FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 1 (1 - 1)

«167891013»
end-er21.08.2006 20:59
TEBUIE SA BATEM!

Echipa de start:

Carlos

P.Marin  Goian Baciu  NESU

Nicolita Lovin PARA Cristocea

Dica   Badea

Saban pe dreapta, Petre Marin pe stanga

in rest, exact asa - Badea si Cristocea au viteza mai buna si sunt mai in forma si mai potriviti pentru ce va juca Steaua probabil miercuri decat oprita si Bostina

alex4steaua21.08.2006 21:55

Mah oprita nu ii varf impins ca si Badea si Iacob deci i normal ca daca joaca va juca mijlocas dreapta ceea ce nu cred ca o va face ...

FanSteaua4Life21.08.2006 23:36

Poate inregistraza cineva meciul si il pune pe site...Ar fi exceptional...

FortuneTeller22.08.2006 03:03

Steaua-Standard 1-0. Urmeaza Liga si mormaielile "gazetarilor" despre silenzio-stampa, echipe revelatie sau sfaturi/dezvaluiri de nimeni cerute venite de la Mircea cel Anonim stabilit la minerii de pe Don.

finrod22.08.2006 04:10

Sunt in SUA de 3 ani, si de 3 ani n-am mai vazut un meci live a lui Steaua (nu prind nici TVRi). Dar pe canalul american ESPN transmit meciuri din Champions League, asa ca hai Steaua, sa te vad macar anul acesta!!! 8O

alex4steaua22.08.2006 06:25

Ar putea sa joace Milan :(

Cea mai mare problemă a lui Standard pentru meciul de mîine seară e starea de sănătate a celui mai bun fotbalist al ei în partida tur, croatul Milan Rapajci. Acesta a suferit o leziune musculară pe coapsă în timpul întîlnirii cu Genk, de sîmbătă, din campionat, şi din cauza durerilor a fost înlocuit în minutul 63.

Duminică şi ieri, Rapajci nu s-a antrenat deloc, el fiind supus aseară, de către stafful medical al vicecampionaei Belgiei, unui control medical amănunţit. Efectuat la o clinică privată din Liege, testul a demonstrat că jucătorul are o afecţiune musculară. Verdictul doctorilor în privinţa şanselor de a evolua nu a schimbat nimic: 50 la sută poate juca, 50 la sută nu poate intra pe gazon.

În aceste condiţii, Boskamp a decis să-l ia în lot şi croatul se va afla astăzi în avionul care va aduce delegaţia lui Standard la Bucureşti. Testul final, care va da verdictul dacă Rapajci va evolua sau nu miercuri seară, va avea loc la antrenamentul oficial de diseară al echipei din Liege, care va începe la ora 19:00 şi se va desfăşura pe stadionul "Lia Manoliu".

gsp

Sper sa nu joace :( hai sa se adevereasca 50% nu joaca

Melku22.08.2006 07:08

Nu conteaza cine joaca la ei, putea sa fie si expiratul ala de Conceicao, important e sa ne vedem de joc, de-abia astept meciul, de cateva zile cand ma trezesc imi dau seama ca nu e ziua meciului si ma enervez :lol: tensiunea e maxima. Sper din tot sufletul sa ne calificam, ar fi o lovitura mult prea mare sa nu o facem. Sunt si putin sceptic pentru ca imi vin in cap meciuri gen Rosenborg sau Middlesbrough, ma gandesc la Graham Poll, ma gandesc la faptul ca suntem romani si poate nu suntem doriti, oricum, de-abia astept meciul si sper sa trag o betie de fericire nu de suparare :lol:

stelist_4_ever9022.08.2006 07:32

unde se pun bilete de azi la vanzare si cum e pe acolo...e multa lume?

COmymanele22.08.2006 07:34

Ar fi frumos sa mai gasesc si io azi bilet!!sunt din PLOIESTI si vreau neaaparat sa vin la meci si de Steaua numai vorbim am incredere ca va face un meci bun si daca nu osa gasesc bilete DIRECT in CENTRU ma duc sa sarbatoresc alaturi de toti PLOIESTENi ca la fiecare calificare PLOIESTIu era plin de ROSU si ALBASTRU.O intrebare Steaua a fost binevenita pe ASTRA??? steaua_ro fular-campionii spre24 sprecl2 steagsimplu steagsimplu steag2 steag2 steagcruce2 steagcruce2 fularultrasfularultras dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 spre cl spre cl

alex4steaua22.08.2006 09:12

Inca 32 ore pan la meci nu mai am rabdare FORZA Steaua spre cl fularsteau2

ktalyn22.08.2006 09:15

Apropo de silenzio-stampa, eu cred ca vor iesi numai in cazu' unei klifikri!!! deci au sanse mari...!

steaua_ro dica10 dica10 dica10 dica10 steaua_ro fular-campionii steagcruce2 fularultras steagcruce2 dica10 dica10 steagcruce2 fularsteaua2 sprecl2 steagsimplu steagsahmic fularsteau2 forzateauafularsteaua2 spre cl steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Ana-Maria22.08.2006 09:46

La ora 12 inca mai erau bilete,si la peluze si la tribune.Asa ca,daca mai vrea cineva bilet,sa se duca repede...:)

stelist_4_ever9022.08.2006 10:05

unde la Ghencea sau la lia?

Ana-Maria22.08.2006 10:19

Stau in Rahova.Crezi ca ma duceam pana la Lia?Ghencea,evident :)

MadFroG22.08.2006 10:31

In Rahova ? mai exact unde ? ca si eu stau pe acolo :roll:

Ii vad pe belgieni extrem de montati,extrem de optimisti,cred ca vor avea o mare surpriza.

Un mic sfat : TOTI O VOCE!!!

alex4steaua22.08.2006 10:38

Pai o si zis Becali ca de se califica Steaua ii roaga pe jucatori sa iasa din Silenzio-Stampa si pun pariu ca vor iesi :) .

narci$22.08.2006 10:38
forzateaua
Ana-Maria22.08.2006 10:38

Tot pe acolo,tot prin zona :) Iti dai seama ca nu pot sa zic acum exact unde, oricum, stau aproape de o statie a lui 139, mai mult n-am cum sa zic in public.. :D

Rapaici are sanse 50% sa joace.Mi-e cam frica de el.... :)

alex4steaua22.08.2006 10:39

Si mie imi da fiori rapaic dupa evolutii bune si la standard si la natzionala sper sa nu jaoce ...

stelist_4_ever9022.08.2006 10:49

Nu sunt din Bucuresti...si habar nu am bucurestiu

narci$22.08.2006 11:10

castigam cu 3-0.Forza Steaua! sprecl2 si spre spre24 steag2

alex4steaua22.08.2006 11:44

Ar fi misto sa se repete istoria ;)

forever_STEAUA22.08.2006 11:51

Apropo de Graham Poll :

[...]În actualele circumstanţe, ar fi bine ca Steaua să se intereseze la UEFA dacă nu cumva Ghionea - care are "doar" două cartonaşe galbene - nu are drept de joc. Iar în timpul partidei, jucătorii va trebui să fie foarte atenţi cu acordarea cornerelor. Graham Poll e în stare ca la trei să dea careu.[...]

Adrian Georgescu - gsp

:D:D:D

Sexystelista22.08.2006 11:58

La ora actuala sunt sigura ca "accidentarea lui Rapaijci" este una falsa.Mi se pare foarte suspect.De s-ar adeveri atunci pot spune cu siguranta ca suntem calificati, pentru ca Rapaijci este un suteur mai bun decat e Carlos portar.Deci este de-ajuns un sut pe spatiul portii ca sa ne punem in genunchi si sa ne rugam...

Mi-am luat bilet din prima zi si in fiecare minut ma uit la el si numar clipele pana cand voi merge in Pta Victoriei (nume simbolic ca si victoria ce ne asteapta), unde voi striga din suflet ca iubesc aceasta echipa de invingatori, voi striga:"FORZA Steaua!!".Mai departe nu conteaza ce va mai fi...

:!: AVERTISMENT:

MECI INTERZIS CARDIACILOR SI LUI...Borcea!!Pai...Ce mama lu' Rahan!!!Transformam Maybach-ul in salvare... :lol:

I.N.Money22.08.2006 12:01

In momentul de fata e posibil sa joace si Conceicao,belgienii sunt in stare de orice numai sa ne duca in eroare. :)

Pacat de Rapajic ca e croat,cunoastem cat de prieten e Mister Graham cu ei. :D

«167891013»