FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cyril Thereau

«18910111214»
cRiss4Steaua01.05.2007 12:29
Buna,am auzit ca unii jucatori de la Steaua vor pleca stie cineva care sunt aceia? fularsteau2

Andrey , Elton , Stancu , Saban . Bostina [ din pacate ] , si nu scapam de Coman [ din pacate ]

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 12:36

Nu pleaca JIJEL Coman petarda numarul 1? S-a intors lumea cu susul in jos!!

cRiss4Steaua01.05.2007 12:38
Nu pleaca JIJEL Coman petarda numarul 1???S-a intors lumea cu susul in jos!!

Din pacate nu e pe lista neagra!

strezahuzum01.05.2007 12:50
Din pacate nu e pe lista neagra

Pai cum sa fie? Nu-i el "cel mai iubit dintre jucatori"? De catre Turcaloiu bineinteles, ca daca faci un sondaj printre suporteri, 999 din 1000 il declara cel mai prost jucator din '90 incoace, iar al 1000-lea se ofera sa-l goneasca de la Steaua cu bata. Bine ca-l dam afara pe Elton, ca noi nu vrem sa vedem spectacol, driblinguri, faze frumoase, etc. Nuu .... fraierii astia de suporteri sunt fericiti "sa sufere impreuna" cu Turcaloiu.

kan3001.05.2007 19:50

Nu pleaca Elton, dintre straini raman doar Cyril si Elton!

RobertoOff01.05.2007 22:16

Pai da... ca la noi asa se face treaba... pleaca jucatorii buni ex.: Bostina, Elton... si raman petarde gen Jijel Coman. Ce sa facem daca se tine cont numai de bani si altele, de valoare nu... noi trebuie sa suferim tot timpul din cauza "joacelor" conducatorilor...

I.N.Money09.05.2007 10:16

Cyril Thereau a refuzat o ofertã de la Bruges - GSP

Ieșit din calcule pentru finalul acestui sezon, dupã fractura de metatarsian suferitã în partida cu CFR Cluj, Cyril Thereau a plecat la finalul sãpentruãmînii trecute în Belgia. Acolo a fost consultat de unul dintre cei mai buni doctori din Europa.

Îl vor la varã

Vizita lui a trezit imediat interesul celor de la FC Bruges, care îl cunoșteau din perioada în care Thereau a evoluat pentru Charleroi. Conducãtorii lui Bruges sînt în cãutarea unui golgeter și, cum Cyril a avut o evoluție foarte bunã pentru Steaua în acest campionat, reușind 10 goluri în 17 meciuri, l-au contactat pe jucãtor. Belgienii l-au întrebat dacã este deschis unei oferte și, în cazul unui rãspuns afirmativ, ar urma sã demareze negocierile cu Steaua.

"Steaua e pe primul loc"

Cyril a refuzat însã ferm și le-a tãiat elanul belgienilor. Atacantul francez a confirmat ieri interesul grupãrii flamande: "M-au cãutat cei de la Bruges, dar le-am spus din start cã nu mã intereseazã o revenire în Belgia. Mã simt foarte bine la Steaua și îmi doresc sã ajung din nou în Liga Campionilor cu aceastã echipã. Vreau sã-mi duc la bun sfîrșit contractul cu Steaua, sã am evoluții cît mai bune pentru echipa mea și sînt convins cã dacã voi juca bine, vor mai veni și alte propuneri de transfer. Nu mã gîndesc acum sã plec din România".

Wally09.05.2007 13:58

Daca e asa cum spun cei de la hazeta inseamna ca Cyril pune suflet si merita tot respectul nostru! Allez Thereau! Allez Thereau!

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:43

Un om care vrea sa faca performanta cu Steaua in CL!

tea_steaua4ever12.05.2007 15:52

I love Cyril Thereau... e cel mai tare!

Forza Steaua! fularsteaua2 steagcruce2

AmuntBoy17.05.2007 09:11

Alta echipa dupa el :(

Numai oierul Romaniei nu vede ca este un jucator peste tot ce e in Romania ca atacant de careu!

Astia il compara cu Luca Toni si ciobanul il cumpara pe Gurita ca deh, el este stramos cu dacii!

Thereau, oferit Fiorentinei!

