FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo Kiev - SUPER Steaua Bucuresti 1-4

«123411»
Virgil26.08.2006 06:34
"Cine pierde la Kiev,termina pe ultimul loc în grupe"

Mircea Lucescu

Motanu D26.08.2006 06:53

Deja mi-e mila de Real... :twisted: :twisted: :twisted:

AmuntBoy26.08.2006 07:32
Lasati presupunerile si visele...

sa fim macar 1000 la Kiev si atunci mai vorbim  

e cea mai usoar deplasare 900 km...

deci la vize si pe drum....

Forza Steaua

PS astept propuneri..,,cuplari" la autocar microbuz...daca pana luni nu apare nimic merg cu masina...proprie....

cam cat iese costul?

in total

Prodigy_andrey26.08.2006 08:11

dap o luat-o barca poate dak eram noi in locul seviliei !! dak treceam de boro si castigam finala ........acuma nu mai aveam asa mari emotzii pt meciurile din Champions League !! oricum cred k Steaua este in stare sa iasa din grupe si de nu reuseste ma multzumesc si cu Cupa UEFA :D:D:D

silviudeep26.08.2006 08:12

In sfarsit un vis interzis noua devine realitate!! Si ce frumoasa e realitatea cand se numeste Steaua!!!

Oricum sa nu ne imbatam cu apa rece, ne asteapta super meciuri, in compania unor adversari respectabili.

La Kiev nu va fi usor, insa Steaua, are deja ceva experienta in cupele europene , stie sa abordeze meciurile din deplasare si avem sansa sa facem un meci mare!!!

c.ronaldo1726.08.2006 08:26

deci yo cred ca asa va fi:

Dinamo 0-2 Steaua

Steaua 2-1 Lyon

Steaua 0-1 R.MADRID

R.MADRID 3-0 Steaua

Steaua 4-0 Dinamo

Lyon 1-1 Steaua

:lol:

Ce marfa ar fi...

Melku26.08.2006 08:33

Noi daca vrem sa avem pretentii sa ne clasam mai sus de locul 4 trebuie sa nu pierdem in meciurile cu Dinamo Kiev, asa vad lucrurile, asa le vede si Mircea Lucescu, din meciurile cu Dinamo Kiev putem sa ne asiguram "cel mai usor" punctele si nu trebuie sa iesim din confruntarile cu ei cu mai putin de 4 puncte.

waste26.08.2006 08:38

Da, minim patru puncte in meciurile cu Dinamo :evil: ca sa avem sanse bune la locul 3.

Kiev joaca cu Madrid acasa in ultimul meci, decembrie, iarna, pe -10 grade. Real va avea probabil rezervele atunci, si se poate sa piarda (acum doi ani Dinamo i-a invins cu 2-0 in acelasi context).

I.N.Money26.08.2006 09:12

E nevoie sa va reamintesc ca Dynamo Kiev este o echipa de superclasa?

Voi credeti ca astia sunt Standard si Gorica?Va recomand sa vedeti meciul de la Istanbul,cu Fener sa vedeti ce lectie de fotbal le-a predat.

Nu plecam favoriti in nicio partida cu ei,nici la Bucuresti nici la Kiev,dar ne jucam sansa pentru ca nu am intrat aici in grupe sa fim "jaloane".

waste26.08.2006 09:40

Pai or fi de clasa, dar cel mai usor iti faci punctele cu ei, asa cum si ucrainienii spera sa obtina cel mai usor puncte in meciurile cu noi.

De ce mai jucam daca nu speram la ceva bun macar din meciurile cu Dinamo Kiev? De ce ne-am mai calificat? Doar sa luam bataie ca Anderlecht sau Sparta Praga, 6 meciuri pierdute din 6 ?

I.N.Money26.08.2006 09:47

Dar deja sa nu visam ca le dam 4 aici si 4 acolo,deja este exagerat.

Dar trebuie sa fim realisti ca in momentul de fata sunt peste noi,si la lot si la experienta.

Stryker26.08.2006 10:00

"Petre Marin nu va juca la Kiev!

