FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cyril Thereau

«15678914»
Andreea stelista29.11.2006 04:36

Thereau pregateste o noua executie

SPECTACULOS Dupa ce a marcat de sapte ori în Liga I, francezul se antreneaza special pentru a înscrie un gol din "foarfeca".

Adus pentru 600.000 de euro de la Charleroi, din prima Liga belgiana, francezul Cyril Thereau (foto) nu s-a integrat la început în jocul ros-albastrilor.

In ultimele etape a dovedit însa ca este vârful de care Steaua are nevoie, marcând cinci goluri în trei meciuri. Dupa ce a înscris din suturi de la distanta sau din apropierea portii si prin lovituri de cap, francezul vrea sa-i surprinda pe fanii Stelei printr-un alt gen de executie. La antrenamentul de ieri, "Thereau-ristul" a încercat de mai multe ori sa marcheze din "foarfeca", iar executia i-a iesit de minune. La finalul sedintei de pregatire, francezul "s-a încins" la un tenis cu piciorul, facând echipa cu Baciu si Bostina, de cealalta parte fiind Paraschiv, Ghionea si Coman. Echipa sa a câstigat detasat, iar Thereau a reusit din "foarfeca" cinci executii, cu care a încântat asistenta.

Altfel, în afara lui Mihaita Nesu, care este la Bologna, tot lotul s-a antrenat normal, "concurentul" francezului, Victoras Iacob, aratând si el o forma foarte buna.

SURSA PROSPORT

c.ronaldo1729.11.2006 13:30

nici mama lu Thereau nu da un gol ca in meciu' cu Jiul :lol:

Phire29.11.2006 13:52

Sa speram c-o sa-i reuseasca foarfeca aia in meciul cu Poli :)

mircea_zion29.11.2006 15:54

cred k Steaua avea nevoie de un jucator ca Thereaupt ca Dica nu cred ca era de ajuns sau Badea desi chiar si Dica si Badea au experienta nu au la fel ca Thereau este un jucator tehnic dupa parerea mea , stopurile le face impecabile , niste centrari ff bune, suturi la poarta extraordinare, se demarca , ii ia fata adeversarului , a castigat inima suporterilor si cred ca asta e doar inceputu' steagcruce2 steagcruce2 Allez Thereau! Allez Thereau ! Allez Thereau! steagcruce2 steagcruce2

Virgil06.12.2006 18:27

Din pacate Cyril a jucat sub valoarea lui in meciul cu Lyon.Emotiile au fost probabil foarte puternice.

Phire06.12.2006 18:40

De acord in legatura cu emotiile lui Cyril.

Oricum, trebuie sa luam in considerare faptul ca pana acum 3 luni, Thereau juca la o echipa mediocra din Belgia. E tanar, ambitios si are timp sa acumuleze experienta si sa creasca in joc. Si cred ca va incepe sa progreseze acum, in meciurile din UEFA.

predatorpulse706.12.2006 19:36

Un meci bun al Stelei si unul pe care puteam sa-l castigam iar pentru carcotasii care spun ca aia au jucat cu rezervele,le spun ca rezervele lor rup campionatul nostru in doua daca ar juca in Romania.Au jucat cu vro 5 titulari si 6 "rezerve",mi se pare,dar noi am jucat bine,am stat sus dar se vede ca Radoi nu e obisnuit cu CL,ca mijlocasul ofensiv lipseste,ca Ogararu lipseste si mana noastra moarta de la inceputul sezonului,Banel joaca meci de meci iar daca face un lucru bun pe meci toti se entuziasmeaza de parca am castigat cupa mondiala. Banel trebuie sa stea pe banca,iar Oprita sa intre in locul lui,chiar daca si el e un jucator f slab pentru Steaua. Cat despre banca tehnica Oli se pare ca foloseste 2 atacanti doar cu Jiul,forex,apulum,Otelul, asta e trebuie sa ne obisnuim cu stilui lui tampit.

Off-topic:Glumea un coleg de-al meu:"Olaroiu asta cred ca are doar un testicul de joaca doar cu un atacant meci de meci!" :lol:

Ca sa trecem de optimi trebuie cam 10 milioane doar in transferuri(ca sa acoperim flancurile si mijlocul),dar mentionez ca daca noi cadeam in grupa sahtiorului am increderea ca acum eram in optimi,am eu o presimtire...

