FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«1789101119»
bodanelu05.09.2006 16:09

la nationala mare.. ca la cea mica nu prea ai ce sa vopsesti..

daca arunci doar o privere asupra lotului, sunt selectionati cei mai buni tineri jucatori ai nostri! dar nu shtiu de ce nu se face performanta aici, find un lot foarte bune..

ce i`a trecut ala mingea printre picioarele lu M-Ctin :)

horse3705.09.2006 16:16

doamne ce toape de jucatori avem! ca sa numai vorbim de fundasii Rapidului, sapunaru(bai MM-ul cu cine ai ajuns sa te certi!) si Marius Constantin, te doare capu!

Bogdan4Steaua05.09.2006 16:34

Din pacate aria de selectie la echipa de tineret este destul de restransa. Ne lipsesc talente adevarate si in lipsa acestora, jucatori mediocri ajung sa fie "vopsiti" si umflati peste masura.

Moti, Minca, Sapunaru sau Herea sunt cateva exemple de jucatori supraevaluati.

I.N.Money05.09.2006 16:51

Daca Minca este solutia pe viitor a nationalei inseamna ca cei de la FRF ar trebui sa inceapa sa caute portari straini pentru ai naturaliza.

Avem din pacate o echipa de tineret de tot rasul...

skorpio1505.09.2006 17:00

Dar Matache de la Dinamo nu poate fi convocat? Ce varsta are?

I.N.Money05.09.2006 17:09

Parca 24...

skorpio1505.09.2006 17:19

Hm.. deci pica..

:idea: Dar Toma al nostru? Are 20 de ani.

I.N.Money05.09.2006 17:23

Cred ca cei de la tineret,Constantinovici si Tene nu au ochi pentru acesta.

Cat timp Hutan a putut evolua,situatia a fost destul de buna,dar in acest moment este chiar critica.Rezerva lui Minca,a fost un anume Pantelimon.

skorpio1505.09.2006 17:29

Se duce si echipa de tineret.. :(

ktalyn06.09.2006 05:37

nu'mi vine sa cred k pitzi nu s-a invatat minte nici acum, dupa atatia ani in care ne'am facut de ras...el continua cu lobontz in poarta :evil: :evil: :evil:

e grav lucru asta si s'ar putea sa mai ratam o klifikre din cauza lui!

c.ronaldo1706.09.2006 07:54
...el continua cu lobontz in poarta :evil:  :evil:  :evil:

!

u ai vazut Romania-Cehia, Fiorentina-Inter, Fiorentina-Laszio, Ajax-Inter Milano, Ajax Bayarn M.

a prins si Lobont o zi mai neagra ma... da hai sai mai acordam o sansa, cum iam acordat si lui Carlos...

forever_STEAUA06.09.2006 08:31

@c.ronaldo17

Diferenta este ca, Carlos este momentan unica solutie pentru Steaua. De voie de nevoie, a trebuit sa ii mai acordam o sansa... Pe cand la "nationala" Coman sta pe banca de rezerve ca sa poata boxa Lobont toate mingile ...

Bogdan4Steaua06.09.2006 11:41

La titularizarea unui jucator, poate cel mai important factor este forma de moment. Ei bine, Lobont nu este in forma. La nationala nu ne permitem sa traim doar din amintiri. Nu titularizam jucatori doar pentru nume si pentru o parada facuta cu ceva timp in urma. Ganditi-va la ce nivel ajunsese Contra si unde este acum.

Oricum, sper ca Lobont si Contra sa nu gafeze azi; in caz contrar, responsabilitatea cade in totalitate pe umerii lui Piti. Daca la primul meci ar mai avea circumstante atenuante, acum chiar nu ar mai avea nici o scuza.

ktalyn06.09.2006 12:39

parerea mea e k Lobont a fost principal vinovat si la precedentele klifikri(Romania-Danemarca), la ora actuala Coman e mai in forma ca Lobont...

Virgil06.09.2006 13:51
@c.ronaldo17

Diferenta este ca, Carlos este momentan unica solutie pentru Steaua. De voie de nevoie, a trebuit sa ii mai acordam o sansa... Pe cand la "nationala" Coman sta pe banca de rezerve ca sa poata boxa Lobont toate mingile ...

Nu mai boxeaza.Ne-a asigurat pe cuvânt de onoare Pitzi,ca le va prinde.

In privinta lui Carlos,cred ca e cea mai buna solutie pentru Steaua.Câti portari din campionatul intern,cu exceptia lui Coman,ar face fata în C.L.?

bodanelu06.09.2006 13:52

poate Popa de la Timisoara, care, dupa parerea mea este si el peste Lobont

I.N.Money06.09.2006 14:42

Sunt destui portari buni in Romania:Coman,Popa,Tudor chiar si cel de la Bistrita,Albut.

Situatia nu este chiar atat de grava la nationala mare cum se aude peste tot,ca nu avem portari care il pot inlocui pe Lobont.

La nationala de tineret sunt probleme,dar la cea mare nu,insa selectionerul trebuie sa fie realist si sa se convinga ca odata cu trecerea lunilor si cu probabila netitularizare a lui Lobont in poarta echipei Fiorentina,forma sa va scadea in continuu.

Ca Lobont sa apere poarta nationalei,trebuie sa aibe meciuri in picioare !

Virgil06.09.2006 15:08

22:00

0 - 0 la pauza Albania - România.In timp ce Bulgaria a invins Slovenia cu 3 - 0 la Sofia,iar Olanda - Belarus,in minutul 26 e 0 - 0.

stelist_4_ever9006.09.2006 15:19

incredibil!!!!!!! nu jucam mai nimic...offf...piti,piti,piti lasa-neeee,lasa-neeee

I.N.Money06.09.2006 15:35

Adevarata vedeta a nationalei isi face simtita prezenta: Albania-Romania 0-1 gol Dica !!

horse3706.09.2006 15:35

bine dicaaaaaaaaa! caci mai aveam un pic si aruncam tvul pe geam!

1-0!!!

santem de tot rahatul pitipoanca cu tactica si echipa trimisa in teren!!!

horse3706.09.2006 15:44

normal! tot dicanu face faza si fl.Petre scoate un penalty! Mutu ridica scoru la 2-0.

I.N.Money06.09.2006 16:07

Doua lucruri trebuie remarcate dupa meciul de azi:

1.Dica a jucat in cum ne-a obisnuit,adica excelent,demostrand daca mai era cazul ca este un mare jucator.

2.Trebuie remarcat jocul exact al apararii,oare disparitia lui Tamas si aparitia lui Sorin Ghionea sa fie raspunsul? :roll:

Phire06.09.2006 16:26

Noroc cu Dicanho, ca altfel nu scotea Romania 3 puncte, la felul in care a jucat. Dac-am ajuns sa ne chinuim si cu albanezii :roll: ...

Bine ca el si cu Ghionea nu s-au accidentat serios, ca a fost cat pe ce.

Cred c-am gasit solutia pentru jocul slab al Romaniei: ne rugam de acum incolo ca d-alde Tamas, Contra, poate chiar si Florentin Petre sa ia cartonase cat mai des, ca Piturca sa fie obligat sa bage jucatori cu adevarat valorosi in locul lor -s-a vazut diferenta intre Tamas si Ghionea:)- . :lol: :lol:

Sa speram c-o sa-l vedem pe Ogararu in meciul cu Belarus :D

P.S. Ce gol a luat saracu' Hamu... :(

Alex1406.09.2006 16:29

Contra e suspendat pt urmatorul meci, cu Belarus!!! yoohoo :P

«1789101119»