O poza face cat o mie de cuvinte...

O poza face cat o mie de cuvinte...
Ce blat nerusinat...au stat pe burta ucrainieni in fata noastra...am informatii ca madridul si lyonul vor face acelasi lucru... :lol:
Vorbine serios, incredibil acest meci, incredibila echipa noastra, incredibil Oli, incredibil rezultat...Tot ce s-a intamplat a fost incredibil, Carlos si Dica intr-o forma de zile mari unde sunt acuma cronicarii care il muscau de cur pe Carlos, unde sunt suporterii anti-Carlos???hai, iesiti la iveala, cereti-va scuze public...
Carlos - a jucat perfect, pacat de primul gol...
Nesu - a inceput in Forza, a luat galben apoi a facut un meci perfect...
Ghionea - in nota lui obisnuita, sigur pe el...
Goian - imbatabil la cap, 1 sau 2 ezitari...
Saban - dupa parerea mea a facut un joc foarte bun, aratand ca se poate conta pe el in meciuri cu o asa miza, a urcat foarte bine in atac, sigur in aparare...
Cristocea - nu a jucat stralucit, insa a reusit sa tina mingea si a centrat la primul gol, a jucat in nota echipei...
Lovin - a avut unele scapari insa s-a achitat f bine de sarcini...
Paraschiv - a avut un meci foarte bun, exact in deposedari...
Nicolita - a revenit la forma buna din sezonul trecut, a combinat foarte bine cu Saban pe partea dreapta...
Badea - pe zi ce trece imi place mai mult acest jucator, are viteza, inteligenta in joc, bataios, sper sa devina un jucator de baza in perioada urmatoare, personal ii prevad un viitor stralucit...
Dica - acelasi jucator care gandeste jocul Stelei, un jucator cu o inteligenta in joc, mult peste ceea ce exista la ora actuala in fotbalul romanesc, a dat 2 goluri, o pasa de gol, a coborat mult si a recuperat foarte bine, dupa parerea mea jucatorul meciului alaturi de Carlos...
Thereau - sa miscat bine, ii lipsesc meciuri impreuna cu echipa...
Oprita - a reusit in putinele minute in care a jucat sa tina mingea departe de poarta noastra...
Ov. Petre - a jucat prea putin pentru a ne face o parere despre jocul lui...
Vreau sa felicit echipa, staful tehnic, managerial, executiv etc pentru aceasta magnifica echipa creata, insa rezultatul de azi ne obliga in urmatoarele meciuri sa jucam la fel de bine, si daca vor face acest lucru cu siguranta vom strange puncte importante...
Pana atunci urmeaza 3 puncte cu echipa de sub podul grand...
Forzza Steaua...
Incredibil! Nimic nu poate descrie ce bucurie ne-a oferit Steaua astazi... am demonstrat incaodata ca Steaua este UNICA! dica10 ![]()
![]()
fularsteau2 steagsahmic steagsimplu
deci nu cred ca exista cuvinte pt aceasta seara magica pe care Steaua a oferito....Sunt mandru cu sunt stelist.Cum v-am zis in posturi anterioare...e bine sa marcam repede sa deschidem jocu sa ii socam un pik asa cum a fost in meciul cu Standard...Dupa cum v-am mai zis Saban este stapan pe sine si a dovedit ca isi merita locul in 11-le Stelutei noastre.Carlos...nu am cuvinte pt acest portar....cel mai bun jucator alaturi de Dica.Sunt stelist de mik si nici in cele mai frumoase vise nu visam la acest rezultat...bv Steluta noastra.In Valcea a fost o adevarata noapte de vis....aventura abia a inceput...o sa iesim pe strazi la fiecare meci ... sunt sigur de asta.Bv Steaua,bv Becali
scuze da am tendinta sa scriu mult si sa ma exprim.Parerea me e ca anul asta vom fi revelatia UCL si vom face istorie.Am uitat o persoana foarte importanta in postu anterior...Oli..el si Steaua eroii nostri ce neau adus o mare victorie.
Sa vedem ce vor zice papagali de Borcea si Caposu dupa acest meci...O sa le inchidem gura si astora sa stea acolo unde le e loku adika la 15 puncte cel putin in urma noastra.Cred ca le tremura genunchi lu Borcea si Caposu dupa acest meci.. ![]()
---------------------------------------------
ce a fost,a renascut AZI ...plini de glorie
Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior. Evita postarile consecutive. Moderatorii
Cuvintele sunt de prisos,in seara aceasta m-am convins cu adevarat ca Steaua e iarasi o mare forta a Europei.
