Bulgar sa fii, noroc sa ai.. :evil: si putina prostie din partea romanasului.
Piturca, mare antrenor ce esti! Ai mancat meciul cu schimbarile tale! Ce dreq cauta Maftei in teren?? :evil: :evil:
Bulgar sa fii, noroc sa ai.. :evil: si putina prostie din partea romanasului.
Piturca, mare antrenor ce esti! Ai mancat meciul cu schimbarile tale! Ce dreq cauta Maftei in teren?? :evil: :evil:
si maftei si contra au gresit la golul 2 iar Lobont la primu, sa vina Ogararu, (in locu lu Lobont!) ![]()
Si totusi... ce facem cu Contra ?! Asta e puscarie rau... pana si Blay ala de la Dinamo pare mai bun ! :evil:
asta ne e soarta, cu Piturca n-o sa ne calificam niciodata la un turneu final
AAAA si inca o intrebare: Nu cumva a jucat si Maccarone?
Nu. Dar au jucat cativa fani ai acestuia. Iar rezultatul e in consecinta !
Am pierdut ca boii pe mana lui Barbut si a schimbarilor sale! :evil:
Parafrazand o vorba celebra - ce cauta Maftei in Nationala Romaniei???
Poate deschide pitipoanca ochii aia de viezure si-l cheama inapoi pe Ogararu. Vb lui Sorin, parca am retrait secvente din meciul cu Boro.. :x
Se-aude, "nea pitz" ???
Contra e contra rau!!! nu am vazut atata ambitie prosteasca la Piti ca la nimeni altul... Iar maftei a fost intruchiparea prostiei Rapidului in teren... De cum a iesit Dicanu atacul a fost ZERO... D
jucator mai puscarie ca maftei asta nu exista , si ca atitudine si ca valoare.
pana si Cornel dinu a recunoscut [.............]de contra a gresit grav la golul 2......contra [.........] tentativa de jucator !
Sters cuvintele obscene si insultele.
Moderator
CONCLUZIE: NU PUPAM CALIFICARE!!! Mutule daca vrei sa te califici joaca la altceva dar nu il lua acolo nici pe Contra si nici pe maftei... Lui Lobont spune-i sa stea acasa ca e greu sa isi care bratele si de pumnii lui nu ai nevoie...
Ca o paranteza, poate deschideti si voi ochii, cei care plangeati dupa Cocis. Aveam nevoie de asa o petarda la Steaua??
2-2 cand am avut 2-0...un rezultat neasteptat pentru bulgari, s-a vazut ca Lobont este pe dinafara, iar piti s-a gandit ca mai bine il baga pe maftei decat pe Ghionea...
Una peste alta un joc slab din partea ambelor echipe, dupa parerea mea bulgarii nu au sanse sa se califice la euro daca continua sa joace asa, numai norocul lor si ghinionul nostru au facut sa iasa cu un rezultat de egalitate pe care nu il meritau... pentru noi acum este important sa-i batem miercuri pe albanezi.
P.S: CE SA INTAMPLAT CU Dica?? S-A ACCIDENTAT?? 8O
Doamne ce meci,Piturca e depasit total,erau unele momente cand Rosu urca si Dica cobora la inchidere,Incredibil !
Avem un portar betiv care e posibil sa apere doar daca ii legam doua sticle de JD la cele doua bare laterale daca vrem sa sa sara dupa ele.
Din pacate parca vad iar nationala din perioada 84-86,cand la fel ,nationala folosea jucatori care schimba cluburile la fiecare perioada de transferuri gen Codrea sau jucatori care nu au treaba cu fotbalul,in loc sa foloseasca stelisti care sunt in acest moment in prim plan.Uite asa se pare ca iar se duce o calificare...
Ca o paranteza, poate deschideti si voi ochii, cei care plangeati dupa Cocis. Aveam nevoie de asa o petarda la Steaua??
Nu strica. Mai dadeau si adversarii un gol de ononare pe spatele lui... sa nu mai zica tot soiul de neaveniti ca am facut balt... :roll:
nuj ce are Dica, dar nu prea o mers azi :-? .. nu s-o prea inteles cu Petre si Mutu. Degeaba il criticati pe Mutu, ca avem totusi nevoie de el - practic dupa el merge echipa. Si Chivu a jucat bine, pacat de schimbari
Trebuia bagat Niculae in locul lui Dica si se schimba tot jocul. ii tavaleam la 2-0 si le mai dadeam cateva. Da` asa suntem noi .. romani
tre sa "protejam" rezultatul... ![]()
@Stryker
Dica a avut dinainte pb la picior, s-a si antrenat separat o perioada. Si am impreasia ca dupa ce l-a schimbat i s-a aplicat imediat o punga cu gheata la glezna. Asta ne-ar mai lipsi..
later edit:
Si-nca o intrebare: de ce nu l-a bagat pe Ganea in teren? Ala n-a fost nici macar rezerva.
Da, d-asta a si fost schimbat Dica, sa nu i se agraveze problema.
Daca nu m-am saturat de mentalitatea asta tipica romanilor....Cum se poate sa ai meciul in mana si sa pierzi 2 puncte in ultimele 10 minute?! :cry:
Maftei e varza rau de tot :evil: ! Daca nu era Chivu, mai luam un gol din cauza lui. :evil: Cat despre Lobont...nu-mi vine sa cred ca zic asta, dar mai bine-l baga pe Coman titular.
Mama ei de viata...cat pot sa ma oftic ca ne-au luat nespalatii aia de bulgari 2 puncte pe teren propriu :cry: :cry:
Coman e portar si merita sa fie titular. Chiar daca joaca sub pod, chiar daca mai greseste.
Eu zic sa ne apucam sa sustinem Olanda. E mai simplu ! :roll: :x :evil:
:cry:
Sau sa il trimitem pe Lobont la dezalcoolizare,dar oare merita? :evil:
Pai asta a fost problema: Lobont nu era beat.
ce pacat ![]()
Zice Chivu: "acum toate echipele mici au reusit sa scoata rezultate bune".
Toate.. mai putin noi! :evil: :x
la Tirana
Coman cu Lobont
Ghionea cu Tamas
Cocis cu Dica (sa ni-l lase pt UCL)
neaparat
maftei a fost praf si pt ca la pus aiurtea nea pitzi plus ca e si slab si la crrapid joaca varza
Lobont e muci, e mai bun si Carlos care il fac astia de la presa varza
Ganea a promis la TV Sport ca la momentul potrivt va spune cum stau lucrurile cu adevarat la selectia nationalei. 8O
asta ne e soarta, cu Piturca n-o sa ne calificam niciodata la un turneu final
piti ne-a calificat la ultimile europene la care am participat.