FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cyril Thereau

«11011121314»
MurySteaua20.06.2007 12:21

Thereau a fost cel mai bun jucator de la Steaua fara discutii .... dar din cauza lui Becali probabil ca a plecat ........ nu a facuto in cel mai profesionist mod , dar .... asta este .... este un atacant francez si asta sa vazut un jocul lui...

cris20.06.2007 14:34

Ceea ce se intampla cu Cyril este destul de neclar , apare si zice ca el nu pleaca nicaieri si apoi zice ca nu s-a acomodat , eu cred ca este ceva la mijloc , sigur Becali a pus presiune pe el sau poate chiar si Oli sa fie amestecat , cert este un lucru , prea s-a schimbat asa de azi pe maine . Sper totusi sa revina la lot si sa nu mai plece .

cyril_thereau_2125.06.2007 10:51

Thereau a plecat de la Steaua! :sad2: Cel putin asa a anuntat Gigi mai devreme in conferinta de presa de la palatul sau.

Din punctul meu de vedere Thereau a vrut sa plece el singur fara ca Gigi sau altcineva sa il faca sa plece,daca nu vroia sa plece nu si-ar fi dat acordul verbal sa se duca la Bruge.Eu nu prea il agreez f tare pe Gigi Becali dar aici nu are vina, pentru Elton da, are vina, Gigi a vrut sa plece dar.Dar in situatia asta eu zic ca Thereau este cel care ne-a lasat cu buzu umflata mai ales ca am citit in presa ca nevasta lui este insarcinata si nu vrea sa nasca in Romania.Asa ca nu prea mai stiu ce sa zic si mai ales ce sa cred...

stelista_kima25.06.2007 11:22

pacat de Steaua..Thereau o fost un jucator si un atacant super bun...mai rar gaseste Steaua asa jucatori nu stiu cei in capu lu Gigi de il da asa pe nimik..asta e pacat ca noi nu putem decide ca l-am da pe Gigi afar fularsteaua2

Wally25.06.2007 13:30

Am pierdut poate cel mai bun atacant din lot...RESPECT Cyril! si succes in continuare!

c.ronaldo1725.06.2007 14:48

Thereau, toujours dans notre coeurs! Allez Thereau!

se7en25.06.2007 17:49

"Nu este adevãrat. Ultima oarã când am vorbit cu cei de la Steaua a fost vineri. N-am discutat nimic nici sâmbãtã, nici duminicã, nici azi. Noi am fãcut o ofertã pentru el mult mai micã de 2,9 milioane de euro. Poate este vorba despre un alt club".

Luc Devroe

axl2325.06.2007 17:54

Ciudatel. Daca nu la Bruge, atunci unde? Si daca nu, atunci da?

raducelbun26.06.2007 10:40
Comportamentul mitocanesc si dictatorial al lui Becali aduce grave prejudicii clubului. Dupa ce i s-a intamplat lui Elton, orice fotbalist strain se va gandi de doua ori inainte sa vina la Steaua. Din pacate, asa cum am mai spus, a plecat singura persoana care mai putea sa il tempereze(Meme). Acum e inconjurat doar de aplaudaci gen Oli si Argaseala. Aparent nici Adrian Ilie nu pune piciorul in prag, iar jucatorii se fac ca ploua.

Repet: nu este vorba numai de Cyril sau Elton, este vorba de o atitudine neconforma cu statutul unui club care se vrea a fi unul profesionist.

Sunt de acord cu tine in totalitate, la fel si cu cei care au spus ca era cel mai bun atacant din lotul Stelei. Sincer va spun ca m-am bucurat cand am citit acea dezmintire a oficialului belgian. Sper sa nu-si gaseasca echipa si sa inceapa sa progreseze tot la Steaua!

Numai de bine!

forever_STEAUA26.06.2007 15:14

Steaua si Anderlecht Bruxelles au ajuns marti la un acord in privita transferului lui Cyril Thereau la campioana Belgiei.

Sursa: Site oficial

c.ronaldo1726.06.2007 17:30

As vrea sa picam cu Anderlecht in grupele Ligii Campionilor.

metzzz26.06.2007 18:01

@c.Ronaldo 17: de ce ti-ai dori?

Orgoliu prostesc ca, ciobandante?

c.ronaldo1726.06.2007 18:32

Este a doua oara cand te legi de posturile mele fara nici un motiv anume. Prefer sa nu-ti mai raspund. Scuze de Off-Topic, dar ma calca pe nervi [...] asta.