Site-ul fiorentina.it a anuntat, miercuri, ca atacantul francez al echipei Steaua Bucuresti, Cyril Thereau, a fost oferit formatiei AC Fiorentina, la care este legitimat si Adrian Mutu, de societatea de intermediere Gg-XX.

Reprezentantul Gg-XX, Filippo Taddia, a declarat unui post de radio italian ca Thereau ar putea fi o solutie pentru ofensiva Fiorentinei, deoarece Luca Toni este foarte aproape de a parasi gruparea toscana.

Sursa citata noteaza ca atacantul francez are un fizic bun, dar si agilitate. Site-ul fiorentina.it informeaza ca Thereau a marcat zece goluri in 16 partide in campionatul Romaniei si a avut prestatii bune in Liga Campionilor.

Cyril Thereau, in varsta de 24 de ani, mai este dorit de campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles, si de FC Bruges.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca ar fi dispus sa renunte la serviciile lui Thereau daca i se ofera suma de 1,5 milioane de euro.

Mediafax

radu_cristiano_ronaldo17.05.2007 09:21

Nu cred ca Steaua a ajuns pe mana acestui cioban care de fapt nu iubeste Steaua... el face ce vrea la Steaua... vinde jucatorii ca pe niste acadele!

Apelez la totii suporteri Stelei sa incepem campania "NU Becali - anti Becali"!

sebyka24.05.2007 18:54

Din pacate Thereau a plecat si a spus ca nu vrea sa se mai intoarca la Steaua! :(

Si Elton la fel! :|

IzzI24.05.2007 19:19

steagro Thereau TOUJOURS DANS NOTRE COURS ! steagro

Cum se joaca un cioban cu noi!

Ne crede oile lui? Sa-i fie rusine!

Nu l-as pune pe Gigi presedinte nici la bloc!

Thereau era un MARE jucator, care a fost pus sa inventeze o poveste jalnica cum ca nu se intelege cu jucatorii si ca ii este dor prietenei lui de familia ei din Belgia, stim cu totii ca asta a fost o poveste inventata ca sa ascunda adevarul... ca Gigi i-a fortat sa plece si pe el si pe Elton!

Thereau era unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei!

Gigi PLEACA DIN Ghencea, PLEACA DIN Ghencea, PLEACA DIN Ghencea!

predatorpulse724.05.2007 19:26

Nu sunt un om violent in viata de zi cu zi, dar parca singura solutie pentru Becali este glontul, frate.

Este un om paranoic si sclerozat si a inceput incet si sigur distrugerea Stelei de la plecarea lui MM. Din cate inteleg din declaratiile lui, a facut "indirecte" cu adversarele contracandidatelor ca sa ajungem pe 2, lucru ilegal si imoral, a dat declaratii tampite inainte de meciuri ca transfera de la echipele pe care urma sa le intalnim, s-a umilit la dinamovisti si ne-a distrus psihic 2 jucatori importanti pe care din cate am inteles i-am pierdut. Si asta doar in ultima luna, dezastrul va continua incet si sigur, cu un antrenor marioneta si cu jucatori romani adusi care n-au prins 5 meciuri cu adevarat tari in viata lor vor fi adusi sa joace in CL.

N-au facut fata in CL cei ce jucasera inainte 2 sezoane foarte bune in UEFA si o sa faca fata alde Gurita de la Farul, Szekely sau Vatca. Neaga e un transfer bun, dar dupa ce a jucat in modestul campionat corean nu stiu daca va fi in forma pentru CL. Plus ca exista sansa foarte reala ca in sistemul de joc spectaculos al lui Oli sa se piarda si el, ca multi alti jucatori de-ai nostri care fac sarcini care n-au nici o legatura cu postul lor(Croitoru, mijlocas de creatie face mai mult faza defensiva ca sa-l dubleze pe Banel, care e tinut acolo pentru ca Oli a primit ordin de la Becali sa nu-l mai bage pe Saban - ce mai, lantul slabiciunilor).

Poate ca post-ul meu pare apocaliptic dar asta ne asteapta in continuare. Cu un patron schizofrenic, xenofob, rasist, care se [...] pe toti angajatii lui si pe suporteri, cu un antrenor care se vede clar ca e carpa de sters pe jos si cu mentalitatea ciobaneasca care vad ca i-a atins pe destui jucatori de la noi nu numai ca nu o sa facem performanta, ci o sa mergem in jos de tot.

