Doamne ajuta-ne sa ne calificam.De abia astept sa vina meciul.![]()
:wink: HAI Steaua!!!!!
Doamne ajuta-ne sa ne calificam.De abia astept sa vina meciul.![]()
:wink: HAI Steaua!!!!!
mai sunt bilete fratilor??
Grabeste-te pana nu e prea tarziu !!! :wink:
Clar de nu joaca Rapaic si Conceicao suntem 100% calificati
... sper sa nu am emotii ...
aveti idee cam la cat au ajuns biletele la peluza II la bisnitari?
Rednic tocmai a spus la OTV ca a fost sunat de un jurnalist belgian care i-a transmis ca Rapajci nu va juca! Sa speram ca asa e si nu e doar un zvon aruncat!
Steaua va castiga miercuri!!!!FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!
Baietii nu trebuie decat sa-si faca jocul lor, adica asa cum spunea si cineva la o emisiune sportiva, sa nu-i lase pe Standard sa puna presiune, asa cum au facut-o intr-o oarecare masura la ei acasa. Este foarte bine ca ne putem califica atat la 0-0 cat si 1-1, dar sper din tot sufletul ca Steaua sa le dea o mama de bataie ca sa nu ne uite niciodata. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, si sper ca toti stelistii sa mearga in Piata Universitatii sa sarbatoreasca (adica si eu
) impreuna calificarea celei mai iubite echipe din Romania.
Hai Steaua!
steagsimplu steagro steagcruce2 sprecl2
Au spus si Jenei si Dinu cam aceleasi chestii. Oricum, eu sper ca Oli sa n-o mai faca lata si sa pregateasca jocul perfect, iar baietii sa se concentreze si sa joace de la exceptional in sus, sa ne aduca o victorie confortabila pentru a intra in grupele ChL en-fanfare!
Invingem si sarbatorim la Universitate pana se crapa de ziua!
FORZA Steaua!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
pe 23 august va fii a 2-a oara cand ma voi duce pe stadion de sambata de cand am cumparat biletele nu mai am rabdare .... asa ca HAI Steaua spre cl ![]()
![]()
steagcruce2
hmm...mi'am luat bilete...acum mai trebuie doar sa cashtigam
:P spunea cineva pe aici ca nu mai sunt bilete la peluza 2, nu e adevarat..mai sunt sau cel putzin azi mai erau.. steagcruce2 ne vedem la meci!!!
Sambata cand am fost sa imi cumpar bilete,au spus clar ca s-au epuizat cele de la peluza a 2-a.
Cel mai probabil au scos astazi ultima serie de bilete pentru aceasta zona.
E bine totusi,ca am facut si eu rost de bilet la peluza a 2-a.
Ce meci va fi nu mai am rabdare steagsahmic inca 2 zile de asteptare pan' la meci FORZA Steaua spre cl
Oli nu incerca o tactica noua cum o facut Protasov lasa ca i bun 4-4-1-1 .
Cumpar 3 bilete pentru meciul Steaua - Standard la peluza 2 si dau 3 bilete la peluza 1, eventual la schimb cu cele de la peluza 2 plus ceva bani. Un PM ceva gen
@mca
da dute omule la stadion si cumpara`ti ce o fi asa greu ? ![]()
pai nu mai sunt la peluza 2 :cry: Cel putin pe Ghencea ca pe Lia nu am putut ajunge.
Graham Poll va arbitra Steaua-Standard
UEFA l-a desemnat pe englezul Graham Poll să arbitreze returul dintre Steaua Bucureşti şi Standard Liege. Al patrulea oficial va fi Michael Leslie Dean, tot din Anglia.
sursa:gsp
Superb.. Numa d-astia avem parte! Toti imbecilii vin sa ne arbitreze pe noi :evil:
Nu stiti, mai sunt bilete? Sau doar la minoritari ..
Eu am abonament si ma duc azi sa imi iau bilet. Sper sa nu fi facut vreo gafa si sa nu mai gasesc. :evil:
Da pan-acuma ce-ai facut?
Eu asa mi-am luat plasa la meciul cu Rapedu...
Am fost azi dim pe Ghencea si-am vazut lume la ambele case (si la abonati). Sa-ncerci acolo prima data.
Luni mai erau de vânzare 600 de bilete la peluzã și 600 la tribuna 1. Marți se pun în vânzare cele aproximativ 4000 de bilete care nu au fost cumpãrate de abonați.(prosport.ro)
Intai duceti-va la casele de bilete si apoi la bisnitari! Bilete mai sunt!
Va fi mec greu. 1:0 pentru noi. FORZA Steaua.
Luni mai erau de vânzare 600 de bilete la peluzã și 600 la tribuna 1. Marți se pun în vânzare cele aproximativ 4000 de bilete care nu au fost cumpãrate de abonați.(prosport.ro)
Intai duceti-va la casele de bilete si apoi la bisnitari! Bilete mai sunt!
unde ai gasit u articolu asta ca eu am cautat pe www.prosport.ro si nu am gasit nimik
Macar putem juca agresiv de arbitreaza Graham Poll ca aici trebuie 3 galbene sa ne elimine
Mda...Trebuie sa fim atenti cu arbitri. Daca la modial a dat 3 galbene pt un rosu. Acum poate va da 2 cartonase rosii la acelasi jucator nu:D Acu mai in gluma mai in serios este inadmisibil sa avem intotdeauna parte de arbitri dubiosi (vorbesc de meciurile cruciale)