Steaua-de profesie Campioana !!
Mai e nevoie de comentarii dupa un meci ca asta?
Prima repriza cred c-a fost cea mai frumoasa repriza pe care am vazut-o vreodata. Ma uitam la meci si nu-mi venea sa cred ca Steaua era echipa care controla jocul cu un calm, daruire, inventivitate si curaj fantastic.
Primul gol al lui Dica cred ca l-as inrama, daca as putea :lol: (A propos, cred cu convingere ca Gigi ar trebui sa-i mareasca pretul...merita mult mai mult decat 4 milioane)
Mai ca nu-mi vine sa ma culc, de teama de a descoperi ca totul n-a fost decat un vis.
Steaua a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca este o MARE, MARE echipa. E incredibil. In pofida absentelor lui Mirel si Victoras, uitati-va unde am ajuns.
Felicitari intregii echipe, de la jucatori pana la antrenori si conducere! Acum nu-mi mai e frica sa visez la optimile CL.
Multumim Steaua, pentru inca o noapte magnifica!
Mandra ca sunt stelista! steag2
Vreau decat sa scot in evidenta o faza a meciului!
In repriza a 2-a au fost momente in care se facea pressing cu 4 jucatori!Incredibil incredibil
Suntem superfericiti! Multumim Steaua!
Pe site-ul UEFA suntem priviti asa cum si meritam: ca niste mari campioni. Jurnalistul UEFA.com John Matthews a facut o cronica si are niste comentarii mai mult decat magulitoare la adresa echipei noastre. Dica e "classy", iar Steaua e "stylish". Mergeti si vedeti! E clar - am revenit acolo unde ne e locul!
superb ..tot asa si terminam pe 1
..si 2 ar fi bun dar acuma suntem pe 1 si asta conteaza
Fenomenal.... in seara asta am jucat ca o echipa mare. Steaua a trimis un mesaj catre Real, Lyon si restul europei prin victoria de azi.
Tactica stralucita Oli, esti mare!
Bv Carlos, Dica si Nesu... cei mai buni oameni ai Stelei. Pana la urma fiecare a jucat extraordinar.
steag2 steaua_ro ![]()
dica10 steaua_ro
Vai de capul meu... voi cum ati reusit sa scrieti ceva azi-noapte pe site ca eu nu am reusit sa imi exprim euforia pe moment... Totul era blocat, parca si timpul a ramas pe loc sa se minuneze la ce a facut Steaua aseara... FANTASTIC... Nici in aceasta dimineata nu mi-am revenit...
IUBESC LA NEBUNIE ACEST CLUB!!!
Au fost magici ... incredibil ... la primul gol , la terasa unde am urmarit meciul , cunoscuti , necunoscuti , ne-am luat in brate , la al doilea urlam de-a dreptul , la al trei-lea eram in delir si ne frecam ochii , la al patru-lea deja ne dadeam palme sa ne trezim , cu totii aveam impresia ca visam la unison un vis mult prea frumos steagcruce2 ![]()
meci fantastic. nu pot sa remarc un jucator al meciului ci o echipa a meciului!
Cum zicea cineva mai sus: Steaua- de profesie campioana!
PS. admin, trebuie facut ceva la site sa mearga si cand e un flux mare de utilizatori!
mda....au jucat foarte bine si au reusit din putinele ocazii pe care le-au avut la poarta adversa sa marcheze....bv Steaua...
totusi, cred ca daca V.Cristocea si cu Nicolita ar fi fost un pic mai atenti la joc, stelistii ar fi dominat in totalitate meciul, iar cei de la Dinamo Kiev nu ar mai fi atacat atat de mult poarta lui Carlos
oricum.....forza Steaua!!!! steagsimplu sprecl2
o sa piarda sigurat Dinamo Kiev cand joaca la noi acasa ![]()
Rezumat dynamo Kiev - Steaua, comentariul in direct.
http://www.filefactory.com/file/1d72ed/
http://www.megaupload.com/?d=PDLW9I00
aveti rabdare s`ar putea sa nu prindeti loc.
Fratilor, daca vreit meciul dati-mi un PM si va dau torrentul de pe iplay. Eu unul am reusit sa downloadez meciul azi dimineata.
