hehe...pana si crapizii am realizat ca 'jocurile sunt facute in campionatul curent' ![]()
totusi, locul II nu-i rau deloc iar onor conducerea ar trebui sa sa isi redefineasca obiectivul/strategia pentru anul asta!!
o victorie chiar ar fi foarte necesara chiar dca suntem la 7 puncte d Dinamo ,oricum nu ia dinnamo campionatu asea ca... nu dau doi bani p Dinamo:) :twisted: ![]()
Ce galerie visati? Galeria Stelei nu face deplasarea in semn de protest impotriva fortelor de ordine ..
Cristocea,nerefacut,nu va putea juca nici astazi.Astfel in locul lui vor putea fi folositi Bostina sau Coman.
Cu Cristocea în echipa Steaua nu a pierdut niciun meci.
Pentru meciul de astazi, se asteapta ca în tribunele stadionului din Copou sa fie prezenti si cel putin 500 de suporteri ai campioanei României. De la Bucuresti vor ajunge la Iasi aproximativ 200 de fani, cu trenul si cu masinile personale, însa se preconizeaza întariri ale galeriei din judetele din apropierea Iasiului, Steaua având multi suporteri în Bacau, Vaslui, Galati si Suceava.
Cine nu stie,aviz lui Pr3otu,sa nu vorbeasca.
bafta echipa
2-0 ii batem
deci pana la urma va exista o galerie a Stelei la Iasi ? Neaparat vreau sa vin si eo ...
2-0 pentru Ste. dica10
spre24
Steaua va avea un meci greu la Iasi...asa ca uitati de meciurile din Liga. Sper sa batem cu 1-0. Forza Steaua!!!
fularsteau2 steagcruce2 steag2
Avem nevoie de victorie ca de aer! Steaua nu pierde de obicei 2 meciuri la rand si mai ales nu pierde 2 meciuri la rand in deplasare. Eu vad acest meci ca pe unul asemanator cu cel de la Arad sau de la Constanta de anul trecut.
Steaua trebuie sa bata!
Steaua va bate!
FORZA Steaua!!!
avem o problema, numai jucam nimic! stie cineva de ce?
ps. nu mai o bagati p'asta cu arbitrii!
Poli Iasi - Steaua 1-1 rezultat final, dupa un meci cu 4 eliminari, decizii eronate de arbitraj, intrari a la K1, nervi, pe scurt, tot tacamul.
Consider ca 1-0 pt Steaua ar fi fost un rezultat mincinos, furat chiar, avand in vedere realitatea din teren si modul de arbitraj, dupa parerea mea, pro-Steaua. Nu vreau sa castigam un meci cu arbitrii, nu vreau sa dea lovitura libera daca e penalty, nu vreau sa ne dea noua penalty dubios din care sa castigam.
Poate au realizat si conducatorii nostri ca nu CANTITATEA este totul, iar faptul ca avem 2 jucatori pe post nu este nici un lucru pozitiv, atunci cand joaca la nivel de Divizia C. Dintre toti inlocuitorii, cel mai mult, de fapt singurul care mi-a placut a fost Stelian Stancu. Ovidiu Petre a realizat cateva faze prin atac, dar la mijloc, MUCI, Bostina zero barat. Iar cand si Paraschiv prinde o zi mai slaba, iar al patrulea mijlocash, Oprita, are evolutii inconstante, dar in general slabe, nu putem spera la mai mult de 1 punct, nici macar la Iasi.
Ar trebui sa fixam obiective realizabile, macar la momentul asta, locul 3 in grupa UCL si locul 2 in campionat.
