FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«167891019»
Virgil03.09.2006 07:58

Ar fi fost interesant daca ai fi spus si cine e acel om.E vorba de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cumva ? El a fost imediat scos prin usa din dos de Victoras.

I.N.Money03.09.2006 08:00

Pai cine altul Virgil,pe cine poate sa deteste Piturca atat de mult? Incearca miseleste sa il loveasca prin Ogararu.Un om fara scrupule acest individ...

horse3703.09.2006 08:54

daca Piturca are sa continue cu experiente gen maftei pe post de inchizator o furam si cu cognac albanez astia.

dracu sa-l cante pe Piturca, daca tot il ai in lot pe margaritescu tu nici nu-l pui pe lista de rezerve!

de contra ce sa zic. baiatu-i zero de mult. ultimul meci bun facut de contra a fost cel cu edgar davids dar la box. da' pa cine sa bagi in locul lui cand tu lasi jucatori de valoare lui Ogararu in afara echipei nationale.

asa ca numai maine nu-i poimaine si se face miercuri. alde cognac albanez astia vin cu moral iar noi ne ducem la ei cu un moral "tare bun". loboante da-te afara si tu controo! lasati pe altii sa joace.

hai Romania!

apparte03.09.2006 09:39

Ma voi referi doar la evolutia stelistilor:

-Dica-a evoluat slab,dar cu scuza ca a jucat accidentat

-Banel,foarte slab,dar cu o scuza si mai mare: n-a primit nici o pasa tot meciul!Incredibil...in prima repriza,terenul inclinat in dreapta,dupa intrarea lui Banel,nici o pasa in zona lui!

Nu-mi doresc sa joace Ghionea in Albania!De ce? Ar trebui sa joace in zona central-dreapta a apararii,ori el la Steaua joaca in zona unde la nationala joaca Chivu!Daca va juca,Ghionea se va face de ras!

ManiaCU03.09.2006 09:51

Un singur lucru am de comentat la aceasta partida : Banel in locul lui Florentin Petre , Ogararu in locul lui Contra , Dani Coman in poarta si bateam lejer ! :wink: parerea mea :roll:

Melku03.09.2006 09:56

@apparte

Dica intr-adevar a jucat slab dar nici nu a fost jucat de coechipieri, poate de F.Petre care ii dadea pasa in balarii, Banel cam la fel, nu a fost jucat dar si cand a prins mingea nu a facut cine stie ce.

Legat de Ghionea, tin sa te intreb cum joaca Baciu constant bine si in locul lui Goian si in locul lui Ghionea, nu o sa se faca de ras Zorro, stai linistit, dar nu m-as mira sa apara Maftei in locul lui Tamas.

I.N.Money03.09.2006 10:05

Trebuie oricum remarcata presa romana si modul cum a tratat atat perioada de dinaintea meciului cat si articolele de dupa meci. :roll: Cum prietenii nostri bulgari nu au ratat o zi fara cateva articole in care sa isi bata joc de noi,la acesti mari crtitici ai nostri nu am vazut macar un atac la adresa bulgarilor,ca sa nu mai zic de o critica asupra acestei imitatii numite nationala Romaniei.

Nici nu vreau sa imi imaginez ca Steaua sa se fi aflat aseara in postura echipei lui Piturca ,cu siguranta azi erau umplute paginile ziarelor cu critici impotriva lui Carlos sau a lui Radoi. :x

bodanelu03.09.2006 10:20

azi e duminica.. reactiile nu sunt la fel.. sa vedem maine!

poate scrie Buzarin despre Lobont, ca despre Carlos scria cu mare mare placere!

***alex***03.09.2006 14:35
Cum prietenii nostri bulgari nu au ratat o zi fara cateva articole in care sa isi bata joc de noi,la acesti mari crtitici ai nostri nu am vazut macar un atac la adresa bulgarilor,ca sa nu mai zic de o critica asupra acestei imitatii numite nationala Romaniei.

