Ati auzit fratilor de ce a lesinat Nesu la antrenament ? Cica i-a citit Oli echipa Realului, sa fie sigur daca poate conta pe el in meciul ala ! :lol:
Ati auzit fratilor de ce a lesinat Nesu la antrenament ? Cica i-a citit Oli echipa Realului, sa fie sigur daca poate conta pe el in meciul ala ! :lol:
ce gluma buna ha ha ha
Avionul Stelei s-a întors din DRUM!
Realitatea TV a anunţat că avionul cu care echipa lui Olăroiu a plecat către Kiev s-a întors din drum din cauza unei o fisuri în parbriz! Lotul echipei din Ghencea a plecat în această dimineaţă la ora 10:00. Fundaşul Stelei, Mihai Neşu, s-a urcat şi el în avion. Cosmin Olăroiu urma să susţină împreună cu un jucător o conferinţă de presă, începînd de la ora 18.30, iar la ora 19.00 era programat antrenamentul oficial al campioanei
OMG !!!!
Realitatea TV a anunţat că delegaţia Stelei o să plece la 17:25! Cosmin Olăroiu urma să susţină împreună cu un jucător conferinţa de presă (începînd de la ora 18.30), iar la ora 19.00 era programat antrenamentul oficial al campioanei
Delegaţia Stelei o să plece la 13:00!
gsp
Avionul Stelei s-a întors din DRUM!Realitatea TV a anunţat că avionul cu care echipa lui Olăroiu a plecat către Kiev s-a întors din drum din cauza unei o fisuri în parbriz! Lotul echipei din Ghencea a plecat în această dimineaţă la ora 10:00. Fundaşul Stelei, Mihai Neşu, s-a urcat şi el în avion. Cosmin Olăroiu urma să susţină împreună cu un jucător o conferinţă de presă, începînd de la ora 18.30, iar la ora 19.00 era programat antrenamentul oficial al campioanei
OMG !!!!
da se poate din cauza unei fisuri sa nu fie lasati sa zboare! mai bine e asa, ca Doamne fereste, nu vrem sa ramanem fara echipa
@bodanelu
S-au prabusit avioane din cauza unor fisuri la parbriz...
Fara sa vreau mi-am amintit de incidentul de la IDM care a avut loc inaintea meciului cu Standard... Sa fie si asta un semn?
s-au prabusit ele din cauza zburatoarelor...
vad o gramada mare de optimism pe aici!
dar trebuie sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ca daca obtinem un egal ar trebui sa fim multumiti...
aici nu mai e in Liga lu mitica...
e Liga Campionilor...un egal in deplasare face cat o victorie.
luptam si nu pierdem!
Sper sa obtinem macar un egal la Kiev...cred ca ne sta in puteri! O victorie ar fi chiar nemaipomenit! ![]()
Astazi incepe Liga Campionilor si noi suntem la starul ei... maine speram sa avem numai bucurii si sa nu apucam sa vedem rezumatul zilei la Pro TV pentru ca suntem in Piata...
Nu mai am rabdare si sunt foarte curios daca Oli va folosi urmatorul 11 prezis si de GSP:
Cernea
Stancu-Ghionea-Goian-Nesu
Nicolita-Lovin-Paraschiv-Cristocea
Dica-Thereau
Eu il vad ca un 11 bun... Ar fi excelent daca ar juca cu Saban... Asa e doar bun.
Fara sa vreau mi-am amintit de incidentul de la IDM care a avut loc inaintea meciului cu Standard... Sa fie si asta un semn?
Sigur ca da,e un semn.Vom vedea dupa meci daca a fost de bine sau de rau.
Cernea
Cernea?
@Alex14
A gresit Sorin... Cu siguranta s-a gandit la Carlos...
Mai degraba la logodnica lui. :lol:
@Virgil
Si cand face echipa probabila a Stelei?! Norocoasa fata ![]()
14:30 / Steaua a ajuns la Kiev
gsp
Ei,ce sa faci.Unora le umbla gândul mult mai departe...
A ajuns deja la Kiev ? Bine ca a scapat de cele trei ceasuri rele.Azi e marti.
Chiar nu inteleg de ce nu-l baga pe Klemi. S-o fi accidentat la nationala? :? Nu mi se pare normal sa bagi intr-un moment atat de important un jucator cu doar un meci jucat la echipa, mai ales ca Stancu n-a convins cu Argesul.
Si sincer, Saban chiar nu mi s-a parut imprastiat pe teren.
Pentru cunoscatori de rusa: Conferinta de presa a lui Dynamo Kiev:
@haiduk4
A lui Oli n-o sa o dea ???
sper sa nu fie un semn rau cu intoarcerea avionului
ceva de genul asta am patit si inainte de meciul din deplasare cu Villarreal ... Sper ca nu vor deveni un cosmar intoarcerile acestea ...
greu dar vom reusi.jucam prea bine si echipa este in forma.
cu Steaua pana la moarte!!!!!
io zic ca le dam un 3-1. Asta daca face Carlos vreo gafa...
cred ca vom face un 2-2 acolo.... probabil Nicolita si Goian vor inscrie....
poate inregistreaza cineva meciul si il pune pe un site de torrents...