FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga 1 - procesul etapei

«1131415161730»
hurricane_msg03.11.2006 18:01
dupa aia ies discutii,ca asa vreau si eu pe Chelsea,vrea si filip,si mai sunt :P

cred si eu ca o vrei si u ... dar eu am zis primul si stii regula..."primul venit, primul servit" ... asta daca ionutz imi da voie sa o iau ... discutii ar putea iesi doar din cauza unor ofticati, altfel nu vad de ce...u cum d ti-ai luat echipa mai buna ca mine? :)) ...eu m-am luat d tine din pricina asta?

@adinho: taci ma...ca am intrat acum 1 ora jumate si ti-am dat mesaje si u nimic...si ma minti in fata acum?

mihai141103.11.2006 18:24
danutz12345 alexfilip 0 4  

Un meci cu o conexiune nu proasta..ce imposibila.Eu unu nu am nimik cu alex dar din cate stiu in regulamentu ala scrie pe langa IP routabil si timp de jucat mai tre sa ai si o conexiune buna...si sunt sigur ca nu numai io nu am putut sa joc nimik cu el.

Ionutz deabea astept sa ai etapa cu el sa vad daca reusesti o pasa un sut ceva:) Sper sa nu se supere alex repet nam nimik cu el joaca kiar bine fifa dar netu lui e dp vremea comunistilor.

las ca asa m-a batut si bolohan marian pe mine :(

johnny0603.11.2006 18:50

imi cer scuze pentru conexiunea proasta din meciul cu danutz, dar aceasta este din motive independente de mine. furnizorul meu de internet a avut niste probleme si acestea s-au vazut in timpul jocului. insa, spre deosebire de ceea ce a zis danutz, cu ceilalti conexiunea a fost cat de cat buna.

@ Dani: nu am de ce sa ma supar pentru ca ai spus doar adevarul. si eu m-as fi suparat sa pierd pe o conexiune care imi mananca nervii, insa nu uita ca si mie mi-a mers la fel cum ti-a mers tie.

in alta ordine de idei, se pare ca s-a relansat campionatul :D

Prodigy_andrey03.11.2006 19:13

Cred k cel mai indicat ar fii sa spuna robinho cui vrea sa lase echipa!! Asa ar fii cel mai fair-play si sa nu existe certuri !! Si sper k ionutz sa fie de acord cu acest lucru deoarece ii pacat k o echipa asa buna k Chelsea sa ramana fara user :( Si sa nu fie luata de cineva!

El_nin0_T0rr3s03.11.2006 19:24

marianbolohan nu prea sta deloc pe mess...iar Mihai nu poate face host....din pacate nici eu zilele astea pt k adminul retelei se ocupa cu pirateria si downloadeaza tot timpu' k in perioada asta apar multe jocuri filme etc...a zis k va merge la Dan si o sa joace....dar acum spune k eu sunt gazda cik si sa fac eu....cand a Ion a zis clar k se joaca de la Dan...ce sa faci ....unii sunt mult prea orgoliosi pt niste chestii absolut minore cum este si 07...

johnny0603.11.2006 19:27
Cred ca cel mai indicat ar fii sa spuna robinho cui vrea sa lase echipa!! Asa ar fii cel mai fair-play si sa nu existe certuri !! Si sper ca ionutz sa fie de acord cu acest lucru deoarece ii pacat ca o echipa asa buna ca Chelsea sa ramana fara user :( Si sa nu fie luata de cineva!

eu zic sa ramana fara user pana la sfarsitul campionatului... pana la urma rezultatele lui robinho nu vor fi anulate si ar fi culmea ca la sectiunea echipe sa vedem 2 useri cu aceeasi echipa. gogo, hurricane, nu am nimic cu voi dar vina ca ati prins echipe slabe va apartine exclusiv.

mihai141103.11.2006 20:56

El_nin0_t0rr3s - Mihai1411 2-3

COmY03.11.2006 21:09

in minutu 90 ai castigat hahaha

El_nin0_T0rr3s03.11.2006 21:10

in min 90 mi-a dat-o....k bulangiii...:D...nu puteai cumetre sa dai prin 80 asa sa fie asediu...:P...sa mor yo ce soarta au unii...si kkt de stil de joc,....numai cu+W ca disperatii...nu vezi un sut de la distanta...nu vezi o pasa....absolut nimic :evil:

Prodigy_andrey03.11.2006 21:11

Ce are asta?

dani@steaua4ever03.11.2006 21:12

sincer kama stilu lui e mai interesant k al tau...cand joc cu tine adorm..nu poti naiba sa pasezi mai repede kiar tre sa stai juma de ora sa gandesti faza?:))) putina viteza nu strica:)

