am vazut aseara Steaua rosie cu Milan, o atmosfera extraordinara pe care vreau sa o avem si noi deseara! numai scoru' nu'l vreau ![]()
....
steagcruce2 steaua_ro
sprecl2 steagsimplu spre cl
am vazut aseara Steaua rosie cu Milan, o atmosfera extraordinara pe care vreau sa o avem si noi deseara! numai scoru' nu'l vreau ![]()
....
steagcruce2 steaua_ro
sprecl2 steagsimplu spre cl
mie mi-ar conveni scorul! dar pt noi :wink:!
Sa speram sa castigam... si sa alungam ghinionul de la EuroSport :lol:
Da mult crezi in superstitii ktalyn stai calm nu conteaza cine transmite tot trebuie sa batem si de se transmite numa pe eurosport tot sa castigam
desi sincer sa fiu, nu cred ca Steaua ar face fata in fata unei echipe ca Barca, Chelsea sau AC Milan. Poate ma insel, si sper, dar sunt de parere ca lotul actual, este perfect pt UEFA Cup, si nu neaparat C.L.!
Las ca terminam pe 3 grupele ca doar is 2 echipe bune numa si 1 slaba 1 din urna 1 1 din urna 2 1 din urna 3 (adica noi) si una din urna 4 (mai slaba ca noi) aia trebuie batuta sa terminam macar pe 3 grupele si sa ajungem in UEFA . Poate anul acesta chiar castigam UEFA ![]()
@alex4steaua si saint:
sunteti pe langa subiect...
Doamne, de nu s-ar intampla nimic rau!
Bafta baieti!
Chiar daca nu are legatura directa cu subiectul, totusi intreb:
Stie careva daca pe Ghencea se schimba si tabela?
Am si eu o intrebarre!
Stie cineva daca diseara seful de galerie va avea statie sa conduca si el frumos galeria ca de cand nu mai e Mustata e de rahat ce se intampla in peluz?
ne cam iau fata celelalte galerii!
Care imi ridica si mie moralul ?
Nush d c dar azi sunt f pesimist ...
Forza Steaua
sttiti cumva daca se sarbatoreste calificarea la universitate, sau pe terenu 6 cum se anuntase?
Pe terenul 6, nu... O SA SARBATORIM LA UNIVERSITATE!!!! NIMENI NU NE POATE OPRI!!!
@duducsteaua
Oficial, in nici unul dintre cele doua locuri mentionate de tine...
dar neoficial? nu de alta, dar sa stiu si eu unde ma indrept dupa meci. ![]()
OFICIAL, stelistii sarbatoresc in toata tara, in orice loc, important e sa sarbatorim!!!
sttiti cumva daca se sarbatoreste calificarea la universitate, sau pe terenu 6 cum se anuntase?
chiar acum anunta pe realitatea TV ca nu avem unde sa sarbatorim... pe terenul 6 nu ne lasa clubul, la universitate jandarmeria...
stiu ca sunt pe langa
, dar vreau sa stiu, meciul se joaca pe lia manoliu sau pe Ghencea? ![]()
ha ha ha... atunci sa te intreb.. esti stelist?
Vreau sa le multumesc celor cu care am comunicat in ultimele zile in vederea preluarii meciului prin skype. In disperarea mea de a vedea meciul in direct am gasit multi stelisti care s-au oferit sa ma ajute:tay_fun6 din tirgu-mures,Daniel din portugalia,alex din florida.Unii ar avea de invatat de aici.
Respect tuturor care au gindit la fel.
1,2,3 si.........Steaua!!!!
Biletul e bine asigurat in buzunar, camera foto are baterii, esarfa cu Steaua e agatata la gat, gatul este pregatit de strigat ... toate par in regula pentru MARELE MECI !
Ne revedem maine, sper inca simtind gustul sampaniei !
Am plecat la meci ! ne revedem pe stadion !
FORZA Steaua !
Vreau sa multumesc tuturor celor care au trimis un mail la TVR in privinta transmiterii meciului pe TVi.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au trimis un mail la TVR in privinta transmiterii meciului pe TVi.
meciul acesta il vom castiga in primul rand prin atitudine. in ultimii 10 ani prea multi au uitat ce reprezentam in europa. in ultimii 10 ani prea multi ne-au considerat o echipa de mana a doua. in ultimii 10 ani prea multi au crezut ca suntem doar o vaca buna de muls jucatori. de doi ani incoace efectul anestezicului a inceput sa dispara iar astazi, 23 august 2006 Steaua s-a trezit din cosmarul mediocritatii. belgienii nu au nici o sansa in fata fiarei trezite si insetate de sange. Steaua va intra in Liga Campionilor, Steaua va ramane acolo pentru ca desi nu suntem o echipa de superstaruri, prin valoare organizare si mentalitate suntem o forta a fotbalului european. nu reprezentam mediocrul fotbal romanesc cu care avem prea putine in comun in planul spiritului si al stilului, ne reprezentam pe noi insine, natiunea ros-albastra... o natiune care incepand din aceasta seara isi va reocupa locul in salonul de gala al europei. forza Steaua!
daca Olaroiu joaca la 0-0 si reuseste calificarea, atunci ma inclin si-mi scot palaria in fata lui. ar insemna ca e un antrenor de super valoare, cu incredere in fortele lui si incredere in echipa.
pentru frumusetea jocului si pentru spectacol imi doresc totusi un joc ofensiv si o victorie frumoasa. de care de altfel sunt sigur.
forza Steaua!
FORZA Steaua!!!
steaua_ro
spre cl
steaua_ro