FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 1 (1 - 1)

«18910111213»
Virgil22.08.2006 18:24

Astazi au sosit in România,adversarii Stelei de maine.

Atmosfera din lotul lui Standard mi s-a parut una optimista.

La doua saptamani dupa primul meci,ei afirma ca au jucat mai bine si ca ar fi meritat victoria.Dar nu se incurca din atata lucru.

Sunt convins ca maine alaturi de jucatorii nostri,vor face meciul vietii lor.

Spuneam la deschiderea topicului ca Steaua e favorita.

Si asa e privind prin prisma celor doua goluri marcate la Liege,a meciului egal obtinut acolo,a faptului ca va juca in fata propriilor suporteri.

Dar parca nu e suficient.

Voi avea emotii din primul si pana in ultimul minut al meciului.

Pentru ca oricat de multe puncte de sustinere ai avea,cu destinul nu te poti juca.

Bafta Steaua si fie ca destinul sa-ti fie si sa ne fie favorabil!

alex4steaua22.08.2006 18:34

Smecheri mai sunt belgienii Sa Pinto si Rapaic se antreneaza separat sa credem ca nu joaca cu noi insa pun pariu ca vor fi titulari ca altfel nu-i aduceau pana aici

Red Dogs Forever22.08.2006 18:43

Si cu si fara Sa Pinto si Rapaic trebuie sa invingeti maine seara fratilor...Bafta multa!!!

alex4steaua22.08.2006 18:48

Normal ca trebuie sa invingem da jucatorii reactioneaza altfel de le este zis ca nu joaca rapaic si joaca sau ca nu li se zice nimic si nu joaca rapaic ca exemplu este alta senzatie ca doar si ei au frica . Nu cred ca m-am exprimat bine totusi :D

Melku22.08.2006 18:56

@Virgil

Toti vom avea emotii din primul minut si pana in ultimul, indiferent de diferenta de scor avand in vedere experientele anterioare. Si la 3-0 pentru noi cred ca o sa am emotii.

@I.N.Money

Daca eu o sa tin cu Dinamo joi nu sunt stelist? Doar nu o sa imi doresc sa ii scoata descultii aia de arabi pe romanashii mei din competitie :lol:

I.N.Money22.08.2006 18:58

@Melku

Bine zis :D ,dar nu cred ca o sa tii cu ei,o sa fie mai mult neutru,poate acolo 51 % pentru o calificare dinamovista.

alex4steaua22.08.2006 18:58

Melku are dreptate trebuie sa facem cat mai multe coeficiente in fond coeficientele ajuta si pe Steaua si eu tin cu Dinamo joi si cu rapid .

Melku22.08.2006 19:03

Cu Rapid nu o sa ma agit, mi se rupe mai pe romaneste pentru ca ei au facut niste lucruri care au intrecut limita bunului simt, de fapt au dovedit ca sunt ceea ce ii numim. Intre Steaua si Dinamo au fost intepaturi de o viata dar totusi un anumit respect si o limita a fost trasa, cel putin asa am perceput eu lucrurile. Macar Dinamo cum necum mai are dreptul sa deschida gura prin prisma palmaresului dar Rapid?!

@I.N.Money

Acuma sa nu crezi ca o sa ma apuc sa plang daca nu se califica Dinamo dar totusi merita pentru ca ce i s-a intamplat sezonul trecut a fost de cacao (vezi meciul de la Levski sau cel cu Marseille).

alex4steaua22.08.2006 19:07

Mah da yo nu zic ca ma agit la nici un meci da nu pot sa zic ca vreau sa castige adversarii nici nu mor de bucurie de se califica numa vreau sa se califice

Stelista tm22.08.2006 19:27

Nici nu stiu dc astept sau nu ziua de maine :?: :!:

De azi am emotii...desi poate nu ar trebui :)

BAFTA MULTA Steaua! Va sustinem!!!!!!!!

Chiar dc nu va calificati :oops: ramanen alaturi de voi! Dar va dati seama ce bucurie ne-ati darui ?????? :wink:

HAI Steaua! steagcruce2

stelist_4_ever9022.08.2006 19:46

voi cam la cat va duceti la stadion ?

