Clasament ??
K sunt nerebdator sa vad dak am avansat vreun pic
:roll:
Clasament ??
K sunt nerebdator sa vad dak am avansat vreun pic
:roll:
CLASAMENT

el_nin0 - marianbolohan anulat
adinho - hurricane anulat
In ultimele zile forumul a fost scena unor discutii suburbane, discutii care nu isi au locul pe un forum al stelistilor. Conform Regulamentului general al forumului (sectiunea 1.2) precum si Regulamentului sectiunii FIFA (pct.8 ) asemenea comportamente sunt pedepsite cu avertismente sau restrictii pe o perioada determinata.
Daca cei avertizati/ restrictionati deja vor recidiva, sanctiunile ar putea lua inclusiv forma depunctarilor.
Restrictii pe username:
- mihai1411 7 zile
- blind1ro 5 zile
andrey_gogo 3-0 marianbolhan o mers rau ![]()
alex_filip2003 2-6 mihai1411... se pare ca in fiecare sezon am parte de un meci de genul celui cu anonim de sezonul trecut in care adversarului ii intra aproape tot. am ratat cu nerusinare o multime de ocazii. diferenta dintre noi a fost mult mai mica, poate de un gol, maxim doua, insa Mihai a fost mai bun. si cu asta s-a incheiat lupta mea pentru titlu...
Blind1ro - danutz12345 0 8
@ danutz : ma visezi si ziua dane??/ nu numai noaptea...=))....sunt cosmarul tau....pe blindica nu l-am batut cu 8-0 cum ai postat tu....tu l-ai batut cu 8-0...=))
el_nino - blindica : 5-1.... 8) ....iar meciul cu marianbolohan va fi pus tot in favoarea mea cu 3-0 pt k nu a fost vina mea....
dovada :
"El_nino TOrr3s: de ce nu ai intrat frate pe mess sa jucam si noi meciu???
El_nino TOrr3s: l-a anulat
El_nino TOrr3s: din vina ta
El_nino TOrr3s:
El_nino TOrr3s: am scris si pe forum .....blabla...dar nu ai intrat sa citesti...
El_nino TOrr3s: ai avut treaba?
El_nino TOrr3s:
marianbolohan: salut
marianbolohan: scuze ma
marianbolohan: da am probleme cu netu
marianbolohan: trebuia sa -l castigi cu 3-0
El_nino TOrr3s: ok
El_nino TOrr3s:
marianbolohan: zii lu ionutz
marianbolohan: poate schimba
El_nino TOrr3s: ok"
ionut a fost de acord cum era si normal!
pot sa stiu si eu pana cand a fost termenul de mi s-a anulat meciul??? :x
@ionutz: dar omul anonim a fost exclus...deci pot sa iau juventus,nu?
am dat acum edit dar io am scris danutz nu el nino torres...a editat ionutz la misto:P
uitativa cum pierd puncte...adversaru nici macar nu stia termenu limita a disputarii etapei...poate de aceea nici nu intra pe mess..cer sa mi se acorde meciu..pot sa stiu si eu pana cand a fost termenul de mi s-a anulat meciul??? :x@ionutz: dar omul anonim a fost exclus...deci pot sa iau juventus,nu?
bey marinescu..sper sa intri si tu mess.. ca nu team vazut nici ieri nici azi...nu de alta da avem etapa..si nu mai vreau inca un meci anulat
bey marinescu..sper sa intri si tu mess.. ca nu team vazut nici ieri nici azi...nu de alta da avem etapa..si nu mai vreau inca un meci anulat
acelasi lucru te rog si eu Dani....k sa nu mai existe controverse!!! deseara te rog fai un efort si da-mi un buzz k sa jukm...
In primul rand, nu am editat eu vreun post din cele de mai sus.
In al doilea rand, marinescu a cerut amanarea tuturor meciurilor pe care le are de jucat pana marti inclusiv.
Altfel, hurricane, termenul - limita pentru disputarea meciurilor este trecut de fiecare data dupa ultima etapa din programul Ligii I. Evident in limba romana, ora Romaniei, nu GMT sau mai stiu si eu ce fus orar. Pentru etapele 14-15 termenul a fost sambata, ora 12.00, dar actualizarea am facut-o pe seara, luand in calcul, normal, tot ce s-a jucat. Explicatii suplimentare nu isi au rostul. Adversarii te cauta zile intregi pe mess pentru ca tu sa vii si sa intrebi cand a fost deadline-ul.. Aiurea!
*adinho - hurricane 3-0.
PS: De cate ori sa va spun ca echipele nu se pot schimba IN NICI UN FEL pe parcursul sezonului?
in sfarsit..sa facut dreptate..
lol... 8O ...ionut???? la mine de ce nu se aplica aceeasi regula ma rog????...si ma mai si ignori...ce poate fi mai clar dekt postul meu???in care ti-am aratat clar k omul a recunoscut k nu a intrat si a zis clar k era corect sa castig cu 3-0....si mi-ai zis pe mess k o sa imi pui 3-0...vad k ...nici nu te intereseaza !!! :evil:
@ionut: am avut impresia ca termenul era duminica ora 12...oricum ma doare undeva de meciul tau ca mi l-ai dat pierdut...
editat de moderatori
@hurricane_msg: Pauza 3 zile, poate intre timp iti revine cheful de fifa..
Julica_maniaku - Marianbolohan 1-0 8) mai bat si eu din an in pasti :lol: meci frumos , cu multe ratari ... specialitatea casei
Am operat modificarile de mai sus (adinho si el_nin0 3-0 la masa verde). Urmatorul clasament va contine si aceste rezultate. Va rog sa va jucati meciurile in intervalul stabilit, pentru a nu mai exista probleme.
** Stie cineva ceva de joker_sarbu? Nu l-am vazut pe net in ultimele 3 zile..
Nu va impacientati in legatura cu marinescu. Omul a anuntat ca va reveni pe net in cursul zilei de maine (marti). Meciurile ii sunt amanate.
a fost ocupat rau baiatu'...dar a revenit... :lol:
@ionutz...astazi dupa 7-8 jucam :wink:
ionutz83 - jok3r_Sarbu : 2-5
hurricane_msg - jok3r_sarbu : 5-2
Danny1ok-Julica_Maniaku 4-2
CLASAMENT ACTUALIZAT

hurricane - danny1ok ANULAT
marinescu_dani are ultimele trei meciuri amanate
omul_anonim si robinho retrasi
Nu-mi vine sa cred 8O Am iesit din zona fierbinte
, sper sa nu mai calc pe acolo
HEHE Kama tu pe 6 eu pe 5 asa ne-am intzeles ![]()