RESPECT PE VIATA pentru Thereau Si Elton! Mai stelisti decat multi mercenari care au ramas pentru branza lui Becali si care nu l-ar critica in viata lor pe Becali nici daca i-ar scuipa in fata.

Acesti 2 jucatori straini au venit in familia noastra, pe pamant strain si au jucat cu sufletul si au facut-o foarte bine. Lui Elton nu i s-au dat sanse desi a demonstrat ca ofensiv e un jucator foarte bun, dar nu-i asa Oli, asta nu face faza defensiva, chiar in meciuri cu Pandurii, Ceahlaul si Jiul fiind jucat maxim jumatate de ora.

Thereau si-a dovedit caracterul si valoarea, un jucator cu foarte mult bun simt... doar Ogararu avea acest bun-simt innascut din echipa Stelei.

S-a uitat atat de repede ca el a facut faza prin care Badea a dat gol Madridului, ca a dat vreo 10 goluri in scurta perioada in care a stat aici si daca nu se accidenta dadea si mai mult. S-a uitat golul dat Rapidului, sau faptul ca francezul fuge foarte mult in fiecare meci, se zbate pentru a crea spatii, fiind uneori prea altruist, lucru care demonstreaza ca juca pentru echipa.

Si inca o chestie care poate parea micuta, dar e foarte importanta pentru mine: Thereau a pupat stema de pe piept de foarte multe ori din respect pentru echipa unde joaca si pentru suporterii acesteia iar apoi a venit si a salutat galeria cand altii mergeau la cabine sa ia prima lui Jiji.

Si el si Elton mi s-au parut profesionisti desavarsiti care ar fi putut face meciuri foarte bune la Steaua in continuare si care ar fi adus un plus de valoare, dar n-a fost sa fie pentru ca unui anume oier i s-au soptit numai vorbe de bine despre ei.

Cu un minim de sustinere, acesti jucatori ar fi putut ramane, dar probabil au fost amenintati de cioban ca nu vor juca, iar jucatorii gandindu-se la viitorul lor si-au schimbat declaratiile si au plecat de la echipa.

Scuzati-mi limbajul, dar nu mai pot sa ma abtin: ciobane sper sa ajungi cersetor dupa ce iesi din inchisoarea in care o sa intri si sa te vad pe langa stadion cersind maruntis, nu voturi.

Sperand la o Stea mai curata si fara branza pe langa ea spun atat:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

IONUTZ-CIPRIAN25.05.2007 14:42

De ce nu se gaseste unul ca in AMERICA, intai sa-i faca ciobanului o gaura mare cat lipsa lui de creier, o gaura in fund, drept avertisment, dupa aia una in capatana... apropo, nici eu nu sunt un om violent, dar astia te aduc la disperare!

Bogdan4Steaua25.05.2007 20:32

Hai sa nu instigam la violenta, sa nu dam idei unor oameni capabili de orice. Cred ca in momentul de fata, nici un stelist adevarat nu il inghite pe Becali, dar de aici pana la a-i dori moartea e cale lunga. Sa speram ca vom scapa pana la urma de el, dar nu in acest mod.

Za Best25.05.2007 20:46

Pai crezi ca putem scapa de el prin alta metoda? Becali seamana foarte mult cu Ceasca... gandeste-te cum a fost ala indepartat... :mrgreen:

mirricea26.05.2007 00:13

Pacat ca a plecat Thereau. Imi placea foarte mult de el, se integrase bine in echipa, jucator tanar care avea multe de aratat. Dar asa este cand conduce un nenorocit de oier, care confunda fotbalul cu tarlaua de oi. El da afara pe toata lumea, ba Elton, ba Thereau, saracii jucatori. Din cauza unui nenorocit a ajuns Steaua sa ia 4 boabe de la javre, ca in loc sa bage banii din CL la club, la echipa, oierul sef suferea de palat. Pentru el era suficient un grajd si cu un jgheab de apa. Imi vine sa plang de ciuda, cand vad ce face nenorocitul de oier. Prea isi bate joc de Steaua, dar el nu isi da seama ca isi bate joc de suporteri. Ii e greu sa inteleaga ca daca Steaua nu merge bine sufera suporterii?