Nu cereti invitatii pe Iplay ca nu am !
Multumim Steaua pentru o seara magnifica.Nici acum cand este 17:54 nu-mi vine a crede ce echipa extraordinara avem!Daca Oli mobilizeaza echipa la fel cum a facut-o la meciul cu Dinamo Kiev,sigur putem scoate 3 puncte de la Lyon.Iar despre jucatori,numai laude nu putem spune ca a fost un om al meciului in echipa,toti au jucat magistral si extrem de tactic.Dar mai ales Carlos care a aparat extraordinar de bine(nu i se poate amputa primul gol)iar Dica,un adevarat jucator iar executiile pe care le-a realizat dovedeste ca este un fotbalist de calitate!Bravo Steaua! steag1 steag2 dica10
steaua_ro fularsteau2 steagsimplu steagsahmic steagro
steagcruce2 ![]()
![]()
Incredibil!!!!!!.....dar ADEVARAT!
Bravo Steaua! Ne-ati facut super fericiti si mandrii!!!Va iubim!
Forza Steaua!
Jucatorii nostri s-au daruit pâna la ultima picatura de energie.Rezultatul a fost pe masura asteptarilor noastre.Unul care a lasat cu gura cascata o Europa intreaga.
Felicitari tuturor celor care au facut posibil acest mare rezultat,începand cu Carlos si terminand cu O.Petre,ultimul intrat în joc.
Cu mentiune speciala pentru Dica,desemnat omul meciului.
Dinamo Kyiv - Steaua 1 - 4 (1 - 3).Goluri :Ghionea/min.3,V.Badea/min.24,N.Dica/min 43 si 79,respectiv Rebrov/min.16.
Cartonase galbene :Nesu,Carlos,Ghionea.
A arbitrat : Paul Allaerts (Belgia}
Steaua : Carlos - Klemi,Goian,Ghionea,Nesu - Nicolita,Lovin,Paraschiv,Cristocea - Dica,Badea.
Au mai jucat :Thereau din min 70 in locul lui Badea,Oprita din min.74 in locul lui Cristocea si
O.Petre din min.82 in locul lui Dica.
Uluitor... nu-mi gasesc cuvintele. Cel mai bun meci al Stelei de la revolutie incoace. Inca nu ne dam seama dar traim o noua perioada de glorie a clubului nostru. Toti jucatorii s-au daruit enorm, iar Oli a pregatit meciul pana la cel mai mic detaliu. Suntem pe locul 1, clasament de pus in rama.
Dica maestru, executii superbe, Carlos acum chiar ca si-a spalat toate pacatele!
Tineti-o tot asa baieti!
O Echipa ce face Furori...
Dar mai ales Carlos care a aparat extraordinar de bine(nu i se poate amputa primul gol)
Eventual, nu i se poate IMPUTA :wink:
La finalul meciului am ramas in fata televizorului si ma uitam in gol... Nu imi venea sa cred... Cautam fularul cu Steaua, uitand ca tot meciul il aveam la gat ... Am asteptat interviurile si apoi m-am pregatit sa visez... Cu fularul Stelei la gat...
PS: azi intalnindu-ma pe strada cu o cunostinta, m-a intrebat de ce am stralucirea din ochi... I-am raspuns : Cum, tu nu ai auzit ca a castigat Steaua?
Nimic întîmplător
La ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev s-au lucrat fazele primelor 3 goluri
Presiune
Luni după-amiază. Terenul 6 din Complexul Ghencea. Ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev. Se lucrează tactic. Împărţiţi pe cele 10 posturi din cîmp, roş-albaştrii par actori din filmul "Shall We Dance" cu Richard Gere şi Jennifer Lopez. Mişcările lor, sincronizate, se îmbină ca-ntr-un puzzle uriaş, translatînd dintr-o parte în alta a terenului. Între ei, Olăroiu dă comenzi scurte şi pase lungi. Apoi, se anunţă cum făceam noi în copilărie, cînd imitam fotbaliştii. "Uite, acum sînt Yussuf!", iar monomul reacţiona într-un fel. "Acum sînt Correa" şi blocul se mula altfel. La un moment dat, Paraschiv, cu zîmbetul său perpetuu, opreşte dansul. "Oli, dar dacă stăm numai în presing, o păţim ca în meciul cu Dinamo de anul trecut, după 2-0 murim şi se face 2-2″. "Muriţi doar dacă faceţi presing de capul vostru, individual. În grup, îi sufocaţi pe ei"
Miercuri seară. Stadionul Olimpic din Kiev. Steaua începe meciul tare, în terenul, adversarului, ca o echipă de mare clasă. Şi rămîne acolo nu doar pînă la primul gol, ci pînă la sfîrşitul meciului. Paraschiv îşi joacă fenomenal rolul. Nu face mai mult decît trebuie. În jurul său monomul se mişcă articulat. Nici el, nici echipa nu se mai sufocă. Ci doar adversarul.
