Nu uita andreea ca Dica,dupa meciul acela senzational de la Kiev,nu prea a m-ai jucat cine stie ce...eu sunt insa sigur ca el isi va reveni! :wink: dica10
Nu uita andreea ca Dica,dupa meciul acela senzational de la Kiev,nu prea a m-ai jucat cine stie ce...eu sunt insa sigur ca el isi va reveni! :wink: dica10
sunt din Iasi...si vreau sa intreb dak trebuie sa imi mai iau bilet dak vreau sa merg la galeria Stelei...pls raspunde'ti ca sa stiu
2-0 pt Steaua, marcheaza Dica si Badea.
Cat despre Nicolita, datorita lui, echipa joaca de multe ori in 10. Parerea mea e ca ar trebui reprofilat inchizator, fundas dreapta, nu stiu, dar sa nu-l mai vad pe extrema pt ca mereu cand il vad la minge, inchid ochii si zic "in boschetzi", si din pacate mereu am dreptate, o da-n balarii.
victorie vitala in lupta pentru locul ...II
dinamu are super trupa anul asta, la fel si rapizii
Cand spui ca Dinamo are super trupa banuiesc ca nu te gandesti la jucatori ci la conducere. Pentru ca da, la aranjamente sunt performanti.
Steaua va castiga impotiva echipei Poli Iasi cu scorul de 3-0 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
steagcruce2 steagcruce2 dica10 ![]()
steagcruce2
Dinamo are super trupa anul asta, la fel si rapizii
Super trupa are Lyon.Dinamo are doar o amarâta de tentativa de trupa. :wink:
La fel si urmatorii pe care i-ai mentionat.
da, tridentul lor ofensiv - niculesu-Danciulescu-Ganea- e devastator..e posibil oare ca in primavara sa scada in randament din cauza varstei?!
E posibil orice.
Daca te simti bine, nu fi ingrijorat, va trece.(Murphy)
da, tridentul lor ofensiv - niculesu-Danciulescu-Ganea- e devastator..e posibil oare ca in primavara sa scada in randament din cauza varstei?!
E atat de devastator incat nu a reusit sa ne dea gol cu un om in plus si asta in conditiile in care am jucat fara vreo 4-5 titulari. A trebuit sa ne lase Corpodean in 9 oameni pentru ca Serban sa ne dea un gol cu chiu cu vai in prelungiri.
Sa fim seriosi....pana acum, in afara de noi au intalnit doar echipe de doi lei. In UEFA s-au chinuit atat cu Beitar cat si cu Xanthi(echipe mai mult decat mediocre).
Totusi, sa ne vedem de treburile noastre. Important este ce facem noi.
Sa nu exageram cu impresiile despre Dinamo. Nu s-au chinuit nici cu Beitar nici cu Xanthi. Au fost foarte rar in cumpana.
Nu stiu de ce este asa de greu de vazut ca, spre diferenta de 2004-2005 si 2005-2006, cand practic adversarele Stelei la titlu si-au dat singure cu stang-n dreptu', anul acesta avem o rivala foarte puternica la titlu, o echipa cu o aparare surprinzator de legata, cu benzi laterale foarte dinamice, cu mijlocasi numerosi si valorosi si un atac de patru stele. Cred ca Steaua n-are voie sa mai piarda mai mult de 8 puncte pana la finalul campionatului daca vrea sa ia titlul, cu noroc*, anul acesta.
------------
*noroc = Dinamo va pierde minim 2 dintre ultimele 3 derbyuri din campionat, dintre care obligatoriu cel cu Steaua la o diferenta de 2 goluri.
Valoarea lui Dinamo se va vedea in Europa...eu inca consider si sunt convins ca Dinamo este o echipa umflata...suntem peste ei! :wink:
Ntzzzzzz ii batem ,stati fara grija ! 8)
As baga pe Badea si Thereau din primul minut. Mi-a placut cum s-a miscat Thereau in meciul cu Argesul, si cand jucam cu echipe din provincie ne trebuie oameni cu profil ofensiv care sa poate sa dribleze cei 8-9 fundasi ai echipei adverse (exceptiile fiind Fulgerul Bragadiru si Clujul lui Munti).
As baga pe Badea si Thereau din primul minut.