_yang22.08.2006 20:16

steagcruce2 Ba fratilor daca nu avem unde sa mergem mai bine ne intalnim in Stefan cel Mare ... Ce ne pot aia face daca ne adunam 30000 :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!! steag2 spre cl steaua_ro

alex4steaua22.08.2006 20:39

Pentru cei ce va-ti uitat(va uitati) la Steaua Rosie Belgrad - AC Milan va spun ca asa va fi stadionul Lia Manoliu la ora meciului pentru ce-i care nu s-au uitat un stadion arhiplin cu peste 50 mii de spectatori

_yang22.08.2006 20:58

@alex4steaua

Sa stii ca m-au cam dezamagit fanii belgradeni ! Ma asteptam la mai mult de la ei... Nu ne sunt cu nimic superiori...

korynna22.08.2006 21:02

@ _yang

m-am plimbat eu prin Stefan cel Mare.mai exact prin fata stadionului cu un tricou cu Steaua si nu am patit nimik(poate k am avut noroc :twisted: )da' 3000 cred k o sa le daramam stadionul

sry pt off-topic :oops:

alex4steaua22.08.2006 21:29

Cum adica te-au dezamagit ? Stadionul a fost plin nu a plecat nimeni pan la incheierea meciului ... despre atmosfera nu a fost fantastica dar sunt sigur ca de era rezultatul favorabil Stelei Rosii ar fi fost o atmosfera infernala pentru cei de la Milan . Oricum Bafta in UEFA Steaua Rosie

Aproximativ inca 20 ore pana la meci , nu pot dormi :( ma gandesc numa la ziua de maine ma gandesc cum putem sa sarbatorim de bucurie calificarea in Liga Campionilor(cea mai tare competitie intre cluburi) sau putem sa plangem de amaraciune pentru pierderea calificarii si jucarea in turul 3 UEFA .

_yang22.08.2006 22:06

ma asteptam la mai mult... ce vrei sunt mai exigent !

el_kappa1822.08.2006 23:21

Steaua VICTORIEEE...Steaua VICTORIEEE...ALEE ALEE ALEE ....ALEE ALEE ALEE!! Fratilor trebuie sa batem neaaparat si abia astept sa intram in Cl si sa ne bucuram , sa traim la maxim fiecare meci de foc din grupe! Maine e meciul pentru visul unei natiuni

steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro spre cl steagcruce2

tanu_tom23.08.2006 04:50

sa bata Steaua cu 4-0

waste23.08.2006 05:20

Daca Steaua ia cativa ani milioanele de dolari din sampion lig, vorba lu' giovanni ;), se cam dezechilibreaza financiar campionatu'. Trebuie sa vanda Borcea de 10 ori mai multe butelii ca sa ajunga la bugetul Stelei. Deci nu e vorba doar de coeficienti si de puncte.

ulivius23.08.2006 08:37

Doamne, ajunge atata suferinta cu Rosenborg cu Middlesborough cred ca ajunge. Un alt esec cu un adversar net inferior pe care l- am avut in mana ar fi insuportabil.

Nu cred ca noi ROMANII mai meritam inca o palma. AJUNGE ... Europa venim ...

laca_723.08.2006 08:43

bah meciul e transmis si de eurosport fular-campionii

alex4steaua23.08.2006 08:49

Trebuie sa-i batem sa-i trimitem acasa sa planga :( insa nu va fi deloc usor asa ca trebuie sa fim precauti si sa jucam 90 minute nu ca si la Boro numa 30 minute sa jucam dupa care sa ne aparam ...

saint23.08.2006 09:44

sa speram ca ne vom califica... desi e sigura calificarea, trebuie sa avem grija...

Forza S!!!

la meciul cu boro, era sa fac infarct cand am vazut ca am pierdut, si am ratat calificarea :oops::oops: ... nu se poate reintampla... Oli si cu Steaua nu pot gresi din nou... istoria trebuie sa se repete - Champions League! WAIT 4 US!!!...

NIMENI NU NE VA IMPIEDICA SA NE URMAM DRUMUL: C.L.

steagcruce2 fular-campionii

ktalyn23.08.2006 09:54

sper sa nu fie transmis de eurosport ca aia ne'au purtat intotdeauna ghinion, mi'amintesc returu' cu PsG cand plekm de la 3-0 si ne'au batut pan la urma cu 5-0! A mai fost dubla cu villareal si returu cu boro in care am pierdut! ...

«18910111213»