FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politehnica Iasi - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«134567»
Lavy_*_01.10.2006 16:09

ce meci...ce meci..am cazut in genunchi cand auzit ca iesenii au egalat. Pacat!Pacat! :cry: M-au enervat la culme Oprita si Badea..

Sper sa prinda bine pauza,ce urmeaza...

spre24

Reptile1901.10.2006 16:10

Nu am vazut decat a II-a repriza dar vreau sa-ti spun ca tee inseli amarnic arbitrajul nu a fost deloc pro-Steaua a fost un arbitraj execrabil, cu decizii compensatorii luate aiurea. Eu sunt de parere ca cum n-a fost fault la Goian n-a fost nici 11 m pentru Steaua iar acest meci a fost facut praf de acest aribitru! Cat despre terenul de joc nici in Liga 2 franceza nu vezi asa un teren si ne miram de ce suntem asa departe de fotbalul european!

Nicksb01.10.2006 16:13

Jenant , penibil ...fara cuvinte. NU MAI DATI VINA PE ARBITRI FRATIILOR !!! Uitati-va la jocul nostru...nu jucam nimic din pacate , asta e adevarul. Asa se intampla cand aduci jucatori care au stat pe bara si vrei sa joci cu ei in C.L si titlul in Romania ( vezi Ov.Petre , Coman , Saban ...) . Asa investiti asa rezultate.....Pacat imi vine sa plang de suparare dar asta e realitatea. Arbitrajul de astazi a fost clar Pro Steaua . Trebuie schimbat ceva ca altfel ne trezim ca ne batem la locul 3 -4.

vlad7501.10.2006 16:14

Este mai eficient sa umbli la arbitrii in mod elegant,subtil,gen Dinamo.Sper ca Jiji sa ia lectii de la Turcu Romconstruct.Ce asemanare intre acesti 2 semidocti.Nici Claudiu Raducanu nu hacuia limba romana cum o fac cei 2 bisnitimen din SAI.

Reptile1901.10.2006 16:15

Sa speram ca Nesu nu a patit nimic grav iar ieseanul trebuia eliminat klar fara discutii :?

brunishor01.10.2006 16:15

P.S - Si daca tot s-au schimbat regulile fotbalului macar sa prezinte si microbistilor noua formula. Stam, citim, ne documentam, tragem concluzi si poate ne dam seama ca ceea ce se intampla acum in fotbal e corect. Mai mult, in felul asta nu mai judecam pe nimeni...este al treilea meci CONSECUTIV in care Steaua joaca in inferioritate numerica. Asa ceva nu e posibil..iar daca este in cadere asta se intampla pentru ca trecem de la un fotbal european, de la clasa lui Lyon, a Valenciei, a lui Dinamo Kyev si alte echipe cu care ne-am confruntat, la...vezi meciul cu Iasi-ul, Dinamo..si povestea merge mai departe. Nu poti sa joci acolo ca la carte si sa vi aici sa primesti pumni in gura, sa-ti rupi tricoul pe teren sau sa musti din gazon ca vrea adversarul sa-ti ia mingea de la picior!

vlad7501.10.2006 16:18

Mie mi s-a parut mai violent atacul lui Elmer la Bugs Bunny,ce sa mai zic de piedica pusa de Jerry lui Tom.Aloooooo...astea sunt desene animate D-le Lajos,ceea ce a facut Onofras,parca, la Nesu este intentie si seamana cu o mutilare in direct.

***alex***01.10.2006 16:18

Normal ca nu jucam nimic daca IN FIECARE ETAPA SUNTEM IN 10,9,8... jucatori de cele mai multe ori eliminati gratuit!!! Pe cand adversarii fac faulturi criminale si nu se da nici macar galben!!!

weeezer_2001.10.2006 16:21

Sunt curios oricum sa mai vad o data faza cu roshul lui Goian. Am vazut o singura data reluarea, si nu completa, dar mi s-a parut ca ar fi fost offside la moldovean. Lui Badea nu ii reprosez asa de mult ratarea, lui Oprita da, s-a vazut ca a pus latul in bataie de joc...

