Ai gresit. Data de nastere a lui Cyril este pe 24 aprilie, nu 24 martie. ![]()
I-ai urat "La multi ani" in avans.
Ai gresit. Data de nastere a lui Cyril este pe 24 aprilie, nu 24 martie. ![]()
I-ai urat "La multi ani" in avans.
@ Bogdan
Vrei sa zici "martie", nu "mai" ![]()
Si vad ca si pe prima pagina au scris chestia asta, desi pe Wikipedia am gasit data de 24 aprilie in dreptul datei sale de nastere 8O
Pana la urma cand e nascut baiatul, sa stim cand sa-i uram "bonne anniversaire"? :lol:
Se va remedia chestia maine(prima pagina).
Cyril este nascut pe 24 aprilie.
Doamne ce m-am speriat cand a fost suspendat!Am zis ca e o gluma,dar mai era pana la 1 aprilie!Bine ca il vom avea in meciul cu Rapid si spera si cu Dinamo si sa joace mai mult de 10 min!
AllezZzz Thereau 8)
steagcruce2
Cosmin Olăroiu are şanse mici să-l folosească împotriva lui Dinamo pe Cyril Thereu. Atacantul francez s-a accidentat la meciul cu Rapid şi a fost înlocuit în debutul reprizei secunde. "Este aproape imposibil ca un jucător să poată evolua la doar 6 zile după ce a suferit o fisură de metatarsian. Durerile sînt insuportabile", a spus cel mai vechi doctor sportiv din fotbalul românesc, Teofil Bora. "Poate doar dacă îi fac o gheată specială, care să-i protejeze degetul, dar şi aşa va fi foarte greu pentru el". Şi un alt medic foarte cunoscut şi apreciat în fotbalul românesc a spus că Thereau n-ar putea juca sîmbătă, deoarece fisura este la metatarsianul numărul 1. "De regulă, atunci cînd apar fisuri la metatarsianul 1 sau 5, deci la cele din exterior, este exclus să poţi juca după doar o săptămînă. Dacă s-ar fi lovit la degetul 2, 3 sau 4, ar fi avut şanse. În plus, în caz de recidivă ar risca o accidentare de durată", a spus medicul respectiv.
:roll: Poate, totusi...
Metatarsianul numarul unu e metatarsianul mic sau metatarsianul mare?
Sunt sigur ca n-o sa joace, mai bine sa nu fie fortat. La fel si Mirel, daca entorsa aia e cat de cat grava.
Nu va mai luati dupa stirile de doi lei marca GSP. Iar au intrebat ei un medic anonim care le-a spus ca este imposibil ca Cyril sa joace. :roll:
Cred ca francezul va face tot posibilul sa isi ia revansa dupa meciul tur, meci in care a fost eliminat injust dupa scena penibila care i-a avut in prim-plan pe "artistul" ratat Moti si centralul manjit Nagy.
Strange din dinti, Cyril. Avem nevoie de tine!
@Bogdan4Steaua
Central la meciul ala a fost Porcodean. :evil:
Asta nu umbreste deloc "meritele" asistentului cu pricina. :evil:
Metatarsianul numarul unu este pana la urma metatarsianul cel mare.
Daca francezul nu va evolua, probabil ca Oli il va alege pe Iacob.
Eu l-as baga pe Croitoru sau Ochirosii in acest caz, dar mi-e greu sa cred ca Oli are curajul sa faca la fel.
Atacantul stelist Cyril Thereau a fost recuperat de staful medical al Stelei, fiind sanse mari ca el sa fie folosit in partida din aceasta seara contra lui Dinamo. Partida Steaua-Dinamo va incepe la ora 19 si va fi televizata de Kanal D.
Ah, ce bine. Acum sunt sigur ca-i batem.
Nu va mai luati dupa stirile de doi lei marca GSP. Iar au intrebat ei un medic anonim care le-a spus ca este imposibil ca Cyril sa joace. :roll:
Cred ca francezul va face tot posibilul sa isi ia revansa dupa meciul tur, meci in care a fost eliminat injust dupa scena penibila care i-a avut in prim-plan pe "artistul" ratat Moti si centralul manjit Nagy.