Atacuri la adresa bulgarilor au fost, dar nu la fel de puternice. Am facut bine ca nu ne-am pus la mintea lor, daca ziaristii bulgari au scris asa imi inchipui ce "destepti" sunt!

O critica dura asupra Romaniei nu vom gasi prea curand in ziare. Nu trebuie sa ii criticam inca din primul meci pentru ca inca nu s-a pierdut calificarea! Doar de la un Cartianu sau Boanchis ma astept la ceva aberatii!

I.N.Money03.09.2006 14:41

Am gresit ca nu i-am platit cu aceeasi moneda,nu poti sa taci cand acestia ne injura si fac circul pe care il fac.In presa romana sunt facuti jucatorii Stelei in toate felurile,de la urangutani la puscariasi,dar cand vine vorba sa raspunda la ceea ce au facut bulgarii au uitat cat de "puternici" sunt ei in articolele de zi cu zi :roll: .

ktalyn03.09.2006 15:55

e incredibil asa ceva, suntem cu 2 clase peste bulgari si totusi vine javra de stoichkov si spune k au fost mai buni la fotbal si k puteau sa castige cu 3-2 dak nu rata kktu ala... eu sunt sigur k o sa le dam peste nas fraerilor astora si sper k vom termina grupa pe primu' loc si pe 2 olanda!!! o sa vedem ce'o sa fie da'-n primu rand tre' scos Lobont din poarta!!!!!

c0nVicT03.09.2006 18:14

sincer, nationala mi se pare si mie o gluma...

1.nici o conceptie clara de joc...mergem pe sistemul dati-i mingea lu Mutu si dati-va la o parte. Pacat ca Mutu nu e Hagi ( si nici macar Hagi nu le facea pe toate, se mai baza pe un Raducioiu sau Dumitrescu in fata). Incep sa cred ca victoria cu Cehia a fost o intamplare...uitati-va doar ce a facut Cehia la mondiale ca sa vedeti ce echipa buna aveau.

2.jucatori selectionati dupa criterii pe care doar Piturca le stie.

Contra a prins un sezon bun cu Alaves, transfer la Milan pe o gramada de bani, si-au dat seama aia ca nu e in stare de nimic, si l-au cumparat pe Cafu (33 de ani atunci). Nici la o echipa de mana 2-a ca Atletico nu a rezistat, ca sa nu mai zicem ca nici la Poli nu a impresionat.Momentan lupta pentru evitarea retrogradarii.Se mai si apropie de 30 de ani...

Tamas...cat a cautat Piturca fundasi centrali ca sa nu fie nevoit sa ii cheme pe Goian sau pe Ghionea... Cum e posibil ca un jucator care nu a jucat mai mult de 2 meciuri sezonul asta sa fie titular in dauna unuia care a jucat vreo 10 daca nu ma insel si a ajuns in Champions League?

Rosu...alta valoare...Liga 2-a din Spania.Lovin sau cine mai joaca la Rapid la mijloc nu trebuia sa lipseasca. Ce mare experienta are Rosu? Nu cred ca a jucat nici macar 10 meciuri in UEFA...si alea jucate cand era la Steaua...

Florentin Petre..."un metru si o flegma", batran, nu are centrari, nu are viteza. Explicati-mi si mie cum sa progresezi cu un astfel de jucator.

Era sa-l uit pe Lobont. Tinut rezerva la Ajax in fata unui pusti de 20 de ani care nu avea nici macar experienta in campionat. Transfer la Fiorentina unde a gafat odata la 2 meciuri decisiv. Asta e valoarea lui. Nu imi mai aduceti aminte despre un meci acu 3 ani. Si Carlos a prins un meci bunisor cu Standard, eu tot nu am incredere in el.

Cu un asa antrenor care pune mandria lui pe locul 1 nu avem cum sa ne calificam la nici un turneu final.

apparte03.09.2006 20:13

@convict,gresesti cu Rosu...are cel putin 20 meciuri in Cupele europene(inclusiv in CL,toate la Steaua),joaca in Primera(R. Huelva)...

