Dinamo 2-2 Steaua
Steaua 2-0 Lyon
Steaua 2-1 R.MADRID
R.MADRID 1-1 Steaua
Steaua 2-1 Dinamo
Lyon 1-2 Steaua
Sa ne ajute Dumnezeu sa scoatem rezultatele astea...
Oriucm eu bag mana in foc ca o sa luam 3 puncte de la Real
Dinamo 2-2 Steaua
Steaua 2-0 Lyon
Steaua 2-1 R.MADRID
R.MADRID 1-1 Steaua
Steaua 2-1 Dinamo
Lyon 1-2 Steaua
sper s-a castigam la Kiev nu va fi usor dar cred intr-un 1-0 pentru Steaua.Batem atat lyonul cat si realul aks.apoi la real facem cel putin egal,batem pe Dinamo Kiev aks fara nici un fel de problema iar la Lyon nu ne va mai interesa rezultatul deoarece vom vi deja calificati mai departe.13 puncte minim.
cred ca ne vom califica in optimi alaturi de Lyon.
Parerea mea:Real Madrid e mai slaba ca niciodata.Real nu mai e ceea ce a fost si veti vedea ce va pati inca din prima etapa la Lyon.pronostic 3-0.
Sa fim seriosi....,Real anul acesta va face performanta,are la conducere pe Capelo,este 1 antrenor mare,a demonstrat deja,a facut achizitii mari,dar sa speram,ca Steaua sa-surprinda,macar aici la Bucuresti!!!
Am urmarit Realul in cateva amicale si pot spune ca echipa nu este inca omogena. Ramane de vazut in ce stadiu se vor afla la ora meciurilor cu noi.
Dinamo 2-2 SteauaSteaua 2-0 Lyon
Steaua 2-1 R.MADRID
R.MADRID 1-1 Steaua
Steaua 2-1 Dinamo
Lyon 1-2 Steaua
Ce-ai fumat pretene ? ![]()
da zi tu un pronstic :x
imi spune si mie cineva kt costa deplasarea la Kiev?? plzzz
steagcruce2
as vrea sa stiu cat costa biletul la Dinamo Kiev Steaua si de unde as putea sa-l iau. Viza se ia din Bucuresti sau de la Suceava pentru cei care sunt mai aproape. Costa 20 $ americani.
Mono, Bacau!
Forza Steaua!
Dinamo Kiev 1-2 Steaua
Steaua 1-1 Lyon
Steaua 2-1 R.MADRID
R.MADRID 2-0 Steaua
Steaua 3-0 Dinamo Kiev
Lyon 1-2 Steaua
He he !! ce belea ... macar visam si noi cu ochii deschisi ![]()
Dinamo 2-2 SteauaSteaua 2-0 Lyon
Steaua 2-1 R.MADRID
R.MADRID 1-1 Steaua
Steaua 2-1 Dinamo
Lyon 1-2 Steaua
Ce-ai fumat pretene ?
[...]
Editat. Moderatorii
Steaua Steaua Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!![/img]
8) 8) ![]()
FORZZA Steaua!!!!!!!! 8) 8) ![]()
![]()
:oopsVa fi un meci greu, ca orice meci din Champions League, in tribune va fi o atmosfera infernala daca tineti minte in meciurile din Ucraina sunt acele goarne care suna in continuu, sunt destul de stresante.Ucrainienii vor considera acest meci ca cel mai usor din grupa si vor dori sa-l castige, o tactica buna ar fi contraatacul. Sper la un egal.
de ce nu,dar sunt sigir ca baietii nostri vor fi la fel de motivati ca-n meciul cu bettis .Vor veni acasa cu 3 puncte
Ca orice stelist adevarat imi doresc ca Steaua sa ia cel putzin 9 puncte in meciurile din grupe ... Sunt convins ca Realul poate fi invins in ambele meciuri de catre Steaua , Lyon`ul la fel , kiar daca detzin suprematzia in Frantza ... Mai greu este insa cu Kyev`ul ... Nu`sh de ce, dar tare`mi e teama de meciul cu rushii .. Dar , ce`o fi o fi .. tre` sa ne bucuram ca am ajuns pana in grupe si sa ne rugam sa trecem in primavara europeana .. Forza Steaua si mult succes
dak merge cineva cu trenul la Kiev.. sa ma anunte si pe mine plzzzz.. a***@*** .. un mail sau sa bage idu' p mess.. ms
steag2
cred ca in Ghencea Steaua va castiga tot .... adik 9 puncte.... dar in deplasare mie greu sa cred ca vom lua vrun punct... ![]()
poate doar la Kiev sa luam vrun ptc.... dar pe bernabeu si la Lyon nu cred.... mie frica sa nu ne dea vrun 5-0 Lyon.... ![]()
eeeeeee 5-0 Steaua are aparare buna nu pierde mai mult de 1-0 maxim 5 -0 auzi la el. 8O
avem sanse 50-50 depinde de ziua pe care o prindem, ar fi bun si egalu totusi!
