FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo Kiev - SUPER Steaua Bucuresti 1-4

«14567811»
steaua_8610.09.2006 22:09

Salut ..stie cineva unde se poate vedea meciul pe net ??

roman66610.09.2006 22:54
Salut ..stie cineva unde se poate vedea meciul pe net ??

pe UEFA.com...numai vezi ca trebe sa platesti ! :twisted:

haiduk411.09.2006 04:37

http://football.sport.com.ua/news.phtml?id=17367

Un superarticol despre Steaua! Pacat ca e in rusa! Dar sunt destui suporteri stelisit care stiu rusa!

O adevarata lectie cacagazetarilor romani cum ar trebui sa scrie dspre Steaua!

Cu renumitul si ambitosul club va da piept vice-campioana Ukrainiei in primul tur al Ligii Campionilor. Dupa tragerea la sorti toti erau de aceeasi parere: Steaua este outsider, dar a trebuit sa consultam istoria clubului si sa ne dam seama ca Steaua va fi capabila sa lupte de la egal la egal cu Real, Lyon si bineinteles cu Dynamo.

Chiar daca vara viitoare se vor implini 60 de ani de la fondare, putem regasi in vitrina clubului 50 de trofee, castigate atat pe plan intern cat si pe cel extern. Fiti de-acord ca lista de trofee, castigate pe merit, este impresionanta, si impune respect fata de Steaua, cu atat mai mult cu cat Steaua a intrat in istorie ca primul club din Europa de Est care a castigat Liga Campionilor. Mentionam ca sub denumirea actuala Steaua joaca incepand cu 1961 care pana atunci era clubul de fotbal al Armatei. Tocmai in 1988 Steaua iese de sub "acoperisul" ministerului apararii, dar dupa traditie fotbalistilor care evolueaza in culorile ros albastre ale clubului li se spune in continuare fotbalistii armatei. Cu atat mai mult cu cat fotbalistii antrenati de Cosmin Olaroiu joaca meciurile de acasa pe stadionul ministerului apararii, pe care l-au inchiriat pentru o perioada de 49 de ani. Asta se datoreaza si faptului ca incepand cu 2002 clubul este puternic finantat de catre cunoscutul afacerist George Becali.

"….. In continuare se vorbeste despre istoria clubului incepand din 07 mai 1947 pana la cel mai important moment din istoria clubului 1986….."

Dupa o perioada de seceta de la mijlocul anilor '80, Steaua si-a trait perioada de aur. In 1985, Steaua s-a clasat pe primul loc de pe podiumul competitiei interne, si un an mai tarziu a devenit campioana batranului continent. Pana astazi cele mai importante trofee castigate de Steaua sunt Cupa Campionilor in primavera anului 1986 si supercupa Europei castigata in toamna aceluiasi an. Primul trofeu romanii l-au castigat dupa un meci dramatic castigand cu scorul de 2-0 dupa seria de lovituri de la 11 m. in fata Barselonei. In meciul pentru Super Cupa Europei Steaua il avea deja ca jucator pe legendarul Hagi, care a si marcat golul de 1-0 impotriva celor de la Dynamo Kiev. Devenind un nume sonor pe arena internationala Steaua a continuat sa straluceasca in Competiile Europene si a castigat 8 trofee in competitia interna. Este impresionant faptul ca in perioada 1986-1989 nicio echipa din Romania n-a putut sa bata Steaua si aceasta serie a ajuns la 104 meciuri consecutive.

Dupa revolutia din 1989 mai multi fotbalisti de la Steaua s-au transferat la cluburi mari din Europa de vest. Interesant este faptul ca transferul lui Hagi la Real pentru 4.3 mil $ ramane cel mai scump. Insa Steaua a continuat sa domine competitia interna avand o cntracandidata puternica Dinamo Bucuresti. Mentinerea ritmului a fost destul de greu, inclusiv din punct de vedere financiar. De aceea incepand cu 2002, 51% din actiuni sunt cumparate de catre colericul si cu mari ambitii politice George Becali. Tocmai el a fost initiatorul aducerii la Steaua de antrenori straini si in 2005 Steaua a redevenit campiona Romaniei sub conducerea Italianului Walter Zenga. Anul 2006 Steaua l-a inceput cu mari ambitii, chiar daca s-au schimbat mai multi antrenori, au devenit din nou campioni ai Romaniei si au ajuns pana in semifinala cupei UEFA. De mentionat este faptul ca la primul meci din semifinala au fost incasari de 500.000 eur din vanzarea de bilete, maxima absoluta din Romania.

