FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ovidiu Petre

«1234567»
strezahuzum08.10.2007 07:16

Ovidiule, copilas drag lui Oli si Piti, ce-i cu tine? Mai nou, ti-ai propus sa ne faci o bucurie in fiecare meci? Cu UTA ai pus mana ca boul in careu, desi nu prea era nevoie. Cu Mioveniul ai luat cartonas rosu, iar al doilea fault de galben a fost o culme a prostiei, complet inutil si ridicol. Bine ca lipsesti la urmatorul joc.

Ce ne mai pregatesti insa pentru urmatorul meci in care nea GG te va baga in teren ? Hent in careul nostru si cartonas rosu?

predatorpulse708.10.2007 08:03

Nu e corect sa-l injuram pe Ovidiu Petre pentru o presupusa vinovatie la debarcarea lui Hagi, dar ramane faptul ca el nu e cine stie ce jucator, mi se pare un jucator mediocru, tehnica nu prea are, e inalt dar nu are forta, e slab, plus ca era sa ne manance 2 meciuri, cel cu UTA si cel de ieri cu Mioveni.

Problema noastra este ca ne-am obisnuit cu acesti jucatori mediocri, iar Ovidiu Petre e doar un exemplu... ce cauta oameni gen Croitoru la Steaua?

Ce a cautat Gigel Coman la Steaua? Cum se face ca Nicolita e un jucator reprezentativ pentru o echipa ce pe vremuri era definitia spectacolului, iar saracul baiat nici nu stie sa dribleze.

Avem destui jucatori in echipa care sunt jucatori de "merge si asa", adica nu sunt nici mari valori nici jucatori de divizia C, iar asta la Steaua nu e ok. Dar in fine, p-astia ii avem, cu astia ii defilam.

Chestia e ca nu e bine ca pe posturi unde alta data aveam jucatori foarte buni sa avem acum mediocri, in cel mai bun caz.

Dar cum stim cu totii ca sa faci o echipa competitiva trebuie bani, iar ciobanul nu investeste pentru ca e Copos 2.

Ma intreb cum o sa aratam in retur...

FORZA Steaua!

Intotdeauna superiori.

**alex**08.10.2007 11:09

Pana la urma eliminarea a fost de bun augur: am jucat mai bine dupa ce a iesit din teren si lipseste si etapa urmatoare!

puyol08.10.2007 13:08
Probabil Ovidiu nu-i capabil de performanta dar imi pare necinstit si lipsit de lealitate sa-l injuram bazandu-ne numai pe o declaratie a ciobanului sef, cand declara ca face transferuri de 30 de milioane sau stadion nou il credeam?

Da, dar mai e urmatoare chestie, haioasa zic eu...

Stiti ca Becali e cam prost de felul lui, si zice ca el e responsabil pentru ce se zice despre Ovidiu Petre, si intr-un fel are dreptate!

Tin minte ca la Nasul in emisiune a zis ca jucatorii il barfesc si nu stiu ce si a zis ca a venit un jucator la el care i-a zis: Nea' Gigi, eu filmul asta l-am mai vazut si la Galata si la Poli Timisoara. Si aici nu cred ca a mintit ciobanul.

Rezumand: Craciunescu il acuza pe Petre... ciobanul a confirmat fara sa vrea... Petre il acuza pe Craciunescu pentru ce i s-a intamplat... si de ce a zis Becali zice ca a fost o confuzie!

axl2309.10.2007 07:32

@Puyol

Am vazut si eu declaratia respectiva a lui Becali si, sincer sa fiu, orice jucator putea spune lucrurile astea, acelasi film l-am vazut si eu, si tu, si Titi Dumitriu, si Oana Zavoranu (asta dac-o pasioneaza fotbalul), si Banel, si Ov. Petre, la Galata si la Poli. Nu ma fac avocatul lui (sau poate ma fac?!), nu-l apreciez prea mult ca jucator de fotbal, dar imi pare gresit sa ne bazam doar pe o declaratie ambigua a lui Gigi.

Slider24.10.2007 15:06

Bravo ceasule, usor usor devii cel mai bun jucator dupa Zapata! steag3.

yo_marius_xxx24.10.2007 15:19

Cu riscul de a parea un Gica-contra, isi aminteste cineva cum dupa majoritatea recuperarilor, Ovidelul paseaza ori fundasilor nostri, ori la adversar?

Pai asta e unul din cei mai buni jucatori?

Ma scuzati, dar mie mi se pare ca al nostru ceas inca e mult in urma!

Dani200524.10.2007 15:57

Totusi, aseara nu a facut un meci rau... dupa Zapata cred ca el s-a miscat cel mai bine... desi la meciul de aseara nu prea aveai pe cine remarca!

fibrytzo30.10.2007 13:30

Pleaca de la Steaua... de abia astept sa preia Hagi o echipa ca sa il ia si pe catelul lui dupa el...

vladfcs200709.11.2007 18:19

Ovidiu Petre este un jucator foarte bun... a dat niste goluri fantastice la celelalte echipe la care a fost... o buna achizitzie, pentru ca este un jucator care are fata de Steaua si va ramane mult timp aici... si mai ales ca isi dorea foarte mult sa ajonga la Steaua...

FORZA Steaua pana la MOARTE! fularultrasfularsteaua2

JDERUL09.11.2007 19:06

Sa nu uitam de la cine a plecat faza la golul doi al Sevillei. Ovidelul pierde o minge la vreo 20 m lateral stanga, dupa care merge linistit spre mijlocul careului, de unde Renato, singur-singurel, inscrie spectaculos.