Strange din dinti, Cyril. Avem nevoie de tine!
Am avut dreptate. ![]()
Un jucator de gura portii, singurul care mi-a placut azi alaturi de Elton.
Mda, s-a miscat binisor.
A jucat asa si asa....nu prea s-a facut remarcat azi.
A gresit cateva pase, si parca nu a fost ca in alte meciuri,dar chiar si asa se numara printre preferatii mei,pe care i-as tine in lot :Andrey,Radoi,Ghionea,Goian,Ochirosii,Badea,Iacob,Elton,Dica. Celorlalti,le-as da drumul,ca n-au fata de Steaua!
Aaa...deci Nicolita,Paraschiv(+ Croitoru si Cristocea care mai au de dovedit) nu au fata de Steaua...fi serios amice... Intradevar la Steaua sunt cativa jucatori care sunt cu pluta: Lovin,Baciu(care a facut talmes balmes cu aparerea noastra astazi),Gigel Coman,Bostina(care alearga cand i se sk%ala lui)...in fine...nu poti sa ii arunci asa dupa bunul plac...Dupa cum spunea nea Mitica : "Sunt greseli manageriale" ![]()
Ai dreptate,mai sunt vreo doi -trei care ar merita sa ramana!Dar sper ca ai observat ca am scris lista celor pe care-i prefer sa ramana,intrucat e mult mai scurta decat lista celorlalti!Bine,la nervi spun multe,acum de exemplu, ca m-am mai inmuiat,parca-parca le-as mai da o sansa lui Paraschiv si Nicolita!Maine,calm,pobabil ca-mi voi retrage cele spuse si ii voi dori "out" doar pe Lovin si Gigel! :lol: :lol: :lol:
In legatura cu Nicolita nu sunt de acord cu voi, pe postul unde joaca acum, joaca destul de bine. Apropo Thereau a jucat foate bine tinand cont ca nu era refacut complet si cine a fost pe stadion a vazut ca la sfarsitul meciului nici nu mai putea sa alerge dar tot facea presing in continuare. E unu dintre cei mai profesionisti jucatori din Romania.
Cyril Thereau a evoluat în partida împotriva celor de la Dinamo cu o fisură de metatarsian. Atacantul Stelei a terminat cu greu meciul, mai ales că Olăroiu a trebuit să-l folosească tot meciul, deşi iniţial a dorit să-l înlocuiască cu Iacob.
Francezului i s-a confecţionat o gheată specială, care îi ţine laba piciorului imbilizată.El dă gheata jos doar cînd i se face tratament la degetul fisurat. Prezenţa sa în meciul de la Bistriţa, de sîmbătă, este pusă sub semnul întrebării, un verdict urmînd să se dea mîine.
Mda, ce bine ar fi sa isi revina, avem mare nevoie de Cyril.
Thereau va rata, probabil, semifinala
Francezul Cyril Thereau va rata, cel mai probabil, și întîlnirea de astã-searã cu Poli, din Cupa Timișoreana. Fractura de metatarsian, suferitã în prima reprizã a meciului cu Rapid, i s-a agravat în timpul derby-ului cu Dinamo și astfel el nu s-a putut antrena la sutã la sutã din capacitate în ultimele zile.
Pe lista absenților Stelei se aflã Ovidiu Petre, Dicã, Ghionea și Oprița, accidentați.
Imi place ca cei de la gsp nu l-au uitat pe Oprita...
Hai Cyril ca ma distrug psihic atacantii care au jucat in ultimile meciuri.Sper sa te recuperezi 100 % pana la meciul cu CFR si sa salvezi/salvati sezonul asta ratat.
eu am auzit ca tere o sa joace la meciul ca Cluj dap nu mai stiu ce sa cred .................
Va juca aproape sigur...si va si marca ![]()