FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Standard Liege 2 - 1 (1 - 1)

«123413»
sorin_77714.08.2006 06:56

Eu nu vad deloc bine acest meci:

fara Ogararu am realizat

fara Radoi am inteles,

fara Iacob am acceptat,

fara Ghionea am sperat,

dar si...

fara Goian, e prea mult, si nu mai cred NIMIC...

Sunt obosit! Sunt frustrat! Sunt plin de ura! De ce sa avem asa un GHINION?

Stelisti care mai sunteti: LUPTATI SI CASTIGATI!

***alex***14.08.2006 07:14

Ar trebui cu Vaslui sa jucam cu Steaua 2 ca sa nu se mai accidenteze careva! :?

weeezer_2014.08.2006 07:49

totusi sa privim si partea buna a lucrurilor, desi valoarea lui Goian este de necomentat, Baciu a avut un randament bun de fiecare data cand a jucat in acest inceput de sezon. Dar mai e mult pana acolo, sunt convins ca Dorin va fii in teren.

bogd4n14.08.2006 08:08

Bate Ste la 2-3 goluri deferenta!

steag2 steag2 steag2 steag2 spre cl spre cl steag2

alex4steaua14.08.2006 08:59

Da eu tot nu inteleg cine vor fi cei doi fundasi centrali fara Ghionea si Goian : Baciu si cu ... ?

ktalyn14.08.2006 10:01

Baciu si Panait normal, da' sper sa fie totusi Goian in teren, si cred ca va fi, daca nu asta e eu am mare incredere si in Panait.

Alessandro14.08.2006 11:09

Paraschiv s-a accidentat și rateazã convocarea la naționalã

Sorin Paraschiv s-a accidentat la partida disputatã de Steaua la Arad și nu va putea fi prezent la naționalã. Selecționerul Victor Pițurcã se vede nevoit sã renunțe la doi steliști, pe lîngã Paraschiv fiind indisponibil și Goian. Steaua va avea trei jucãtori la naționalã, Petre Marin, Nicolae Dicã și Bãnel Nicolițã.

România va întîlni Cipru într-un joc de verificare, miercuri, la Constanța.

Nu se poate...am impresia ca e un blestem...ce naiba facem, o sa ajungem cu juniorii!?

:(

ully14.08.2006 11:15

Campioni am fost,

Campioni vom fi,

Până vom muri,

Steaua Bucureşti!!!

O s-o bată pe Standard! Trebuie s-o bată! Şi o s-o bată!!! Şi jucători şi noi suporterii vrem să câştige deci FORŢA Steaua!!!! fular-campioniiforzateaua steagsimplu

BandiT14.08.2006 11:21

ne calificam!

obligatoriu!

AmuntBoy14.08.2006 11:21

sper sa castigam

dica10 1-0

spre cl steaua_ro steagcruce2 steag2 steagsahmic steagsimplu

IOANA_STELISTA14.08.2006 11:27

Eu nu sper, sunt sigura ca o sa castigam.Baietii o sa se ambitioneze pt ca sunt f aproape sa atinga visul oricarui jucator de fotbal:CL

Steaua va scrie inca o data istorie.

FORZA Steaua!!! spre cl steag2 steag2 spre cl

I.N.Money14.08.2006 11:30

Avem prea mult accidentari,dar cred ca totusi atat Paraschiv cat si Goe suntaccidentati usor,iar Steaua nu vrea sa riste trimitandu-i la echipa nationala ,intr-un meci fara nicio importanta,acestia riscand sa pateasca ceva cunoscuta fiind firea cipriota.

sorin_77714.08.2006 12:33

Conform site-ului oficial:PRETURILE BILETELOR

Vineri 18 august 2006, incepand cu ora 10, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru partida retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor impotriva formatiei belgiene Standard Liege. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele stadionului Steaua si de la casele stadionului National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".

Abonamentele pentru sezonul competitional intern 2006-2007 nu sunt valabile la acest meci, iar posesorii acestora au biletele rezervate pana luni 21 august 2006 ora 18:00 si le pot achizitiona la pret intreg de la o casa de bilete special amenajata la Stadionul Steaua. Incepand cu data de marti 22 august biletele rezervate pentru posesorii de abonamente vor fi scoase la vanzare. Meciul Steaua- Standard Leige se va disputa miercuri 23 august 2006, cu incepere de la ora 20.30, pe Stadionul National.

Preturi bilete:

Tribuna O........50 RON

Tribuna I..........30 RON

Tribuna II ........20 RON

Peluze ............10 RON

Program caselor de bilete este urmatorul:

Vineri 18 august

Stadionul Steaua: 10.00 – 18.00

Stadionul National: 11.00 – 18.00

Sambata 19 august

Stadionul National: 11.00 – 18.00

Duminica 20 august

Stadionul National: 11.00 - 18.00

Luni 21 august

Marti 22 august

Miercuri 21 august

Stadionul Steaua: 10.00 – 17.00

Stadionul National: 11.00 - 20.30

ktalyn14.08.2006 12:40

sper sa revina Para si Dorin altfel sansele se reduc considerabil , nu'mi vine sa cred asa ceva, e incredibil 8O

Doamne ajuta!

sprecl2 spre cl steaua_ro

sorin_77714.08.2006 13:08

Para nu e grav, Dorin insa cred ca e ceva mai serios dar sunt sigur ca va fi recuperat...

