FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«1237»
Virgil24.09.2006 09:04

Duminica 1 octombrie 2006,de la ora 17,pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi,campioana României-Steaua Bucuresti,va intalni in cadrul etapei a 10-a,echipa locala Politehnica.

Alb-albastrii se prezinta inaintea meciului din etapa a 9-a,nedisputat pana la aceasta ora,ca o echipa puternica,echilibrata,dornica de performanta.Dupa 8 etape linia sa de clasament este urmatoarea : 8-4-2-2 si golaveraj pozitiv 11 - 9.Locul 6 in clasament.

Preluata înca de la revenirea în divizia A de catre binecunoscutul antrenor Ionut Popa,Poli a reusit ca in decurs de numai doi ani,sa devina una dintre cele mai puternice echipe din actuala Liga 1.

In privinta Stelei nu pot sa spun decat ca daca va aborda meciul integral cu rezervele,îi va fi foarte greu sa obtina puncte.

Mizez pe faptul ca dupa meciul cu Lyon,Oli va folosi prima echipa pana in preajma lui 17 octombrie,data meciului cu Real Madrid,deci si la meciul cu Iasiul.

Pronostic : 1,x,2 si binecunoscutul indemn Steaua

Motanu D24.09.2006 09:20

Unul dintre putinele meciuri ale Stelei la care pot fi pe stadion... :P

Altfel, daca am juca cu titularii meciul nu ar fi chiar atat de greu. Iasiul are o echipa destul de buna dar care poate fi invinsa relativ usor. Ce este cert e ca daca vom evita greselile mari de aparare (vezi golurile cu Rapid si Gloria) iesenii nu vor apuca sa traga la poarta.

steaua*forever27.09.2006 09:47

Ar trebui sa nu existe probleme cu Poli Iasi. Poate baietii vor trece repede peste esecul cu Lyon si vor lupta, ca e mai important ca oricand campionatul!

stripped_angel27.09.2006 13:06

Sa speram ca vor trece de esecul acela usturator de aseara si vor face fata cu brio urmatorului meci!

Go!Go!Go! :)

Alessandro27.09.2006 13:25

Victorie obligatorie,altfel Arrivederci titlu! :? HAI Steaua! fular-campionii fularsteau2 steagsimplu

mag_ioan200127.09.2006 14:46
mag_ioan2001 Steaua va invinge cu 2-1 pe Iasi ascultati-ma pe mine :D:):( :o 8O :? 8) :lol: :cry: :oops::P :x :evil: :twisted: :roll: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: steag1 steag2 dica10 fular-campioniifularsteaua2 fularsteau2 steagsahmic fularultr

as steagcruce2

Sangerosalbastru27.09.2006 15:23

O fi Iasu o echipa mica si fara bani...Dar va inselati ca Steaua poate veni la Iasi si tot asa poate pleca usor cu cele 3 ptc..dupa cum v-ati dat seama sunt din Iasi..dar nu pentru faptu cas din Iasi am zis ca va fi un meci greu pt Steaua..Oricum eu sunt stelist si imi doresc normal sa bata aci la Iasi.. Si la ora meciului voi fi alaturi de voi in galerie ''fratilor stelisti'' pentru a sustine Steaua..Chiar daca poate au putin cu moralul la pamant din cauza meciului cu Lyon (desi nar trebui,pentru ca stiau ce echipa vine in Ghencea)cred ca vor reusi la Iasi, dar le va fi greu.

Sunt mandru cas Stelist si pt ca faptu avem acesti suporteri minunati.Cei mai '''FENOMENALI SUPORTERI DIN EUROPA'' si cea mai frumoasa echipa ''Steaua Bucuresti''

Fortzzzza Steaua.. O iubire Eterna.

_Answer_27.09.2006 16:54

Victorie cu 3-0 (goluri Dica 2 si Badea) si revenirea aproape de locul 1.

Nu imi sunt simpatici dar acum chiar vreau sa cistige rrapidul sa venim la 4 pcte de Dinamo.

dica 10027.09.2006 19:32

Echipa de start:

Carlos

P.Marin Ghionea Goian NESU

OPRITA Paraschiv Lovin Nicolita

Dica

Badea

dica10 fular-campionii fularsteau2 steag2 forzateaua

Ovidiu_IASHI_Steaua27.09.2006 19:40
O fi Iasu o echipa mica si fara bani...Dar va inselati ca Steaua poate veni la Iasi si tot asa poate pleca usor cu cele 3 ptc..dupa cum v-ati dat seama sunt din Iasi..dar nu pentru faptu cas din Iasi am zis ca va fi un meci greu pt Steaua..Oricum eu sunt stelist si imi doresc normal sa bata aci la Iasi.. Si la ora meciului voi fi alaturi de voi in galerie ''fratilor stelisti'' pentru a sustine Steaua..Chiar daca poate au putin cu moralul la pamant din cauza meciului cu Lyon (desi nar trebui,pentru ca stiau ce echipa vine in Ghencea)cred ca vor reusi la Iasi, dar le va fi greu.

