Nu ia 4 milioane pe Ovidel nici daca-l vinde de 6 ori
Nu ia 4 milioane pe Ovidel nici daca-l vinde de 6 ori
Sa-i vanda pe toti,sa joace Jiji cu neamurile sale....
Intr-adevar,suma vehiculata pentru Petre e cam mare...
@moweed
Asta daca il vinde prin Europa, unde astia mai stiu ceva fotbal, iar daca il vinde la arabi eu cred ca ia 2-3 mil, mai ales daca il da lui Oli.
Ovidiu Petre.
:yeahh: 4 milioane de euro.
:yeahh: Enough said.
Cosmin Olaroiu il scoate din foame pe ciobanul schizofrenic. Ar trebui sa-i pupe picioarele.
Ovidiu Petre este cam singurul jucator de la Steaua care merita tricoul acestei echipe.
Este foarte trist stilul in care ciobanu' isi baga p'la in toti jucatorii care au potential si care au progresat si au ajuns la un nivel destul de ridicat pentru campionatul nostru. Cum apare un jucator mai bun, gata ciobanu il vinde ca el vrea bani. Ma cac pe ei de bani, ca mai importanta este echipa decat ciobanu. Am auzit ca s'ar putea sa'l dea si pe Zapta si pe Banel din vara. Sa vina cu tot neamu lui de oieri sa'si bata joc de echipa ca asa se castiga campionatu'. VINDE PLEACA MORI JEGULE!!
Ovidiu Petre a fost la un pas de a ajunge la Al Nasr Riad, insa transferul a picat din cauza lui Gigi Becali.Cosmin Olaroiu a dezvaluit ca sauditii dupa ce patronul Stelei a vorbit la televizor despre interesul lor pentru jucator.
"Gigi trebuie sa invete ca afacerile se fac cu discretie, nu tipand in gura mare. Arabii au renuntat la transferul lui Ovidiu Petre dupa ce au aflat ca Gigi a iesit in public si s-a laudat ca doua echipe se bat pe jucator", a spus Cosmin Olaroiu, conform cotidianului Adevarul.
Mai exact, Olaroiu sustine ca arabii vroiau sa-l monitorizeze in liniste pana in vara pe cel poreclit "Ceasul" si apoi sa faca o oferta.
"Eu nu l-am vrut niciodata pe Ovidiu la Al-Sadd. In schimb, l-am propus la Al-Nasr, unde va ajunge Zenga din vara. Walter urma sa insiste si el pentru jucator. Sauditii voiau sa-l monitorizeze pana in vara pe Ovidiu si, daca era totul OK, erau sanse mari ca transferul sa se perfecteze. Ar fi fost un lucru bun si pentru Ovidiu, care ar fi castigat niste bani in plus, dar si pentru Steaua, care ar fi primit o suma consistenta. Acum insa, transferul a cazut. Din pacate, nu mai este de actualitate", a conchis Oli.
Mi-as dori daca tot va pleca,sa o faca liber de contract pentru ca lui Jiji sa nu-i revina niciun banut,ca nu merita,pentru tratamentul sau privitor la anumiti jucatori cu potential.
RESPECT OV.Petre !
La Multi Ani, Petre !!!
![]()
peste N'doye??? nu cred Stai linistit k Nu Sunt Dinamovist dar eu cred k N'doye e peste el ![]()
Mie imi place mult de Ovidu Petre. Mi se pare cel mai bun mijlocas defensiv din Romania. Peste Apostol, N'Doye sau Lazar.
Astazi, cand va pleca in Austria, delegatia Stelei nu-l va include si pe Ovidiu Petre. Acesta se va transfera in cateva zile in Arabia Saudita la Al-Nassr.
Victor Becali a mers ieri la palatul lui Gigi Becali si a rezolvat in mare masură transferul lui Ovidiu Petre la Al-Nassr, echipa antrenată de Walter Zenga. Jucatorul nu are cum să mai facă parte din delegatia Stelei, care va "zbura" azi cu un charter in Austria, si va astepta la Bucuresti perfectarea actelor si obtinerea vizei pentru Arabia Saudita Fotbalistul in varstă de 28 de ani a fost blocat de Victor Piturca dar, deoarece jucatorul si-a manifestat intentia de a parasi Steaua, antrenorul nu a mai insistat si il va lasa să plece, profitand si de faptul că Steaua poate obtine o sumă frumusică in schimbul lui, vorbindu-se de aproximativ 1,5 milioane de euro.
O afacere destul de buna.....Sunt bani buni 1 milion jumate...
Alaturi de Golanski era singurul jucator cu care puteam face performanta. Nu mai avem nimic...
ce jucator ar fi fost pentru noi daca nu avea atatea probleme fizice. in plus, se putea lua mai multi bani din transfer.
tare curios sunt cu cine il vom inlocui.
Steaua asteaptă astazi să primească o confirmare de la bancă in privinta sumei de 1,5 milioane de euro pe care a solicitat-o lui Al Nasr in schimbul lui Ovidiu Petre.
Dacă banii vor fi in cont se va semna contractul de transfer. Ovidiu Petre (28 de ani) paraseste Steaua după 4 ani, el venind in 2006 in schimbul sumei de 1,1 milioane de euro. "Sirmă" nici n-a mai facut deplasarea in cantonamentul din Austria.
Vanda-i pe toti...Cine-l va inlocui pe Petre?...Joace Becali cu Dorel si Dodel... ![]()
Mijlocasul de 30 de ani Ovidiu Petre a revenit, de marti, la Politehnica Timisoara, după ce a semnat o intelegere valabilă doi ani si jumatate.
"S-a zis că a fost o telenovela Bine că s-a ajuns la sfarsit, este finalul pe care mi l-am dorit. Multumesc clubului pentru intelegere, că m-au primit la antrenamente, chiar dacă am semnat abia acum. În vară nu stiam ce vroiam. Credeam că imi voi gasi o altă echipă in strainatate.
Am avut oferte de la mai multe echipe, inclusiv din Liga I, dar nu pot să dau numele acestor echipe. Sincer, nu mă asteptam să se ajungă aici atat de repede, echipa să aibă atat succes", a spus Ovidiu Petre.
Bucuresteanul de 1,88 metri are in palmares 15 jocuri in tricoul alb-violet, dar niciun gol marcat. Mijlocasul a mai jucat la FC National (1999-2003, 57 de partide, 2 goluri), Galatasaray Istanbul (2003-2005, 27 de meciuri, 1 gol), Steaua (2006-2010, 74 de meciuri, 5 goluri), Al-Nasr (2010-2011, 16 jocuri, 4 goluri) si Modena (2011-2012, 21 de partide, 1 gol).