Ce frumos a zis MM Stoica cu privire la Ov. Petre: "N-a vrut sa semneze pe mai putin de 5 sezoane" :mrgreen:
Este un jucator care cu adevarat a vrut sa ajunga la Steaua :!:
Ce frumos a zis MM Stoica cu privire la Ov. Petre: "N-a vrut sa semneze pe mai putin de 5 sezoane" :mrgreen:
Este un jucator care cu adevarat a vrut sa ajunga la Steaua :!:
nam putea juca cu Petre la Kiev ??? :?
Deocamdata Lovin este intr-o conditie fizica mai buna deat Petre si parca a gresit mai putin cu Argesul. Din pacate Ov.Petre a facut un joc modest la pitesteni.
da totusi Petre a mai jucat in grupele UCL si are o oarecare experienta.... Lovin a jucat doar 3,4 mecirui maxim anul trecut un Cupa UEFA....
daca sunt in forma ambii
este mai bunicel Ov Petre, dar nu cu mult pentru ca si Lovin a crescut enorm
Bine ca avem 4 mijlocasi defensivi acum, asta e un lucru bun
numai plangem daca se rupe unul sau este suspendat
asa trebuia sa avem si sezonul trecut ![]()
apropo, stiati ca e cuplat cu oana de la activ,nu? ![]()
Si de ce ne-ar interesa subiectul ??
Aici se discuta despre fotbal ... pentru barfe si gargara "mondena" te rog frumos sa cauti site-uri gen "acasa".
aha, da totusi mai sunt si fete care posteaza pe forumul asta si pe care poate le intereseaza sub!si oricum galeria Stelei nu e reprezentata numai de sexul masculin, ci si de cel feminin!oricum dk te deranjeaza asa tare, de acum inainte o sa postez pe forum numai ce are leg cu fotbalul! si inca cv: nu ma intereseaza "barfa si gargara mondena",informatia am aflat-o din pro sport!
Ovidiu Petre e slab, sau cel putin nu e de Steaua. Si ce daca a jucat cateva meciuri in Champions League ?
Un punct slab al lui Olaroiu e aducerea la Steaua a lui Coman si a lui Ovidiu Petre, copiii lui de suflet. Casa de copii nu e la Steaua. Si sper sa nu vad pe la noi prin echipa jucatori de genul lui Caramarin, Olah, sau cine stie ce fosti bancari.
Petre n-a facut nimic pana acum, nici macar o pasa buna sau o deposedare importanta n-am observat. Sper sa-si revina Radoi cat mai repede si sa zboare din echipa, cel putin din primul 11.
aha, da totusi mai sunt si fete care posteaza pe forumul asta si pe care poate le intereseaza sub!/
Si eu sunt fata si nu vad rostul informatiei asteia pe un forum despre fotbal.
In fine... :roll:
@cristian014
Parerea mea e ca Ovidiu Petre e mai valoros decat Lovin, insa e in urma cu pregatirea fizica. Mi s-a parut ca a facut un meci bun cu CFR-ul, iar in meciul cu Poli Iasi chiar si-a creat o actiune frumoasa la poarta iesenilor. Sunt convinsa c-o sa creasca si c-o sa ajunga la forma buna in care era inainte de accidentare ![]()
Nu se compara cu Radoi, intr-adevar, insa, oricat de mult nu-mi place sa fac chestia asta, trebuie sa ne gandim ca odata si odata tot o sa plece Mirel de la Steaua, si va trebui gasit un inlocuitor pentru postul sau. Ori eu cred ca Ovidiu Petre ar putea fi ala.
In rest, sunt de acord cu tine. Gigel Coman nu e de Steaua, si sper ca el sa fi fost ultimul din ex-colonia 'FC National' care sa fi venit la noi :roll: .
Terminati-va cu Ov.Petre l-am declarat peroana neagreata in familia Stelei, e copilul raului pentru ca se iubeste cu solista de la Activ - care imi place mie. Asta cu fizicul asta de samrma ghimpata si par ca pamatuful de la baie traieste cu printesa de la activ. Innebunesc pur si simplu... ma gandeam chiar la o coregrafie anti relatiei Ovidiu- OANA sau a unui mod in care putem sa ii dovedim fetei ca merita ceva mai bun, mai elegant, mai finutz. Imi doresc sa plece in Congo la urmatorul transfer, sa manance micii lui ala din reclama de la timisoreana.
Glumeam acum ... O sa vedem ce poate omul, de ce este asa de bine vazut si care sunt adevaratele lui calitati, timpul ne va arata de ce este chemat la nationala fara sa prea joace de ce s-au platit banii aia pe el, cat de stelist este ???
:lol: , Sergiu :lol:
Cred ca la intrebarea 'Cat de stelist e' a raspuns, in mare parte, semnand un contract cu Steaua pe 5 ani
Cel putin mie mi-e clar ca, prin asta a demonstrat ca nu a venit la noi doar pentru Oli. Plus ca, din cate am inteles, s-a nascut langa Ghencea ![]()
In alta ordine de idei...se tot zvoneste ca l-am putea vedea titular maine, in locul lui Lovin. Dac-o fi asa, sper ca prin jocul sau de maine sa demonstreze ca a meritat sa ajunga la Steaua ![]()
P.S. Iar merge greu forumul
. Imi cer scuze pentru multiplele postari, si as ruga un moderator, daca se poate, sa le stearga...
Domnisoara Petra hahahah nu va este rusine sastat mai mult pe jos? Dar cind va daBecali salriul...nu va este rusine sa ilprimiti cind stiti ca nu ati facut absolut nimic decit ati pasat ori inapoi ori in aut? Bah daa ai mindrie in tintrebie sajoci exact invers dect joci tu acuma. te urasc cu patima. Fa-ma de rusine oi dute dreaq sa te manince in cimitirul timisorean.
mai bine il baga pe Paraschiv decat pe Ov. Petre...dar asta e....
Cand a dat eurogol cu Pooli il laudati toti, acuma vreti sa plece nu? :evil:
Nu pleaca Ovidiu. Nu e pe lista neagra a lui Oli(Carlos, Saban, Panait, Gigel Coman si Bostina).
Sevilla-Steaua 1-0
Veriga slabã: Ovidiu Petre
Unul dintre preferatii lui Oli, Ovidiu Petre, a fost unul dintre cei mai slabi stelisti. În prima reprizã s-a remarcat numai prin câteva faulturi, a gresit aproape toate pasele, iar cele bune au fost trimise doar în spate.
La multi ani Ovidiu Petre!
La multi ani Ovidiu Petre!
Esti unul dintre jucatorii mei preferati! ![]()
La multi ani Ovidiu, la cat mai multe meciuri bune pentru Steaua, sper sa nu ne dezamagesti, pana acum nu prea ne-ai facut fericiti, adica nu ai jucat la forma pe care stim ca o poti avea; imi dai incredere... cu mai multa munca poti deveni un idol in TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC!
TOT INAINTE, VITEAZULE! ![]()
Pot spune ca a fost un transfer reusit pentru ca Ovidiu se vede ca munceste mult la echipa! A dovedit-o si in meciul cu Poli Timisoara 3-0 si in partida cu Otelul cand a dat acel gol magnific dar s-a si accidentat!
Tine-o tot asa Ovidiu!
Cu Steaua Pana la Moarte!!!
![]()
![]()
Super a fost Ovidiu Petre astazi!
Contributia lui la goluri a fost esentiala!
Ovidiu a jucat foarte bine astazi si mi-a confirmat inca o data ca are 2 clase peste Lovin. Felicitari Ovidiu!
Pai cand a venit la Steaua era singuru jucator care avea experientza in Champions League, acuma are toata echipa!
Golul e pe jumatate a lui Ov. Petre... daca nu suta el la poarta nu era gol... a sutat in forta... a respins portarul, iar Zaharia a marcat...
I-a venit mingea pe tava... daca nu dadea gol de acolo... era praf!