SteauaToronto26.06.2007 22:30

Adio, Thereau!

cris28.06.2007 20:18

O sa il regretam amarnic, asa atacant nu mai prindem noi in graba.

Z3US03.07.2007 11:20

Doamne ce rau imi pare dupa Thereau...

florinel04.07.2007 10:30

Cyril Thereau a fost un jucator de valoare si cred ca nu merita sa plece de la Steaua. Daca ramanea si in viitor la Steaua cred ca ajuta foarte mult echipa sa castige cat mai multe meciuri! fularsteaua2

PavelAndrei08.08.2007 20:35

Pacat ca a plecat... si acum, in meciul cu Zaglebie, s-a vazut cate nevoie aveam de el!

Wally08.08.2007 21:27

S-a vazut in meciul de astazi faptul ca Cyril este o mare pierdere...

alexynho24.08.2007 18:09

Fostul jucator al echipei Steaua Bucuresti, Cyril Thereau, pare sa nu se fi adaptat la noua sa echipa Anderlecht Bruxelles, devenind unul dintre cei mai contestati jucatori din lotul echipei belgiene. Francezul a declarat ca nu a reusit inca sa se adapteze la sistemul de joc practicat de Anderlecht si si-a justificat forma slaba prin faptul ca inca mai resimte dureri la picior, ca urmare a accidentarii suferite in perioada cand juca la Steaua: ? Echipa are un parcurs bun castigand 7 puncte din 9 insa individual pot spune ca sunt deceptionat. Astept mult de la mine pentru ca inca nu mi-am aratat adevarata valoare. Dupa fractura suferita la picior sezonul trecut durerile au persistat pana acum doua saptamani. Nu ma impiedica sa joc dar ma jeneaza. Totodata m-am format pana acum in sistemul 4-4-2 si dupa trecerea la Anderlecht imediat am trecut la 4-3-3. Este nou pentru mine, insa in timp sper sa ma obisnuiesc pe pozitia de pivot?.

Thereau a mai adaugat ca sufera si din cauza ca statutul sau s-a schimbat odata cu trecerea la Anderlecht: ? In doua luni am trait o mare schimbare. La Steaua era aceeasi presiune insa acolo eram vazut ca un star al echipei, lucru despre care nu putem vorbi aici. De asemenea, nu mai am incredere in mine si pentru a reface acest lucru trebuie sa vorbesc cu psihologul clubului? a declarat fostul stelist pentru La Derniere Heure.

Prosport

Acum ii pare rau ca a plecat? Daca nu s-a adaptat in Romania, in Belgia vad ca nici atat!

Wally24.08.2007 18:16

Parerea mea e ca faza asta cu adaptarea a fost o vrajeala. Eu cred ca a plecat din cauza ciobanului, din cauza modului in care Becali se purta cu jucatorii straini si din cauza declaratiilor lui.

**alex**24.08.2007 18:41

A plecat din cauza sotiei lui, parca asa stiu ca a declarat Thereau pe aeroport la plecarea in Belgia.

steauacri24.08.2007 19:16
2006_8_30_19_21_12_thereau.jpg106560.jpg

Data nasterii : 24.04.1983

Tara de origine : Franta

Nr. tricou : 21

Inaltime: 1.89 m

Greutate: 83 kg

Club anterior: Charleroi(Belgia)

A mai evoluat la: Unbekannt, Angers

Meciuri/Goluri in sezonul 06/07: 4/3

... si acum ii simt absenta din jocul Stelei... a fost un atacant "instruit" in Occident, cu o mentalitate europeana care s-a ridicat tot timpul la pretentiile suporterilor... Allez Thereau!

Plecarea lui Thereau a fost o grava eroare a conducerii... oierul nostru mai zicea ca se pricepe la atacanti...

alexynho25.08.2007 04:43

@steauacri:

El cica se pricepe sa ii bage in teren!

Nu se pricepe pe care sa ii vanda (vezi cazul Neaga din 2005)... cam asa e si cu Thereau asta!

razvan_stelist200719.09.2007 14:08

Un jucator foarte bun, cu o viteza foarte buna, un joc de cap acceptabil si un atacant inalt, de careu.

A aratat in meciurile jucate ca este un transfer reusit, ca este un jucator bun. Din pacate el spune ca nu s-a adaptat in Romania, lucru care nu este adevarat. Este un mare pacat ca, clubul l-a vandut... dar mergem inainte. fularsteaua2

«11011121314»