cred ca e cel mai strans campionat din ultima vreme..in afara de primii 4 care sunt detasati..restu se bat sa se salveze si sa ocupe un loc in Champions League :lol: :lol: :lol:
cred ca e cel mai strans campionat din ultima vreme..in afara de primii 4 care sunt detasati..restu se bat sa se salveze si sa ocupe un loc in Champions League :lol: :lol: :lol:
eu sper la locul 3...
Nu-mi vine sa cred 8O Am iesit din zona fierbinte, sper sa nu mai calc pe acolo
HEHE Kama tu pe 6 eu pe 5 asa ne-am intzeles
![]()
cum spui tu jupane...dar lu cum stau lucrurile...aspir la mai mult... 8) ...oare ce se intampla cu julik... 8O ???
hurricane_msg - marinescu_dani2005=6-1
andrey_gogo 3-3 jocker-sarbu E bine si asa
meci frumos
Bafta sarbule
:arrow: jok3r_sarbu : andrey_gogo : 3-3
bineintele...obisnuitele ratari in min 90 sg. cu portaru' + ca a beneficiat de un penalty gratis...da asta e...a jucat bine si culmea...si portaru' i-a aparat bine ![]()
:arrow: anonim...retras...deci anonim - jok3r : 0-3
"o aparat bine" si 2 goluri din unghi inchis si nu le-o scos !!
las k daca intri in primii 5-6 poate prinzi si tu o echipa cu un portar mai ca lumea :wink:
Nu-mi vine sa cred 8O Am iesit din zona fierbinte, sper sa nu mai calc pe acolo
HEHE Kama tu pe 6 eu pe 5 asa ne-am intzeles
![]()
cum spui tu jupane...dar lu cum stau lucrurile...aspir la mai mult... 8) ...oare ce se intampla cu julik... 8O ???
Ce sa se intample frate cu mine
Nu mai am timp de fifa si se vede asta ... :cry: Mi-e rusine de mine sincer dar asta este situatia , timpul nu-mi permite mai mult.
julik sa-mi zici o ora exacta cand esti disponibil k sa jucam ![]()
ady_adinho-mihai1411 2-4 meci frumos..am ratat mult si l-am asediat pe Mihai in ultimul sfert de ora la scoru de 3-1 ...dar din pacate cand speram in revenire ma prins pe contraatac dupa o ratare a mea fata in fata cu portaru si a decis meciu..
Hurricane_msg - Danutz12345 1 5
ady_adinho-marianbolohan 3-2 ..doamne..ce conexiune
ady_adinho-marinescu_dani2005 ..3-0 meci..frumos..cu un penalty clar pt mine..ma faultat la 2 metri de pe linia porti si nu a dat arbitru..care corpodean o fi fost? =))
Prodigy_andrey Trimis: 07 11 2006 16:55 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
"o aparat bine" si 2 goluri din unghi inchis si nu le-o scos !!
mah alea nu au fost goluri de portar ![]()
Julica_maniaku - Andrey_gogo 4-2 8)
alex_filip2003 4-2 julica_maniaku... frumos ![]()
el_nin0 - marinescu_dani : 2-0
dar sunt foarte suparat k ma batu danutz,,,joaca al naibii de bine....da are si noroc...asta e ...el se hraneste cu fifa pe paine...
...da las' k incep yo sa bag la amicale in el pana ii aflu toate secretele... :twisted:
marinescu_dani2005-danny1ok-1-4 parca:D
ce revenire am avut dupa amanari
crek imi da si Ionut 5 ![]()
el_nin0 - alex_filip : 5-4
victorie in min 89...conexiune absolut "jegoasa"....fara cuvinte...
...dak s-ar fi miscat si bine ar fi fost un scor mult mai mare...oricum...jucatori de valori apropiate...
hehe kamaciuki vrei sa ami afli secretele...nu e cine stie ce..dar de aplicat mai greu..k la 06..stii ce o sa fak dar nai ce sa faci tu=))
Sper k intr-o luna maxim 2 sa ajung sa joc cu adevarat bine 07..inca mai am de invatat..
...daca s-ar fi miscat si bine ar fi fost un scor mult mai mare...oricum...jucatori de valori apropiate...
imi place ca esti foarte optimist. dupa ce ca abia m-ai batut prin nu stiu ce bulaaaaaaan, acum incepi sa te bati cu pumnii in piept. credeam ca te-ai mai asezat la locul tau dupa scandalurile din campionatele precedente, insa se pare ca nu e asa...
...daca s-ar fi miscat si bine ar fi fost un scor mult mai mare...oricum...jucatori de valori apropiate...
imi place ca esti foarte optimist. dupa ce ca abia m-ai batut prin nu stiu ce bulaaaaaaan, acum incepi sa te bati cu pumnii in piept. credeam ca te-ai mai asezat la locul tau dupa scandalurile din campionatele precedente, insa se pare ca nu e asa...
loooooooooool.....ma refeream la proportii mai mari ale scorului gen...8-7...sau 10-9....in fine...si nu ma bat deloc cu pumni'n piept...asa k nu te mai "obosi" degeaba cu astfel de prostii...m=ai inteles gresit frate...n-am nici cea mai mica treaba cu tine...si de sa nu fiu optimist ma rog??...care ar fi problema...? :roll:
scuzele de rigoare atunci... ![]()
Danny1ok-Huricane_msg 3-4,meciul a fost declarat anulat,insa noi l-am jucat inainte de termenul limita,dar hurricane are ban pe forum si nu a putut posta,iar eu nu am mai intrat pe net dupa meci'