Si eu as juca cu Thereau, numai ca e suspendat inca o etapa
victorie clara ![]()
Cu iasiul e un meci dubios, au un antrenor bun, cativa juc experimentati, le convin meciurile cu echipe tari acasa.
Se vb de 2 -3 goluri diferenta am vazut, dar cand vreodata de cand au promovat i-am batut noi la 2 - 3 goluri diferenta, cand ? cand ne-a dat-o Adrian Cristea viitorul caine sau cand am facut 0-0 si suporterii iesini au afisat mesaj pro Dinamo?dc e ceva, aici se pierde titlul!!!
Si eu as juca cu Thereau, numai ca e suspendat inca o etapaAs baga pe Badea si Thereau din primul minut.
Dar Nesu atacan ce are, ce el nu e bun, nu seamna cu Fred. Eu zic cu Nesu atacant si cu Dica fundas stanga impins
Mea culpa. Am uitat ca frantuzul nu e disponibil.
Oli daca este antrenor genial ar breveta o tactica de atacare cu toata echipa dar care in acelasi timp ar priva posibilitatea adversarilor de a lansa contratacuri. Poate ca sunt fantezist, dar e mai bine sa visezi decat sa taci din gura :lol:
PS. Pana la urma cred ca este vorba de rezistenta fizica a jucatorilor. Daca toti se deplaseaza in atac si in aparare si vor crea o senzatie de omniprezenta in echipa adversa, atunci deja i-am mancat. De aia era bine sa avem si noi niste exotici prin echipa (uitati-va la Lyon)
un meci pe care trebuie sa-l castigam neaparat.
Dinamo are cu rapid , si se poate impiedica , deci noi trebuie sa castigam sa ne tinem aproape de ei.
si trebuie sa incepem sa castigam derbiurile bucurestene...
Haide sa vedem ce va face Steaua pe 1 octombrie....eu zic ca va bate.Nu m-am gandit la ce scor dar are sanse de aproximativ sa zicem 80%.Nu cred ca o sa ma uit pentru ca atunci e ziua mea.Nu imi mai ramane de spus decat:HAI STEAUAA!!! steag2 steag2
Sper sa nu deranjez.
Sa nu va asteptati la un meci usor la Iasi. Publicul va fi al 13-lea jucator pt Iasi . Amintiti-va ce a fost acum 2 sezoane. Acum suntem mai puternici. Indeferent de ce accidentati avem vom da totul pe teren si in tribune.
Aviz asa zisilor ieseni care tin cu Steaua:
Sa nu cumva sa apareti prin sectoarele noastre ca va asteapta surprize. Aveti loc la galeria Stelei.
pronostic: 1-0 pt Poli Iasi
Meciul de Duminica Poli Iasi - Steaua Bucuresti se va termina cu victoria iesenilor 1-0 cel putin!!!Suntem cei mai buni din moldoveni suntem ieseni si intotdeauna vom striga Politehnicaaaa nu vreau sa zic nimik rau de Steaua o respect ca pe o echipa mare dar duminica vom bate Steaua asta va zic eu sigur Forza Poli Iasi.Stadionul va fi plin si toti vor striga IASU IASU!!
Intradevar...spun si eu ca vor fii mai multi ieseni sau mai multi oameni care tin cu Poli Iasi...dar eu zic ca va bate Steaua
Pronostic:2-0 pt Steaua
De acum inainte numai victoriile pe linie ne tin in viata, eu nu mai concep sa pierdem puncte pana in iarna, adica tur + 2 meciuri din retur...
Aviz asa zisilor ieseni care tin cu Steaua:Sa nu cumva sa apareti prin sectoarele noastre ca va asteapta surprize. Aveti loc la galeria Stelei.
Ce vorbesti Franz ? Asta suna a amenintare.Stiai ca pentru amenintare sunt prevazute pedepse în Codul Penal ? Art.193,...
In privinta scorului,sunt convins ca va fi foarte strâns.Nu cred ca o sa marcam Politehnicii mai mult de 2-3 goluri.Fara sa primim.
Asta-i pronosticul nostru.
Oricum la voi o sa fie sarbatoare.Sunteti prima echipa care joaca împotriva Stelei - o echipa de Champions League - dupa meciul cu Lyon.Vizionare placuta.O sa aveti ce vedea.