Oricum o prestatie onoranta a Stelei,singura echipa care a adus CL in Romania si singura care merita sa joace acolo iar faptul ca s-ar putea ca altii sa joace de la anul acolo se intampla tot din cauza Stelei.

Cum a spus MM:"Singurul numitor comun al performantelor fotbalului romanesc de dupa revoluitie este Steaua". Bafta baieti si va vrem si la anul in CL,iar pe final vreau sa va multumesc ca macar 6 meciuri am visat si noi sa ne depasim conditia mai ales cu 2 echipe extraordinare:Real Madrid si Olympique Lyon.

In 2-3 ani va vrem in optimi si sa stiti ca in Ghencea veti fi mereu sustinuti.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

steaua din chicago10.12.2006 18:10

Cit priveste fotbalul...esti marfa. Atacant dupa inima noastra-rau destept tupeist norocos si c o ton de bun simt. Ce misto ca joci petru noi...

***alex***11.12.2006 15:22

Nu stiu ce se intampla cu el de se pierde in meciurile din deplasare... nu e acelasi Thereau pe care il stim din Ghencea :(

blue ice17.12.2006 11:10

Cyril a demonstrat ca trebuie sa fie titular. Pacat ca Oli nu l-a folosit mai repede...eu cred ca s-a acomodat cu echipa si poate sa joace si mai bine. E unul dintre cei mai buni atacanti, stie jocul cu mingea, trebuie muncit mai mult de pasatorii nostri... cat mai multe mingi sa ajunga la el si nu ar dezamagi....Forza Thereau!

lorena23.12.2006 07:53

E super jucatorul.Cand are mingea la picioare si da gol. E bine ca George Becali si Olaroiu l-au adus din Franta pe Cyril Thereau.

Hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!

forzateaua

Phire23.12.2006 14:03
E bine ca George Becali si Olaroiu  l-au adus din Franta pe Cyril Thereau.

Adica din Belgia... :roll:

c.ronaldo1703.01.2007 07:37

Cred ca atacul Dica-Thereau sau Dica-Badea, a inceput sa fie mult mai bun decat DND lu Dinamo

vlad_rusu_stelistu20.01.2007 16:47

Thereau poate sa faca mai mult decat a aratat, parerea mea. Sper ca Thereau sa nu se accidenteze des.

n3olitik01.03.2007 18:53

imi place...imi place la nebunie acest jucator...e un jucator complex...va face un cuplu foarte bun cu Victoras Iacob, un buldozer, iar Thereau, un jucator de finetze.

radical02.03.2007 03:08

Ce frumos a executat penaltyul ala, se vede stilul de mare jucator!

forever_STEAUA12.03.2007 14:14
Cazul Thereau care trebuia sa isi afle luni verdictul la Comisia de Disciplina a fost amanat pentru joi. Noua amanare a fost ceruta de Steaua.

sursa: onlinesport

forever_STEAUA15.03.2007 16:37

E joi si nu a aparut nici un verdict... :roll:

Later edit:

Comisia de Apel a repins memoriul făcut de Cyril Thereau. Decizia Comisiei de Diciplină rămîne în vigoare, francezul neavînd drept de joc la meciul cu FC Argeş.

sursa: gsp

Bogdan4Steaua16.03.2007 02:14

Important este sa joace in meciurile cu Rapid si Dinamo.

mircea_zion16.03.2007 19:25

Nu e in forma completa asta se vede din meciurile jucate in 2007 8)

Wally18.03.2007 19:10

Oricum e mai in forma decat Victoras...atacul format din Badea, Thereau si Elton cred ca va face ravagii in meciul cu rrapidul si in derby-ul cu Dinamo.

Alessandro18.03.2007 21:13

Cyril e un jucator de clasa,avem mare nevoie de el in derbiurle cu Rapid si Dinamo!E tehnic,creeza spatii pentru colegi,stie sa paseze si sunt sigur ca va marca macar un gol in aceste doua meciuri!Allez Thereau! :wink:

Bogdan4Steaua18.03.2007 22:55

Teoretic ar trebui sa colaboreze foarte bine cu Elton pentru ca au stiluri de joc complementare.

CebaLaur19.03.2007 01:35

Abia astept sa vad ce iese intre cei doi :lol:

EternalK24.03.2007 00:01

Ziua de nastere a lui Cyril Thereau, 24 de ani

LA MULTi ANi!!!

«15678914»