calificare!
calificare cu victorie!
bravo baieti! bravo Steaua! bravo suporterilor!
asteptam un mic noroc la tragerea la sorti...
calificare!
calificare cu victorie!
bravo baieti! bravo Steaua! bravo suporterilor!
asteptam un mic noroc la tragerea la sorti...
Felicitari pentru meciul de aseara si pentru calificare. M-am inselat in privinta marcatorului. N-a fost Nicolita ci Badea dar totu-i bine cand se termina cu bine...Bafta la tragerea la sorti
Un meci palpitant,cu început de cosmar dar cu happy-end.
Cu suporteri absolut fantastici,care au purtat Steaua spre Victorie,prin incurajari continue.
Avem echipa,avem si suporteri de Champions League.
Carlos a fost eroul dintre buturile Stelei,iar Badea,eroul din atac.Ceilalti 12 jucatori folositi,au fost truditorii fara de care Victoria nu ar fi fost posibila.
O Victorie frumoasa,intr-o zi de fosta sarbatoare nationala,pe un stadion care a purtat pâna acum aproape 17 ani,numele zilei nationale a Romaniei.
Sarbatoarea continua !
De aseara si pâna la ultimul meci pe care îl vom juca în aceasta competitie a elitelor,vom sarbatori continuu.
Nici bine nu ne incalzisem vocile ca Standard conducea cu 1-0. Echipa noastra a acuzat socul si belgienii puteau face 2-0, dar SENZATIONALUL Carlos a scos din situatie de doi contra unu si parca de atunci Steaua incepe sa-si revina. In min.35 Vali Badea arunca stadionul in aer, 1-1! Pana la pauza tribunele sunt ca un vulcan.
In a doua repriza incepem tare si acelasi Badea reuseste dubla, 2-1! Carlos retine minge dupa minge, Steaua isi creeaza numeroase ocazii, dar pe tabela nu se mai schimba nimic. Exact la 22:23, din nou aceasta cifra magica 23, arbitrul englez pune capat intalnirii. SUNTEM IN GRUPE!!! Se canta Maria - Scooter, se pune Imnul Ligii, jucatorii, antrenorul si Meme fac turul de onoare, se aprind sute de faclii, iar din sectorul belgian blitzuri, uluiti si ei de public!
Fiesta incepe pe strazi in toata tara! Romania Steaua, EUROPA Steaua, ORIUNDE Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea!
Meci de senzatie, gladiatorii nostri au dovedit ca au caracter si calitate. Excelent a avertizat Olaroiu ca la 1-0 inca suntem in joc si nu trebuie sa ne facem probleme prea mari, asa s-a si intamplat, ar fi fost nedrept altfel, ar fi fost nedrept sa nu ne calificam cand Nesu, Carlos au facut poate cel mai bune meci dintotdeauna, cand Badea a explodat si a marcat cu ambele picioare. Toti jucatorii au dat 150 %, asta iti cere CL si ei s-au conformat, imi pare rau de faptul ca Petre Marin si-a gasit apogeul la 33 de ani, el nu a fost un jucator slab mai niciodata, din contra, a fost providential aseara, Goian putin distras, Baciu s-a achitat cu bine, Nesu a fost senzational cu intrari decise si exacte, de Nicolita...daca voi imi spuneti ca cel putin doua din centrarile lui de aseara nu au fost ghidate prin laser nu va cred, Cristocea a fost bun dar a fost ciudat ca tocmai un jucator dezinvolt cum e el a reusit sa rateze atat, e bine totusi ca nu ne-a costat, Para si Lovin au fost excelenti in defensiva dar nu au excelat in atac, Dica nu prea s-a regasit. Daca va reusi Carlos sa faca din prestatia de aseara un obicei, el va deveni cu siguranta unul din portarii mari ai lumii, a fost foarte sigur pe el, nu a prins nici o minge in doi timpi, a fost aproape de perfectiune.
Mai vreau sa mai discut de Coman, in mod normal i-ash fi adresat cateva cuvinte de "lauda", dar ma gandesc ca nu e de mult timp la echipa si nu este integrat in jocul ei, sper sa isi bage mintile in cap si sa isi dea seama ca e la Steaua, oricum el a scos foarte bine al doilea cartonas al lui Sa Pinto slabind echipa belgiana, poate mai tensionat era finalul meciului daca nu era eliminat.
In rest, sa vina marile echipe europene, eu sunt sigur ca ne vom descurca onorabil pentru ca Oli i-a dat o fata europeana echipei, sa nu uitam de meritele lui, el si-a luat definitiv o revansa in fata suporterilor care nu au crezut in el, eu fiind unul dintre ei.
O scurta trecere in revista a trairilor maidaneze in timpul meciului.. Amaratilor! N-ati murit ba?? :twisted: :lol:
"Hai Standard! Nu lasati spurcaciunile sa-mi distruga restul de concediu. Am încredere în axul Lovin-Baciu-Carlos""Cât de prost poti sa fii sa ratezi în halul asta???????", "Mamaaaa ce era sa fie 0-2", "Hai ca nu e rau .... le mai da Standard un gol înainte de pauza si i-au taiat", "Avanti, Avanti, Avanti Bianco-rossi (în cazul de fata, Standard)".
La 1-1: "S-a terminat......", "Nu se poaaaaaaateeeeeeeeee..... Eu nici nu ma mai uit! Dar stau într-un cartier numai si numai de spurcaciuni. Acum bubuie petarde si zbiara pe la balcoane. Mor!", postau pesimistii. "Nu s-a terminat, rabdare", "Sa ramâna asa pâna la pauza, ca vad ca s-au cam taiat astia.... dupa aia poate o baga", îndemnau optimistii.
"Daca pierd gunoierii în seara asta, nu ma supar daca nu ne calificam noi mâine", considera un dinamovist, care a fost contrat imediat de un coleg de suferinta: "Musca-ti limba, ai luat-o razna??? În primul rând sa ajungem noi departe, iar pe plan secund sa piarda oile".
La 2-1: "Din pacate vad ca sunt varza belgienii", "Am încredere în Standard în continuare!"
La sfarsit: "Mi-e frica ca de acum Steaua cu banii pe care îi câstiga în Liga........ offffffffff........ nici nu vreaua sa ma gândesc", "Fratioare, cum sa nu-mi pese? Cum sa nu ma urc pe pereti de draci? Tu nu pricepi ca astia au pus labele pe 8 mil de euroi? Tu întelegi ce înseamna asta sau vrei sa-ti fac un desen?"
"Ca sa nu mai aud nimic, sa nu-i mai vad, tre' sa-mi iau concediu, sa ma decuplez de la cablu o perioada si nici macar sa nu ma uit spre tonetele de ziare. Începe nebunia cretina, începe festivalul glorificarii oilor. Becaliada de toamna. Of, ce seara trista!", "Nu-mi place sa înjur, dar e prea mult, am suportat destul dupa prazaria din 83, când spargeam televizorul, dupa mai 86, cand n-am mai iesit din casa mult timp, dupa serile de joi de anul trecut, când adormeam cu pernele pe urechi".
- prosport
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu a inregistrat meciu chiar nimeni sa-l puna pe net ?
CAMPIONII SUNTEM NOI !!!
da.........as vrea si eu meciul intreg , pe odc sunt cativa care il au , dar nu am reusit sa downladez :cry:
Eu am luat meciul ... de pe torrent
..sper ca postarea sa nu fie luata ca pe o reclama...vreau doar sa ajut ![]()
Multumim intreg publicului...ati fost fenomenali
Restul vorbelor cu privire la ce a fost aseara sunt de prisos...mai bine continuam sa sarbatorim ![]()
Multumim Steaua ! ![]()
a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea.in ciuda drumului pana la buc si apoi prin buc :x ...a fost o seara magica care o sa imi dea fiori oricand imi voi aminti de ea.Gigantii Romaniei...ce frumos suna
am demonstrat inka o data k avem cea mai frumoasa galerie din Romania,multumesc celor care au fost pe stadion si au incurajat echipa tot meciul , multumesc celor care nu au ajuns dar au fost mereu cu sufletul langa echipa si nu in ultimul rand multumesc Steaua Bucuresti pt k datorita tie simt cu adevarat k traiesc.Steaua e un mod de viatza ![]()
Eu am luat meciul ... de pe torrent..sper ca postarea sa nu fie luata ca pe o reclama...vreau doar sa ajut
![]()
ba frate de pe ce site ????
Gata,acum l-am vazut in reluare ca nu aveam ce face :lol: ,l-am luat dupa odc ...
Fratilor, inca sunt ragusit.
Dupa ce am amutit pret de cateva secunde la fel ca intreg stadionul dupa golul belgienilor, am reluat incurajarile, strigatele, cantecele pana la finalul meciului si mult in noapte dupa aceea.
Jucatorii au fost toti extraordinari, cu o nota in plus pentru revelatia Badea, marcatorul celor doua goluri.
Suntem suporteri minunati cu o echipa de senzatie!
FORZA Steaua!
steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro
am castigat meciu' asta da' c mari mari emotii, pan' la urma doar klifikrea conteaza care a venit in sf dupa 10 ani!
kiar dak avem adversare puternice in grupa e eu totusi sper k ne klifikm ! vom vedea atunci! dak nu ..nu o sa fie o tragedie....!
steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steagcruce2
oameni buni, cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva??? Vreau si eu meciul cu Standard ... cine mi-l poate trimite pe skype? Userul meu este s 1 n d r o m
deci s1ndrom cu 1 nu cu i. Multzumesc mult. Apropo, am meciul cu vasluiul daca il vrea cineva
S-ar putea sa-l iau si pe cel cu faru. De obicei le inregistrez pe toate si le pun pe share pe dc++ dar acum nu sunt in tara... si sunt atat de ofticat ca nu il am
nici nu l-am vazut macar ![]()
Nu am fost in tara, l-am ascultat pe Safta cum comenta si am vazut reluarile la cele mai importantante faze... Imi venea sa urlu ca nu sunt pe stadion... Ce meci, ce frumusete de victorie... Steaua merita sa fie in grupe. NUMAI NOI IN EUROPA!!! Sunt extrem de fericit si acum...
a trecut aproape o saptamana de la meci si inca imi e greu sa-mi gasesc cuvintele. inainte de joc imi imaginam ca in caz de victorie voi urla, voi iesi in strada cupris de isterie... probabil tensiunea acumulata in timpul meciului, tensiune care m-a stors de puteri m-a facut sa ma scufund imediat dupa fluierul final intr-o stare de liniste totala, de bucurie senina. aceasta stare ma domina in parte si acum incat pur si simplu nu simt nevoia sa-mi exteriorizez impresiile dupa acest meci, iar daca o fac acum e din respect pentru realizarea eroilor nostri.
spun eroi pentru ca asta au fost... eroi. erou a fost Carlos cand a scos in mod supranatural golul 2, erou a fost Petre Marin la deposedarea din finalul meciului din careul nostru, erou a fost Goian, uriasul care a dominat inaltimile, erou a fost Baciu aruncandu-l in uitare pentru 90 de minute pe fotbalistul meu favorit, Sorin Ghionea, erou a fost nesu cand s-a metamorfozat in cel mai curat fundas britanic prin tacklingurile sale impecabile, erou a fost Nicolita care alerga de parca tot la 10 minute ii intra o clona proaspata pe teren, erou a fost Lovin stapanul de la mijlocul terenului, erou a fost Paraschiv parca rupt in zeci de bucati, ivit exasperant pentru belgieni in toate partile terenului unde era nevoie de banderola capitanului, erou a fost Cristocea dovedind ca daca golurile sunt sarea meciului, ratarile sunt piperul, erou a fost Dica cel ce a tras mereu doi-trei adversari in jurul lui si lasandu-i generos gloria serii acestui erou absolut, Valentin Badea, eroul celor care mai cred ca poti face performanta in fotbal cautand jucatori nu aruncand banii pe nume prefabricate, eroi au fost Bostina si oprita, rezervele de energie ale tavalugului ros-albastru, erou a fost Oli, calm, inspirat si atat de uman si decent in acelasi timp, erou a fost MM prin eroii din teren in care a crezut cu dementa chiar si cand o lume intreaga ii statea impotriva, erou a fost Becali in nebunia lui de a crede in "pohta ce-a pohtit-o"... eroi au fost nu in cele din urma cei 50.000 de barbari ros-albastri din tribune care au lepadat pentru o seara mentalitatea mioritica si au transformat ligheanul "national" intr-un cazan in clocot chiar si atunci cand cerul parca a cazut asupra noastra.
eroii pasesc din sport in cartile de istorie. ne vom putea intoarce mereu la aceasta pagina de glorie atunci cand vom avea nevoie sa ne improspatam orgoliul.
natiune ros-albastra bucura-te... suntem din nou acasa. multumim eroilor care ne-au readus acolo. suntem mandri de voi!
Foarte frumos spus, Giuliano.
Intr-adevar fiecare are un merit la aceasta calificare, de la patron pana la suporteri. E bine ca stim sa ne bucuram si am incredere ca o vom face de multe ori de-acum incolo.
oameni buni, cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva??? Vreau si eu meciul cu Standard ... cine mi-l poate trimite pe skype? Userul meu este s 1 n d r o m
deci s1ndrom cu 1 nu cu i. Multzumesc mult. Apropo, am meciul cu vasluiul daca il vrea cineva
S-ar putea sa-l iau si pe cel cu faru. De obicei le inregistrez pe toate si le pun pe share pe dc++ dar acum nu sunt in tara... si sunt atat de ofticat ca nu il am
nici nu l-am vazut macar
Ce nume ai pe dc ???
meciul este aproape tot (fara primele 7 min) pe un site de torentte romanesc, iplay.ro. problema e ca se fac inscrierile pe baza de invitatie. eu mai am 4 invitati, so primele 4 PM-uri si o sa aveti cont, si meciul downloadat!