Asta e, din pacate mi-e ca n-o sa mai prindem prea curand o seara ca la Kiev... sa ne mearga totul...

alex, intre noi fie vorba... nici in 11 n-am jucat mai nimic, nici cu rapid, nici cu Dinamo, nici azi cu iasii... nu mi se mai pare o scuza. Mai ales in conditiile in care noi, culmea, abia in inferioritate reusim totusi sa marcam. Jocul in sine al echipei a fost execrabil, nu consider "factori agravanti" faptul ca l-a dat afara pe Goian, sau faptul ca au fost obositi, terenul prost sau orice alteva. Problema e in interior, in ograda.

alex_Ra201.10.2006 16:23

Cum Dumnezeu a fost arbitrajul pro-Steaua? Care-s fazele??? Intrarea lui Ghionea la minge in careu? Simularea iesianului la care ia rosu Goian? Impingere clara in careu la Ov. Petre? Intrare de psihopat la Nesu la care nu s-a dat nimic? Intrare de macelar la Stancu?

Steaua a jucat slab dar si arbitrajul a fost mizerabil. E clar ca titlul e deja adjudecat. La FC Arges - Binamo a fost un albitraj incredibil. Nimeni nu a zis nic dupa meciul ala. Penescu a tacut cuminte. Au fost niste decizii incredibile. De ce nu s-a zis nimic. Pentru ca titlul trebe sa mearga in groapa

weeezer_2001.10.2006 16:27
Cum Dumnezeu a fost arbitrajul pro-Steaua? Care-s fazele??? Intrarea lui Ghionea la minge in careu? Simularea iesianului la care ia rosu Goian? Impingere clara in careu la Ov. Petre? Intrare de psihopat la Nesu la care nu s-a dat nimic? Intrare de macelar la Stancu?

Steaua a jucat slab dar si arbitrajul a fost mizerabil. E clar ca titlul e deja adjudecat. La FC Arges - Binamo a fost un albitraj incredibil. Nimeni nu a zis nic dupa meciul ala. Penescu a tacut cuminte. Au fost niste decizii incredibile. De ce nu s-a zis nimic. Pentru ca titlul trebe sa mearga in groapa

alex_Ra2, cand zic pro-Steaua nu ma refer neaparat la faptul ca le-a anulat lor 2 penalty-uri si ne-a dat noua unul. Nu. Ci la treaba asta: el, ca arbitru, sa zicem ca nu vede bine faza. N-o vede, asta e, e om. Dar i se pare ca Ghionea faulteaza (e valabil si pt faza din repriza a doua, cu Goian). Asta e foarte posibil sa fie o treaba fara intentie, asa i s-a parut lui, asa a dat. Dar grav este faptul ca, o data acordat faultul (existent sau nu), l-a mutat IN AFARA CAREULUI. Si zic eu, la ambele faze se vedea ca acele contacte fusesera IN CAREU. Iar aici nu mai e ca "asa mi s-a parut", aici e evident un lucru voit. Asta zic eu ca a fost Pro-Steaua. O fi fost si pro-Iasi la unele faze, dar NE-VOIT. Pro-Steaua mi s-a parut pe fatza, cu intentie, cu TEME.

vlad7501.10.2006 16:29

cine face pariu ca diseara Dinamo va fi avantajata de arbirtrii maghiari.Prietenii stiu de ce!!!intrebati-o pe Irina ex-ASIA.

Este un paradox pt mine cum un bichon poate fi mai rau ca un pitbull.Sau Are fizic de ciuhuahua acest Onofras???Iar saric numai fizic de pudel nu are.

alex_Ra201.10.2006 16:31

@weezer_20

Sa fim seriosi...Nu stiu ce tii parca cu dintii de chestiile astea. Du-te si zi-le la FRF. O sa ia imediat decizia corecta. Scrie-i un mail la Sandu sau du-te la comisii.

christian01.10.2006 16:35

Nu creau sa supar pe nimeni dar problema cu care se confrunta Steaua este mai mare. Pana azi am tinut cu Olaroiu dar sunt dezamagit. Cred ca cel ce trebuie schimbat este Oli. Nu se poate ca in fiecare meci sa avem eliminati(a fost cazuri si cand a fost eronat dar si pe bune) si nu mai joaca nimica. Merge din inertie.