@Melku,Dica a jucat mai retras decat la Steaua,de aici si randamentul lui mai slab!In ceea ce-l privste pe Ghionea,o sa vezi...daca ai jucat fotbal,stii...nu poti sa joci pe partea inversa daca n-ai mai facut-o,iar pe Ghionea nu prea l-am vazut in apararea noastra in zona dreapta!

forever_STEAUA05.09.2006 10:19
Victor Piturcă a decis ca in meciul cu Albania sa-l mentină titular pe Bogdan Lobont

"Am decis ca în meciul cu Albania să păstrez aceeaşi echipă ca în partida cu Bulgaria! Singura modificare o să fie Ghionea, este şansa lui", a declarat antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă.

Ai cadou un halat din partea mea... Asa cum se poarta la Spitalul 9... :evil:

Motanu D05.09.2006 11:02

Apropo, cat costa halatul ?

O sa si-o faca cu mana lui. Rapidistul pe limba lui piere...

Melku05.09.2006 12:55

Bine ca pentru Ghionea o sa fie "sansa lui" si altii beneficiaza de convocari sau titularizari neconditionate, nici nu vreau sa incep lista.

forever_STEAUA05.09.2006 12:59
Ţineţi-o tot aşa, domnule Piţurcă! Mergeţi numai împotriva curentului, împotriva evidenţei! Bun, rău, nu mai contează, Lobonţ trebuie folosit, Lobonţ trebuie salvat, Lobonţ trebuie protejat. Sigur, şi "naţionala" trebuie protejată de Lobonţ, dar asta e problema ei, nu a selecţionerului.

"Lobonţ nu e o soluţie sigură pentru viitor. Dar, pe lîngă numeroasele gafe, românul are şi o mare calitate: e perseverent"

"La Repubblica", aprilie 2006

sursa: http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/andries/2006/09/05...y-pentru-Coman/

Bogdan4Steaua05.09.2006 13:36

Atat Lobont cat si Contra vor fi titulari(cel putin asa a anuntat acesta). Orgoliul tampit al lui Piti ne-ar putea costa calificarea(sper sa nu fie asa!).

Motanu D05.09.2006 13:43
Atat Piturca cat si Contra

Banuiesc ca te-ai referit la Lobont. Desi nu e exclus sa-l vedem si pe Alex Piturca titular la nationala... :roll:

Bogdan4Steaua05.09.2006 13:47

Da, ma refeream la Lobont(my bad!).

Apropo: invitat la Fanatik, presedintele lui CFR Iuliu Muresan a creionat echipa ideala:

Coman - Ogararu, Chivu, Ghionea(Goian dupa ce se reface), Rat - Tilinca, Paraschiv(Radoi dupa ce se reface), D. Munteanu, Dica - Mutu, Marica

In opinia mea nu este deloc departe de echipa ideala.

broken05.09.2006 14:19

doar ca din pacate piti nu e de acord cu aceasta echipa.....se pare ca vrea neaparat inca un egal sau poate de aceasta data reuseste sa se intoarca cu o infragere de toate zilele ( altfel nu pot sa inteleg de ce tine cu dintii sa-i titularizeze in continuare pe Lobont si pe florentin Petre)

***alex***05.09.2006 15:01

Gata si tineretul... E min.30 deja e 2-0 pt nemti, rapidistii au mancat meciul! Minca a respins aiurea in fata la primul gol si apoi nu a reusit sa mai prinda mingea, apoi Sapunaru a luat rosu, vrea sa il ajunga pe M.C-tin!

Bogdan4Steaua05.09.2006 15:16

3-0 la pauza. Nu mai avem nici o sansa.

Rossoblu05.09.2006 15:23

patetici

Motanu D05.09.2006 15:59

Acesta este rezultatul duritatilor din Liga 1 tolerate de arbitrii.

Daca lumea vrea golani pe teren...

Oricum, selectia e deja o problema esentiala la nationale. De fapt nu nationale, vopsitorii !

«167891019»