Sunt mandru cas Stelist si pt ca faptu avem acesti suporteri minunati.Cei mai '''FENOMENALI SUPORTERI DIN EUROPA'' si cea mai frumoasa echipa ''Steaua Bucuresti''

Fortzzzza Steaua.. O iubire Eterna.

Mda...asa e...eu sunt tot din Iasi dar tot sange ros-albastru curge prin vene...nu-s un tradator dar nici nu m-am nascut in Iasi...si chiar dc ma nasteam tot cu Steaua tinea...asa m-am nascut... :D Tin cu Iashu doar in celelalte meciuri...astfel am vazut multe meciuri ale Iashului care pe voi nu v-a interesat (deci n-aveti cum sa stiti :) ) si va pot spune ca n-o sa fie ushor...DELOK! Insa mizez pe forzza baietilor nostri...cum mai zicea cineva....fara victorie mai greu cu titlul :(

Asa ca...FORZZA Steaua

P.S.: bilete pt galeie..la Steaua...cum pot face rost...se dau la case oricum? ca pt peluza? ms anticipat

I.N.Money27.09.2006 19:44

Statistica spune ca in ultimele 4 intalniri dintre cele doua echipe s-au inscris decat 3 goluri,avem o deplasare grea,tinand cont ca de la revenirea lor in A,le-am dat decat 2 goluri,iar acelea au fost inscrise din penalty !

Din pacate jucam intr-un moment deloc bun pentru noi in Moldova,unde nu se castiga asa de usor.

Gaby27.09.2006 19:59

Indiferent cat de greu ar fi meciul (si este clar ca este foarte greu !) parerea mea este ca singura sansa a Stelei sa se apropie de Dinamo este sa calce in picioare absolut tot. Ca e Cluj, ca e Iasi, ca e Urziceni sau Piatra Neamt, toate vor avea argumentele lor. Dar parcursul perfect al lui Dinamo ne obliga sa n-aveam alternativa: trebuie sa calcam in picioare absolut tot daca vrem sa mai luam titlul anul acesta.

Ar trebui sa incercam de acum incolo, macar in campionat, o formula cu un singur mijlocas la inchidere. Este clar ca apararea cu G - G si Carlos in poarta poate sustine un joc cu un singur mijlocas la inchidere. Nu este de joaca cu Dinamo anul asta, au super echipa (personal ii vad minim semifinalisti ai Cupei UEFA), trebuie sa mancam jar sa avem vreo sansa si sa ne rugam sa mearga cat mai departe in UEFA, sa-i mai tina obositi !

StelistAdina27.09.2006 20:44

:( ar trebui o victorie ... sincer e chiar necesara ... chair daca nu luam titlu :cry: ... pacat si asta doare dar trebuie sa ne redresam ca avem meciuri grele in Liga si ne trebuie mai multa concentrare daca vrem sa ne atingem scopul propus steagcruce2 FORZZA Steaua

fular-campioniifularultras

CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURII Steaua Bucuresti steagcruce2

Bogdan4Steaua27.09.2006 20:55

Este vitala victoria in acest meci. Eu as incepe asa:

Carlos

Marin Ghionea Goian Saban

Cristocea Lovin Paraschiv Oprita

Dica Badea

Asta in cazul in care Cristocea si Para vor fi 100% pregatiti si nu riscam nimic in privinta reaccidentarilor.

StelistAdina27.09.2006 22:10

da asa e vitoria asta este foarte necesara ...

eu as incepe cu

calors

Lovin Goian Ghionea

critocea nesu Paraschiv oprita

Dica Badea

:!: poate isi revine Iacob

bafta Steaua avem nevoie de tine

live strong by me 8)

steagcruce2 fular-campioniifularultras

Bogdan4Steaua27.09.2006 22:12

Vezi ca ai pus doar 10 jucatori si nici nu i-ai asezat cum trebuie. :)

I.N.Money27.09.2006 22:16

Ba nu Bogdane,e trist,insa noi stelistii ne-am obisnuit sa jucam in 10 :D

Bogdan4Steaua27.09.2006 22:25

Da, si asta e adevarat.

" Fără Saban la Iaşi

Cosmin Olăroiu nu-l va putea avea la dispoziţie pentru meciul cu Poli Iaşi, de duminică, din etapa a 10-a a Ligii I, pe Klemi Saban. La finalul acestei săptămîni în Israel, ţara natală a fundaşului dreapta, are loc sărbătoarea Yom Kippur şi Saban are în contract o clauză conform căreia nu va juca în această perioadă nici un meci pentru Steaua, indiferent de competiţie."