COmY03.11.2006 21:36

bai kama asta e belea de om cum vede ca conduc pac iese:d :D

De Dani numai zic io l-am invatat si acu ma rupe in doua: :D

mihai141103.11.2006 21:57

tie iti trebuie vreo 10 banuri ca sa ne lasi? nu ne interesa CA CONDUCI =)) sincer

auzi l-a invatat el pe Dani sa joace fifa =)) hahaha de unde tot apareti frate? Dani a invatat ceva scheme de la mine,apoi eu ceva scheme de la el...si asa am invatat amandoi,ca poate i-ai zis tu o faza nu inseamna ca l-ai invatat fifa copile

tores,dau cu + a,si nu cred ca esti tu in masura sa comentezi ceva,dupa ce tot meciul te invarteai cu mingea aia de mama mama :roll: ,tii mingea degeaba ai si vazut, am avut 5 ori pe la tine prin careu...ti-am dat 3 goluri,tu te invarteai si pasai pana pierdeai mingea iar apoi faultai,oricum bafta la retrogradare,sper sa te vedem in b,poate acolo gasesti de aia care sa paseze mult si sa nu joace in viteza cum iti place tie,eventual sa isi dea si 2-3 autogoluri ca sa bati si tu pe cineva

COmY03.11.2006 22:03
tie iti trebuie vreo 10 banuri ca sa ne lasi? nu ne interesa CA CONDUCI =)) sincer  

auzi l-a invatat el pe Dani sa joace fifa =)) hahaha de unde tot apareti frate? Dani a invatat ceva scheme de la mine,apoi eu ceva scheme de la el...si asa am invatat amandoi,ca poate i-ai zis tu o faza nu inseamna ca l-ai invatat fifa copile

Ba inaite sa postezi mai intai intreabal!!!

SI ii dau dreptate si lui robihno tu de toti faci misto sau te iei de ei ''marele smecher te vezi''

mihai141103.11.2006 22:04

daca zic ca esti cel mai bun din lume ne lasi in pace si nu mai postezi aici la Liga 1? :roll:

El_nin0_T0rr3s04.11.2006 00:04

ma barosane...eu joc pase ...driblez...tu doar cu+a...asa se joac si inrealitate nu??...ca tine....??=))...mi se pare o porcarie....nu-ti fa griji in privinta mea k oricum nu retrogradez...aaa....si cand spuneam k am ip si mere sa fac host nu ma credeai nici tu nici Ion...v-am zis doar k am avut niste probleme...cand downloadeaza cineva de pe retea nu pot face host....dar asta nu se intampla tot timpul spre deosebire de tine,,,care mai joci de pe la Dan k tu nu ai ip rootabil...cred k dak nu mergea sa fac hostu faceai un scandal p'aci de mama mama....k cik eu eram gazda...sincer barosane.....toti s-au plictisit de tine...lasa-ne lasa-ne!!! :roll:

mihai141104.11.2006 07:15

iar incepi cearta?ce te doare pe tine cum joc eu?te-am batut,am fost mai bun,pa si la revedere

referitor la problema cu ipul,ma scuzi ca iti zic ca esti batut in cap,dar ti-am zis ceva pe messenger de vreo 5 ori,dar tot nu intelegi,ia niste lecitina

blindica04.11.2006 07:39

Aici trebuia sa vedem rezultate, nu certuri...vezi Mihai ca pe unde esti aduci motive de cearta...tu esti arogant, nu Mourinho... 8)

mihai141104.11.2006 07:53

daca esti atent eu nu am zis nimica...eu am postat rezultatul (ca de fiecare data nu fac comentarii),dar s-a gasit el sa faca referiri la jocul meu etc...daca tacea crezi ca ma apucam de nebun sa zic ceva?

blindica04.11.2006 07:54

in fine, sa nu mai intram iar in polemica 8)

mihai141104.11.2006 07:56

pai vezi,iar te bagi aiurea,eu nu ziceam nimic daca nu ma lua el cu alea alea :roll:

ps: ca mi-am adus aminte...tores cate faze faceai tu la 2006? din cate tin minte doar din centrari stiai sa dai gol,asa ca gura mica

johnny0604.11.2006 08:50

andrey_gogo 3-4 alex_filip2003 :D

ady_4steaua04.11.2006 11:02

bey hurricane..tu stai 5 min pe mess pe zi?!...aseara am jucat un meci cu danutz si am vazut ca miai lasat un offline in perioada aia..nu puteai sa mai stai?....yo te caut de 2 zile sa jucam meciu...si ma stie lumea ca yo am mesu deschis aproape toata ziua

Prodigy_andrey04.11.2006 12:22

*** etape noi :D

andrey_gogo 3-0 robinho :D iara am dat 3 goluri cu portaru =))

i0nutz8304.11.2006 12:22

Etape noi.

Ce nu s-a jucat a fost anulat, exceptand meciul lui marinescu, care a cerut amanare (inclusiv pentru etapele 16 si 17).

Echipa lui robinho nu poate fi preluata de nimeni, va rog sa incetati cu discutiile pe tema asta. Pentru ca s-a retras (si nu a fost exclus), rezultatele de pana la momentul retragerii ii vor fi pastrate, urmand sa piarda ce mai are de jucat cu 0-3.

Incercati sa respectati termenele impuse pentru disputarea etapelor si sa pastrati un comportament civilizat pe forum.

«1131415161730»