Legatura Stelei cu fotbalul din Ukraina este mai veche. De exemplu in prima jumatate a sezonului trecut antrenor principal la clubul Bucurestean a fost Oleg Protasov, actualmente antrenor principal la Dnepr. Drumurile eropeane ale echipelor din ukraina s-au intersectat de mai multe ori. Inca din septembrie 1970, romanii au eliminate pe Carpat Lvov. Despre supercupa pierduta de Dynamo am vb mai sus care in 2001 a reusit sa isi ia revansa in turul 3 preliminar, elimenand Steaua cu scorurile 4-2 si 1-1.

razvan_radoi_611.09.2006 06:14

Rezultat final Dinamo Kiev-Steaua 1-3 :D

FORZA Steaua , Spre 24!!!Eu fara Steaua nu stiu sa exist!!!

Stie careva cat va costa excursia la meci la Madrid?

Evita post-urile consecutive. Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui mesaj anterior. Moderatorii

s3byy_steaua11.09.2006 07:31

Forzza Steaua ... sa sperem ca Dica si compania vor face un meci de zile mari si vom reusi sa invingem pe necunoscuti de la Dinamo Kiev :))) Steaua victorie!!!!!!!!

imi zice careva cum pot sa imi pun imagine ..acolo in stanga ??? pls

Evita post-urile consecutive. Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui mesaj anterior.

Moderator

razvan_radoi_611.09.2006 08:45

Intra pe profilul tau , si chiar la sfarsit ai acolo AVATAR , si acolo iti pui ce poza vrei tu !!! :D:D:D:)

forever_STEAUA11.09.2006 08:56
Un belgian arbitrează Dinamo Kiev - Steaua

Belgianul Paul Allaerts va conduce partida de miercuri dintre Dinamo Kiev şi Steaua Bucureşti, din grupa E a Ligii campionilor. Allaerts face parte din a doua categorie a arbitrilor, aşa cum a clasificat UEFA. Are 42 de ani şi arbitrează din 1985, în 1996 ajungînd să conducă partide din prima divizie a campionatului Belgiei.

Observator va fi germanul Eugen Striegel.

sursa: stelisti.ro

Virgil11.09.2006 09:19

Interesanta chestie.Dupa ce am eliminat o echipa belgiana,ne arbitreaza belgienii.

In mod normal ar trebui sa arbitreze cel putin corect,pentru a evidentia indirect ca Standard Liege nu a fost o echipa net inferioara Stelei.

razvan_radoi_611.09.2006 09:25

Pai ii aceeasi chestie ca si anul trecut cand ne am intalnit in sferturi cu aia de la Rapid !!! deranjam pe prea multa lume de la masa bogatilor se pare !!! oricum si impotriva arbitrilor eu zic ca tot ii batem !!! PE EI , PE MAMA LOR !!!!!!!!!

IMI ZICE SI MIE CINEVA CAM PE CAND SE VA STI CAT COSTA EXCURSIA LA MADRID ???

CUM FAC SA NU MAI IMI APARA DE FIECARE DATA P MAIL DACA SCRIE CINEVA PE FORUMUL(DE EX MECIURILE Stelei)TOT TIMPUL IMI APARE P MAIL DE LA FORUM ???

steaua rosie11.09.2006 11:19

m-am semnat la UEFA.com si am citit lista de meciur pentru acumpara meciul lui Steaua {sant din israel}. ce sa intimplat? situl lui UEFA ma legat la situl israelian sport5.co.il.

sport 5.co.il este singurul site din israel care a primit de la UEFA.com dreptul de transmisie a meciurilor al CL, prin internet. Dinamo-Steaua nu este printre jocurile cumparate pentru transmisie de sprt5.co.il.....

ce pot sa fac!?!?!?!?

ajutati-ma terog

terog!!!!!!!!

sant numai 52 ore pana la meci :cry: :cry:

steaua_711.09.2006 11:35

la noi canta scooter si la ei canta djaligator pe bune.......... asa ca cand da gool doamne fereste striga dawai dawai da o sa dea gool Steaua ... orikum Steaua castiga .... gool Badea Nicolita .-, Dica Bostina :o :wink:

steag2 steag2 steagro steagsimplu steagsahmic steaua_ro

s3byy_steaua11.09.2006 15:09

Romania Steaua ..... EUROPA Steaua.... ORIUNDE Steaua ... CAMPIONII DIN Ghencea ... !!!!!!

