Ionutz ce fak cu gogo?k am etapa cu el si e plecat...mie nu mia zis nimik si nici la altcineva..de amanat nici atat..amani meciu ce o sa faci?si ai pui amanarea la el?
Ionutz ce fak cu gogo?k am etapa cu el si e plecat...mie nu mia zis nimik si nici la altcineva..de amanat nici atat..amani meciu ce o sa faci?si ai pui amanarea la el?
gogo este plecat... a scris rooney pe forum... cere amanarea meciurilor... clar?? :lol:
nu are mai mult de 4 amanari :twisted: ?
nu cred
am revenit
sorry de intarziere
sunt 3 etape si este ora 5 si 20
mai am timp pana la 8 sa joc
sa vad dak reusesc dak nu ionutz te rog sa treci la amanari k numa ce am ajuns
acuma caut oameni ![]()
danutz12345 andrei_gogo 4 0
PS:ionutz amanami meciu cu el_nino_torres k nu cred k ajung asta seara pana la 10 k sa joc cu el etapa...oricum dak nu postez pana la 10 sal amani .mersi
oof iara-s sub linieclasament:
Etape noi.
** si o urma de speranta
andrey_gogo 4--3 bl1ndro... meci super cu rasturnari de scor
Bv blindica bafta ![]()
*andrey_gogo 1-2 kamaciuki- o mers cam nashpa
si golurile le-am luat cand o sacadat si nu am vazut mingea
ata ete bv Kama
Si uite k m-am incadrat
nu mai am nici o amanare ![]()
el_nino - gogo : 2-1
mersi ionutz ![]()
ionutz vezi k mi-ai pus 2 amanari da eu meciurile am ajuns sa le joc in termen
Oricum nu conteaza numa dak se intampla sa mai fiu plecat sau ceva sa nu fie probleme
ms
Blind1ro - Robinho_2903 => 3-0 (Reina 2' 10', Benitez 90+3 ).[Etapa 23 ]
@Mihai1441 : am scos ignore-ul... 8) vezi ca in seara asta lucrez , si ajung p'acasa maine la 18:00.[asta dak vrei sa jucam :lol: ]
sincer,crezi ca ma intereseaza ce faci tu?unii isi petrec ziua ,altii muncesc etc etc(nu mai zic ca cine muncesc) :lol: jucam cand vrei tu faraoane
alex_filip2003 3-2 hurricane_msg... dupa 3-0 la pauza mi-am complicat singur existenta :lol:
andrey_gogo 4-4 hurricane_msg Am ratat in ultima faza si cu poarta goala k sa vezi cat bulan
of of
Mihai1411 - Marinescu_dani2005 2-1
marianbolohan - marinescu_dani2005=1-4
jok3r_sarbu 2-4 alex_filip2003... deja sunt 6 victorii consecutive ![]()
![]()
![]()
tot asa ![]()
![]()
![]()
![]()
jok3r_Sarbu : julica_maniaku : 6-3
...ce tare sunt si eu...una calda...una rece...deci cine are urm. etapa cu mine krek o sa ma bata...![]()
el_nin0 - adinho : 7-1
vorbeam cu gagik la telefon...ce bafta am avut si yo
el_nino - julik maniacu : 2-1
importanta victoria....meci slab rau....decis printr-o lovitura libera... ![]()
@blind: cu scuzele de rigoare, dar mi se pare ca ai inceput sa faci pe prostul. Daca citeai forumul vedeai ca am anuntat in cel putin doua randuri ca modificarile in sistemul de promovare - retrogradare vor fi publice pe forum in cursul zilei de luni, 20 noiembrie.
** Nu dau de danutz12345. De 3 zile nu mi-a raspuns pe mess.. Sa fie ON nici nu ma astept; de aproape un an de cand il am in lista nu l-am vazut niciodata on. Dar asta are mai putina importanta.. Daca nu da vreun semn pana cand expira termenul, va fi prima lui masa verde:)
am fost f ocupat ionutz..jucam maine stai linistit..si nus on niciodata pt k stau invizibil tot timpu:)