Sursa: GSP

In cazul acesta probabil ca vom juca cu Marin pe dreapta si Nesu pe stanga.

papillon28.09.2006 01:20

eu as vedea asa jucatorii de camp:

p. Marin Ghionea Goian nesu

Paraschiv(Ov. Petre)

Nicolita (oprita) Cristocea

Dica

Badea Thereau

un 4-1-2-1-2, mai cu tupeu putin - Dinamo joaca si cu trei atacanti cateodata, hai sa incercam si noi. Noi incepem fiecare meci cu un singur varf veritabil, il bagam pe al doilea doar in momentul in care suntem condusi. Sa incercam sa-i "calarim" putin, sa vedem ce iese

martanu28.09.2006 02:30

Nu cred ca ar trebui sa fie afectati de infrangerea cu Lyon. Poate doar un pic de scor.

Nu cred ca vom juca ultra ofensiv, mai ales in fata unei echipe careia i-am smuls cam greu punctele in trecut.

Sunt curios daca Oli va menaja ceva jucatori. Ma gandesc ca Dica ar avea nevoie de o pauza si as vrea sa-l vad pe Bostina pe teren. Gabi are nevoie sa fie de sustinere ca nu putem pierde un jucator bun asa ca Jijilica da din gura aiurea. S-a mai intamplat in trecut si toti stim despre ce jucatori este vorba.

papillon28.09.2006 02:52
Nu cred ca ar trebui sa fie afectati de infrangerea cu Lyon. Poate doar un pic de scor.  

Nici de scor n-ar trebui sa fie foarte afectati - sa ne uitam ce scoruri sunt in Europa, toate echipele mari au dat cate 4,5 in Champions League la echipe mai slab cotate.

Inter n-are nici un punct dupa 2 jocuri, asa ca eu zic ca nu stam deloc rau. Nu cred ca Oli a gandit gresit meciul, Lyon n-au avut asa multe ocazii de poarta - daca jucam mai "curajos" cum zic unii, luam vreo 5. Golurile au venit pe niste greseli copilaresti, aici trebuie lucrat - pentru ca nici o echipa mare nu te iarta daca nu faci marcaj cum trebuie la fazele fixe. Asta e.

Revenind on topic, cred totusi ca ar trebui sa jucam putin mai ofensiv in campionat, sa incerce cu doi atacanti (Badea, respectiv Thereau). Un inchizator e mai mult decat suficient. Plus ca Thereau trebuie sa sparga gheata, n-o sa o faca daca e bagat in joc numai in min 75. Oli spunea cand a semnat ca fizic e pregatit 100%, deci nu ar fi pb sa nu tina un meci intreg

Gaby28.09.2006 06:45

Poli are un antrenor bun si foarte ambitios, unul dintre putinii din Romania care isi fac meseria cum scrie la carte. Ca sa-l invingi, nu merge sa astepti ca la meciul cu Bistrita ("lasa, ca intra pana la urma si castigam"). Poate suna ciudat, dar ma astept ca Popa sa incerce cu iesenii lui exact aceeasi tactica cu care care ne-au omorat francezii: impingerea jocului in margini, aglomerarea partii drepte steliste, pressing agresiv, marcaj pe tot terenul.

Alessandro28.09.2006 08:23

Trebuie jucat cu prima echipa in acest meci!Sa faca ceva Oli, unii sunt iesiti rau de tot din forma(Bostina,Dica,Nicolita)! Cat despre Nicolita,el e iesit dib forma de la inceputul sezonului... :?

Gaby28.09.2006 08:32

Nu cred ca la Nicolita se poate vorbi de "forma". El este un alergator si un luptator prin definitie, nu un fotbalist in sensul romanesc (daca imi permiteti sa spun asa ceva) al cuvantului (nu are tehnica driblingului si mai ales ii lipseste stiinta pasei). El este genul de fotbalist britanic, foarte bun pentru "kick and run". Depinde doar de antrenor sa-l faca sa fie inutil, util sau extrem de util. Oricum, de Nicolita este mare nevoie.

andreea_s28.09.2006 10:45
Trebuie jucat cu prima echipa in acest meci!Sa faca ceva Oli, unii sunt iesiti rau de tot din forma(Bostina,Dica,Nicolita)! Cat despre Nicolita,el e iesit dib forma de la inceputul sezonului... :?

Imediat dupa meciul cu Lyon am spus ca Nicolita nu mai este in aceeasi forma ca sezonul trecut. Insa eu cred ca este doar o pasa mai proasta prin care trece, atata tot. Asa ca pt meciul asta poate ar fi bine sa se nu se joace cu el. Cat despre Dica nu pot sa fiu de acord cu tine doar pt ca nu a avut un meci stralucit la Lyon. Dica trebuie sa fie in primul 11 la meciul cu Poli Iasi.

dica10 dica10 dica10

«1237»