COmY11.09.2006 16:23

Mah hai ca am vorbit ca aia de la Barcelona ne da si noua Autocaru ala sa plimbam CUPA prin Bucuresti!!! :arrow: :lol: :Hai pe Ukrainieni mah ,hai pe ei pe mama LOR PLOIESTIU E CU VOI!!! steaua_ro steagcruce2 steagsimplu steag2 steagsimplu steagsimplu steaua_ro steagcruce2 fularultras

alex_11.09.2006 17:02

O sa fie greu la Kiev.Io sper din tot sufletu sa bata Steaua.la pariuri sigur o sa pun X2.Steaua o sa inceapa cu dreptu in UCL.

cu Steaua pana la moarte.....si dupa!!

skylo11.09.2006 17:43

parerea mea e ca o sa ne calificam.Steaua intr-o zi buna a ei poate sa bata orice echipa din grupa.Cu Real acasa la noi o sa ii batem sunt sigur.Multi o sa subestimeze Steaua considerando ocupanta ultimului lok ... in fine vor vedea ei ce poate Steau si ma rog la Dzeu sa prinda zile bune in meciurile din CL.

FanSteaua4Life11.09.2006 20:11

@skylo nu trebuie neaaparat sa prinda o zi buna, nu trebuie sa prinda o zi proasta :wink:

uZy | @nDr3i11.09.2006 22:39

castiga Steaua :)...GL !!!!!!!!!!!!

Virgil12.09.2006 01:51

Thereau,Nesu si Stancu vor fi titulari :

http://www.gsp.ro/index.php?a=55606&shift=1

Se pare ca vom începe meciul cu doi dintre cei mai noi jucatori ai Stelei,iar Badea si Saban vor fi lasati pe banca.

"11"-le de start va fi prin urmare :

Carlos - Stancu,Goian,Ghionea,Nesu - Nicolita,Lovin,Paraschiv,Bostina - Dica,Thereau.

"Dinamo Kiev și Steaua sunt printre putinele echipe din Europa neînvinse în acest sezon în 11 meciuri disputate în toate competitiile."

http://www.gsp.ro/index.php?a=55583&shift=1

waste12.09.2006 02:14

Daca va fi o tactica de contraatac, ar trebui sa joace Badea. Adica e in forma foarte buna, dar apare Thereau si-l scoate din echipa. Cum vine asta?

aghy12.09.2006 02:16

Parca era mi bine cu Nicolita atacant stanga in locul lui Thereau.

c.ronaldo1712.09.2006 02:42
Carlos - Stancu,Goian,Ghionea,Nesu - Nicolita,Lovin,Paraschiv,Bostina - Dica,Thereau.

pai cum? Bostina in locul lui Cristocea? iar cu Saban ce facem? Am luat tzeapa cu el?

Rossoblu12.09.2006 03:18

ce tot va spun mancav-as de 1 luna incoace ca Saban nu pupa loc de titular la Steaua....

laca_712.09.2006 03:39

bah Oli stie mai bine ca voi :) c atata probleme pe voi

TheRed&Blues12.09.2006 04:07

Stie cineva un website unde pot sa ascult meciul live?

haiduk412.09.2006 04:19

http://football.sport.com.ua/news.phtml?id=17392

Inaintea meciului cu Steaua, Dinamo nu va putea conta Verpakovski care s-a aciidentat in ultimul meci la ochi si va lispsi cel putin 10 zile si pe Rotnai care s-a accidenat la nationala. Exista sanse sa se termine recuperarea lui Milevski si Cleber insa in continuare sunt indisponibili fundasii centrali Feodorov si Vasciuk. Nu s-a refacut complet si Gavrancici.Sablici este suspendat!

FORZA Steaua!!!

«14567811»