Asa am avut noi mereu "noroc" .Mereu am avut o gramada de accidentati
Asa am avut noi mereu "noroc" .Mereu am avut o gramada de accidentati
Daa, sa le multumim din suflet lui Paligora & Co.
Ei mereu sunt surprinsi, sunt luati pe nepregatite.. isi bat joc de atatia ani de cariera acestor jucatori pana la urma.
mai bine il baga pe Paraschiv decat pe Ov. Petre...dar asta e....
Ovidiu Petre e mult mai bun decat Paraschiv... ![]()
@sabin1307
Paligora & Co. sunt de vina pentru ca nu au vazut ce altii au vazut (cei de la Galata, cei de la Timisoara), caci se pare ca problemele lui nu sunt o surpriza pentru unii, vezi Iancu, si acum isi freaca palmele de bucurie dupa ce ni l-a dat pe Ovidiu si pe alt accidentat, Emeghara (sa il mai pun si pe Plesan? alt jucator din sticla).
La multi ani, Ovidu Petre! Mult succes si la cat mai multe goluri!
La Multi Ani Ovidiu... si cat mai multe evolutii bune... ca de tine avem nevoie ![]()
La multi ani "ceasule". Iti doresc un transfer afara cat mai repede atat pentru binele tau cat, mai ales, pentru binele nostru.
La multi ani!
Sa fii sanatos si sa joci cat mai bine. ![]()
La multi ani "Ceasule elvetian"! Succes in continuare.
La multi ani Ovidiu.De ziua ta iti doresc oase mai tari!
La multi ani Petrica , si hai tata ca avem nevoie de tine!!!
La multi ani Petrica , si hai tata ca avem nevoie de tine!!!
cat mai e accidentat Ovidiu?revine pana la meciul cu gaz metan?
la iarna.
Si pana atunci va fi iesit total din forma.
De maine Ovidiu Petre revine la antrenamente.Sper sa revina cat mai repede si in jocurile oficiale.
in sfarsit si el si Emeghara
Refacut sută la sută din punct de vedere medical, "Sirmă" dovedeste la antrenamente o poftă extraordinară de munca dornic să revină rapid in prim-plan.
"Ovidiu se pregateste ca si cind miine ar fi un meci decisiv. Are o ambitie iesită din comun să demonstreze că mai poate fi util Stelei si echipei nationale. Sintem foarte multumiti de parametrii fizici la care a ajuns, desi a ratat pregatirea de vara iar in toamnă a evoluat foarte putin", a explicat un membru al staff-ului medical.
Stoichiță e si el mindru de modul in care se antrenează Petre: "În jurul lui, al lui Petrică Marin ori al lui Ghionea pot creste si tinerii pe care-i avem acum in lot. Au de la cine invăța".
Ultima interventie chirurgicală pe care a suferit-o Ovidiu a fost in aprilie anul trecut, la meniscul genunchiului drept.
stelisti.ro
Sper sa nu mai aiba probleme Ovidiu Petre cu accidentarile,sa revina la forma de altadata.In lipsa altor solutii,avem nevoie mare de el la mijloc.
De l-ar vinde si pe asta, bine ar fi. Joaca 3 meciuri si sta 4 luni dupa aia...
astepata sa faca si el 1-2 meciuri mai bunicele si il scoate intr-un milion....
Pai daca face 1-2 meciuri mai bune, imediat dupa aia se va accidenta. Ca doar asa o tine de vreo 2 ani.
Daca mi s-ar strica ceasul la fel de des precum se acccidenteaza "Ceasul" l-as fi aruncat de mult
Mie imi place mult de Ovidu Petre. Mi se pare cel mai bun mijlocas defensiv din Romania. Peste Apostol, N'Doye sau Lazar.
este un jucator bun dar este cam slab la oase..se accidenteaza repede.
Mie mereu mi s-a parut un jucator mediu spre mediocru. Desi are o tehnica putin mai buna decat Lovin are acelasi talent de a strica majoritatea mingiilor jucate in fata.
Lazar de la rapid sau Apostol mi se par jucatori mult mai buni
Ovidiu Petre ar putea deveni cel de-al treilea fotbalist stelist care ia drumul țărilor arabe in ultimi ani, după Mirel Radoi și Ionuț Rada. Mijlocașul poreclit "Ceasul" ar putea descinde la Al Nasr.
Concret: surse demne de incredere ne-au dezvaluit că fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, in prezent liber de angajament după ce si-a incheiat conturile cu Palermo, este foarte aproape să semneze un contract cu gruparea din Arabia Saudita Al Nasr. În aceste conditii, tehnicianul italian le-a marturisit apropiatilor că ar dori să aducă la noua sa echipă si fotbalisti romani, in capul listei fiind internationalul echipei din Ghencea, Ovidiu Petre.
"În aprilie vorbesc cu Walter"
Contactat telefonic de ProSport, fostul secund al lui Zenga, Massimo Pedrazzini, a declarat că poate să dezvaluie mai multe doar după ce o să aibă o discutie cu antrenorul italian. "Am stabilit cu Walter să ne intalnim in luna aprilie să vedem ce vom face in viitor. Sunt mai multe discutii, dar momentan nu pot să vă spun nimic pană nu o să vorbesc cu el", ne-a spus Pedrazzini.
Costă 4.000.000 de euro
Desi surse din Ghencea ne-au marturisit că Ovidiu Petre ar putea pleca la o altă formatie pentru suma de 500.000 de euro, spre seara la Sport.ro, Gigi Becali a anuntat că are alte pretentii. "Ovidiu Petre este dorit de Cosmin Olaroiu la arabi. Dar, din cate am inteles, am auzit că Zenga va antrena si el in Arabia Saudită si il doreste acolo. Pentru 4.000.000 de euro ii dau drumul", a incheiat finantatorul stelist.
63 de meciuri a disputat Ovidiu Petre pentru Steaua in Liga I, reusind să marcheze de cinci ori.
Oli m-a intrebat dacă nu-l las pe copilul lui, adică pe Ovidiu Petre, să ia și el bani de la arabi. Dar să vedem, Ovidiu mai are un tatic, pe Zenga, care-l vrea și el - Gigi Becali.
ProSport