FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 1 (1 - 1)

«12345613»
alex4steaua17.08.2006 12:45

Il faultam pana se accidenteaza :D

I.N.Money17.08.2006 12:48

Totusi are o varsta acest jucator,nu uitati ca dupa minutul 60,in meciul tur practic a disparut din joc.

Trebuie luat tare de omul sau de marchaj,ca sa ii arate cine este seful.

Singura probleme care s-ar pune in vederea acestui meci este sa nu il abordam pentru un 0-0 sau 1-1.

Daca belgienii sunt luati tare,vor ceda,nu uitati ca acestia in Belgia nu prea joaca in fata a 55.000 de oameni ostili.

Steaua nu poate sa ne dezamageasca tocmai acum !

ktalyn17.08.2006 13:58

Eu sunt sigur si sper in acelasi timp ca Oli isi va lua masuri pt rezolvarea acestei probl care se numeste Rapaic!

In pauza meciului cu Boro am dat pe TV Sport si unul din invitati a zis ca Steaua n-are cum sa piarda calificarea pt ca Oli isi va lua masuri de precautie, dupa ce Boro eliminase pe Basel intr-un caz similar...din nefericire atunci nu a fost asa :( sper ca de aceasta data sa stie sa rezolve situatia :wink:

spre cl steaua_ro steaua_ro spre cl

I.N.Money17.08.2006 14:02

@ktalyn

Cred ca Boro o sa devina obiect de studiu,bati pe Chelsea cu 3-0,elimini Steaua,Basel dramatic,dar te bate Arsenal cu 7-0 ! :D

Mare ciudatenie este aceasta echipa...

steaua_forewer17.08.2006 14:13

am si eu o intrebare pt voi : cate bilete se dau maxim maine de persoana , ca tre sa iau vreo 7-8 bilete urgemt si nu cred ca o sa pot , voi ce stiti despre asta ??

Ana-Maria17.08.2006 14:22

Da,la asta ma gandeam si eu.Trebuie sa iau vreo 9... :)

cjionutz17.08.2006 14:24

bate Steaua fara emotii.standard e mult sub ros-albastrii.

Virgil17.08.2006 14:48
am si eu o intrebare pt voi : cate bilete se dau maxim maine de persoana , ca tre sa iau vreo 7-8 bilete urgemt si nu cred ca o sa pot , voi ce stiti despre asta ??

Nu e nico reglementare in privinta asta.Cred ca poti sa iei câte vrei.

stelist_4_ever9017.08.2006 18:44

naspa...bisnita la greu

mai apuc si eu bileta sambata ca mine nu pot sa iau ca nu sunt din Bucuresti si nu pot sa ajung ?

rosualbastru18.08.2006 01:47

iar nu transmit meciul Stelei, fire-ar mutra lor sa le fie! ce negociatori au astia ca nu sunt in stare sa dea meciurile de acasa?

partea si mai rea este ca meciul nu va fi dat nici macar inregistrat!!

rusine tvri

bodanelu18.08.2006 04:54

fratilor am fost sa`mi iau bilet.. asa ceva nu am vazut ! era o coaaaadddaaaaa!!!! o sa aveam stadionul plin!

***alex***18.08.2006 05:45

Decat sa bat drumul pana in Ghencea sa-mi iau bilet de la casa speciala, m-am dus la Lia fiind mai aproape si in fond biletul era la acelasi pret!

MARE GRESEALA!!! Era omor, coada mai mare ca la Boro, cand am ajuns nu le bagasera si m-am infiltrat in fata :D, dar tot am stat o ora, se bagau altii pe lateral, mai aveau putin si se bateau, erau sa darame cabina cu bilete.

Auziti ce zice gsp:

Fortele de ordine prezente nu au avut probleme in a controla multimea, care asteapta linistita randul la casa.

