FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo Kiev - SUPER Steaua Bucuresti 1-4

«191011»
tovenaar14.09.2006 18:07

Congrats for Steaua . you reached fabulous score!! keep my fingers for You and i believe i would watch You at least in quterfinal, you can do this!!

horse3714.09.2006 18:27

scriam ca ar fi bine sa scoatem si un egal. si ce am facut noi!? am batut kievul cu 4-1 la ei acasa! va vine sa credeti!? carliontea nesu a avut cel mai elocvent raspuns..spunand "stai un pic sa-mi revin" la inceputul interviul luat de cei de la Pro TV.

ce bucurie ne-ati adus baieti, ce fericire ne-ati bagat in case!

santem mandrii de voi iar voi sa fiti siguri de noi de noi cei care vom sparge stadionul cu piepturile noastre pt voi.

mandru

_Answer_14.09.2006 19:12

cine imi poate spune si mie de unde pot lua un rezumat al meciului cu comentariul in limba romana ?? dau 1-2-3-4 beri!

Nero14.09.2006 20:23

Am impresia ca pe Copos l-a muscat vreun caine (rosu :? ), din moment ce - din echipa care plateste arbitrii, face blaturi... - ne lauda ca fiind o echipa adevarata 8O

Copos e nemultumit. "Este trist ca am avut opt ocazii si am inscris doar un gol. O echipa adevarata este aceea care din cinci ocazii inscrie patru goluri. Sunt dezamagit pentru ca azi am jucat in noua oameni."
lew15.09.2006 00:23

eu nu inteleg de ce se plinge de bucurie.....

eu am ras de bucurie si la 3-1 banuiam ca mai dam cel

putin un gol.....

Avantajul scorului fluviu de la Kiev este ca :

1.din acest moment lyonul si madridul se tem de noi.

2.in echipa sunt in acest moment multi posibili marcatori ;s-a vazut ca Steaua poate da gol cu toate

compartimentele

3.avem rezerve..pentru centru si atac de buna calitate

4.avem moralul si convingerea ca ""SE POATE""

5.in meciurile viitoare va trebui sa facem uneori

schimbari de ritm prin intercalare de recitaluri

individuale departe de poarta noastra (tip Banel,Badea,nesu,p.Marin)

6.sa ne asteptam la pressing asupra

jucatorilor nostri mai slabi tehnic...adica a pasato-

rilor prin excelenta.pt ca antrenorii lor ne cauta

punctele slabe in acest moment.....

7.Apropo... suntem destul de lucizi sa ne apreciem

punctele slabe din meciul cu Kiev ?....si putem sa dam note corecte evolutiei jucatorilor sau sa apreciem cine a jucat sub nivelul general?

Daca un jucator a jucat foarte bine dar a ratat cum il punctam ? Daca a jucat prost si a dat gol sau

daca a a scos un gol cum il punctam?

Eu am observat ca jocul rapid practicat de adversari

ne descumpaneste (a se citi depaseste)uneori.....

in momentul cand acesta este combinat si cu accese

de tehnica individuala este distrugator..putem lua gol.Ne mai sperie si atacul in val (englezesc ) dar

in aceasta grupa nu cred ca se pune problema.

Deci am facut un pas mic pentru unii... mare pentrualtii..

nu trebuie sa ne oprim aici,sa fim atenti si mai cu

seama inventivi.....

Daca as spune ca in meciul de la Kiev a mai lipsit

un singur lucru care nu pot sa-l definesc o sa-mi

transmiteti ca sunt carcotas sau nebun..dar daca am

dreptate poate-mi raspundeti ce...

BAFTA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Copos vrea sa-si ambitioneze luptatorii contra noastra si de aceeea ne lauda!!! Incercati sa cititi

dincolo de cuvinte o declaratie fie sportiva ,fie

politica.........

Bogdan4Steaua15.09.2006 00:47

Nu stiu daca e bine ca Lyon si Real se tem de noi. Practic se vor concentra mai mult la meciurile cu noi. Trebuie sa facem o atmosfera infenala in Ghencea!

Abia astept sa merg la meciul cu francezii(mi-am procurat deja bilete la cele 3 meciuri).

Virgil15.09.2006 03:01

Nu cred eu ca se vor teme de noi.Vor deveni probabil mai prudenti.

Dawson15.09.2006 03:04

Nici nu mai conteaza. Batem tiganii, batem securistii, apoi ii batem si pe francezi.

Nero15.09.2006 07:22

@lew:

Ceea ce ne-a lipsit la Kiev se poate defini prin "ghinion" :wink: Am fi putut rata la unul din goluri, cum la fel de bine am fi putut lua altele (cam ca la Boro). Din fericire, nu s-a intamplat nici una, nici alta. Si pt ca am amintit de Boro, se pare ca am invatat bine lectia. Tot raul spre bine, deci :)

forever_STEAUA15.09.2006 12:57
Surkis: "Mai bine nu ne calificam în Liga Campionilor"

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, consideră înfrîngerea de miercuri drept o mare ruşine pentru el. "Steaua a fost mai rapidă şi mai puternică şi a meritat victoria. Este imposibil să joci atît de mizerabil chiar şi la 3-1 pentru adversar", a declarat Igor Surkis pentru site-ul clubului. "Le-am şi spus jucătorilor după meci că mai bine nu ne calificam în Liga Campionilor decît să păţim o asemenea ruşine. Pentru mine a fost o mare ruşine. Sper ca jucătorii să tragă singuri concluziile"

sursa: stelisti.ro

Asa sa zica si cei de la Lyon in 27 septembrie : :twisted:

I.N.Money15.09.2006 16:42

In primul rand trebuie spus ca este o victorie a stelistilor,nu a fotbalului romanesc,care am vazut imediat ca s-a zis.