Daca Ovidelul ar fi acoperit la timp golul lasat de Rada, care plecase la dublajul lui Nesu...?

Dani200509.11.2007 20:22

Ramanea 1-0!

Nu cred ca meciul s-a pierdut din cauza lui Ov.Petre...

EternalK22.11.2007 14:00

Mai mereu pus la zid de tribunã, dar întotdeauna apãrat de Gigi Becali. Cãzut în dizgrația fanilor mai ales dupã ce Ion Crãciunescu a dezvãluit cã el a fost cel care l-a lucrat pe Hagi, dar convocat constant de Pițurcã la echipa naționalã. Așa a trãit Ovidiu Petre în ultima vreme.

Cifrele lui din acest sezon al Ligii I dau dreptate patronului Stelei, dar și antrenorului echipei naționale care îl considerã unul dintre pilonii reprezentativei României. Ovidiu Petre este cel mai bun recuperator dintre toți închizãtorii celor 18 echipe din primul eșalon!

Are o medie impresionantã de 13,2 recuperãri efective la fiecare 90 de minute. Adicã, el cîștigã din picioarele adversarilor un balon la fiecare 7 minute, un procentaj extrem de bun și comparabil cu cele reușite de cei mai importanți mijlocași defensivi din Champions League.

Cifrele pozitive ale lui Ovidiu Petre în Liga I

18 la sutã din pasele sale au însemnat scoaterea din joc a cel puțin unui adversar, un procent foarte ridicat pentru un mijlocaș defensiv

32 la sutã din mingile recuperate de el au fost pierdute, o medie scãzutã. Spre exemplu, procentul lui Nicolițã este de 55 %

89 la sutã din meciurile jucate în acest sezon, în toate competițiile, pentru Steaua au fost bifate ca titular

Cifrele negative ale lui Ovidiu Petre în Liga I

1 este numãrul driblingurilor reușite la fiecare 3 meciuri

1 este numãrul șuturilor pe poartã

Sursa: GSP

Recoba22.11.2007 19:57

Clar... ca si fotbalist e la media Ligii intai... dar e un caracter infect... sincer eu cand il vad jucand sau alergand dupa minge... parca am o imagine a unui cal care se prabuseste pe scari...

cristi_mold23.11.2007 09:02

Este excelent ca recuperator dar nu poate construi. Se vede si din cifrele negative. Poate ar trebui sa il privim si noi suporterii ca atare.

Recoba28.11.2007 01:04

Acest jucator de vis... acest Gerrard al Romaniei... recuperatorul de vis...ne-a ruinat din nou... e clar pentru toata lumea ca omul trebuie odata si odata sa plece... si poate impreuna sa ia cu el si toti fanii lui... aceasta nesimtire de jucator, un parvenit total... si caracter lipsa... decide sa-si faca simtita prezenta in acest meci cu Slavia printr-o pasa atat de nepotrivita... plus ca in timpul meciului a cam fost depasait... asta dupa ce in meciul cu Dinamo a fost sters... parerea mea... ori pleaca... ori incepem cu acatiste gen sa si rupa picioarele pe o perioada nederminata...

JDERUL28.11.2007 06:28

Ovidel, poate te ia tac-tu O(l)i la arabi si te ratacesti pe-acolo, printre dunele de nisip!

Sa nu mai aud de numele tau la Steaua. Mai bine jucam in 10 decat cu tine in teren!

zoloz200528.11.2007 08:33

Si totusi... in prima repriza a jucat bine...

CELINEE28.11.2007 09:00
Ovidel,poate te ia tac-tu o(l)i la arabi si te ratacesti pe-acolo printre dunele de nisip! Sa nu mai aud de numele tau la Steaua. Mai bine jucam in 10 decat cu tine in teren!

Lasa ca fata de altii, aseara a avut un joc bun... cel putin in prima repriza. Mai bine in locul lui sa se duca Surdu!

c.ronaldo1728.11.2007 14:10

E adevarat ca O.Petre a fost cel care a pierdut mingea la faza golului, insa faza a decurs in viteza, iar pana in acel minut jucase foarte bine. Plus ca mai vinovat la gol e Goian, parerea mea.

Recoba28.11.2007 18:36

Ce nu mi vine in gand sa-i urez pe viitor acestui nimic de jucator care si-a gasit o paine de mancat in Ghencea... sincer, as fi cel mai fericit om daca l-as vedea imbracat in portocaliu in direct pe Al-Jazeera...

strezahuzum28.11.2007 21:22

Mai, dar mai lasati-l pe Ovidiu Petre. Da, a pierdut un balon, dar intre momentul ala si golul cehilor au trecut inca o pasa si o centrare, timp in care bravele noastre vedete au cam dormit in bocanci. Petre e de vina ca la faza golului Goian visa la transferuri prin strainatate in loc sa caste ochii la marcaj?

Mai ganditi si voi inainte de a scrie.

Recoba29.11.2007 00:55

Din cauza greselii lui, fundasii erau prinsi pe picior gresit... cand mingea a ajuns la cazatura de Ov. Petre, deja Zapata striga fundasilor iesiti... si ei frumos ieseau repede din aparare... dar cum acel nesimtit a gresit, automat centrarea venita rapid a fost fructificata... si Goian are o vina ca nu a acoperit mai bine zona... dar oare el ar fi crezut vreodata ca [...] aia alege cea mai infecta varianta in loc de cea mai simpla...

Dani200529.11.2007 09:59

@strezahuzum: ai mare dreptate.

axl2329.11.2007 10:01

Nu-l consider pe Ovidiu vinovat la golul primit. Cred ca a facut o partida bunicica.

«1234567»