Goian are de mult problemele la spate si a mai jucat accidentat! in meciul cu UTA el s-a lovit dupa ce castigasem meciul, si nu s-a dorit fortarea lui! si poate mai este si o strategie sa nu fie chemat la nationala!
Goian are de mult problemele la spate si a mai jucat accidentat! in meciul cu UTA el s-a lovit dupa ce castigasem meciul, si nu s-a dorit fortarea lui! si poate mai este si o strategie sa nu fie chemat la nationala!
Si daca Doamne FERESTE Goian nu va juca miercuri , ce rost are sa pleci de la premiza ca apararea este deja distrusa cu Panait in aparare ? El gandeste zic eu in felul urmator : sunt la cel mai bun club de fotbal din Romania si debutez intr-un meci important , nu trebuie sa dezamagesc pentru a avea si alte sanse in viitor . Eu zic ca va face un meci bun daca Goian nu poate juca .
Pericolul numarul 1 din tabara belgiana, portughezul Sergio Conceicao, va lipsi o luna din cauza unei accidentari si nu va evolua in returul de la Bucuresti.
Conceicao s-a accidentat la antrenamente si a fost operat la meniscul genunchiului sting.
spt.ro
@ I.N.Money
Gata, poti sa stai linistit, a trecut pericolul pentru Nesu ![]()
fara conceicao le va fi cu sigurantza mult mai greu de fapt daca cu conceicao aveau 20%sanse acum au 2%
:wink:

steagcruce2 dica10 spre24 steaua_ro
spre cl
fularsteau2 steagsimplu ![]()
@***alex***
Dar ce, pe partea stanga nu mai intra nimeni la Standard? :twisted:
Ba intra, dar era cineva de pe forum caruia ii era frica rau de Conceicao ![]()
Uite-ma aici ***Alex**,
,daca juca aveam mari probleme,dar uite ca dracu nu e chiar asa negru,ba mai mult,sper sa fie ros albastru ![]()
mai stiti ceva de Goian ? stau in stres continuu.......cand aflati ceva postati repede
Pericolul numarul 1 din tabara belgiana, portughezul Sergio Conceicao, va lipsi o luna din cauza unei accidentari si nu va evolua in returul de la Bucuresti.Conceicao s-a accidentat la antrenamente si a fost operat la meniscul genunchiului sting.
spt.ro
@ I.N.Money
Gata, poti sa stai linistit, a trecut pericolul pentru Nesu
pentru nesu cam orice adverar este periculos eu sper sa nu-l mai vad acolo sa-l bage pe p.Marin si pe Saban pe dreapta...
In caz de lipseste Goian sar putea sa joace si Saban fundas central...din cate stiu el mai juca si fundas central
Am incredere in Panait... Sunt sigur ca va face un meci extraordinar... :wink:
Eram sceptic dar parca ceva ma facut sa gandesc pozitiv... DORINTA APRINSA DE A JUCA CU ECHIPE MARI PE CARE O AU JUCATORII nostri.......
Goian, concluzia mea:
Daca Goian suferea o accidentare serioasa si era nevoit sa lipseasca cu Standard, conducerea publica stirea pe site-ul oficial ca si in cazul lui Iacob. Goian a facut astazi unele analize (oficial) si cred ca s-a ajuns la concluzia sa fie menajat in meciul cu Vaslui si sa joace in meciul cu Standard. Totul este lasat in coada de peste pentru a da o palma presei. Dovada ca Pro TV l-a contactat pe fratele acestuia care nu stia mare lucru decat ca avea o suferinta mai veche la spate. Asta o stiam si noi.. ![]()
O sa vin din braila sa vad cum Steaua se califica in CL.
))))) Noi trebuie sa ne sustinem echipa 90min la putere maxima iar echipa trebuie sa`si dea viata pe teren, sa rupa terenul in doua. CL ne asteapta, alaturi de Barca, Chelsea.....Forzza Steaua!!!
Goian are sanse mari sa joace
.
Dorin Goian s-a accidentat la Arad şi, aproape sigur, va lipsi din meciul de campionat cu FC Vaslui. În schimb, fundaşul Stelei va fi prezent pe teren în meciul retur al turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, cu Standard Liege. Goian suferă de o afecţiune mai veche a coloanei, denumită Spina Bifida. "Nu este ceva foarte grav, dar în cazul unei lovituri sau a unei forţări are dureri foarte mari", a spus doctorul lui FCM Bacău, Teofil Bora, echipă de la care a venit stelistul.
"În mod normal, recuperarea durează 7-10 zile, dar el poate fi recuperat mult mai repede. La el problema este mai veche dar durerile pot fi provocate şi de o lombosciatică. Aşa cum îl ştiu, sînt convins că va fi în teren la meciul cu Standard", a spus cel mai vechi medic sportiv din România, cel care a avut grijă şi de Nadia Comăneci în perioada cînd se pregătea la Oneşti.