Egal la Kiev?
Vorbesti prostii. O sa invinge, si vom avea moral in fata celor de la Lyon si Real. daca batem Dinamo Kyev si facem un egal cu Lyon la madrid o sa castigam. Am vazut meciu cu Villarreal si nau facut mare lucru, desi Capello e multumit. In schim Dynami si Lyon au victorii pe line ca si Steaua!
hai sa nu exageram..nu e kiar asa cum zici tu...va fi foarte foarte greu..niciun meci nu seamana cu altu'...eu totusi sper sa ne klifikm!!!
deci e bine ca sperati ..vad ca unii dau pronosticuri ca vom bate Real Madrid cu 3-0 sau ca nu vom pierde nici macar un punct in Ghencea sau in dublele cu Kiev sau Lyon.Oamenilor inainte sa scrieti ganditi-va si voi putin , analizati loturile echipelor din grupa , comparati-le si dupa aceea puteti vorbi.
Eu unul zic ca terminam grupa cu 5 puncte : egal + victorie in dubla cu Kiev si luam un punct in unul din meciurile ramase.Asta e cel mai probabil....
Salut.. vreau si eu sa merg la kieev:((( sau macar vreau un bilet pt meci.. ca ma duc singur.. mi-e ca dak ma duc pana acolo nu gasesc
stie cineva cum pot face rost???
eeeeeee 5-0 Steaua are aparare buna nu pierde mai mult de 1-0 maxim 5 -0 auzi la el. 8O
laca_7 stiu ca avem aparare buna.... da nu uita ca Lyon a batut cu 3-0 pe Madrid anul trecut... iar anul acesta a batut la Nice 4-1... unde e f greu sa castigi... yo sper sa nu pierdem
PS: Sa speram ca Lyon va fi calificata i=in ultima etapa... poate ne "lasa" sa-i batem... adica niste rezerve sa fie
Cu siguranta Lyon va fi calificata in ultima etapa...
• Avion: un bilet costa între 428 de euro si 554 de euro
• Masina: 894 km, traseul cel mai scurt fiind Bucuresti - Urziceni - Crasna - Albita - Hincesti - Chisinau - Kiev
• Tren: biletul dus-întors costa 3.000.000 de lei vechi
• Viza: 15 dolari sau 30 de dolari pentru o persoana costa viza turistica
• Bilet de meci: 20-75 de euro
Biletul si viza n-ar fi foarte mult,dar ce facem cu drumul?Tine treaba cu nasul?![]()
vai da nice o fii mare echipa si madrid tzin sa va spun ca va fii ca anul trecut o mare dezamagire poate sa ne bata dar nici un caz 5-0 maxim 2-0eeeeeee 5-0 Steaua are aparare buna nu pierde mai mult de 1-0 maxim 5 -0 auzi la el. 8O
laca_7 stiu ca avem aparare buna.... da nu uita ca Lyon a batut cu 3-0 pe Madrid anul trecut... iar anul acesta a batut la Nice 4-1... unde e f greu sa castigi... yo sper sa nu pierdem
PS: Sa speram ca Lyon va fi calificata i=in ultima etapa... poate ne "lasa" sa-i batem... adica niste rezerve sa fie
Mai are rost sa aduc aminte de Parma ? nu cred.
Multi isi inchipuie ca Dinamo Kiev e o echipa gen Ceahlaul,nu vreau sa ne trezim cu vreo surpriza,asa ca cel mai bine ar fi sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa recunoastem ca ucrainienii au prima sansa in meciul cu noi.
io zic ca scoatem 4 puncte cu Dinamo, 3 cu realul si 0 cu Lyon.