Ar trebui sa ne unim toti suporterii stelisti adevarati din Romania sa ne constituim un cadru legal, si sa donam cate 1-10 euro sa plece oierul din Ghencea, ca este incapabil de a gestiona foltbalul, si sa salvam Steaua. Ne meritam soarta ca suntem romani, ca ne conduc asemenea incapabili cu 4 clase. De aia se uita toti la noi ca la ultimele zdrente...

Foarte bine i-a facut MM ca i-a dat la visterie atac, trebuia sa ii dea temelie de tot.

IONUTZ-CIPRIAN26.05.2007 06:11
Hai sa nu instigam la violenta, sa nu dam idei unor oameni capabili de orice. Cred ca in momentul de fata, nici un stelist adevarat nu il inghite pe Becali, dar de aici pana la a-i dori moartea e cale lunga. Sa speram ca vom scapa pana la urma de el, dar nu in acest mod.

Eu nu doresc moartea nimanui, dar cumva trebuie sa dispara din viata noastra! Si sa vina unul ca MITITELU, parca tot este mai bine!(e doar un exemplu).

c.ronaldo1730.05.2007 11:54

FC Bruges a renunțat la Cyril Thereau. Atacantul Stelei este considerat prea scump pentru clubul belgian care era dispus sã ofere 1,5 milioane de euro. Dupã ce Gigi Becali a anunțat cã Thereau costã 2,5 milioane de euro, clubul belgian a renunțat la francez.

Cyril Thereau a anunțat cã nu va mai reveni la Steaua. Atacantul francez este dorit de Anderlecht Bruxelles, campioana Belgiei, dar a fost propus și la Fiorentina.

Oh!

Bogdan4Steaua30.05.2007 12:08

Sa speram ca odata cu venirea lui Adi Ilie, mintea lui Becali se va mai lumina iar Cyril va fi lasat sa joace in continuare la noi. Lucru valabil si pentru Elton.

Faptul ca Brugges a renuntat la francez ne da sperante, deoarece acesta nu ar merge la orice echipa.

c.ronaldo1730.05.2007 12:10

La cat de incapatanat e ciobanul mi-e greu sa cred ca se va schimba ceva.

c.ronaldo1712.06.2007 11:29

O stire pe site-ul curcubeu de la Sport care pur si simplu m-a facut sa zambesc(rad!) de ce perle scriu pe prima pagina. Si in plus m-a si intristat. "Cyril Thereau vrea neaparat la Bruges". Pai in primul francezul trebuie sa isi respecte contractul cu Steaua. Nimeni nu l-a obligat sa semneze pe 4 ani cu gruparea noastra. Ar fi putut semna pe un contract de 2 ani cu optiunea de al si extinde. In al doilea rand ar fi o pierdere mare pentru atacul Stelei plecatea lui Cyril de la echipa, poate cel mai bun straina din ultimii 10 ani care au evoluat in Liga lui Mitica. Iar in al treilea rand cred ca suma pe care Steaua, mai bine zis Becali, o cere clubului belgian, e toatal justificata, adica 2,5 milioane. Mi s-ar parea exagerat de putin ca el sa plece pe 1,5 milioane. Pai este la fel de important cum a fost Ogararu, care a plecat pe 3.3 milioane. Si in plus Para pleaca de la Steaua pe 1 milion, la fel ca Iacob. Iar eu cred ca Cyril nu se poate compara cu cei doi. Are cel putin o clasa peste ei. As indraznii sa spun ca este si peste Marica ca valoare din cate mi s-a parut in acest an la Steaua.

Danny12.06.2007 14:56
As indraznii sa spun ca este si peste Marica ca valoare din cate mi s-a parut in acest an la Steaua.

Si chiar asa e , Thereau e peste Marica tocmai din cauza ca Marica se crede vedeta , si nu isi asculta deloc antrenorul , iar Cyril e foarte ascultator si psnic , si isi gandeste bine acctiunile , daca ar mai sta la Steaua inca un an ar deveni golgheteu Ligi lu mitica , pacat ca nu il integreaza Oli asta in echipa ......

«18910111214»