FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cyril Thereau

«14567814»
Phire12.11.2006 19:42

Felicitari lui Cyril pentru primul sau hat-trick, dupa doar o repriza! :D Si, in general, pentru jocul foarte bun din primele 46 de minute.

Si pe langa asta, a mai dovedit inca o data ce inseamna un fotbalist cu o alta mentalitate, si cu o alta cultura -la faza incaierarii dintre cei 2 fotbalisti bancari- :)

Avem un jucator de mare clasa in lot 8)

Allez, Thereau!

CebaLaur12.11.2006 22:36

poate acum dupa acest gest isi dau seama cei care i-au dat rosu pt un cot aplicat unui caine ca nu a fost intentionat.frumos caracter

Posted: 22 Oct 2006 15:02

eu zic si sunt aporape sigur ca pana la revenirea lui  Iacob Thereau nu mai poate fi scos din prima echipa.

meci bun facut de el la galati.golul absolut superb

incep sa se adevereasca vorbele mele.

FanSteaua4Life13.11.2006 01:31

Mie mi-a cazut bine de la inceput, insa nu stiu, imi place si Iacov si Badea in aceeasi masura, nu stiu la cine sa ma decid sa fie preferatul meu, ceea ce conteaza e ca atunci cand ii baga Oli in teren sa dea maximum din ei...

Ce ma mai enerveaza si ziaristii astia, tot fac ei asemanari intre Thereau si Iacov, nu au nimik in comun, poade doar inaltimea, Thereau este un jucator tehnic iar Victoras unul de forta...nu stiu unde vad ei asemanarea, e bine ca avem 3 atacanti diferiti asa putem opta pe unul din ei in funcie de echipa adversa...

Alez Thereau

Andreea stelista13.11.2006 08:17

Bravo Thereau!!ai dat niste goluri frumoase! tine-o tot asa :wink:

ALE Thereau!!

al_led13.11.2006 09:01

Evoutie frumoasa.

Era logic sa inscrie mult in acest meci.

In meciul anterior a avut ghinion.

La Galati Dica putea la vreo 5

Lavy_*_13.11.2006 11:07

Voila!

Exceptional!Incredibil dar adevarat!

Thereau e un om de viitor al Stelei!

Tine-o tot asa si o sa devii golgheter al Stelei alaturi de Dica!

CebaLaur13.11.2006 12:00
Mie mi-a cazut bine de la inceput, insa nu stiu, imi place si Iacov si Badea in aceeasi masura, nu stiu la cine sa ma decid sa fie preferatul meu, ceea ce conteaza e ca atunci cand ii baga Oli in teren sa dea maximum din ei...

Ce ma mai enerveaza si ziaristii astia, tot fac ei asemanari intre Thereau si Iacov, nu au nimik in comun, poade doar inaltimea, Thereau este un jucator tehnic iar Victoras unul de forta...nu stiu unde vad ei asemanarea, e bine ca avem 3 atacanti diferiti asa putem opta pe unul din ei in funcie de echipa adversa...

Alez Thereau

Iacob il cheama

Lavy_*_13.11.2006 14:11

este un om cu clasa in materie de fotbal si mai ales in materie de viata. A fost exceptional, nu am cuvinte...

Dar a fost un om incredibil cand s-a bagat intre cei doi de le FC National care se certau, dupa care a primit si un cot in spate...

Fl0r1nsteaua13.11.2006 18:00

Ce meci frumos a facut..a reusit sa dea 3 goluri..bravo Thereau Sper sa o tii tot asa..

forever ultras steaua15.11.2006 07:34

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 Thereau , un transfer reusit.. un jucator de valoare .. care face parte din lotul ros-albastru

al_led15.11.2006 12:52

La mai multe hat-trickuri la Steau

alexa_thereau17.11.2006 21:00

allez Thereau

loool....kiar am ras f mult....kiar sunt curioasa cum joaca fotbal Constantin Iacov de la national sau pe unde e :)) ori ii tremura tastatura cand a scris postul,ori s-au mutat butoanele singure....:))

Lavy_*_20.11.2006 13:25

Thereau s-a refãcut si poate evolua contra lui Dinamo Kiev!!