IL_Diablo14.08.2006 13:36

Daca nu va fi recuperat Goian suntem in rahat. Si in unul mare. Daca jucam cu un cuplu de fundasi centrali Baciu-Panait e de rau.... Sa speram ca stafful nostru medical il va recupera pe Goian.

Grinch14.08.2006 13:50

Si eu te intreb acum de ce e chiar asa de rau ? Sunt jucatorii Stelei si trebuie sa avem incredere in ei . Sunt sigur ca Oli nu-l aducea la echipa pe Panait daca nu vedea ceva bun in el . Ce stiai de Goian inainte sa vina la Steaua ? Ca era un fundas bun la Bacau care pe deasupra mai si inscria . Acelasi lucru il stim si despre Panait , doar echipa difera . FORZA Steaua !

Alessandro14.08.2006 14:26
Preturi bilete:Tribuna O........50 RON

Tribuna I..........30 RON

Tribuna II ........20 RON

Peluze ............10 RON

Sincer, ma asteptam sa fie mai scumpe... :roll: Asa, zic eu, preturile sunt rezonabile..totul e pregatit pentru UEFA Champions League! spre cl forzateaua sprecl2

steaua_forewer14.08.2006 15:35

offf , daq jucau Mirel si Iacob am fi fost calificati , dar se poate si fara ei , ce e grav e faptul ca Goian este incert , si pe net nu s-a afisat nik de starea lui de sanatate , mi se face parul valvoi in cap cand ma gandesc ca e posibil ca perechea de fundasi centrali pt un meci pe care il asteptam toata natia de stelisti de 10 ani , sa fie format din Baciu si Panait , dar ce ve-ti spune toti daq nu vom lua gol cu acestia in primul 11 ?? si implicit ne vom califica ce o sa ziceti , :D totusi sper ca Dorin s fie recuperat , si ca sa fiu putin off topic : iar au inceput javrele cu arbitraje partinitoare , un gol anulat si un 11m neacordat jiului , s-a inceput deja cu vicierile de rezultat , in fine , pe Standard ii vom bate cu 3-0 :lol:

forever_STEAUA14.08.2006 15:57
Si eu te intreb acum de ce e chiar asa de rau ? Sunt jucatorii Stelei si trebuie sa avem incredere in ei . Sunt sigur ca Oli nu-l aducea la echipa pe Panait daca nu vedea ceva bun in el . Ce stiai de Goian inainte sa vina la Steaua ? Ca era un fundas bun la Bacau care pe deasupra mai si inscria . Acelasi lucru il stim si despre Panait , doar echipa difera . FORZA Steaua !

Corect... Dar totusi , cam cate minute are jucate la Steaua, jucatorul Panait? In meciuri oficiale... De campionat macar... pentru viitor sunt de acord ca e o solutie pentru Steaua. Dar nu prea cred ca poate face fata presiunii returului cu Standard. Poate doar daca i-ar avea pe Sorin sau Dorin langa el...

Sper ca Dorin sa poata fi recuperat pana la meciul cu Standard, si sunt convinsa ca Baciu va face un meci mare.

waste14.08.2006 16:56

Preturi decente la bilete! Deci nu se accepta nici o scuza (nici macar concediul in Spania sau Egipt :) ) pentru neprezentarea la unul din cele mai importante meciuri ale ultimilor 10 ani!

biCa14.08.2006 17:00

le dam 1 gol in primele 15 min...al doilea intre min 20-40 :D si p@ standard ! 8)

ktalyn14.08.2006 17:54

crek sorin777 are dreptate, atunci cand spune ca para si Goian vor fi refacutzi, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi fara ei...

sper ca Panait sa joace cu vasluiu sa vedem ce potential are, daca... putem sa avem incredere in el!

ma ingrijoreaza forma slaba a lu nesu si Oprita se vede pe acest inceput ca Oli nu prea are incredere in Saban!

Gigel e iarasi un jucator important cu multa experientza sper sa'si revina si el pana atunci!

spre cl

IL_Diablo14.08.2006 18:09

Iti apreciez increderea in echipa dar gandeste-te putin. Joci la Vaslui, o echipa fara pretentii nou promovata. Apoi vii la Steaua si debutezi ca fundas central intr-un meci de o asemenea importanta. Ce facem cu relatiile de joc? Astea se construiesc in meciuri oficiale. Poate ca va fi un viitor Mirel Radoi, dar pt miercuri asta nu inseamna mare lucru. Miercuri e nevoie de un fundas cu experienta in meciurile europene. Sper ca va reveni Goian. Fara suparare nu sunt incantat ca Panait, fostul fundas al Vasluiului ar putea debuta tocamai acum.

Virgil14.08.2006 18:22

E posibil sa fie folosit Klemi,care a mai jucat aparator central.

«123413»