FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«123457»
Gaby29.09.2006 11:46
Publicul va fi al 13-lea jucator pt Iasi .

Cu care dintre arbitri ati rezolvat sa fie al 12-lea vostru jucator ? Macar sa stim, sa nu ne facem nervi degeaba.

Sa nu cumva sa apareti prin sectoarele noastre ca va asteapta surprize.

Ati pus pioneze pe scaune si vreti sa tineti placerea doar pentru voi ?

Suntem cei mai buni din moldoveni suntem ieseni si intotdeauna vom striga Politehnicaaaa

Baieti buni, iesenii astia. Propun moderatorilor sa gaseasca o promotie, ceva, vreo oferta speciala la inscriere, sa intre cat mai multi ieseni pe site, ne mai distram si noi un pic, mai uitam de stressul cu Liga Campionilor.

Motanu D29.09.2006 12:19

He he... vrabia malai viseaza...

Adearul e ca la Iasi atmosfera de pe stadion e pasnica. Asa ca "amenintarile" de mai sus sunt pure speculatii. De fapt e tipic pentru cei din jurul Politehnicii: multi vorbesc, nimeni nu face nimic.

forever_STEAUA29.09.2006 12:26
Partida Poli Iaşi - Steaua Bucureşti va fi arbitrată de timişoreanul Tiberiu Lajos. El va fi ajutat, la cele două linii, de asistenţii Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Octavian Şovre (Oradea). Arbitru de rezervă va fi gălăţeanul Marius Bocăneală.

Observatorii aceste întîlniri sînt Mircea Dancu (Sibiu) şi Nicolae Grigorescu (Timişoara).

sursa: gsp

Bodanel29.09.2006 13:22

Eu zic o sa bata Steaua. Unde e echipa aia buna a potailor ca eu nu am vazut-o in meciul cu noi. Probabil o fi intr-un adapost pt maidanezi. Eu zic ca o sa batem la Iasi si incetul cu incetul o sa depasim potaile si o sa fim pe primul loc la sfarsitul campionatului.

***alex***29.09.2006 13:58

Avem 10 victorii, 2 egaluri si 1 infrangere cu T.Lajos la centru. Si infrangerea chiar in meciul cu Iasi din Ghencea 0-1 :D

http://www.labtof.ro/diviziaa/arbitru/Tiberiu_Lajos

forever_STEAUA29.09.2006 14:05

Sa nu uitam ce a facut la meciul patrupedelor cu FC Vaslui...

joker_daniel29.09.2006 15:07

Eu sunt din Iasi si sincer va spun pentru ca nu pot sa ascund asta si poate pt unii poate parea ceva anormal dar eu tin suta la suta cu Steaua pt ca echipa asta mi-a intrat prea adanc in sufletul meu si o iubesc prea mult ca sa pot tine cu o alta echipa chiar si cu echipa orasului in care traiesc,nu pot decat sa tin cu Steluta noastra pt ca respir,traiesc si vad viata in ROS-ALBASTRU....cat despre scor cred ca va fi 2-0 pt Steaua.A si am o intreabare pot sa intru in galeria Stelei ca sa o sustin?va rog sa imi spuneti daca se poate.Salutare la toti STELISTII!!!

MadFroG29.09.2006 16:16

Bravo Daniele :twisted: :twisted: :wink: Sa vii in galerie la Steaua..normal ca se poate sa vii in galerie..;)

Bogdan4Steaua29.09.2006 16:52

E foarte nasoala treaba cu arbitrul. In meciul cu Vaslui, maniera de arbitraj a lui Lajos a fost pro-Dinamo atat impotriva lui FC Vaslui(penalty neacordat si alte faze dubioase) cat si in perspectiva meciului cu noi(nu i-a dat galben lui Moti dupa cateva intrari dure tocmai pentru a nu-l suspenda pentru meciul cu noi). Aceste aspecte ma fac sa cred ca Lajos este unul dintre arbitri "de casa" ai lui Dinamo si ca va face totul ca sa ne fure. Mai nou aceasta pare sa fie metoda celor de la Dinamo...trimite fluierasi cu teme precise pentru a arbitra rivalele la titlu.

Sper sa ma insel dar daca Lajos ne fura, cred ca va iesi un scandal monstru.

Virgil29.09.2006 17:14

Lajos e timisorean.Nu credeti ca anumite frustrari ale concitadinilor sai polisti se rasfrang si asupra sa ?

Bogdan4Steaua29.09.2006 17:19

Ba da, dar banul primeaza pentru el. Pentru ca altfel nu imi explic cum a putut sa le dea o serioasa mana de ajutor celor de la Dinamo, dusmani declarati ai timisorenilor. Nu este mai putin adevarat faptul ca "suporterii" lui Poli AEK au cam uitat de rivalitatea cu Dinamo si lovesc constant in Steaua desi nu noi i-am bagat in B.

michael29.09.2006 17:50
Eu zic o sa bata Steaua. Unde e echipa aia buna a potailor ca eu nu am vazut-o in meciul cu noi. Probabil o fi intr-un adapost pt maidanezi. Eu zic ca o sa batem  la Iasi si incetul cu incetul o sa depasim potaile si o sa fim pe primul loc la sfarsitul campionatului.