Care forte de ordine ca nici gardulete nu erau, erau 2-3 politisti care se plimbau si ei pe acolo! Si nu stiu unde au vazut ei multimea linistita!!! ca mai aveau putin si se luau la bataie!

awp_kent18.08.2006 05:51

@ bodanelu

multe bilete sunt luate de bisnitzari.. :evil: :evil: Cik potzi sa iei 5 bilete maxim si unu` a luat in fatza mea 10..Doh ce cretin era ala de la casa. :roll: :roll:

iancu dragosh18.08.2006 06:21

Doresc sa multumesc inca o data conducerii administrative a clubului Steaua pentru aceasta organizare demna de Champions League. Nu s-a anutat dinainte limita de bilete, nu s-a stiut la ce casa trebuie sa astepti, pana in ultima clipa, si de aici si imbulzeala care s-a crea, nu au fost cerute sau platite nici un fel de forte de ordine care sa vegheze la desfasurarea normala a procesului de cumparare sau la integritatea corporala a suporterilor stelisti.

Inca o data, eu nu cer sa fiu tratat intr-un mod special doar pentru ca sunt suporterul Stelei, cer doar sa fiu respecat ca si un client. Clubul Steaua va castiga circa 800.000 de euro din vanzarea biletelor, ceea ce doresc eu este ca, cei care platesc aceasta suma, sa beneficeieze de servicii civilizate.

In concluzie, asa cum am mai afirmat, avem jucatori si suporteri de Champions League si conducere de Liga 1.

gabi_maris18.08.2006 06:28

Incredibil!Fraierii astia de la TVRI transmit Beitar-Dinamo in direct dar nu transmit Standard-Steaua!!!

Ana-Maria18.08.2006 06:30

Gsp-ul iar abereaza.Am fost la stadion si nu era pui de bisnitar.De unde le scot astia,fratilor?Cum sa fie bisnitari,cand pe acolo era plin de jandarmi si politie?

Treaba cu biletele adevarata.Recunosc,am luat 11.Nu e vina mea,e aluia care-mi da.Oricum,le-am luat pentru prieteni,in niciun caz pentru "altceva" :)

alex4steaua18.08.2006 06:31

Pai stiu astia de la TVRi ca i sigur ca castiga Steaua da la Dinamo i echilibrat :D

***alex***18.08.2006 06:38

@ Ana-Maria

Depinde la ce stadion ai fost, la Lia pana la ora 12 nu era nici un jandarm si bisnitarii se bagasera in fata!

iancu dragosh18.08.2006 06:53

La Lia Manoliu colcaia de bisnitari in lipsa politiei sau ai vreunui reprezentant al clubului.

Ana-Maria18.08.2006 07:01

Tinand cont ca stau in Rahova,e evident ca am fost in Ghencea.Sincer,eu am ajuns pe la 10 si ceva si,exceptand coada,altceva extraordinar n-am vazut.Erau destui jandarmi si cativa politisti rataciti pe acolo...Cu un "te rog frumos",am luat 5 bilete la tribuna II,4 la peluza I si inca 2 la tribuna I.Simplu,nu? :lol:

***alex***18.08.2006 08:01

La Lia, daca ii ziceai "te rog frumos" te injurau aia din spate ca ii spuneai asa, cate injuraturi a luat cel care vindea bilete, se misca ca un melc! :lol:

Cireasa18.08.2006 08:10

Macar sa se vanda toate si sa fie plin! Desi 55k pe Lia nu fac cat 30k in Ghencea... In fine, asta avem, cu asta defilam.

Hai Steaua!

stelist_4_ever9018.08.2006 08:48

aveti idee cate bilete au fost puse azi in vanzare si la la Ghencea si la lia in total??aproximativ macar.se pare ca au fost tiparite 45000 de mi

Red Dogs Forever18.08.2006 10:02

E obligatoriu sa aveti miercuri stadionul plin...E o mare sansa pe care nu trebuie s-o ratati...Sunt sigur ca in toamna o sa aveti 6 meciuri in CL, asa ca bafta multa cu Standard...Cu toate ca sunt dinamovist si recunosc ca sunt un pic invidios va tin pumnii stransi miercuri seara...

Cireasa18.08.2006 10:33

Nu sase, cel putin opt! Speranta moare ultima :)

Hai Steaua!

«12345613»