Dupa ce zilnic suntem facuti in tot halul prin presa si de unii conducatori,acum toti asuma pt intreaga Romanie aceasta victorie.Cat despre francezi,la fel de aroganti cum ii cunoastem trateaza victoria de la Kiev,crezand ca noi suntem campioana Bulgariei !

Nu e nimic,la fel au venit si cei de la Lens,Bastia sau PSG,o sa ii astepte o mare surpriza 8)

_yang16.09.2006 12:35

@I.N.Money

Corect...

Are cineva meciul integral ???

bodanelu16.09.2006 13:56
Are cineva meciul integral ???

eu :)

_yang16.09.2006 14:26

@bodanelu

Pai zi si mie de unde l-ai luat...

Motanu D16.09.2006 16:39

meciul se gaseste ca si torrent pe iplay.ro . Probabil si prin alte parti.

Am mai zis mai sus: dati-mi un PM si va dau eu fisierul .torrent !

bodanelu16.09.2006 16:59

daca le dai torentul de la tine ei downloadeaza utilizand contul tau, facandu`ti ratie mica!

Motanu D16.09.2006 17:02

De parca mi-ar pasa de ratie... :twisted:

Dar in fine, hai sa ne intoarcem la meci.

Fane Berceni05.10.2006 15:39

Imediat dupa returul semifinalei Cupei UEFA, Middlesbrough - Steaua 4-2, un important ziar de sport din Romania titra, cu litere mari, galbene, pe prima pagina, un perfect compus extrem de dur: "Ne-au distrus!". Sub acest titlu vedeam poza lui Carlos Fernandes, ingenuncheat, racnind de frustrare, pentru ca se facuse vinovat la cel putin doua goluri din cele patru care au adus calificarea lui Boro in finala.

Dar astazi, prieteni, eu pot sa declar, mandru de ce s-a petrecut aseara pe un stadion Olimpic cu 70000 de ucrainieni, un alt perfect compus, cat se poate de imbucurator: "I-am distrus!". Si nu este nimic mai adevarat decat asta. Dupa 10 ani de seceta deplina in Liga Campionilor, Romania s-a intors cu un meci fabulos, pe care nu il vom uita foarte multa vreme, daca nu cumva niciodata, prin aceeasi Steaua Bucuresti, condusa magistral de pe banca de un antrenor cu ambitii, dornic sa isi faca in primul rand tara cunoscuta, apoi echipa, iar apoi pe sine: Cosmin Olaroiu. Iar pentru ca diferenta sa fie totala, sub acest titlu ar trebui sa stea, la loc de cinste, nimeni altul decat portarul Carlos, care a facut senzatie in poarta si a contribuit decisiv la victoria ros-albastra. Returul cu Standard Liege a fost unul grozav, dar meciul cu Dinamo Kiev a fost pentru el de-a dreptul fantastic.

Totul a inceput bine pentru noi: nu s-au jucat decat trei minute, crainicul arenei nu apucase sa termine cu prezentarile si deja Steaua baga mingea in poarta unui Shovkovskiy gafeur. Sorin Ghionea creeaza stupoare dupa un o lovitura de cap reusita si datorita unei excelente centrari a lui Cristocea. 1 la 0 si ai nostri simt ca se poate. Dar tabela nu a ramas modificata decat pentru 13 minute, deoarece Rebrov readuce linistea in tabara lui Dinamo Kiev cu un sut puternic din careu. Scorul redevine egal iar lucrurile par sa intre pe fagasul normal. Ucrainienii incep sa atace pentru a prelua conducerea, insa stelistii nu stau sa iasa pe contraatac si continua sa joace curajos, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Iar roadele acestei mentalitati nu vor intarzia: eroul returului cu Standard, Vali Badea, isi mai face inca o data treaba si marcheaza cu o lovitura de cap din plonjon, dupa centrarea lui Dica, care avea sa devina omul meciului. Aproape nimeni nu ar fi crezut, dar Steaua conducea cu 2 la 1 la jumatatea primei reprize. Intre timp, Carlos mai are cateva interventii extraordinare iar, spre finalul mitanului, ai nostri obtin o lovitura libera de la vreo 30 de metri. Dica se gandeste: "Ce-o fi o fi" si trage direct. Mingea se duce exact unde dorea intreaga Romanie, adica in poarta lui Dinamo Kiev si, in mod incredibil, Steaua are 3-1 la pauza in deplasare! Fabulos!

In cea de-a doua repriza, magicul Carlos arata tuturor ca este orice s-ar spune un superportar si blocheaza orice sut al jucatorilor de diferite nationalitati ai antrenorului Anatoli Demianenko. Plonjoane, iesiri pe centrare, parade; nimic nu l-a putut invinge pe un Carlos care statea altadata sub titlul "Ne-au distrus!"... Steaua a demonstrat o mentalitate de mare echipa si nu s-a baricadat in aparare, ba chiar au intrat in teren Thereau sau Oprita, jucatori evident ofensivi. Iar Dica si-a desavarsit jocul excelent marcand inca o data, dupa o executie de mare finete si ai nostri castiga la Kiev cu acelasi scor cu care au reusit doua nume uriase ale fotbalului, Juventus si Bayern Munchen.

Un "oarecare" Gigi Becali sustinea sus si tare ca n-are nicio emotie si ca "simbolul Romaniei" va castiga clar. Aproape nimeni nu l-a crezut, dar a avut dreptate... Ceea ce s-a intamplat pe 23 august cu Standard a fost inceputul unei reveniri la glorie. Dar aseara a fost sfarsitul inceputului. Cu adevarat trebuie sa credem in asta. (mesaj scris pe 14 septembrie)

al_led24.10.2006 09:14

CE bine arata Cupa CL in culorile ros-albastre

«191011»