Jucatorul in care Victor Piturca are atata incredere... si eu la fel, dar din pacate, a dezamagit anul acesta.
Jucatorul in care Victor Piturca are atata incredere... si eu la fel, dar din pacate, a dezamagit anul acesta.
A cam comis-o in meciul cu Israel. Dupa mine el a stricat tot spectacolul si frumusetea ce ar fi trebuit sa urmeze. In fine, sper sa-si faca treaba in continuare.
Bravo, Ovidiu... pentru golul inscris!
Felicitari pentru golul marcat Clujului!
Sper sa joace cat mai multe meciuri alaturi de Lovin, caci daca o fac la fel ca ieri, vom avea siguranta si echilibru in echipa!
La multi ani si la cat mai putine meciuri in tricoul Stelei!
La multi ani si tie, ba, sa nu zici ca-s nesimitit... glumeam. Sper sa joci cat mai bine, altfel te trimite ciobanu` la satelit.
La multi ani si tie, ba, sa nu zici ca-s nesimitit... glumeam. Sper sa joci cat mai bine, altfel te trimite ciobanu` la satelit.
sau la Dinamo!
P.S.: La multi ani, Sarma! ![]()
La Multi Ani!
Apropo, voi ce meciuri vedeti in ultimul timp, se vede clar ca O.Petre joaca foarte bine la inchidere, acolo unde ii este si locul si chiar a dat si cateva goluri, norocoase ce e drept, dar a fost omul potrivit in locul potrivit.
Haideti fratilor ca Petrica a jucat cel mai bine in acest retur. Nici Dayro, nici Mendoza, nici Zapata... ci Sarma. Felicitari Petre, hai la mai multe astfel de meciuri.
P.S. : La multi ani!
Ce zic acum... nu credeam ca o sa zic asta vreodata!
Petre chiar a jucat bine pana acum! Hai ca am scapat!
La Multi Ani, Petre!
La multi ani, Ovidiu!
Sa-i multumim Oanei ca l-a adus pe calea cea dreapta. ![]()
Sa-i multumim Oanei :x ca l-a adus pe calea cea dreapta.![]()
Te intrebi cum i-am putea multumi? ![]()
La multi ani Ovidiului, la mai multe goluri!
LA MULTI ANI, Ovidel!
Sper sa nu ne mai dai motive sa te huiduim! BAFTA IN TOATE!
La multi ani, Ov. Petre, un jucator care imi place foarte mult...
Ar fi bine sa renunti la reflexele de portar de handbal ca la meciul cu... UTA!
Multumim, Oana!
La multi ani! ![]()
![]()
Te intrebi cum i-am putea multumi?![]()
O coregrafie speciala la meciul de maine.
La multi ani, Ovidiu!
E bine si asa, dar eu ma gandeam la altceva! :laugh:
Este un bun inchizator.
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Este un bun inchizator si are un sut bun din prima, dar prea multe accidentari
Este un bun inchizator.
cred ca ai dreptate chiar prea multa dreptate
Genunchiul i s-a umflat iar, așa cã Petre se pregãtește de un nou control amãnunțit la clinica din Bologna.