La reunirea lotului ar trebui sa vina si el , nu? Prin presa am vazut ca nu vrea sa se mai intoarca , si ca semneaza cu belgienii . Tare as vrea sa ramana , sper sa nu plece si sa ne faca fericiti si de acum inainte.
La reunirea lotului ar trebui sa vina si el , nu? Prin presa am vazut ca nu vrea sa se mai intoarca , si ca semneaza cu belgienii . Tare as vrea sa ramana , sper sa nu plece si sa ne faca fericiti si de acum inainte.
Chiar daca se va mai intoarce nu va mai fi ce-a fost. Una e sa vrei joci in est pentru a-ti face un nume si a pleca la o echipa mare din vest si alta e sa te simti ca o carpa de sters pantofii in mainile unui patron din est. Daca nu pleaca acum va fi terminat ca fotbalist.
Stai linistit frate. Pleaca! Iti zic eu. Tu daca ai fi in locu' lui ce ai face. Ai suporta un cioban sau te-ai duce undeva unde toti sunt profesionisti si se poarta ca niste domni cu tine. Cum spune si Dacian Sarbu la Bruxeles: nimeni nu te injura daca iti moare motorul la semafor.
Dar iti zic eu ca te injura multi daca iti moare motorul pe stadion! ![]()
Hmm... frumos montajul, insa Dicanul mai are de muncit pana sa ajunga la valoarea lui Ronaldinho... totusi, RESPECT Dica!
Dupa ce si-a exprimat dorinta de a nu mai juca la Steaua, Cyril Thereau a revenit la sentimente mai bune. El a afirmat ca va face parte din lotul lui Olaroiu in stagiul de la Kaprun incepand cu 25 iunie. "In urmatoarele zile voi fi in Franta pentru a-mi vizita familia. Nu m-a sunat nimeni de la Steaua pentru a merge in Spania, la Valencia. Oricum pe 25 ma intorc in Romania, la antrenamentele Stelei", a declarat Thereau.
Sursa: Prosport
Nu stiu acum daca va mai fi primit de Steaua dupa declaratiile din presa si ca a negociat cu Bruges fara acordul Stelei. Este un jucator profesionist 100% pe teren, insa se pare ca in afara lui nu e chiar asa.
Eu, de exemplu, nu cred ce scrie presa! ![]()
Cyril a vrut sa plece de la Steaua cu un scop. Acela de a scapa de Becali. A realizat, asa cum a mai spus-o(oarecum indirect), ca avandu-l pe Becali patron, orice e posibil. Oricand poti fi dat afara de la echipa, daca nu te cheama Mirel sau Banel.
Jucator fiind, ce impresie iti lasa un patron care azi te vinde, maine nu te vinde, un patron care efectiv isi bate joc de un coechipier de-al dau(Elton). A preferat sa spuna elegant ca nu s-a adaptat, pentru a evita conflicte. A plecat in vacanta, incercand sa isi gaseasca o alta echipa, sperand ca se va desparti de Steaua in conditii amiabile. Intre timp afla ca Becali s-a razgandit, ca este amenintat cu suspendarea, etc. Ce poate sa faca in aceste conditii francezul?
Bogdan are dreptate... sper totusi ca Cyril va reusi sa-si respecte contractul si atunci cand va intra pe teren va face tot ce-i sta in putinta pentru a ajuta echipa...
Thereau este 100% profesionist si sunt sigur ca daca va ramane la noi isi va face datoria fara sa clipeasca. Provine dintr-o alta cultura fotbalistica, cultura care nu ii permite sa isi bata joc de fotbal.
L-as lasa la 90%. Nu prea ai voie sa pleci asa de la club si sa negociezi cu altul. Trebuia sa vorbeasca cu Oli, cu Becali sau Ilie, si sa aiba acceptul de a-si cauta club, sau rezilierea contractului. Sper, spre binele Stelei ca Cyril sa ramana pana la urma... este totusi cel mai bun atacant din lot, exceptandu-l pe Dica.
@Ronaldo
Mai judeca si cu inima. Plus ca in mare parte toate datele despre Thereau vin din presa, ceea ce as numi eu informatie la mana a treia.
A fost si video la stiri cand spunea ca este aproape de a ajunge la Bruges.
Exact ce spuneam de presa, si Radoi ajungea la Portsmouth pe 11 milioane, si Banel pleca la Dnepr(?) pe 4. Sau macar avea oferte. Daca e real ca francezul a negociat cu altii pe la spate, sa fie sanatos, nu-i gasesc nici cea mai mica vina. Era firesc sa faca asa, la felul cum e tratat de conducere.
.... Sa speram ca ramane! De fapt, ca vine...
Eu sunt convins ca n-o sa ramana la Steaua, din varii motive, principalul fiind ca, asa cum spunea Bogdan mai sus, Thereau este 100% profesionist, si, sa fim sobri, actuala Steaua il trage in jos. Dar marea tragedie nu e ca pierdem un atacant excelent, ci ca pierdem imagine si credibilitate in Europa.
Comportamentul mitocanesc si dictatorial al lui Becali aduce grave prejudicii clubului. Dupa ce i s-a intamplat lui Elton, orice fotbalist strain se va gandi de doua ori inainte sa vina la Steaua. Din pacate, asa cum am mai spus, a plecat singura persoana care mai putea sa il tempereze(Meme). Acum e inconjurat doar de aplaudaci gen Oli si Argaseala. Aparent nici Adrian Ilie nu pune piciorul in prag, iar jucatorii se fac ca ploua.
Repet: nu este vorba numai de Cyril sau Elton, este vorba de o atitudine neconforma cu statutul unui club care se vrea a fi unul profesionist.
este normala atitudinea francezului, fata de clubul Steaua?daca este francez, inseamna ca are tot dreptul din lume sa faca ce vrea? si voi ii dati apa la moara.cu asemenea oameni am pierdut multe razboaie,orgoliu de ROMAN unde este.
@janker Steaua
O fi foarte normala atitudinea conducerii clubului fata de Thereau si Elton? Unde ti-e orgoliul de STELIST?
Orgoliu de stelist apare cand Cyril negociaza cu alta echipa fiind sub contract cu Steaua. Cine dracu' la pus sa semneze pe 3 ani? Sa isi respecte contractul.
probabil nu si-a imaginat ca echipa cu care semneaza pe 3 ani are un patron psihopat care uraste strainii
Orgoliu de stelist apare cand Cyril negociaza cu alta echipa fiind sub contract cu Steaua. Cine dracu' la pus sa semneze pe 3 ani? Sa isi respecte contractul.
Din cate stiu eu Cyril a negociat cu belgienii abia dupa ce a facut Jiji declaratiile alea aberante...
El tot timpul a declarat ca se simte bine aici la Steaua,iar dintr-o data (dupe declaratiile lui Becali) a zis ca vrea sa plece ca nu s-a acomodat :/
E doar vina lui Gigi ca doar nu ai pretentia ca Cyril sa fie stelist pana la moarte dupa ce a jucat doar un an la noi si pana atunci nici nu vazuse vreodata Steaua in actiune...
Nu te nasti stelist, DEVII.