FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 1 (1 - 1)

«110111213»
Sexystelista23.08.2006 14:20

Mai baieti...Va vad cam pesimisti!!De ce oare?Chiar nu aveti incredere in echipa sau oare nu aveti incredere in calitatile lui Olaroiu ca antrenor??

Ca de obicei trebuie sa vina tot mama Omida sa va scoata din starea asta de amorteala...Vom bate copii.Vom fi printre invingatori in seara asta!!!Vom fi mandri ca suntem stelisti(nu ca nu am fi tot timpul)...

Asa ca haideti lasati pesimismul si mergeti pe stadion sa incurajati cea mai frumoasa echipa!!!Eu voi fi acolo!!

forever_STEAUA23.08.2006 14:20

Azi, nu cred in superstitii, nici in numere...

Azi, cred doar in baietii nostri. Si in toti stelistii...

Si stiu, ca azi Dumnezeu va fi STELIST !

Steaua

Dan_BKL23.08.2006 14:51

HAIDETI CU TOTI LA STADION!VORBIM DESPRE MECI DUPA CE NE CALIFICAM SI MAINE VOM ANALIZA POSIBILI ADVERSARI DIN GRUPE.

FOR

steagcruce2 steagcruce2 steag2 steag2

kyky_girl_200623.08.2006 15:11

Am incredere in echipa mea de suflet....asa ca le uraz baietilor bafta si sa dea cea au mai bun din ei acolo pe teren...sa nu uite ca ar putea face fericiti milioane de romani....Steaua Bucuresti!!!

unreal23.08.2006 15:22

se transmite pan la urma pe undeva si pe net ???

ca nu sunt in ro si nici acces la tvri nu am :((((

SteauaToronto23.08.2006 15:53

18,15 / Bãtaie în stația de metrou de la Cringași

În stația de metrou de la Crîngași, trei suporteri ai Stelei care se îndreptau spre stadionul Național au fost bãtuți cu barbarie de cinci persoane care purtau fulare cu Rapid. Aflați în apropiere, doi jandarmi nu au intervenit.

Phire23.08.2006 15:57

Forza Steaua, sa ne vedem calificati in CL dupa ce se va termina meciul!

Sper doar ca baietii sa nu se piarda, si sa abordeze meciul cu mult curaj, incredere in fortele proprii si sange rece! Totul depinde doar de ei!

Noi oricum o sa le fim alaturi indiferent de ce o sa se-ntample.

spre cl!! steagsimplu forzateaua sprecl2

P.S. Sper ca toti milogii astia nenorociti sa-si muste pumnii de ciuda in seara asta!

SteauaToronto23.08.2006 15:59

@ giuliano_101

Daca ne calificam stiu sigur ca o parte din ultrasii nostri vor merge in Crangasi-Giulesti pentru a striga impotriva milogilor...

axl2323.08.2006 16:09

iar 100.000 prima?????

innebuneste iar Banel!

:D:D:D

steauafan23.08.2006 16:34

joaca Nesu, Cristocea si Badea!

Hai Steaua!

end-er23.08.2006 16:35

spre cl FORZA Steaua spre cl

steagcruce2 steagcruce2

axl2323.08.2006 17:05

groaznic, cade cablu in mangalia! rahat!

Horica23.08.2006 17:20

FORZA Steaua!...FORZA Steaua!

steag1 steag1 fular-campionii steag1 steag1

flo220323.08.2006 17:25

mai sunt 5 minute!

Steaua-VICTORIE !Steaua-VICTORIE!Steaua-VICTORIE

Giarrar23.08.2006 19:20

daaaaaaaaa Bravo Steaua!!! Din nou in Champions League!!!!! BRAVO Badea!!BRAVO Carlos!!!

alex4steaua23.08.2006 19:24

GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MECIU SUNTEM IN CLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iL Napoletano23.08.2006 21:30

Carlos e portar?..Dica e jucator..?..Olaroiu e antrenor?...MM e Manager?....Gigi e patron..?Mai comenteaza cineva?? :lol: :lol: 8) :?: :twisted: 8)

saint23.08.2006 21:47

cu cine suntem in grupa?

Kristy_Cj23.08.2006 22:15
asolva23.08.2006 22:24

CALARASIU ROS ALBASTRU A~NVIAAAAAAAAT ;

Dinamo SI RAPID SUNT DE KKT,

NE~ati FACUT O MARE BUCURIEEEEEEEEE ,

Forza Steaua PE VESNICIEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!

fular-campionii fular-campionii fular-campionii steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

am 3 filmuletze facute in seara asta in calarasi sa vedeti suporteri adevarati ,pls ziceti`mi si mie cum sa le pun pe site...pls reply..maine ma uit sa vad raspunsurile !!!!!!!!!! fular-campionii

martanu23.08.2006 22:55

Steaua s-a intors acasa: in Liga Campionilor!!!!

O Victorie Mare astazi felicitari tuturor!!!

Ma bucur enorm pentru Carlos si V. Badea.

Se pare ca aceasta victorie va mai aduce si niste transferuri din cate inteleg din declaratia lui Oli.

Phire23.08.2006 23:30

O noapte magica, care as dori sa nu se mai termine. Noaptea Stelei, una pe care n-o s-o uitam multa vreme de acum incolo.

Nu credeam c-o sa mai pot spera vreodata c-o sa ne ocoleasca si pe noi ghinionul, dupa blestematul ala de meci cu Boro. In seara asta, insa, am crezut in calificare din primul minut pana in min. 94.

Multumim, Steaua, pentru inca o noapte magica, multumim baietilor care au jucat cu pasiune si daruire, au fost uniti si au crezut in sansa lor pana la capat, multumim Oli pentru c-a avut curaj si a mizat pe cartea atacului, multumim Carlos pentru cele 2 interventii decisive, si nu in ultimul rand, multumim Vali Badea pentru c-a fost si noaptea sa. Sa speram ca evolutiile sale vor deveni din ce in ce mai bune.

Respect pentru publicul minunat care a cantat si la 0-1!!

Felicitari Steaua, pentru ca te-ai intors acolo unde ti-e locul :D! Am mare incredere in tine c-o sa iesi cu capul sus din grupe.

Mandra ca sunt stelista steag1

P.S. Singurul regret pe care il am in noaptea asta e ca Ogararu nu s-a calificat cu Ajax :(

P.S.2: Am uitat sa zic: tragerea la sorti e azi, la 7, si va fi transmisa in direct de Pro TV si TV Sport:)

DTP-Ludacris23.08.2006 23:54
cu cine suntem in grupa?

Aflam azi la 6 parca ....

despre meci : SUPERB ,Carlos ,Nicolita,Cristocea,Badea ,Dica,Lovin SI PUBLICUL ...

De acum incepe greul ..oricum SUNT MANDRU DE VOI TOTI !

FanSteaua4Life24.08.2006 00:09

Nu il mai criticati pe Carlos acuma?

I.N.Money24.08.2006 00:45

Un meci de poveste,Steaua a demostrat(daca mai era cazul) ca este o forta,reusind sa intoarca scorul.

Personal consider un lucru foarte important ca belgienii au inscris primii,dupa faza avuta ulterior cand Carlos s-a lovit de bara ,acestia retragandu-se,ceea ce ne-a facilitat avantul spre poarte lor.

Baietii au jucat admirabil,Baciu,Nesu,Lovin sau Eroul Valentin Badea ne-au demostrat ca ei nu sunt degeaba la aceasta echipa.

Un lucru care m-a impresionat aseara profund s-a intamplat in drumul pe stadion,cand aflandu-ma in Iancului,in jurul unor blocuri,am observat o mama vorbind cu copilul ei,aranjandu-l pentru cea mai importanta zi a anului pentru el.

Dupa ce m-am uitat mai bine,am putut observa ca acest pusti suferea de un handicap,neputand sa mearga normal si sa vorbeasca coerent,dar cu toate acestea era imbracat din cap pana in picioare in ros-albastru.

In aceste momente ne dam seama ce inseamna Steaua,iar cu mana pe inima va pot spune ca in acea clipa am simtit ca nimeni si nimic nu ne poate impiedica sa intram in grupe cand Steaua are asemenea fani.

«110111213»