vad ca ii merge din ce in ce mai bine.bravo lui.acum sa se uite ciobanul ce jucator a pierdut Steaua.
eu sincer zic ca este bunisor si face banii pe care ii cereaa
In putinele meciuri ale sale in tricoul Stelei a aratat ca stie fotbal. Are un simt al portii foarte mare...
De la 16m dadea mereu pe poarta si periculos, nu ca astia de acum....care dau ca la rugby.
Atacantul francez Cyril Thereau, fost la Steaua Bucuresti, se va transfera de la formatia belgiană Charleroi la gruparea italiană Chievo Verona, informează cotidianul belgian La Meuse, citat de Agerpres.
Thereau, 27 de ani, a jucat la Steaua in sezonul 2006-2007, reusind 10 goluri in 17 partide. Celelalte echipe la care a evoluat sunt Gap FC, US Orleans, SCO Angers (toate din Franta) si Anderlecht Bruxelles, cel mai prestigios club din fotbalul belgian.
Thereau a marcat primul sau gol in Serie A,golul victoriei in Chievo-Cesena,2-1.Echipa sa ocupa locul 4 in clasament.
Cand juca la Steaua , era preferatu' meu !
Cand juca la Steaua , era preferatu' meu !
Si nu numai...
Nasol ca A plekat:( era un atacant super
Acum e la Chievo Verona.Nu e o echipa cu pretentii in Italia , dar e o echipa de Serie A si multi jucatori de fotbal si-ar dori sa fie in locul lui Thereau si sa joace in Serie A , chiar si la Chievo.
Cyril a dat al doilea sau gol pentru Chievo, in meciul pierdut la Cagliari, scor 4-1. Frantzuzu' a dat-o atze in minutul 84, dupa ce fusese introdus pe teren in minutul 64, in locul fundasului Jokic. In acel moment, era 3-0 pentru ailalti.
ce ma scos... Thereau la pariuri....
bv lui. jucator foarte bun,a calificato pe chievo
"Singura greseală pe care mi-o regret in carieră a fost că am plecat de la Steaua si m-am intors in Belgia. Desi am fost al doilea cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, am crezut că antrenorul chiar are nevoie de mine, dar asta nu s-a intamplat, nu am primit prea multe sanse de joc. Cea mai frumoasă amintire a mea in Europa a fost cu Steaua, pe Santiago Bernabeu. Adica sunt multe stadioane frumoase in Italia, dar putine ca Santiago Bernabeu. Cand incepe muzica de Champions League să cante acolo, simti că esti intr-o altă lume".
700 de mii a dat Steaua pentru aducerea fostul atacant al lui Charleroi.
2.900.000 a fost suma primită de Becali in schimbul plecarii lui Thereau la Anderlecht
Napoli este aproape de a se desparti de atacantul Edison Cavani, dorit de Chelsea si Manchester City. Pentru atacantul din Uruguay, Napoli ar putea incasa peste 60 de milioane de euro! Unul dintre jucatorii monitorizati de Napoli pentru a-l inlocui pe Cavani este Cyril Thereau, de la Chievo Verona. Informatia a fost dezvaluită de CalcioNapoli24.it. Se pare că actuala echipă a lui Thereau nu vrea insă să se despartă de jucatorul sau panâ in vara un eventual transfer discutandu-se abia de atunci.
Jucatorul francez a evoluat la Steaua in sezonul 2006-2007, fiind vandut apoi la Anderlect pentru 3 milioane de euro. După numai un sezon, Thereau a ajuns la Charleroi. Din 2010, francezul a semnat cu Chievo, unde s-a impus rapid. Chievo i-a stabilit un preț de transfer de 15 milioane de euro.
29 de ani are francezul Cyril Thereau
17 meciuri a jucat Thereau la Steaua, pentru care a marcat 10 goluri