Titular sambata in echipa Stelei dupa ce a reusit sa marcheze trei goluri in etapa trecuta, la 6-0 cu FC National, francezul Cyril Thereau a acuzat probleme medicale la partida cu Pandurii. In prima repriza a solicitat chiar ajutorul medicului Radu Paligora, din cauza unor dureri la genunchiul stang. Atacantul a strans din dinti si a continuat, Olaroiu mentinandu-l in teren pana la final. Ieri, Thereau a putut efectua antrenamentul cot la cot cu colegii sai, avand mari sanse ca maine seara sa fie titularizat de Olaroiu in meciul cu Dinamo Kiev. Partida Steaua-Dinamo Kiev este programata marti, de la 21:45 si va fi transmisa, in direct, de Pro TV.

sursa:stelisti.ro

pfiu....#:-S

Nu mai vrem sa mergem la "Spital"

Phire26.11.2006 16:26

Inca 2 goluri marcate de Cyril, dintre care 1 absolut splendid. Astfel a ajuns la 7 goluri marcate in campionat, si cred ca are sanse mari sa devina golgheter la sfarsitul campionatului :D

stelist_4_ever9026.11.2006 17:27

cine are un prim plan cu Thereau dar poza sa fie la o rezolutie mare nu ca cea de pe UEFA.com. MS!

I.N.Money26.11.2006 18:10

Inca 5 goluri si il egaleaza pe Ganea in clasamentul golgeterilor,iar la felul cum a evoluat recent,s-ar putea ca acest lucru sa se intample pana la pauza de iarna!

M@rmota26.11.2006 18:15

Orice comentariu ar fi de prisos..de la meci la meci..Thereau este incredibil..

Sper sa nu le vina vreo idee sa il vanda..presupun ca deja sunt oferte pentru el..

Este genial acest Thereau..se remarca de fiecare data!

Are atitudine!

Allez Thereau!! Allez Thereau!!

Bogdan4Steaua26.11.2006 18:17

Thereau va ramane cu siguranta cel putin doi ani in Ghencea. Daca se vrea performanta nu vom renunta la francez.

Cristiano_Ronaldo_726.11.2006 19:32

Joaca extraordinar baiatul asta! Cand s-a transferat la noi eram sceptic in privinta lui pentru ca nu credeam ca un vestic valoros ar veni in Estul Europei. dar vad ca m-am inselat.

Un super jucator! :D

Lavy_*_27.11.2006 08:49

Este fenomenal...incredibil...

Omul acesta ma lasa fara replica de fiecare data ...

WOW... :o

ALLEZ Thereau! ALLEZ Thereau!

Andreea stelista27.11.2006 11:28

SUPERB!!! nu am cuvinte... bravo Thereau!!

ALLEZ Thereau!!! ALLEZ Thereau!!!

steag2

stelist_4_ever9027.11.2006 14:29
cine are un prim plan cu Thereau dar poza sa fie la o rezolutie mare nu ca cea de pe UEFA.com. MS!

chiar nu are nimeni o poza plzzz ca imi trebuie pt pes ca sa-i fac fata :)

^Cody27.11.2006 14:39

"Inca 5 goluri si il egaleaza pe Ganea in clasamentul golgeterilor,iar la felul cum a evoluat recent,s-ar putea ca acest lucru sa se intample pana la pauza de iarna!"

Sa fim seriosi, nu mai apuca Thereau sa dea in 2 etape tot atatea goluri cat a dat in tot turul.. Si cu Poli..

steagcruce2

MadFroG27.11.2006 17:22

E bun domne' inca 3-4 din astia si ne-am scos

George Stan27.11.2006 17:46

chiar nu are nimeni o poza plzzz ca imi trebuie pentru pes ca sa-i fac fata :)

tn2_1803019432_thereau.jpg

«14567814»