Sursa gsp .
tre sa joace avem mare nevoie de el, cu el avem sanse cu 30% mai mari!!!!!!
dica10 steagcruce2 ![]()
![]()
Goian VA JUCA CU STANDARD
Dorin Goian s-a accidentat la Arad și, aproape sigur, va lipsi din meciul de campionat cu FC Vaslui. În schimb, fundașul Stelei va fi prezent pe teren în meciul retur al turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, cu Standard Liege. Goian suferã de o afecțiune mai veche a coloanei, denumitã Spina Bifida. "Nu este ceva foarte grav, dar în cazul unei lovituri sau a unei forțãri are dureri foarte mari", a spus doctorul lui FCM Bacãu, Teofil Bora, echipã de la care a venit stelistul.
"În mod normal, recuperarea dureazã 7-10 zile, dar el poate fi recuperat mult mai repede. La el problema este mai veche dar durerile pot fi provocate și de o lombosciaticã. Așa cum îl știu, sînt convins cã va fi în teren la meciul cu Standard", a spus cel mai vechi medic sportiv din România, cel care a avut grijã și de Nadia Comãneci în perioada cînd se pregãtea la Onești.
hazeta
Rugamintea e sa fii mai atent ce postezi.
Acelasi continut a fost postat putin mai sus.
Moderator
Voi credeti ca avem vreo sansa fara Ghionea si Goian ? ! .. Standard nea dat in Belgia 2 goluri cu Goian si Ghionea da poy cu Panait si Baciu ..
mie frica de acest meci si cred ca ar fi o tragedie sa nu intram in UCL .. ![]()
fi optimist!!!
Idei de bannere:
"Notre respect, Anderlecht!", cã tot le-au luat titlul ![]()
și
"2>1 & 0>gps. QED!"
Sau mai bine:''Au revoir, Standard!'' :lol:
Un 1-1 tot scoateti, nu mai fibrilati atita!
Mai multe vesti bune
. Si Paraschiv este recuperat
.
S-au refăcut Goian şi Paraschiv
Cu doar 7 zile înaintea meciului decisiv cu Standard, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Cosmin Olăroiu a primit şi primele veşti bune. Paraschiv şi Goian, jucători care la finalul partidei de duminică, de la Arad, cu UTA, s-au plîns de accidentări şi chiar au ratat convocarea la echipa naţională pentru întîlnirea cu Cipru, s-au refăcut şi au participat alături de restul lotului la antrenamentul de ieri dimineaţă.
Goian avusese de dureri puternice la spate, iar Paraschiv a simţit înţepături la gamba dreaptă. Ambii au avut repaus luni, iar marţi au alergat separat, făcînd o şedinţă de pregătire mai uşoară. Ieri însă, Olăroiu i-a băgat în program normal, astfel că ei vor fi apţi sută la sută pentru meciul cu Standard, programat miercurea viitoare, la ora 20:30.
Chiar dacă vor avea 3 zile de antrenamente făcute alături de coechipieri, cei doi nu vor fi forţaţi împotriva lui FC Vaslui, sîmbătă, în etapa a 4-a. Olăroiu deja a luat decizia de a trimite în teren o echipă formată aproape în totalitate numai din rezerve. În acest mod, Oli vrea să evite accidentări inerente, aşa cum a păţit Victoraş Iacob, care la un duel normal de joc cu un fotbalist al Craiovei s-a ales cu ruptură de menisc.
gsp
Am sunat la tvr si nu se stie daca transmit meciul pe tvri. Nu-mi vine sa cred. Chiar asa de multa ignoranta privind romanii de afara? Daca stie cineva ceva sigur cum se poate vedea meciul, astept.
Si va rog nu-mi amintiti de faptul ca eu singur am ales
alt drum. Stiu asta.
steagcruce2 steagsahmic steagsahmic Va fi de vis! steagsahmic steagsahmic steagcruce2 spre cl
Am vazut aseara faza golului 2 al croatilor in italia, Rapaici a sutat excelent de pe la 35 de m, sutu' a fost respins de portar si a fost impins in poarta de un croat!!!!!
Sincer imi da fiori Rapaic asta mai ales ca el ne-a marcat ambele goluri la liege!!
Crek ar trebui tinut om la om !! e f periculos!!
dica10 steaua_ro steagcruce2 spre cl
@ktalyn
E jenant sa primesti 2 goluri de la un jucator de 33 de ani care a fost aproape sa renunte la sportul asta, si care s-a retras 3 luni de zile. S-a vazut foarte bine ca acest Rapaic este cheia jocului celor de la Standard, si daca il blocam pe el, practic blocam echipa intreaga. Mai corect cred ca pe tabela trebuia sa scrie Milan Rapaic - Steaua : 2-2.
O sa fie si mai greu fara Ghionea acolo in centrul apararii.
FORZA Steaua !
Si cum il blocam pe Rapaic ? Daca juca George era usor. Dar asa ?! :roll: