FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«1567»
focus02.10.2006 09:09
Nu datorita arbitrajului am pierdut meciul acesta ... Dar daca il vom pierde pe urmatorul s-ar putea sa fie o consecinta a arbitrajului infect a lui laios...  

Campionatul e in proportie de 70-80 % jucat...

Poate ii spui si lui Oli, ca el nu prea e convins.Si uite asa se considera victima arbitrajului si nu face nici o schimbare tactica.Puteam sa ne facem viata mai usoara si nu am reusit si asta e doar vina noastra.

Si acum sa fim realisti, singurul meci in care am fost dezavantajati a fost cel cu Dinamo.

***alex***02.10.2006 10:00
Motane...

Penalty a fost clar la noi, a recunoscut si jucatorul ca l-a impins pe Ovidiu Petre, iar ciobanu a fost eliminat pentru ca l-a imbrancit pe arbitru...

Da, primarul Iasiului a spus ca Gavatorta a recunoscut ca l-a faultat pe Ov.Petre. Ciobanu a facut un gest necugetat si va sta multe etape pe tusa.

karas_ultras02.10.2006 11:20

Gata!

Urmeaza doua saptamani de pauza si Oli sigur va gasi mijloacele sa ii trezeasca pe baieti. Toate echipele au momente mai putin favorabile si momente bune pe parcursul unui campionat. Nu cred o iota din ce spunea GG aseara. Steaua va lupta la campionat cu toate fortele. E imposibil ca Dinamo s-o poata tine in ritmul asta tot campionatul si sa nu aiba si ei caderi, scandaluri, accidentari etc.

La noi va reveni Capitanul, lucru f important, iar aceste doua saptamani de pauza sigur vor da liniste si odihna pt echipa.

Suntem alaturi de ei? Eu, da...

gone02.10.2006 11:25
Uita-ti un lucru foarte important. JUCAM FARA CAPITAN. In curand v-a reveni Radoi. Cu el Steaua v-a juca mult mai bine. Si isi revine si Janker. In meciurile cu echipe gen Poli Iasi e bine sa ai un varf puternic in fata. Badea are alt stil de joc.

Nu cred ca a uitat cineva de Radoi. Dar pana atunci ce facem? Asteptam sa se distanteze Dinamo la mai mult de 10 puncte? Cei de la Dinamo au adunat in 10 meciuri cat am adunat noi in tot turul campionatului trecut.Si ei joaca direct pe poarta, ceea ce la ai nostri nu am vazut in meciul de la Iasi.Problema nu e ca nu putem, ci ca nu stim sa jucam asa cum am facut-o si altadata.Si asa distanta dintre noi si Dinamo era mare inainte de acest meci.Unde le-a fost motivatia?

Terminati ma cu Dinamo. Tineti cu ei daca va place atat de mult. Sunt un balon de aer. La primul adversar puternic in UEFA se sparge. Si sa vezi atunci scandal. Motivatie? Chiar crezi ca nu au avut motivatie? Hai sa fim seriosi, au luptat pana la final. Luciditate le lipseste.

Alessandro02.10.2006 11:47

Unde este Steaua?Cea pe care o cunosc eu...Steaua ultimilor ani,Steaua puternica ca un taur si invaluita in stralucire...UNDE ESTE?Sper ca acea Steaua sa revina...cat mai curand...

Gaby02.10.2006 12:22

Inainte de meciul cu Kiev-ul, vorbeam cu un amic (care nu e stelist) despre sansele Stelei. La un moment dat, imi spune: bai, daca Steaua bate la Kiev, sa stii ca alea or sa fie singurele puncte, ca dup-aia or sa si-o ia in cap si o sa ii bata toti. Mai bine nu bate la Kiev... I-am spus ca daca Steaua bate la Kiev va avea asa un moral ca va spulbera tot dup-aia.

M-am inselat. Mai mult de-atat: sa stiti ca incep sa regret victoria aceea de la Kiev. S-o ia naiba de victorie, daca din cauza acelui meci am ajuns sa nu mai fim in stare sa batem pe nimeni ...

Virgil02.10.2006 12:30

Ati început sa bociti ca niste babe ! Sunteti Stelisti adevarati sau numai de vreme buna?Ar fi cazul sa va revizuiti atitudinea si sa va pastrati lamentarile.

E o situatie speciala.Avem jucatori accidentati,eliminati,FRF si LPF sunt chitite sa o scoata pe Dinamo campioana cu orice pret,cretinii de la Poli Iasi impreuna cu imbecilul de ionut popa au jucat criminal împotriva noastra scotându-ne alti jucatori din circuit,onorând probabil o comanda alb-rosie...

Sa strângem rândurile si sa fim alaturi de echipa nu numai la bine,ci si la greu !

Bogdan4Steaua02.10.2006 12:37

Subscriu!

Gaby02.10.2006 12:45

Virgil, nu inseamna ca s-a departat cineva de echipa daca incearca sa analizeze realist ce se intampla. Suporterii nostri sunt mai destepti decat ai lor, nu ? ;-) Evident, nu trebuie sa plangem, dar nimanui nu-i convine sa vada Steaua la 9 (noua !!!) puncte in spate, jucand prost si fiind furata continuu de arbitri. Trebuie gasite cauzele si vazut daca noi, suporterii, putem avea o atitudine sau alta care sa ajute cumva.

alex_Ra202.10.2006 14:06

Cred ca in clipele acestea grele trebuie sa fim uniti. Acuma trebuie sa sustinem echipa cel mai mult cand a dat de greu, caci atunci cand face minuni toata lumea 'se da' cu Steaua (ex Kiev).

Ar trebui sa incetam cu arbitrii, joc prost, schimabrea antrenorului etc. Ar trebui ca echipa sa aiba liniste ca sa isi revina. Acesti baieti au demonstrat ce pot face in conditii normale si daca vor fi lasati in pace ne vor readuce in curand bucuria in suflete.

Poate ca si aceste ultime evoultii au niste motive mai mult sau mai putin plauzibile: oboseala, faptul faptul ca mereu terminam meciurile in inferioritate, presiunea excesiva etc.

Sa speram ca ne vom reveni cat de curand. Forza Steaua! Sa fim cu totii alaturi de echipa!

forever ultras steaua02.10.2006 16:56
fular-campionii dica10 fularultras un meci scapat din mana de arbitru, multe ratari a jucatorilor stelisti un rezultat dezamagitor
karas_ultras02.10.2006 19:34

Ce facem si ce spunem noi aici si ce a-nteles javra!

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=8723

silviudeep02.10.2006 23:05

Steaua trece printr-o pasa mai proasta. Trebuie ca noi suprterii sa fim alaturi de ei si la bine si la rau. Sa nu uitam si de programul infernal pe care l-a avut echipa noastra. Asta e, fiecare echipa are si caderi, si cand isi mai bat joc si arbitrii de echipa, e normal sa se ajunga aici. Nu e normal, ca 3 meciuri la rand sa avem cate 1,2 eliminati asa de aiurea... Sa tinem cont si de faptul ca jucam si fara 2 piese importante: Radoi si Iacob.

Fara indoiala, isi vor reveni si ne vom bucura de inca o calificare in primavara europeana, si de un nou campionat. Nu e jucat inca titlul, mai sunt etape multe, si sunt convins ca Dinamo se va impiedica de cine se asteapta mai putin!!!

Deci FORTA Steaua!!!!!!!

Ovidiu_IASHI_Steaua04.10.2006 19:23

Frati stelisti de pretutindeni...in aceste momente grele pentru echipa...aduceti-va aminte de urmatoarele "afirmatii":

"Trup si suflet pentru culori...pt Steaua ne dam Viata"

"Pana la moarte...cu Steaua pana la moarte"

"Campionii Romaniei suntem noi!"

si multe altele....

Nu uitati...la bine si la rau...alaturi de baietii nostri..[.............] asa cum au dat dovada suporterii cateilor...

Cand Dinamo nu juca nimik jucatorii aveau masini zgariate si vopsite...acum draga doamne e stadionul plin....

Sa aratam ca suntem MEREU SUPERIORI....

Editat,

moderatorii

Sabbra05.10.2006 14:13

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Gigi Becali, a fost interesat să cumpăre acţiuni la Poli Iaşi, însă a revenit asupra acestei idei, de teama complicaţiilor ce ar fi putut apărea, a declarat primarul oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am avut un dialog cu Becali, în urmă cu ceva vreme. I-am propus să devină acţionar la Poli, iar el a reacţionat pozitiv. «Ştii că mă bate un gând?», mi-a spus Becali. Ulterior s-a răzgândit, pentru că a luat în calcul complicaţiile şi interpretările care ar fi putut apărea în momentul în care ar fi avut două echipe în aceeaşi ligă", a declarat Nichita.

Gheorghe Nichita a menţionat că Poli Iaşi este în continuare de vânzare şi că oricine este binevenit să investească în clubul din dealul Copoului, atâta vreme cât are intenţii serioase.

"Nu dăm echipa oricui pune pe masă un milion de euro. Trebuie să ne convingem mai întâi de buna lui credinţă. Îi vindem mai întâi 35 la sută din acţiuni, îl primim în Consiliul de Administraţie, vedem cum se comportă. În cele din urmă, îi vom preda controlul, cu condiţia să investească în continuare în echipă", a explicat primarul Iaşului.

În prezent, gruparea aparţine Consiliului Local Iaşi şi are datorii de peste 200.000 de euro către jucători, furnizori, dar şi la bugetul de stat. Consiliul Local nu mai poate finanţa echipa, deoarece până în prezent Prefectura a blocat în contencios hotărârile prin care se alocau bani de la bugetul local pentru Poli.

CEE ZICETI DE ASTA????

forever_STEAUA05.10.2006 14:47

@Sabbra

Ai uitat sa mentionezi sursa...

Sabbra05.10.2006 18:33

sursa mediafax offcourse :D am si eu norocul asta sa beneficiez de stiri "de prima mana" si o sa le postez de cate ori am ocazia aici...sper sa ne fie de folos...

SteauaToronto13.10.2006 14:04

Virgile baga si tu scorul la titlul topicului

Politehnica Iasi 1-1 Steaua

Virgil13.10.2006 14:57

OK boss !

«1567»