ABSENTA Olaroiu nu-l va putea folosi pe Petre Marin în primul meci din grupele Ligii Campionilor, în deplasarea de la Dinamo Kiev. Fundasul dreapta al Stelei nu va putea evolua în partida cu ucrainenii, din cauza cumulului de cartonase. "Galbenul" pe care stelistul l-a primit din partea arbitrului Graham Pool îl va tine pe acesta departe de gazon în debutul din Champions League."

sursa: prosport

Oli trebuie sa-l bage pe Saban, de data asta chiar nu mai are motive sa nu o faca...dar cine stie... poate ne face o surpriza si-l baga pe Balan...

boby dan26.08.2006 10:13
deci yo cred ca asa va fi:

Dinamo 0-2 Steaua

Steaua 2-1 Lyon

Steaua 0-1 R.MADRID

R.MADRID 3-0 Steaua

Steaua 4-0 Dinamo

Lyon 1-1 Steaua

da ma ar fi ceva cu scorurile astea near clasa pe locul 3-2 asa zic eu,dar domnul sa fie asa dar va fi cam greu.treb sa ii sustinem pe baieti asa cum a fost la meciul cu lige/mai ales ca acum ne vom intoarce acasa(PE Ghencea)STADIONUL NOSTRU DE SUFLET ACOLO ADVERSARI VOR AVEA TRAI GREAU IMPOTRIVA SUPORTERILOR SI BAIETILOR NOSTRI.!!!! :D :evil:

laca_726.08.2006 11:15

yo zic asa

Dinamo 1-2 Steaua

Steaua 2-1 Lyon

Steaua 2-0 R.MADRID

R.MADRID 0-0 Steaua

Steaua 3-0 Dinamo

Lyon 1-1 Steaua :P:P:P fularsteau2 forzateaua

IL_Diablo26.08.2006 12:24
:P:P:P adika pe noi nu bate nimeni in grupa asta? ne calificam neinvinsi din grupa asta? Si Realu nu ne da nici un gol? Si ii batem 2-0? Momentan suna absurd tare. Dar ce bine ar fi sa ai dreptate. Daca batem pe real ma tund zero.
laca_726.08.2006 12:35

multi considera realul mai bun ca Lyon eu nus asa sigur

Grinch26.08.2006 15:30

Nu sunt de neglijat Dinamo Kiev . Au o echipa buna , sunt pe primul loc in Ucraina deci sunt in forma .

martanu27.08.2006 00:27

Fratilor,

Eu as fi fericit si cu locul 3. Realul il are antrenor pe Capello(a luat titlu in Italia cu 3 echipe diferite, e "dat naibi"), Lyon are 5(!) campionate consecutive in Franta...apropo tarile astea doua au jucat finala mondialului......Kievul este totusi o echipa mare.

D. Kiev trebuie invinsa ca sa avem sanse, stiu ca nu este usor dar nici noi nu suntem neica nimeni. Ma bucur ca jucam cu ei cand vremea este buna. Oricum ultimul meci pe care-l vor juca acasa va fi foarte greu pentru Real. Poate sa joace cu oricine ca au 90% sanse sa bata, le ingheata turloaiele oaspetilor.....

Radu mic27.08.2006 01:34
yo zic asa

Dinamo 1-2 Steaua

Steaua 2-1 Lyon

Steaua 2-0 R.MADRID

R.MADRID 0-0 Steaua

Steaua 3-0 Dinamo

Lyon 1-1 Steaua :P  :P  :P  fularsteau2  forzateaua

daca vei juca asa la pariuri vei ramane pe strazi!!!

Martin_Tudor1227.08.2006 05:41

Nu conteaza pe ce loc terminam, ce scoruri face Steaua conteaza ca noi(suporteri) sa fim alaturi de Ea si o sa fie bine o sa vedeti, Nu are rost sa ne mai injosim sa ne lom de Dinamo si de rAPID aiurea gata acum ne vom lua cu GRANZI EUROPEI in "GURA"....By Stefan

steagcruce2 steagcruce2

Le reseau pansant27.08.2006 06:34

Salutare

Mai nu va mai avantati asa de rau, in supozitii si mai lasati entuziasmul acesta ca nuprea ne va prinde bine.