Nu stiu ce cauta Gigel Coman, Ovidiu Petre sau Bostina in echipa.

Oli le tot ia apararea(ceea ce nu este rau) dar pana la un punct. Sper ca Oli sa ma contrazica dar asa nu mai mergi. Astazi arbitru a tinut cu noi, la fel s-a intamplat si cu Gloria si tot nu prea am facut nimica.

Phire01.10.2006 16:36

Cu cine vroiai sa joace in locul lui Bostina, in conditiile in care Cristocea e accidentat? Singura solutie ar fi fost tot Coman...care, intr-adevar, nu e de Steaua...

Iar Ovidiu Petre n-a jucat atat de prost azi. In nota echipei, de fapt...

Adevarul e ca Oli nu a avut solutii -ne-au 'ajutat' si comisiile de disciplina :evil: aici- Faptul ca am avut un junior pe banca spune totul.

Alta e problema...trebuie adus un psiholog la echipa...cat mai repede...

Reptile1901.10.2006 16:53

Weezer ar mai putea fi o varianta: Stia ca trebuia sa dezavantajeze Steaua cumva, dar parca nu o mai putea face asa de evident cum au facut-o la meciul cu Dinamo, de aceea n-a dat decat lovitura libera pentru ca sunt sigur ca NU a fost nimic la faza aia si nu putea da penalty la asa ceva ... Cat despre penaltyul care ni l-a dat noua nu ma pot pronunta n-am vazut bine faza tind sa cred ca n-a fost nimik cred ca a fost dat in "compensatie"(ca sa agite spiretele si sa fragmenteze meciul) ... la intrarea CRIMINALA la Nesu trebuie cartonas rosu si el n-a dat nici macar galben pff..

Lavy_*_01.10.2006 16:56

Ai dreptate Phire. Ne trebuie in mare mare urgenta!Toti trec prin perioade grele tocmai de aceea avem nevoie.Primul care are nevoie de asa ceva crek e Carlos(cred)

waste01.10.2006 17:02

Coman e un derbedeu, era clar de la inceput. Amintiti-va cum s-a comportat fata de Nicolita anul trecut in meciul de la Timisoara. O zdreanta.

Dinamo e pe felie cu Iasi si e clar ca moldovenii au fost motivati. Dar asta nu e o scuza. Pentru doua faulturi criminale la Stancu si Nesu nu s-a acordat nici macar galben. Arbitrul a scapat complet meciul din mana. In ritmul asta se va ajunge la lupte de strada si crime, ca in Turcia sau Argentina, spre bucuria "huliganilor" care admira aceste modele.

sorin_77701.10.2006 17:46

Ne-am facut viata grea si mai mult nu meritam de la acest meci... Ne indepartam usor usor de titlu si de aici si nervi din tabara noastra. Eu propun conducerii sa schimbe obiectivul si poate vom juca fara presiune... Locul II tot in CL duce... dar nu ne este caracteristic intradevar...

weeezer_2001.10.2006 17:50

Cum necum, Lajos trebuie suspendat, retinut, retrogradat, ceva de genul asta. Ca daca nu se poate cu vorba buna, poate se invata minte asa. Un meci scapat din mana complet.

Dar, desigur, asta nu este un alibi pentru jocul slab prestat DIN NOU de echipa noastra.

predatorpulse701.10.2006 18:16

Sunt stelist de mic dar sa nu ne pacalim singuri: echipa nu joaca nimic de la Kiev pentru ca nu exista lider(Dica e un marcator nu e genul sa traga echipa dupa el) si nu exista jucator la Steaua care sa scoata prin dribling unul sau doi jucatori din joc in afara de Dica si Cristocea. In privinta arbitrajelor invit toti suporterii sa fie obiectivi:

-Steaua-rapid: erori mari de arbitraj de AMBELE PARTI dar cu mai multe in favoarea Stelei( cam 2-3 din ce tin eu minte)

-Arges-Steaua: Steaua a fost oprita de 3 ori gresit in ofsaid si Arges trebuia sa aiba un penalty

-Dinamo-Steaua:singurul meci in care am fost dezavantajati cu adevarat,dar poate cel care a contat cel mai mult, 2 eliminari aiurea date de corpodean

-Poli Iasi-Steaua: iasiul trebuia sa aiba cel putin un penalty,arbitrul trebuia sa-i dea afara pe amandoi ieseni la penalty-ul Stelei pentru ca ambii l-au bruscat.Penalty-ul Stelei corect acordat si eliminarea lui Goian la fel dar taranu care l-a atacat pe nesu trebuie suspendat 5 etape.