Atitudine zero, tactica zero, daruire, cu exceptia lui Nesu, aproximativ zero, in schimb pretentii, grupa mare. Trebuie schimbat ceva. Orice. Acum un an si jumatate, cand echipa mergea prost, s-a hotarat demiterea lui Walter. Acum? Jucam precum o echipa de mijlocul clasamentului. Nu exista scuze. Scuzele isi au rostul cand se intampla un meci. Dar nu atatea etape, la rand. Cu un alt arbitru o furam la scor azi. Sa zicem mersi si sa tinem gura inchisa, si-asa ne vom auzi vorbe ca am fost avantajati de la centru. Si vom zice ca nu, ca ce, ca nu e Steaua in stare sa bata pe Iasi fara arbitri? Pai uite, nu prea e. Si fara arbitri... o luam grav de tot.
nici Steaua nu a jucat mai nimica si nu merita victoria,dar iasiul e o echipa de cotonogari.in special dupa golul Stelei au jucat numai la rupere,ma mir ca nu i-au rupt piciorul lui nesu...si caricatura aia de arbitru...no coment.
Un meci pe care trebuie sa il uitam cat mai repede.
Mda. Se pare ca "acolo sus" s-a stabilit deja campioana sezonul asta ... si nu e Steaua.
Scenariul pare stabilit : adversarul moare pe teren, loveste, scuipa, mai are putin si rupe picioarele jucatorilor nostri, arbitrul de-abia asteapta un pretext sa ne lase in 10,9,8, cati or fi, jucatori.
Si daca la toate astea mai adaugam si un Bostina complet inutil, un Oprita mana moarta si un Coman care in mod limpede e o "teapa" uriasa pe care am luat-o, uite asa mai pierdem doua puncte si ne indepartam de titlu ...
Deja sansele noastre incep sa se micsoreze rau de tot, daca nu se schimba ceva urgent ne asteapta vremuri grele.
nici Steaua nu a jucat mai nimica si nu merita victoria,dar iasiul e o echipa de cotonogari.in special dupa golul Stelei au jucat numai la rupere,ma mir ca nu i-au rupt piciorul lui nesu...si caricatura aia de arbitru...no coment.
As spune ca Iasiul, pana la fazele controversate, gen 2 penalty-uri refuzate lor, unul usor dat noua, Iasiul a jucat mai curat decat noi. Mai fotbal. Mai cinstit. E doar parerea mea, desigur.
NU SE MAI POATE ASA CEVA!!! Toti sunt impotriva noastra! Desi reluarile TV nu arata mare lucru, cu camera cu care s-a filmat in timpul meciul eu am vazut ca la Goian a fost simulare! Dupa ce a dat 2 rosii de fiecare parte arbitrului i-a fost frica sa mai scoata cartonasul! Saric a faultat de 10 ori in total si nu a primit nici macar galben, pe Stancu l-a nenorocit! La Nesu a fost intrare criminala, din nou nici macar galben! Din cauza asta s-a primit gol, nu era Nesu pe stanga! Se trage in noi din toate directiile, moldovenii au jucat cum o faceau dupa ce veneau de la sapa pana sa descopere ce e aia fotbal!
Avea dreptate Gigi, trebuie bagati juniorii, numai au nevoie de noi in campionat, ne trateaza ca pe ultima echipa din tara. Sa le fie rusine tuturor implicati in afacerea ANTI-Steaua!!! Din cauza noastra vom avea la anul echipe mai multe in cupele europene!
JOS CU FRUSTRATII!!!
Poli Iasi - Steaua 1-1 rezultat final, dupa un meci cu 4 eliminari, decizii eronate de arbitraj, intrari a la K1, nervi, pe scurt, tot tacamul.Consider ca 1-0 pt Steaua ar fi fost un rezultat mincinos, furat chiar, avand in vedere realitatea din teren si modul de arbitraj, dupa parerea mea, pro-Steaua. Nu vreau sa castigam un meci cu arbitrii, nu vreau sa dea lovitura libera daca e penalty, nu vreau sa ne dea noua penalty dubios din care sa castigam.
esti chiar asa sigur ca Goian chiar a faultat?..in rest iti dau dreptate.
din pacate meciul a fost transmis de o televiziune care nici macar niste reluari calumea nu-i in stare sa ofere.
Traditia s-a pastrat,am inscris cu Poli Iasi din penalty,dar de aceasta data nu am invins.
Este deja monoton sa dam vina pe arbitrii,care de aceasta data nu au nicio vina pentru rezultatul final.