Oare voi nu vedeti in ce stare sunteti, cum puteti mai sa afirmatii ca suntem deja calificati, ca rupem tot, ca invingem Realul, atat acasa cat si in deplasare, ca umilim Kievul si ca obtinem rezultate bune cu Lyon. Ati uitat oare ca pana acuma motivul principal pe care il invocam era experienta si faptul ca acele echipe au jucat ani la rand in Liga, am uitat ca invocam mereu factorul psihic, acuma cum suntem? abia am intrat si gata vrem sa jucam finala. Fiti mai ponderati si mai cerebrali cand va lansati in astfel de afirmatii. Ati uitat oare care au fost adversarii nostri in meciurile curicale, sau acuma nu mai conteza ca sunt jucatori care de 7-8 ani joaca cate 10 partide in aceasta competitie in compania unor echipe de top. Se uita ca experienta si psihicul sunt determinante in aceasta competitie,ca alaturi de acestea valoarea echipei este factorul decisiv in a obtine un rezultat bun, ca daca nu ai un jucator care sa sustina echipa poti deja sa iti faci bagajele si sa iti iei gandul de la a mai continua. Cati dintre jucatori nostri au mai evoluat in Liga, nicinul, pe cand la adversarii nostri? Ce valori au aceste echipe in lot? pe cand noi, se poate compara Dica, Badea, Paraschiv cu jucatorii similari de la Real, Lyon si Kiev?-care este diferenta intre acestia?

Revenind la meciul dintre Steaua si Kiev, eu spun ca va fi un meci foarte greu, pe care il vom castiga fie cu noroc, fie marcand un gol si aparandu-ne apoi eroic pana la final. Cum si noi cand jucam acasa suntem mai puternici asa si ei sunt acuna, oare chiar nu vreti sa realizati presiunea si rolul a 80.000 de oameni intr-o partida care conteaza cu adevarat? Cum si noi am intors rezultate acasa, tocmai pentru ca publicul a incurajat exemplar jucatori asa se poate intampla si la Kiev cu publicul de acolo. In plus Kievul facea instructie cu marile echipe vestice, umilea Realul si Barca la ele acasa, pe cand Steaua? ce faceam noi atunci? jucam in UEFA sau ne uitam la Pro TV.

Faptul ca jucam primul meci in deplasare poate fi un avantaj, pentru ca si baietii nostri sunt proaspeti,nu au nimic de pierdut si nimic de aparat, este primul meci si se pot mobiliza altfel. Pe de alta parte cred ca publicul nu va fi foarte "determinat" in a incuraja propria echipa. Un alt avntaj va fi faptul ca jucam in septembrie cand inca frigul nu va fi al 13-lea jucator pentru ucrainieni.

Daca baietii nostri vor juca fara frica, sus si la presing, bataios si fara niciun gand de retragere, sunt ferm convins ca vom castiga.

2-1 pentru Steaua (la Kiev)si ne luptam pentru locul 2.

Forza Steaua!!!1

sorin_77727.08.2006 06:55

Meci greu la Kiev, ar fi frumos un egal... Un egal ne da sperante ca vom ajunge im primavara europeana... macar Cupa UEFA...

ktalyn27.08.2006 06:57

dak batem la Kiev eu zic k vom avea mari sanse sa trecem de grupe....! si cu 9 pcte putem sa ne klifikm, cu 10 100%!

Visu' meu e sa batem pe Bernabeu!

steaua_ro steag2 steagro steagsahmic steag1 steagcruce2

IL_Diablo27.08.2006 08:25

Visul meu e sa luam Cupa UEFA. Daca nu se poate mai mult macar locul 3. Si mergem direct in 16 Cupei UEFA parca. Picam cu Rapid. Ii mai facem sa planga odata si in sferturi le+o dam si la Dinamo.... :twisted: :idea:

-STF-27.08.2006 08:45

baietzii merita increderea pe care le-am acordato pana acum . sunt increzator intr-un rezultat pozitiv la Kiev .la lupta vitejii mei :D

«123411»