In alta ordine de idei trebuie psiholog la echipa si sa nu mai cautam scuze cu arbitrii pentru ca o echipa mare cum e Steaua nu are voie sa steau cu emotii cu Vaslui,Iasi sau mai stiu eu ce echipe.Ce poate sa-ti faca arbitrul daca conduci cu 2-0 in min 20.de exemplu?

Si sa nu uit pentru domnul Olaroiu: Oli tu nu vezi ca s-au prins toti de tactica Stelei:tii un om sau doi la Dica ca sa fie cu spatele la poarta cand primeste mingea sau se face presing la mijlocul nostru care n-are dribleuri si da minge in spate care apoi e bubuita la intamplare in fata la o deviere pentru oprita,Thereau sau Victoras Iacob. Mai tineti minte era Protasov cand nu stiam cum o sa combine baietii si ce frumos era jocul? Orice stelist ce citeste aceste randuri stie ca am dreptate>

Din pacate au fost vremuri bune de vreo 3 ani incoace dar am presimtirea ca vin vremuri grele:unii jucatori primesc prea multi bani si si-au luat-o in cap si nu mai se daruiesc,trebuie sa vina Mirel inapoi sa tina mijlocul si MM sa mai aduca vreo 2 jucatori d profilul lui Vasilica ca sa iesim si noi cu mingea la picior din jumatatea noastra.

Sper la vremuri mai bune pentru Steaua si as dori mai multa daruire si curaj(mai ales cu Real Madrid).

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

Motanu D01.10.2006 18:21

Acuma am venit de la meci...

Mi-e greu sa judec toate fazele. Din peluza e greu sa vezi totul precis. Insa cateva lucrui sunt clare:

1. N-am jucat nimica. Nu am avut nici o idee de joc, iar la mijloc suntem rupti. Am intalnit o echipa mediocra. Si nu am legat 3 pase. Am jucat fara atitudine de invingatori.

2. Ne-am facut singuri meciul greu dupa ce am ratat si cu poarta goala, si singur cu portarul. Dupa asemenea ratari nu mai putem invoca nimic altceva.

3. Arbitrul Lajos este pur si simplu un stupid. Si nu are ce cauta la acest nivel. A stricat meciul, eliminand toti jucatorii aiurea. La Goian nu a fost fault. Iar ambii jucatori erau in careu. Daca a dat fault era penalty. Noi nu am avut penalty. Ala a fost inventat la fel ca si eliminarea lui Ciobanu. Iasiul a avut un penalty pe final.

Nu in ultimul rand s-a facut ca nu vede duritatile. Nesu si Stancu au fost atacati direct, fara intentie de a juca mingea. In genul faultului lui Nesu la Badoi.

4. "Galeria" Stelei a avut o prestatie penibila, injurand fortele de oridine fara sa sustina mai deloc echipa.

sorin_77701.10.2006 18:27

Poate pauza asta de 2 saptamani va fi un sfetnic bun... Doamne-ajuta!

Gaby01.10.2006 18:38

Am mai spus-o pe topicul asta: Poli este o echipa care stie ce sa joace si a avut ce invata din meciurile Stelei cu Rapid si Dinamo. Iar noi nu jucam nimic. Nu vreau sa comentez prea mult, doar 2 idei:

- ar trebui sa scapam odata de obsesia asta cu arbitrajul; ne facem singuri mult rau;

- Olaroiu nu trebuie sa uite ca valoarea unui antrenor este data de ultimul rezultat si de modul in care stie sa gestioneze o victorie mare.

uZy | @nDr3i01.10.2006 19:06

iara 2 puncte pierdute:|..pacat de tot :|

«134567»