Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Gigi Becali, a fost interesat să cumpăre acţiuni la Poli Iaşi, însă a revenit asupra acestei idei, de teama complicaţiilor ce ar fi putut apărea, a declarat primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Am avut un dialog cu Becali, în urmă cu ceva vreme. I-am propus să devină acţionar la Poli, iar el a reacţionat pozitiv. «Ştii că mă bate un gând?», mi-a spus Becali. Ulterior s-a răzgândit, pentru că a luat în calcul complicaţiile şi interpretările care ar fi putut apărea în momentul în care ar fi avut două echipe în aceeaşi ligă", a declarat Nichita.
Gheorghe Nichita a menţionat că Poli Iaşi este în continuare de vânzare şi că oricine este binevenit să investească în clubul din dealul Copoului, atâta vreme cât are intenţii serioase.
"Nu dăm echipa oricui pune pe masă un milion de euro. Trebuie să ne convingem mai întâi de buna lui credinţă. Îi vindem mai întâi 35 la sută din acţiuni, îl primim în Consiliul de Administraţie, vedem cum se comportă. În cele din urmă, îi vom preda controlul, cu condiţia să investească în continuare în echipă", a explicat primarul Iaşului.
În prezent, gruparea aparţine Consiliului Local Iaşi şi are datorii de peste 200.000 de euro către jucători, furnizori, dar şi la bugetul de stat. Consiliul Local nu mai poate finanţa echipa, deoarece până în prezent Prefectura a blocat în contencios hotărârile prin care se alocau bani de la bugetul local pentru Poli.
CEE ZICETI DE ASTA????