Lord, hear my friend! :D

Eu zic ca nu trebuie sa ne precipitam. Mai sunt multe etape, si daca potaile vor juca si in Europa si in cupa, varsta o sa-si arate coltii in atacul lor batran (care de fapt face jocul lui Dinamo). Nu mai zic si de posibilitatea accidentarilor. Oricum, noi sa ne vedem de ale noastre si sa castigam puncte. Sa nu ducem grija lor. Stiu, pare cam stresant diferenta de 7 puncte insa gandeste-te ca in acum 2 ani si noi conduceam cu 6 puncte (si cu un meci in minus), iar apoi am tremurat pana in ultima etapa. Si in plus, cu ce ne ajuta daca ne precipitam?

ktalyn29.09.2006 18:00

In primu rand vom bate sigur da' avem nevoie neaparat de un X2 la meciu maiddanezilor cu rapizii!!

M@rmota29.09.2006 18:06

..Batem...nici nu ma gandesc ca vom pleca fara cele 3 puncte!! Le aratam noi nivel de joc.

Sper sa ruleze si jucatorii care nu i-am mai vazut de ceva timp, gen Ochirosii; mi s-a parut promitzator!

Phire29.09.2006 18:42

Victoria e absolut necesara, ca sa nu ramanem si mai mult in urma. Ar fi ceva sa-i bata aia de sub pod pe maidanezi, si noi sa ne apropiem la 4 puncte...

Nu cred ca vom marca multe goluri -nu m-ar supara sa ma insel :lol: -, pentru ca iesenii au echipa buna, si Popa e antrenor serios, insa am incredere ca vom obtine cele 3 puncte pana la urma :) Sper sa nu ne faca probleme Lajos.

Forza Steaua! steag2

stefiandmosu29.09.2006 21:17

Steaua va invinge pe Poli Iasi cu scorul de 3-1 si va inscrie Cyril Thereau primu gol al lui in Liga 1... ... forzateaua steag2 si unu il va da dica10

forever_STEAUA29.09.2006 21:20

@stefiandmosu

Dar voi aveti habar cu ce se mananca fotbalul asta? V-a reamintit si Virgil ca Thereau este SUSPENDAT pentru meciul cu Poli Iasi... Orice stelist ar trebui sa stie asta... :evil:

stefiandmosu29.09.2006 21:24

Este Forza Steaua echipa nationala orice, meci in Ghencea, e o mare gala, este forta Steaua, campioana de elita, nu e in lumea asta echipa mai iubita,

Om langa om striga in cor: Steaua vrem un gol(impotriva lui Poli Iasi :P ) forzateaua

Sry, really sry....am uitat,....ca a luat rosu in meci cu Dinamo sry sry sry sry... :(

Evita reply-urile consecutive. Foloseste butonul edit. Moderatorii

FanSteaua4Life30.09.2006 01:18

Vad ca incep sa apara muuuuuulti stelisti de ocazie pe acest site...

waste30.09.2006 06:17

Fara numar..

Salutari m@armota! 8)

Hai sa ne gandim de unde e diferenta de 7 puncte:

1. am facut egal la Timisoara. vor juca si ei in retur si nu cred ca vor scoate mai mult de 1 pt

2. am facut egal acasa cu rapid. au si ei maine in groapa cu rapid, sa vedem daca vor invinge

3. victorie in meciul direct. returul se va juca in Templu si avem toata sansele sa castigam

Cam atat cu cele 7 puncte! :) Nimic nu e pierdut.

Gaby30.09.2006 10:15

Normal ca se poate recupera diferenta. Doar ca trebuie sa fim mult mai atenti decat pana acum, cand am pierdut unele puncte aiurea. Mai ales cele din meciul direct le putem regreta foarte tare, avand in vedere ca nici n-am inscris.

silviutza30.09.2006 11:05

vreau sa stiu dak pot itnra la galeria Stelei...sunt din Iasi...trebuie sa mai cumpar bilet?

DeLaRyu30.09.2006 12:20

Care galeria Stelista???...Deplasara la Iasi nu se m-ai face din cate stiu...

B_zkit30.09.2006 12:33

stai linistit.tot stadionul o sa fie galeria stelista :) ... azi mi'am luat bilet la tribuna b si erau multi stelisti care cumparau bilete.

forza Steaua!

Virgil30.09.2006 14:09

Poli Iași joacã împotriva Stelei pe 2.000 de dolari!

«123457»