Din pacate Steaua este in cadere libera,iar aceasta pauza cu ocazia meciului nationalei a venit cum nu se putea mai bine.
Cand esti nervos etapa de etapa este imposibil sa mai reusesti sa obtii rezultate.
Pe undeva sunt de acord cu tine, Weezer. Daca am fi castigat aici din penalty-ul ala as fi ramas cu un gust foarte amar.
Bine, ca oricum am ramas asa....CE NAIBA SE INTAMPLA CU JOCUL ECHIPEI?! A scartait in toate compartimentele, dar mai ales la mijloc, unde Bostina iar a facut un meci slab.
Mi-am facut o groaza de draci si din cauza lui Vali Badea si a lui Oprita in prima repriza. Cum Dumnezeu poti sa ratezi cu atata lejeritate in 2 ocazii atat de favorabile?!
Si iar nervi...mai avem putin si ii ajungem pe aia de sub pod. Eu zic c-ar trebui sa le dea amenzi serioase celor care mai sunt eliminati pe drept de acum inainte.
Si inca ceva...Coman ce cauta la Steaua?
Singurii pe care i-am remarcat azi au fost Stancu si Nesu -saracul, sper sa nu fie accidentat grav-.
Trebuie neaparat schimbat ceva in jocul echipei, altfel e de rau pentru noi. Etapa viitoare jucam cu Clujul, ori astia nu iarta.
Uf...forza Steaua, desi sunt plina de draci... :cry:
P.S. Jalnic arbitrajul...
Pacat. Sunteam la 6 puncte de primul loc. Ce zi trista. Intradevar echipa a jucat slab dar nu cred ca arbitrajul ne-a favorizat, ba din contra. Primul asa zis penalty pentru Iasi nu trebuia sa fie nici lovitura libera. La eliminare lui Goian nu a fost nimic, iar multe alte decizii s-au luat aiurea. A mai venit si accidentarea lui Nesu si am ramas in 8. E greu cand etapa de etapa joci tot asa in inferioritate, prin decizii aiurea, sau prin gesturi idioate ale unor juatori. E clar Steaua e intr-o pasa proasta. Urmatoarele 2 meciuri trebuie castigate neaparat.
Sa fim seriosi...daca asta a fost meci de fotbal..inseamna ca regulile sportului rege au suferit niste retusuri fantastice..a semanat mai mult cu full-contact. Nu-mi vine sa cred ce se intampla in campionat!!
E tragic, iar sa fi ahtiat dupa primele locuri nu inseamna, cel putin in campionatele europene, sa cotonogesti tot ce-ti iese in cale. O echipa cu adevarat valoroasa se impune prin atac, prin tehnica, prin finete si prin precizie. Nicidecum prin "asedii". Sunt stelista dar ce s-a intamplat acolo a depasit domeniul stiintifico-fantasticului. Iar arbitrul are o singura vina si este majora: nu a stiut sa administreze meciul..s-a grabit, a regretat, ca in final sa ia decizii complet incorecte! Lucru care apare frecvent in fotbalul romanesc!
Jenant jocul Stelei.pana sa inceapa Iasul cu faulturile grosolane mie imi placuse cum "jucase" Lajos.A mutat 2 faulturi in afara careului(ok pt noi).din pacate o sa iasa iar Jiji si o sa faca gargara.Steaua joaca fara orizon si foarte,foarte nervos.Razboinicule las-o mai domol ca o iau ostenii razna pe teren.
1-1, rezultat echitabil. Din pacate, in momentul in care intalnesc Steaua pe teren propriu, echipele din provincie isi dau viata pe teren, de o maniera total ne-sportiva...Agresivitate, in sensul propriu al cuvantului, nervi, contacte fizice peste limita regulamentului, etc...
Cat despre arbitraj, in opinia mea, a fost cu greseli in favoarea Stelei si nu stiu daca neintentionat...
Sa speram, totusi, intr-o victorie a Rapidului in Groapa, in seara aceasta, pentru a ne mai apropia de Dinamo. Desi, la cum joaca Dinamo acum, nu vad cum i-ar putea scapa victoria...