Corelare
Luni după-amiază. Terenul 6 din Complexul Ghencea. Ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev. Se lucrează tactic. La poarta dinspre cîmp se exersează fazele fixe. Şi ofensive, şi defensive. Jucătorii înalţi ai Stelei sînt acolo: Goian, Ghionea, Lovin, Thereau, Dică. Fundaşii atacă mereu bara a doua.
Miercuri seară. Stadionul Olimpic din Kiev. Minutul 3. Cristocea execută lung cornerul pe bara a doua. Fundaşii Stelei sînt acolo. Goian nu ajunge la minge, dar Ghionea e prezent şi marchează cu capul. Deschidere de scor.
Timpi de joc
Luni după-amiază. Terenul 6 din Complexul Ghencea. Ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev. Se lucrează tactic. Auturi cu opoziţie pasivă. Fundaşul lateral aruncă de la margine. Dică vine de lîngă fanionul din colţ către colţul careului mare. Acolo i se trimite mingea. Decarul nu se uită, nu preia, ci o trimite "blind" spre mijlocul suprafeţei de pedeapsă. Înainte ca Dică să lovească balonul (timpii de joc sînt extremi de importanţi!), unul dintre vîrfuri sau mijlocaşul lateral de pe partea opusă fuge către punctul de la 11 metri. Mingea şi jucătorul se întîlnesc imediat şi portarul cu greu se mai poate opune.
Miercuri seară. Stadionul Olimpic din Kiev. Minutul 24. Neşu aruncă de la margine. Dică vine dinspre fundul terenul spre centru, trimite mingea fără preluare şi fără să privească în centrul careului, de unde Badea, plecat înaintea fundaşului, o direcţionează cu capul în poartă (vezi schemă). Golul 2.
Precizie
Luni după-amiază. Terenul 6 din Complexul Ghencea. Ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev. Final de şedinţă. Ca de obicei, Dică, Boştină, Cristocea, Coman şi Olăroiu îşi pun zidul machetă în faţă şi exersează timp de jumătate de oră lovituri libere centrale de la 25-30 de metri. Procentajul de reuşită e de peste 30 la sută. Adică din 3 şuturi, un gol. Cu portar între buturi.
Miercuri seară. Stadionul Olimpic din Kiev. Minutul 42. Lovitură liberă de la aceeaşi distanţă, executată impecabil de Dică pentru golul 3.
Eficacitate
Luni după-amiază. Terenul 6 din Complexul Ghencea. Ultimul antrenament al Stelei dinaintea plecării spre Kiev. Final de şedinţă. Thereau vine la marginea terenului şi intrăm în vorbă. Spune că-i pare rău că a ratat la Piteşti. "În Ligă, dacă voi juca, nu am voie să mai fac aşa. La un asemenea nivel dacă din două ocazii nu marchezi cel puţin o dată, adversarul nu te iartă", zice Cyril.
Miercuri seară. Stadionul Olimpic din Kiev. Steaua a avut 7 ocazii de gol, 5 şuturi pe poartă şi a marcat de 4 ori.
Oli e incredibil. Le-a spus băieţilor şi cîşui paşi fac ucrainenii pînă lovesc mingea la faze fixe — Valeriu Argăseală,director executiv Steaua
foarte frumos articol!
Doar e scris de Andrei Vochin... ![]()
La finalul meciului am ramas in fata televizorului si ma uitam in gol... Nu imi venea sa cred... Cautam fularul cu Steaua, uitand ca tot meciul il aveam la gat ... Am asteptat interviurile si apoi m-am pregatit sa visez... Cu fularul Stelei la gat...
PS: azi intalnindu-ma pe strada cu o cunostinta, m-a intrebat de ce am stralucirea din ochi... I-am raspuns : Cum, tu nu ai auzit ca a castigat Steaua?
Ce frumos ai scris.Parca ar fi un pasaj dintr-un roman.
:wink: