:nu dau de Andrei gogo..stie cineva cei cu el??
ai vazut maniacule cum era normal si de drept... cum sa nu ma enervez cand te-am tinut la tine in jum. in prima repriza, golu` tau a fost autogolu meu si a 2 a repriza trebuia sa am un om in plus...imi vine mai greu sa nu ma supar...cand ti-am zis sa bagi un fault ai zis : " i-auzi ma, ce sa-i fac yo",in fine...Liga 2 8)De cand au fost postate etapele, fara vesti de la gogo ![]()
Eu am mai intalnit o astfel de situatie si nu s-a tinut cont de eliminare , in regulament nu scrie nimic in aceasta privinta si nici Ionut nu a zis nimic de chestia asta :roll: Am postat tot ce s-a intamplat ca sa-ti demonstrez ca nu sunt "nesimtit,cum sunt altii". Daca Ionut decide sunt dispus sa rejoc meciul cu tine. Eu joc de placere fifa si n-am nici un interes sa fur pe nimeni :wink:
Danny1ok-Ady_adinho 1-0
Mi-a zis andrey_gogo ca e plecat din localitate si m-a rugat sa va anunt.
@maniaku : da-l incolo de meci, in regulament nici nu zice ca fifa cade la pauza ca sa bage regula cu eliminatu`,asta e! @ rooney : bine k n-a zis maine la 12:00 ca e plekt din localitate.